Sziasztok!
Nem jártam erre pár napig, alig jutottam géphez.
Szerdán megyünk a 4hós oltásra, el sem hiszem, hogy már ilyen 'öreg' ez a gyerek
Én is napokban gondolkodtam azon, hogy lassan elég nagy fiú lesz, hogy néha, ha nagyon kimelegszik mondjuk, akkor kapjon pár korty valamit, vizet vagy teát. Anyu is mondta, hogy a először csak forralt víz legyen, illetve én azért gondoltam bébivízre (bár tudom, hogy parasztvakítás, meg felesleges pénzkidobás), mert nálunk annyira kemény a víz, és olyan ronda sárga meg fekete lerakódások maradnak utána a vizes helyeken, hogy kétszer is meggondolom, mielőtt azzal itatom a gyereket. Anyu szerint nem kell sokáig ezzel szórakozni, nemsokára adhatok neki rendes ásványvizet is, mi is azt isszuk.
Már nem is tudom, hol olvastam, hogy a kisgyerekeknek, mivel szinte megállás nélkül mozognak (nem úgy, mint a lusta felnőttek) és ráadásul nőnek, fejlődnek, sokkal nagyobb a kalóriaigényük is, és nem biztos, hogy már ilyen kis korban zsírmentes-zsírszegény meg cukormentes étrendre kell őket fogni. Sőt, ezekre igenis szükségük van! Természetesen a mindnyájatok által említett mértékletesség mellett.
Pénteken egész nap csavarogtunk, voltunk délelőtt babamasszázson, aztán elmentünk a munkahelyemre. Nagyon tetszett mindenkinek a gyerek, nem csoda, mert vendégségben mindig tündérien viselkedik, a hisztirohamokat csak nekem tartogatja itthonra
Pár napja észrevettem, hogy kb ott, ahol a szemfogának kell majd lennie, kicsit piros az ínye, de nem tudtam jól megnézni, nem nagyon tátog a kedvemért. Ti hallottatok már olyat, hogy a szemfog jöjjön ki elsőre?
Nem tudom, hogy arról van-e szó, majd szerdán megnézetem a dokinénivel.
Az elmúlt pár napban az esti elalvás körül szórakozott Samu, eddig mindig szépen elaludt a cicin, fogtam betettem az ágyba és aludt reggelig. Mostanában ez nem így van, altatni kell még evés után, és nem megy nagyon könnyen. Lehet tényleg lesz valami abból a fogból, mert mostmár tényleg mindent azonnal betöm a szájába, és sokszor nem elöl, hanem oldalt 'masszírozza' vele az ínyét...