Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a bölcsis hozzászólásokat. Szerintem az lesz, hogy majd heti pár délelőttre megy, és addig én pihenek, meg intézem az ügyes-bajos dolgaimat.
Most egyelőre megint nem aktuális a dolog, mert tegnap este belázasodott (39,4)
semmi más jel nem volt, ma délelőtt elvittem a dokinőhöz (ma már nem lázas, de nagyon nyűgi), azt mondta semmit nem talál nála, lehet csak a 10 nap antibiotikum szedés gyengítette le.Kapott immunerősítőt (amit Tücsi és Timi javasolt múltkor) és várunk. Hát kész vagyok ettől. Most akkor mi van az anyatejjel táplált babák védettségével? 6 hónapos koráig csak anyatejen élt, és utána is gőzerővel szopizott. Mégis minden nyavalyát elkapunk és nehezen kecmergünk ki belőle.
Gabi: Még múltkor kérdezted az orrfújást. Bálint is kifújja már az orrát zsepibe, de ettől függetlenül, ha nagyon taknyos és szívom neki továbbra is, a doktornő szerint 3 éves korukig nyugodtan lehet szívni, mert sokkal hatékonyabb, mint amit ők a zsepibe tudnak produkálni.
Alziza: Neked meg azt felejtettem el írni, hogy nagyon jók az állatkerti képek. Már alig várom Bí szülinapját, mert akkorra terveztük neki az első állatkerti látogatást.
Mindenkitől úgyis mindig annyi ajándékot kap, mi elhatároztuk, hogy tőlünk minden szülinapjára kap egy élményt, amit velünk él át először. Idén az állatkertre gondoltunk.
Bababörzén egyszer voltam, akkor megfogadtam, hogy soha többet. Ez a piaci feeling nekem nem nagyon jön be. Nagyon negatív képként él bennem, ahogy az anyukák szinte verekedtek a Liberós standnál a pelusokért.
Pedig voltak jó dolgok, jó áron, vettem is ott jó dolgokat anno, de mégse.
A táblázatot ha kell újra elküldöm, majd írjál, ha már megoldódott a gép kérdés.
Olyan jó olvasni a háromgyerekes beszámolóitokat Tiédet is és Muzsuékét is!
Egyébként tényleg borzasztó az emberek reakciója a kettőnél több gyerekre. Nekem még nincs is, csak néha elmondom, hogy három gyerkőcöt szeretnénk, erre mindenki úgy néz rám, mint egy hülyére és azonnal rám förmednek: minek? nem elég a kettő? Majd meggondolod Te ezt, ha kettő lesz. Nem tudom miért van ez...
Vanda: Ez nagyon rosszul hangzik, szegény kis Bálint ő is jól kifogta most ezeket a hülye betegségeket. Mielőbbi jobbulást Nektek! Étvágya a betegség miatt sincs, meg azért biztos a mandulája is zavarja az evésben. Esetleg próbáljatok meg többet szopizni, vagy ha már adsz neki tejet, akkor tejpépet adni, tejbegrízt, ilyen hígabb dolgokat, bár nyelni ezeket is kell, és biztos az is fáj neki. Arra figyelj, hogy ha nem is eszik, sokat igyon, akkor nem lesz baj. Kicsit biztos veszít a súlyából, de majd visszaszedi, ha meggyógyul.
Boga: Nekem meg pont az ellenkezője a félelmem. Hogy majd a tesójára nem tudok eléggé figyelni. Mert bizony Bí egész emberes gyerkőc, sőt néha kétemberes
. Én már most pocakosan is érzem, hogy ez a baba nem kap annyi figyelmet, mint anno Bálint már a pocakban is. Akkor minden gondolatom körülötte forgott, nem volt olyan perc, hogy ne jutott volna eszembe, hogy ő ott van a pocakban, és beszéltem hozzá, megsimiztem. Ehhez képest most... nagyon durva, de néha egy-két napra el is felejtem, hogy várandós vagyok.
Ha arra gondolok, hogy Bí néha félóránként szopizott, volt hogy egy órát is cicin volt a nagy evéseknél... ezt most hogyan fogom megcsinálni Pindurkával?
Hát nem lesz egyszerű az biztos, de túl élték a szüleink is, túléltük mi is, és itt a topikon is a többgyermekes anyukák elég jól állják a sarat, talán mi se bukunk bele.
Móni: Ó te szegény, elég vacakul hangzik az állapotod. Tényleg talán szakorvoshoz kéne fordulni, ha ez nem múlik. Lehet most csak a babó fekvése miatt van tényleg, de nehogy valami maradandó legyen.
De az szuper, hogy Sanyikának nincs allergiája.
AFP lelet Neked mennyi idő alatt lett meg?
Mai menü: szlovák káposzta leves, mákos guba (ettől a héttől újra főzök, és nem rendelek, szóval mostmár tudok ötleteket adni Neked)
Timi: Pogi hogy sikerült???
Sára, nálatok mi újság? Rég írtál!Vince hogy van?
Ritáékkal vajon mi lehet a távolban? Milyen az élet Brüsszelben? Kicsi Máté vajon már két nyelven is cseverészik? tud róluk valaki valamit? Vagy esetleg, ha olvasol Rita írhatnál pár sort, ha lesz kis időd.
Brik Ti hogy vagytok?
Cserágiékkal, Ranpóékkal mi lehet?
Dina Nálatok mi a helyzet? Te is rég jelentkeztél!
Jövő héten ha jó idő lesz, és addigra összeszedjük magunkat, akkor mi is benne lennénk egy szabadtéri taliban. Őszintén szólva én nem tudom hol van az a Bikás.
Na én itt berekesztem magamat.
Szép napot Mindenkinek!
Lilla