Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Andkata :D
Szépséges Adél baba :D A neve is nagyon tetszik!!!
UH méreteket leírnád? Én ilyen méretmániás vagyok :oops: Pedig nem a méret a lényeg :roll: :lol:

Muffin :D
A receptes oldalon leírnád, hogy csinálsz a tejberizsből rizsfelfújtat? Én is szeretnék, de még sosem próbáltam :roll:
Kaszinótojás... Nyami...
Poci csinos, lábikó drágaságos, body srácos!!!

Wera :D
Ha olyat láttál olyan ágynemű garnitúra, tehát nem ágynemű huzat, akkor az olyan, hogy simán azzal takarod be. Lehet ráhúzni külön ágynemű huzatot, de akkor kár olyan szép gyerekmintás garnitúrát venni, ha úgysem látszik. A miénk is szép mintás, 100% pamut, nem is túl vastag, így néha ki kell mosni, de hamar megszárad. Amúgy azért nem szokott olyan nagy baleset történni éjjel, hogy mindent mosni kelljen. Ritka, hogy annyira összekakilja magát a baba. Inkább a body szokott "sérülni", meg ami rajta van, és ugye a lepedő.
Bár, én hálózsákban fogom altatni nyáron, és csak télen lesz hálózsák+takaró.

Véda
Vendég

potyka, szerintem a receptek jöhetnek! :)

szly, tegnap pont kint lapátoltuk a konténerre a sittet amikor a sógorom hívott hogy nézzük. Nem tudom, hogy az eleje miről szólt, de ahonnan én láttam, nem igazán az ajakhasadékról volt szó, hanem inkább arról, hogy nincs pénzük a műtétre... De amúgy annak a kislánynak más baja is volt. (szakértő vagyok már a témában) mégpedig szokott olyannal is társulni a hasadék, hogy a felső állkapocs beljebb van. Orrhangja meg azért volt, mert valószínű a szájpadlását még nem zárták össze (ami durva, mert másfél évesen kellene pont azért hogy megtanuljanak hibátlanul beszélni). Abból a szempontból nagyon durván tanulságos volt nekem, hogy mennyire jó dolgom van, hogy ilyeneken nem kell majd törni a fejem hogy hol műttessem meg hogyan, hanem megkereshetjük a legjobb szakembereket és mire suliba fog menni, addigra tényleg csak a heg marad, (meg későbbre még pár műtét) de el tudom képzelni hogy milyen szörnyű lehet egy ekkora lánynak így élni. De ezek után tuti valaki segíteni fog nekik! (gondolkozom én is rajta, hogy küldök nekik egy vonatjegyre valót) :)

KépKép
muffin

Marcsi!
Sajnálom a keményedést!
Nekem is fájt a hasamalja tegnap.

Muffin!
Drukk az újabb csomagért!!!!!

A kaszinótojás eszméletlen jól néz ki!!!!

Kata!
Nagyon édes talpika!!!!

Wera!
Mi sem fogunk rá huzzatot tenni.
20150601134430

legszívesebben én is monitort kötnék a pocakra, pláne, amikor ficánkol! Annyira jó látni. Apa azt mondta, hogy még egyszer elmegyünk 4dre, mert szereti látni a lányát :D csak olyan drága :cry:
magdolnam

Nem is mondtam! TEgnap Roli akkorát esett a konyhai sarokülőről, azt hittem kitörik a nyaka. Az esést a feje fogta meg, amit egy újságtartóállványba vágott be. Hát megállt bennem az ütő egy pillanatra. Szerencsére még csak piros sem lett a kis arca. De nagyon sírt. Utána, gondolom az idegességtől, a pici úgy beindult a hasamban, azt hittem kijön a köldökömön.

Kép
szly27

Esik az eső............ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pedig amikor felkeltem, olyan gyönyörűen sütött a nap!
Vendég

huh, nem semmi. De akkor ezek szerint semmi baja nem lett???? Marha nagy szerencséje volt :shock:
magdolnam

Muffin! Hát igen! Szerencse, hogy ti meg tudjátok műttetni Eliotot időben! De tényleg, most biztos fognak rajtuk segíteni.

Kép
szly27

Szly!
Még olvasni is rossz volt. Sok gyógypuszi a bibijére!!!!
20150601134430

Nem, szerencsére az ijedtségen kívül semmi baja nem lett. De sokszor majd a frászt hozza rám.

Kép
szly27

feltettem a receptet. De most tényleg húzok ki a kertbe, nehogy ide is elérjen az eső. Bár egyenlőre nem látok felhőket... :)
Amúgy a 4d-ről annyit, hogy nekünk jövő héten kell visszamenni a czeizel központba kontrollra. MOndta a férjem, hogy minek? MOndtam neki, hogy azért, hogy ingyen mozizhassunk. :) Mert ezért nem kell majd fizetni. És újat már nem nagyon tudnak mondani, talán sikerül a kis arcáról egy képet kapni. Nagyon szeretném. :)
Na eldugultam és húzok a dolgomra, aztán ne írjatok 10 oldalt mire bejövök. :)

KépKép
muffin

Még itt is süt a nap! Felhő sehol! Remélem nem is lesz!

Kép
szly27

itt szürke az ég :(
magdolnam

jó reggelt lányok!

nagyon cukik az uh-s képek! micsoda talpak, lábak meg miegymások :D

a ruci is nagyon édes! tök srácos :D persze jobb mintha lányos lenne, ha már kisfiu lesz :wink:

a takaróra szerintem sem kell huzatot huzni.

keményedni én nem nagyon szoktam. még jó... korai lenne. egy két stresszes helyzetben fáj egy kicsit meg bedurran, de az sem vészes.
majd nemsokára... pénteken megyek megbeszélsére a sulival kapcsolatban. ha nekem juniusra már vizsgát tesznek... akkor lehet meg is szülök amilyen ideges tudok lenni, meg stresszes :oops: :twisted: :shock:

itt szép idő van eddig. de remélem nem is fog esni.

a védőnénim meg indjárt itt lesz :( 10-fél11 körülre jelentkezett be. nem sok kedvem van hozzá.
még reggeliznem is kell addig. virslikét főzök. nyami.
kiváncsi vagyok miket fog most mondani. meg szeretném vele letisztázni, hogy az apasági nyilatkozathoz mik kellenek meg hova menjek. remélem fejből nyomja a dolgot :D
még mindig bicegek egy kicsit. kiváncsi vagyok arra mit reagál :D megmondom hogy diclofenaccal szoktam néha kenni :D remélem nem ájul el tőle. meg ha mondom hogy megröntgeneztek... :D

lányok!
segítsetek! mit főzzek, ami tök hamar kész van? és nem kell hozzá venni semmit... habár nem tudjátok a készleteimet... de valami gyorsat! mert ma nem lesz sok időm a konyhában pepecselni órákat!

Kép

Kép
timi1982

Szly!
Azért süt nálatok a nap, mert amikor ott esik, akkor itt süt... :lol: :roll:
Ezek az aprótalpúak olyan dolgokat képesek produkálni, hogy csak na! Nálunk is számtalanszor előfordult!
Nehezemre esett megtanulni, hogy ne lássa rajtam, hogy rögtön agyvérzést kapok! :shock: Mert akkor annyira bőgött, ő is megijedt! (tőlem) Őt nem zavarta, hogy lezúgott valahonnan.

Muffin!
Az jó, ha mehettek ismét kukucskálni. Remélem, megmutatja nektek magát Eliot!
Jó munkát a kertészkedéshez!!!
Vendég

nem tudom mi van otthon. Én pikpak zöldborsófőzeléket össze tudok dobni, ha konzervben van
magdolnam

Én ma túróscsuszát csinálok! De ha nincs túród, esélytelen!

Védőnőhöz részvétem! Szerencsére nekem már rolihoz sem jön, nemhogy hozzám! Én megyek 4 hetente és kész.

Kép
szly27

Hozzánk soha nem jön a védőnő, és én is csak akkor megyek, ha akarok tőle valamit... :roll:
Vendég

és az ízlésedet sem ismerem :(
Én lasagne-t csinálok, mindjárt neki is állok, csak milyen leves elgyen hozzá? hm, eperkrém leves
magdolnam

Igen tényleg! Ha ott süt a nap, itt tuti esik! De szerencsére most fordítva van. Ilyen is ritkán fordul elő!

Én sem szoktam rögtön ugrani, ha elesik, nemis egy nagy sírós, feláll és megy tovább. De ez nagyon rosszul nézett ki.

Kép
szly27

Timi!
Rizse lecsó, túrós tészta, krumplis tészta. Vagy eszszerűen csak rendelj pizzát!!!!!
20150601134430

szerintem krumplis tészta lesz :D ahogy elolvastam ugy meg is kivántam. és az tényleg egyszerű. és még imádjuk is!

Kép

Kép
timi1982

Köszi a gyors válaszokat! :D Megerősítettek az eredeti terveimben, nem fogok rá huzatot tenni! :lol: Én is a bukásra gondoltam először, hogy amiatt kell esetleg a párnácskát gyakran mosni, de erre meg tényleg ott a textilpelus! Király! Lassan belejövök! :wink: Holnap megyünk Apukámmal Miskolcra az esküvői videóért és asszem benézünk a Brendonba is(még sosem voltam - Pesten sem!) és ha látok vmi jó kis ágyneműt + fejvédőt + pelenkázó lapot, akkor meg is veszem. Már csak ezek vannak hátra a "nagyobb dolgok" listájáról és nyugodtabb lennék ha már meglennének.

Jelentem Tiszaújvárosban süt a nap! :D Bár elég hideg van, kb 7-8 fok :?. (Éjszaka 0 volt!!!!!! :shock:)
Vendég

Szegény Roli! Remélem tényleg nem ütötte meg nagyon magát! Eszméletlen hogy mekkorát tudnak esni ezek a picúrok. Kersztlányom is a múlt héten törte össze magát... lejött a bőr az orráról, de amúgy megúszta ő is komolyabb sérülés nélkül. De jó nagy ordítás lett belől. Marhára megijedhet ilyenkor a nyerek is, hátmég a szülő!! :evil:

Kb fél órája gondoltam rá hogy Nóri baba ma még nem nagyon mocorgott. Erre most olyan agresszíven csuklik hogy 1 centis kilengéssel hullámzik a hasam + egyszerre 3 különböző helyen dübörög. :shock: :shock: Ilyenkor kéne egy kamera!!! :twisted:
Vendég

épp most figylem az én kis drágámat. Tornázik! Olyan édi. De ha megsimizem, akkor tökre lenyugszik
magdolnam

tegnap vettem a dmben terhességi csíkok elleni gyógy olajat, úgy néz ki, hogy tök jó! Jobb mint a vichy, pedig az negyon drága volt, ez meg egy nullával kevelebb 6990ft volt. Már a kozmetikus is mondta, hogy csináljaka hasammal valamit, mert még fog nőni és nagyon gáz lesz :shock: Jó fej, mi??? Ez van, hajlamos vagyokrá, nem tehetek róla, ennél többet már nem tudok menni.
magdolnam

na igen, kicsit drága a brendon. Mi 27000ért vettünk 2 db ágyneműgarnitúrát, az egyikben baldachin is volt.
magdolnam

Viki - köszi! Egyébként pont ezeket nézegettem én is az előbb! :D Látom hogy nem olcsók, de erre nem sajnálom. Eddig úgyis mindent tökjó áron sikerült beszereznem. Jah, és tegnap megkaptam az utsó táppénzemet az oep-től, úgyhogy most állati vastag vagyok!! :lol: :lol:
Vendég

Magdi!
Nekem a Gabi lanolinos babakrém jött be a kenegetésre. Ha este bekenem (poci, csípő, popsi, derék), akkor még reggel is pihe puha.

Wera!

Ha ilyen vastag vagy akkor 117..... ;)
20150601134430

70 ezer volt a Vichy???? Atyaúristen! Mi van abban???? Arany??? Tudom hogy drágák úgy általában, mert én is használom néhány terméküket, de ezt még nem kérdeztem. Durva!
Én is eléggé hajlamos vagyok a csíkokra, de be is gyullad a bőröm mindenféle olajtól. Kis piros kiütések lesznek rajta... Így marad a testápoló. Bár eddig még bírja a pocim repedés nélkül, de lehet hogy a végére megadja magát... :roll:
Vendég

Jó, azért nem a legdrágábbra fogok rögtön rárontani, csak ésszel! :lol: Tudom hogy ha igazán belejönnék a vásárolgatásba a világ pénze nem lenne elég... :twisted:
Vendég

azon gondolkodtam először, de aztán emellett döntöttem. Jó gyógynövény illata van és tök puha a pocak tőle egész nap! Annyira bánt, hogy olyan drágán vettem a vichyt!!!!!!!! :evil: És semmit nem ér, hiphop felszívódik. Annyira kétségbe vagyok esve, hogy megmaradnak a csíkjaim, márpedig meg fog maradni és akkor nyáron a parton mi lesz? Majd nagymamis fürdőrucit veszek :wink:
De az én kis drágámért mindent!!!!!!!!
magdolnam

6990volt a vichy, a dm-s 699. Lehet rosszul írtam :oops:
magdolnam

Magdi!
Neked már most van csíkod? Nekem még semmi.
20150601134430

olyan szerencsés vagy Wera, hogy neked még nem igazán jött ki.
magdolnam

wera! szerintem ugy gondolta hogy ez 4-es számjegyű az meg 5-ös. tehát tizenakárhányezer, és igy kevesebb egy 0-val :D legalábbis remélem :D :D

Kép

Kép
timi1982

ááááááááááááááááá, ne mondjátok, mert rögtön a kardomba dőlök és mély depresszióba :shock:
magdolnam

diétázok is tegnap óta. Hátha az is segít, azt mondta a doki, hogy kevés szénhidrátot 200gr) javasol azt kb úgy 3ig ehetem, utána 6ig mindenféle könnyű dolgot, de a gyümivel nagyon vigyázzak.
magdolnam

Csíkokra jó a sima mandulaolaj is.... Lehet bele tenni rózsát vagy levendulát pl. LÉnyeg kb. mint a cipőnél, ugye ne repedjen, hanem simán táguljon, arra meg lényeg a zsír.

potyka

jaj és még mit láttam a dmben?????????,, Én fogok venni!!!! Bár lehet potyára :roll: gát védő olajat, szintén hogy jobban táguljon a bőr és nerepedjen a nő szülés közben 100 fele, 2300volt aszem
magdolnam

de ezt csak a 34.héttől javallják
magdolnam

Sziasztok csajok!

Jó sokat írtatok!
Képzeljétek sógorom úgy be van indulva,hogy tegnap közölte,hogy MA elkezdi Áron szobáját!
Este 9-ig pakoltak,ki is küldtek,mert mindig útban voltam.azt mondta Apa menjek fürdeni mert csak láb alatt vagyok! :cry:
Mára alig maradt valami amit ki kell rakni!
Anyu már nemrég hívott,hogy holnap segít megne próbáljak ma pakolni! :wink:
Remélem hétvégén már kicsit rendezetebbek leszünk!
Tényleg nagyon gyorsan megy az idő!
Mindjárt mehetünk szűlni!
Azért már kezdek befosni rendesen!!!!! :oops:

Vizesedés: Nekem is szokott a bokám,de toxaemiára utaló egyébb tünet nincs szerencsére!
Kedden azt mondta a dr,hogy ez mostmár hol lesz-hol nem!
Tényleg így van,ha pihenek nem dagad,de ha sokat állok vagy megyek bevizesedik!

Hasam nekem is szokott fájni,ált. este nagyon rossz mikor lefekszem,mindig meg is ijedek,de aztán elmúlik!
Viszont nagyon sűrűn van megint hányingerem!

Wera! Nemrég vettük mi is észre,hogy mikor csuklik szegény,az nem valami frankó érzés!
Néha az is elég rossz mikor nagyon mozog és szinte körbejárja az egész hasamat!
Nektek nem szokott fájni?

Apa aranyos volt tegnap előtt este már aludtam,ő meg Áronnal játszott!
Nagyon tetszett neki! :lol:

Kistesó! Apa egyik este azt mondta(de ezt már lehet,hogy írtam),hogy milyen jó lesz ha már Áron itt lesz és a kistesó lesz a pocakban!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondtam,hogy először ezt éljem túl!!! :wink:
Nem szeretnénk sok korkülönbséget,de azért egy pici baba melett ezt nemtudnám végigcsinálni amit most!
Meglátjuk!

Megyek én is a rewceptes topikba nézek valami finomat,van még tegnapról krumplifőzi,de szívesebben ennék valami mást!

Nálunk is mindjárt esik az eső! :cry:

Maria! Remélem már jól vagy! Vigyázz magadra!

Wera! Jó pihenést és vásárlást és igen,jó sok pénzt vigyél a brendonba!
Én amúgy huzatpárti vagyok!

Henka!!! Nagyon örülök,hogy írtál és minden rendben veletek!
Szorítunk neked a sikeres babásodáshoz!!!
Örülök,hogy ilyen jó a melóhely,az nagyon sokat számít!
Vigyázz magadra és néha azért jelentkezz!
Puszi neked és Dominak is persze!!!

Szép napot csajok!
Még jövök!

Kép

Kép
ibm

Nekem Vichy van, és nem vagyok elájulva tőle.
Csíkjaim ugyan nincsenek, de nagyon hamar kiszárad a bőröm, hiába kenegetem.
mondjuk a viszketés az elmúlt...
És én is baromi drágán vettem...
Ez az utolsó..
Mióta írtátok, ti miket használtok, úgy döntöttem a következő nekem is egy olcsóbb kategória lesz.
Vendég

wera! még annyit! mi tegnap voltunk a brendonban. nézd meg majd a kisplédeket is! ott vettem én is! itt elég jó áron voltak.
a babakocsiba vettem egy kéket. pihepuha és "csak" 3500 ft körül volt. gondoltam megérdemli a gyerekem hogy ne kinaisat vegyek. de csak azért vettem mert előtte voltam kinaiban, de nem volt és nem igérték hogy a jövő héten kapnak. :lol:
jah meg kaptunk pontgyűjtő kupont meg egy várandós öröknaptárt, meg katalógust meg egy csomó mindent :D
de hogy az a cumi ami a kismamacsomagban van, az is 700 ft náluk :shock: :shock:

jah meg néztem és volt nálunk "akciós" játszószőnyeg is. igy volt asszem 4500-5000 ft körül. azon is gondolkodtam, de majd még szétnézek máshol is ez ügyben.

jah meg nézd meg majd a kiságyunkat! feltéve ha ki lesz rakva. sötét fenyő színű, gömb faragott lába van és az egyik belső, és az egyik külső felületére (fej-láb) ami tömör és nem rácsos maci van belemarva :D

Kép

Kép
timi1982

Magdi - jah, értem!!! Azt hittem már ennyire elszálltak az árak. Bár mondjuk a 7ezer is rohadt sok ha nem ér semmit!! :evil: Sajnos én sok embertől hallottam, hogy aki igazán hajlamos rá, az kenhet rá bármit, de azért szerintem is érdemes próbálkozni, hátha valamit lehet javítani rajta! Nekem a combomon vannak csíkok már jópár éve, mióta egyszer lefogytam 10 kilót 2 hét alatt, aztán meg 2 hónap alatt vissza. Pedig sosem voltam duci, de ennyit sem bírt a bőröm :( . Viszont különösebben nem érdekel, ha közepesen le vagyok barnulva, nem feltűnő. A pocak-csíkokkal kapcsolatban meg nem merem még elbízni magam, mert 2 barátnőmnek is utolsó 2 hétben jelentek meg... szóval meglátjuk... :roll:
Vendég

jaj, lenne egy égetően fontos kérdésem:
én sztk-s dokinál fogok szülni (de ugyanúgy kapja a pénzt) és megbeszéltük, hogy vállal. Viszont én 07.26ra vagyok kiírva és őket vagy 07, vagy 08hóba küldik szabira, mondjuk ha szerencsém van, pont akkor szülök, mikor dolgozik. Na de mármost a kérdés:
mi van akkor, ha a rendelési idején kívűl indul be a szülés (pl.: 8-4ig melózik és én éjjel kezdek szülni)????????????????????????? riasztják, vagy épp az ügyeletesnél fogok szülni vagy mi van ilyenkor?
magdolnam

lányok!

én a hasamra meg a combimra mandulaolajat vettem. 700 ft-volt és sokáig elég. meg én nem is kenem minden nap. egyenlőre nekem nem nagyon szárad csak a lábam szára... az meg eddig is. oda tök mindegy hogy mit kenek.

nekem rengetegen ajánlották a mandulaolajat, mert bevállt nekik! én ugy szoktam hogy tusi után megtörülközök, a pocimat icipicit nedvesen hagyom és ugy kenem be mandulaolajjal. utána viszont óvatosan a hálókával vagy a takaróval!!!! kcisit olajos marad mig be nem szivja rendesen!

Kép

Kép
timi1982

az is jó lehet
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?