anyjuk!
én ezért voltam röntgenen! vagyis nekem a lábujjamnál fáj, tudod az a párnácska. de a sulypontváltozás miat van!
én pl. a puma sportcipőmet (ami eddig irtó kényelmes volt) nem tudom felvenni. 5 perc után nem csak az a párnácska fáj, hanem az egész lábam.
aztán megnyugtattak hogy szülésig együtt kell vele élnem. ugyhogy sajnos ez van. fáj, de nem fogsz tudni vele mit csinálni. keress olyan cipőt amiben nem fáj... persze nem fogsz találni
nagyon szuper a kisruci! és az a zsiráfos hálóing is jol néz ki!
a babakocsi is nagyon jo. a szine nagyon tetszik! és nem is volt drága! a pocak meg nagyon szépen kerekedik ám!
szabadság. tök mindegy hogy mikor veszitek ki. mivel ez megmarad és huzhatjátok a 3 vagy 6 évnyi szabadságot
viki! egyébként mi is ugy tervezzük hogy olyan 2 éves kora körül Bencének belekezdünk a tesóba
már ha ez a terhesség és szülés ugy alakul... meg aztán anyagilag is ha birjuk.
4dl viz... nem lesz gond. tök mindegy hogy ennyivel iszod meg, vagy a 2 óra várakozási idő alatt iszol egy két kortyot. nálunk az egyik kismamának nem kavarták el rendesen, és szegény vagy 2-szer kért a poharába vizet mert nem oldódott fel.
és lányok nekem se kavarták fel teljesen. 2-3 glükózdarabka (kb bors nagyságnyi) a poharam alján maradt. kérdeztem hogy azt engedjem fel kicsi vizzel, rágjam el vagy hagyjam a pohárban? a nő azt mondta nyugodtan hagyjam a pohárban
mai napom tök szupi volt egyébként
délután elsétáltam nyusziapuhoz mert nem esett nagyon. aztán ugy terveztem hogy ott leszek kb. fél órát. nah erre ott ragadtam 3-3,5 órát. azt mondta várjam meg és együtt menjünk haza. én meg erre kitaláltam hogy ok, megvárom, aztán felaszalad a kocsikulcsért és elmegyünk a brendonba kiságyat nézni.
ugyhogy oda el is kocsikáztunk. kiságyat nem találtunk ami tetszett volna, ugyhogy még mindig az van amit kinéztünk. még van kb. 1-1,5 hónapunk változtatni rajta. de ha igy haladunk az lesz amit kinéztünk miskolcon.
persze üres kézzel nem jöttünk haza. vettem egy kis zoknit és egy kocsitakarót. majd teszek fel róla képet
kék színű. végre vettem valami célirányzott szinüt
hazahozós ruci itt sem volt tetszésemre való.
aztán elmentünk plázába. ott nyusziapu vett magának egy cipőt. "ünneplős" azaz inkább főnökös cipő, világosbarna. fekete van, de mivel jön a nyár igy világost is vettünk. 9000 ft volt és tiszta bőr! nagyon jo ár volt érte.
aztán meg elugrottunk még a pókos ismerősünkhöz
megmutattam a feleségének hogy miket vettem. ott ölelgette a takarót hogy milyen jo puha. persze egyből mondta a férjének hogy ő is bevállalna még egy kislányt
persze a srác rettenetesen tiltakozott
most meg itthon vaguynk hulla fáradtan. megint tartott egy kis ideig mire visszaolvastalak titeket
de olyan jol esik... jo hogy nem vagyok "egyedül" a gondjaimmal és örömeimmel... van kivel megosztani.