Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta lényegében így van...de tudod,akkor van inkább gáz,ha utána hirtelen nagyobb mennyiségben találkozik vele a szervezete..cukros teák,cukrozott üdítők,cukrozott babapiskóta,stb...
De szerintem te is tudod,hogy hol a határ,és nem engeded majd neki,hogy így járjon.
A mondandóm lényege végülis az volt,hogy azzal nem ártasz a gyerkőcödnek,ha teszel a teába pici cukrot.
Na,nem magyarázkodok,most úgyis csak belekavarodnék a mondataimba. Eliza és Kristóf nagyon jól aludtak,én viszont nem tudtam,és majd szétrobban a fejem.
Megyek,készülünk,indulunk az oviba. Kristóf bicajjal. Remélem nem fog esni. Ma már csak ebéd után hozom haza,kiváncsi vagyok,eszik-e ott :shock:
Vendég

hú csajok,inkább nem is írok semmi,nagyon összevisszák a mondataim. Tényleg fáradt vagyok. Remélem nem beteg leszek,hogy ennyire odavagyok :?
Vendég

Én nem teszek a teába cukrot, mégis megissza a Balu. :-)

Kép
fridus

Sziasztok!
Cseriani, érdekes amit írtál, megmondom őszintén nem is tudtam hogy lisztes dolgok "gázosak"
Én Dorkának 2 éves korától adok rendes "felnőtt" gyümölcsteát, cukros, mézes. Ezt mi is isszuk.
Próbálom én is a mértéket betartani,mert szerintem is az a lényeg.
1 éves koráig csak cicitejet, tápszert, meg bébikajákat kotyvasztottam neki, ja meg forralt víz lehűtött változatát ivott.
Nem volt gond a nyárral sem, cicitej, és a forralt víz amit Krisz is mondott.
Elmarad a babúszás csőtörés van :(, pedig már úgy beleéltem magamat.

Kép
Kép
gabcsa

Cseriani, Elizának boldog hófordulót!

Kép
Kép
gabcsa

köszönjük szépen gabcsa :D
Jó is a gyümitea,Kristóf is szereti. A mézért nem rajong,de mikor beteg,akkor teszek bele neki :?
Nekem nincs szerencsém víz téren,mindkét gyerkőc köpi(köpte) ki nagyívben. Kristóf olyan 2 éves lehetett,mikor magától rászokott a vízre,szívesen issza mostmár,szerencsére. Elizának sem erőltetem,ha nem akarja,akkor kap mást,majd megissza ő is idővel.
gabcsa egy éves kor után normál csapvizet adtál,vagy sz.mentes ásványvizet? Nálunk szerencsére nagyon jó a csapvíz,és az ásványvizekről is lehet jót is meg rosszat is hallani...így néha elgondolkodom,hogy akkor mi is legyen inkább. De Kristóf nem igazán issza meg az ásványvizet,inkább a csapvizet.
Vendég

Sziasztok!
Nem jártam erre pár napig, alig jutottam géphez.
Szerdán megyünk a 4hós oltásra, el sem hiszem, hogy már ilyen 'öreg' ez a gyerek :-)

Én is napokban gondolkodtam azon, hogy lassan elég nagy fiú lesz, hogy néha, ha nagyon kimelegszik mondjuk, akkor kapjon pár korty valamit, vizet vagy teát. Anyu is mondta, hogy a először csak forralt víz legyen, illetve én azért gondoltam bébivízre (bár tudom, hogy parasztvakítás, meg felesleges pénzkidobás), mert nálunk annyira kemény a víz, és olyan ronda sárga meg fekete lerakódások maradnak utána a vizes helyeken, hogy kétszer is meggondolom, mielőtt azzal itatom a gyereket. Anyu szerint nem kell sokáig ezzel szórakozni, nemsokára adhatok neki rendes ásványvizet is, mi is azt isszuk.
Már nem is tudom, hol olvastam, hogy a kisgyerekeknek, mivel szinte megállás nélkül mozognak (nem úgy, mint a lusta felnőttek) és ráadásul nőnek, fejlődnek, sokkal nagyobb a kalóriaigényük is, és nem biztos, hogy már ilyen kis korban zsírmentes-zsírszegény meg cukormentes étrendre kell őket fogni. Sőt, ezekre igenis szükségük van! Természetesen a mindnyájatok által említett mértékletesség mellett.

Pénteken egész nap csavarogtunk, voltunk délelőtt babamasszázson, aztán elmentünk a munkahelyemre. Nagyon tetszett mindenkinek a gyerek, nem csoda, mert vendégségben mindig tündérien viselkedik, a hisztirohamokat csak nekem tartogatja itthonra :-)
Pár napja észrevettem, hogy kb ott, ahol a szemfogának kell majd lennie, kicsit piros az ínye, de nem tudtam jól megnézni, nem nagyon tátog a kedvemért. Ti hallottatok már olyat, hogy a szemfog jöjjön ki elsőre? :roll: Nem tudom, hogy arról van-e szó, majd szerdán megnézetem a dokinénivel.

Az elmúlt pár napban az esti elalvás körül szórakozott Samu, eddig mindig szépen elaludt a cicin, fogtam betettem az ágyba és aludt reggelig. Mostanában ez nem így van, altatni kell még evés után, és nem megy nagyon könnyen. Lehet tényleg lesz valami abból a fogból, mert mostmár tényleg mindent azonnal betöm a szájába, és sokszor nem elöl, hanem oldalt 'masszírozza' vele az ínyét...
danann

Cseriani
babavizet forraltam. Nekem nem mindig izlik a csapvizünk :? Mostmár Dorkának nem forralom, szénsavmentes ásványvizet adok neki. Amúgy nagyon szereti a HIPP gyümölcsteát. De a kubut is megissza, de azt higítom neki.

Kép
Kép
gabcsa

Lívi!

A babavíz csak "paprasztvakítás " köbön. Az ALACSONY ásványianyag tartalmú ásványvíz ugyanúgy megteszi ( nestlé, óbuda, primavera) persze csak forralva szigorúan.
Végre jó alukálhattatok!

Na holnaptól Domi zsíroskenyeret kap pacalpörkölttel és kakaóval küldi le. :wink:

Gabcsa!!!

Én már fenn voltam pesten, mire Edit mondta, hogy cőtörés van. Tök gáz.

Cseriani!!!

Boldog Hófordulot Eliza kisasszonynak!

Fridsu!

Bejött az álomcsaj Balunak????

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Fridus!!!

A Tortuga naggyon király heeeeeely!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na szép napot.
Megvolt a nemalvás, ezek a manók nem jöttek ám errefelé. :-)
Tegnap a nagyival volt 2 és fél órát a kismanó, elég jól elvoltak, mondta anyám, hogy kereken 10 percet aludt. :-)
Azért ez már több, mint a 3 perc. :-)
Tortugában mi voltunk az egyedüli vendégek fél 6-ra mentünk, mert fél 8-ra haza akartünk érni. Fürdetésre.
Szóval nekem is tetszik az a hely, de most az egyik teknősnek fel volt fújva a feje, olyan csúnya volt...
A papagájt most nem láttuk, csak a hangját hallottuk. Meg valaki fúrt a szomszédban, nagyon kemény volt, vacsi végére még elállt az eső is, nem bántuk, mert gyalogoltunk az Ady Endre tértől hazáig, ami 15 perces út...
Amúgy meg minden rendben volt... Eltelt ez a nap is, Balu már csak délután alszik egy órát, és este meg 3-4 óránként felkel...

Kép
fridus

csatlakozom a virrrasztókhoz :-)
éjjel Samu felkelt fél2kor, aztán 5 felé, először még hamar visszaaludt cicivel, de hajnalban volt egy kics sírás, meg rívás, mire nagy nehezen, második cicizésre nem csak elszundított, hanem le lehetett tenni, rendesen elaludt. Reggeli ébresztőt pedig 7kor tartott.
Annak fényében, hogy tegnap este nagyon elszúrtam a lefekvést, fél1kor kerültem ágyba, most nem vagyok valami friss, az egyik szemhéjam rendesen fel is dagadt, ide nekem egy uborkakarika! :lol:
danann

Danann, minek neked ubi, jó arra a hideg kanál is. :-)
És sokkal olcsóbb is. :-)

Kép
fridus

Sziasztok!

Krisz: mennyi idő alatt érsz Pestre? Pénteken lesz a pótlás remélem el tudok menni, mert lehet anyum nem tud Dorcira vigyázni. Ti jöttök?

Fridus: Tortuga az király hely, van még egy nagyon jó étterem kispesten a Kakas. Nekem az a kedvencem. Ha nem ismeritek egyszer menjetek el oda, nagyon szuper hely. Inkább nyáron érdemes oda menni, mert van egy kis kerti része kerti tóval tekikkel, hallakkal, kis híddal egyszóval király.

Lívi: Te még cicitejet adsz Samunak vagy tápit is kap? Dorkánál ebben az időben tejci és esténként tápi volt tejcivel kiegészítve, és így átaludta az éjszakát.

Ma megyek a csajokkal dokinénihez, én lehet hogy Pancinak kérek tápit, mintha az esti tejci már nem lenne neki elég tápláló. Bár nem vészes mert csak néha kér éjszaka cicit, de meg voltam fázva és lehet hogy egy kicsit történt a tejcivel valami. Bár ma este 11 kor a helyére tettem és azóta alszik. Lassan keltenem is kell.

Kép
Kép
gabcsa

Fridus!

Nna keresek Balunak valami másik álomanygalkát. Úgy látszik, a szőke nem jön be neki. Valami dögös fekete?

Lívi!

Hát aki éjjel negylegény....akarom mondani nagyleány..... :lol:

Gabcsa!

Engem nem hívott Editke, hogy pénteken van a pótlás!!!!! :shock:
Nekem 1 óra minimum, míg felérek amúgy.
De a sztrájknál iszonyú dugók voltak, egy 3 hónapos babát meg nem tudok 2-3 órán keresztül ültetni az autóban!!!
Pénteken nem bizti, hogy mennénk, mert csütin kapjuk meg a 4 hós oltást.
Bár Dominak nem szokott láza lenni tőle, de talán így nem szabad menni.
Vagy igen??

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok !

Végre én is megérkeztem. Egyszerüen nem érem utól magam.
Mi jól vagyunk, a leirtakból látom ti is megvagytok.
Ez a nemalvás, virrasztás nehéz ügy. Az elmúlt éjjel mi sem aludtunk valami jól. Nekem a nagy csinálta a ramazurit hajnalban. Felébredt, hogy rosszat álmodott, alig tudott visszaaludni. Neki is elég húzósak a napjai igy a bizi osztás elött nemsokkal, hajtják őket rendesen.
Kivan már nagyon. A kicsi is nyugtalan volt, köztünk aludt, össze-vissza rugdalt minket. Mindenem fáj, remélem ma már jobban tudunk pihenni.

cukor adása : én is azt mondom, hogy kell a cukor , a szervezet müködésének nagyon fontos eleme, csak normál keretek közt kell adni . A barna cukor jó , sokkal egészségesebb és hasznosithatóbb mint a fehér cukor. Mi is használjuk.

nuncili : örülök hogy azért jó hirekkel jötél, bár tényleg kiboritó hogy egy véreredményre ennyit kell várni.
A szuri pedig tényleg rettentően csip, el is hiszenm hogy fájt neki.
Jobbulást.

fridus : boldog házassági évfordulót nektek.

Mi is minden évben tervezzük hogy jól megünnepeljük , de nemigen jön/jött össze. Mi szeptember 11-én házasodtunk, már 8 éve.
:roll: Jó kis dátum volt, ( 1999. 9. 11 ) - elöször kilencedikét akartuk, de az hétközepére esett és senki nem ért rá, igy lett 11-e. Azóta a szeptember 11 más okból lett 'hires ".

Mi csak itthon szoktunk tortázni, de mindig tervezzük hogy majd jövöre elmegyünk valahova.....

mindenkinek szép napot
nadimo

Nálunk sem jött volna össze ez az évfordulózás, ha anyukám fel nem ajánlja, hogy vigyáz a kicsire, és adott még pénzt is hozzá, hogy ki tudjuk fizetni a vacsit. :-)
Köszömöm azért a köszöntést.
Most éppen a nyáron törjük a fejünket, hogy augusztusban lemenjünk-e B. lellére 1 hétre nyaralni.

Kép
fridus

Sziasztok!

huhhhhh jól belehúztatok,míg nem voltam :)

Krisz!
mondtam,hogy megyünk vidékre,azért nem írtam. de már vagyok :lol:

Fridus!
Boldog Évfordulót! Balunak elküldöm a mi álomangyalkánk testvérét,mert Lara úgy alszik,mint a bunda esténként(kop-kop-kop) igaz,csak 10-kor alszik el,de egyedül és 6.30-ig húzza...néha felkel éjjel enni,de azt általában kihagyja :)

Elizának Boldog Hófordulót!!

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi Larának is boldog hófordulót :D
Fridus,sztem menjetek!!! :wink:
Vendég

Mesi!!!

Elfelejtettem, bocsiiiiii :oops:
Boldog Hófordulót Larának!!!! Micsoda mázlista csaj vagy, hogy átalussza az éjszakát!!!

Fridus!!

Menjetek hát! A Balcsi vize jó minőségű, Balu tutkóra élvezni fogja!

Nadimo!

Micsoda évszámotok van!:-)
Még mindig megy nálatok a lakásglancolás?
Ide is jöhetnétek, hamár annyira belendültetek.... :D

Szted szuri után 1 nappal vihetem Domit úszni, ha nincs láza?

Képzeljétek!
Új szokása van a csajnak: sikongat!!!! Kizabálom a pelusából olyan édes.
És divatba jöt a prrrrrrr, de szigorúan akkor, amikor még van tejcsike is a szánkban.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na sziasztok!

Ma dokinál voltunk,Dorcinak beadattam a kullancs elleni oltást.
Nekem a doki azt mondta hogy a második oltást 3 hónap múlva kapja meg. Létezik? Jó mondjuk ez van ráírva a papírkára, csak hát milyenek vagyunk, konzultálunk a többi anyukával, az egyik ezt mondja a másik azt mondja.

Krisz: Dorcinál volt olyan hogy oltás után másnap már mentünk úszni. Nálunk hála (kop-kop) nem volt láz.
Holnap megyek úszni Dorcival azért rákérdezek a pénteki napra. Holnap majd megírom.

Fridus: boldog házassági évfordulót nektek.
Nyaralás: szerintem ne hagyjátok ki. Mi Dorcival 7 hónaposan Görögbe mentünk, és nagyon élvezte. Balu is biztos élvezni fogja a Balcsit. Balcsin is voltunk és nagyon tetszett a kiscsajnak.

Mesi: Boldog hófordulót Lara babának!

Kép
Kép
gabcsa

igen,gabcsa,úgy kell a szurit kapni. A harmadikat meg ha jól emlékszem 3 évre rá. Kristóf is megkapta,Elizának is be akarom majd adatni,ha egy éves lesz.
Vendég

Gabcsa!!!

A szuri úgy van, ahogy mondták. Ha azt az FTSE vagy FSTE? vagy valami ilyesmi változatot kaptátok, akkor 3 év múlva ismétlés.

Köszi, hogy megkérded az uszit!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

és egy kép a reggeli héderelések egyikéből:

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jó reggelt. Úgy utállak titeket! :-)
Tudtok aludni, bezzeg ma semmi alvásom nem volt. Balázs koma este az ágy háta mögé 2 cumit bevágott, meg 1-1.5 óránként felkelt. Napközben is csak 9-től 10-ig aludt, meg 14.35-15.15-ig. Szóval az apja a délutáni sétáltatásnál szarrá is ázott.
Este pedig 19.20-tól aludt.
Nem tudjuk már hogy lefárasztani. Eddig 11.30-as sétánál is aludt, de már egy hete, vagy közel 2 hete már ott sem akar.
Csak a kilométereket nyomom a lábamba.

Kép
fridus

Nem is mondtam, tegnap voltunk a Tescoban, kapott a Balu egy Frakk bábfigurát. Olyan édesen nevetgélt, amikor mozgott a kutya füle. Ez lesz lehet, hogy a kedvence.

Kép
fridus

Sziasztok!

gyorsan dobok fel néhámy képet,aztán rohanok tovább,hogy amíg alszik megcsináljam amit kell :?

Kép

Kép

Kép

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Ezt az idióta szeles időt! Mikor lesz már végre meleg?????

Fridus: tegnap én is voltam shoppingolni a Tescoba, olyan tüneményes ruhák voltak. Nem tudtam ellenállni a kisértésnek, vettem is egy párat Dorkának.

Cseriani, Krisz köszi a kullancsos infót!

Krisz: Pénteken lesz babaúszás de. 11 kor kezdődik, Edit fog téged hívni.

Kép
Kép
gabcsa

sziasztok..mi ma méreckedni voltunk,Eliza 7580g és 68 cm.Nőtt is,hízott is ismét :D
Itt is rettenetesen fúj a szél,ki se tudunk ma menni :(
Vendég

Sziasztok! Nálunk is nagyon csúnya idő van, így ma nem is megyünk ki.

Teszek fel én is 1-2 mai képet:

Kép Hami közben Kép

Kép
timesz

mesi nagyon édes a kislányod,ahogy les a vállad fölött :D (bocsi,ha nem te vagy...)a többin is aranyos,de az a kép nagyon tetszik :D
timesz Olivérre ismételten nem tudok mit mondani,még mindig jöhet háztűznézőbe :wink: :lol:
Vendég

Cseriani!
köszi :D az Anyukám válla :lol: nekem is az az egyik kedvenc képem

Timesz!
Olivér nagyon helyes kiskrapek,főleg ahogy nevet :lol:

üdv
Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Mesi: nagyon aranyos Lara baba, és az a sityaak :) Én Dorkának állandóan sapkát vettem, bár megállapítottam hogy rajta még a bili is jól állna :D

Timesz: Olivér is nagyon kis édes pasi, és látom nagyon dumálgatott ott fényképezés közben.

Kép
Kép
gabcsa

Sziasztok!

Mesi, Timesz, jók a képek! :D Laráról nekem is a kukucskálós tetszik, bár nekem a sapec miatt :D

Ma voltunk tanácsadáson, 7,3 kilóra mázsálták a kis zörgőcsontú fiamat :lol: A szuri után megint kiröhögte a dokinénit :D Én egy pár napja láttam a szemfogánál, hogy mintha be lenne indulva az ínye, de most a doki a spatulával jobban be tudott kukucskálni neki, alul meg felül, a metszőknél ott vannak a fehér dudorok. Nem csoda, ha mindent olyan vadul dug a szájába, meg rpóbál szétmarcangolni. Biztos nagyon rossz lehet. Az államat is harapdálja még mindig, mostmár van egy lila foltom is, olyan erővel csinálja. Mondták is a barátnőim, ne védjem a férjemet, jelentsem fel, ha ver :lol: :lol: :lol:
Azért amint kinő neki bármelyik foga, leszoktatom az ujj- és állcsúcs harapdálásról, mert amilyen erősen rág így is, letépné a húsomat! :shock:
danann

Lívi, harapd vissza :D, ne hagyd magad. :lol:

Kép
Kép
gabcsa

Bocs Gabcsa, elfelejtettem válaszolni a tegnapi kérdésre: Samu még csak anyatejet kap, szerencsére úgy tűnik, van elég. Igazából egész jól átalussza az éjszakákat kb 1 hónapos kora óta, egyszer volt egy hosszabb, 3 hetes időszak, amikor 3-4 felé kelt enni, aztán szunya tovább. Mostanában 4-5 felé felkel megint, de szerintem a foga, vagy szomjas, mert csak 1-2 percet szopik, aztán elszundít a cicin, és 7-fél8ig durmol. Cicivel a szájában, mert nem nagyon merem elvenni, mert akkor felébred :-) bár tegnap meg ma azért valahogy visszatettem a saját ágyába, mert nekem az nem túl pihentető, ha mellettem van, ha csak megrezdül, én fenn vagyok, így nem lehet aludni. Még várok egy-két hetet, és akkor kap majd néha egy kis vizet, meg aztán egy kis gyümilét vagy (baba)teát, csak a változatosság kedvéért, de szerintem tápszert nem kell, hiszen tényleg van elég tejem. Igaz, mostmár 'csak' fél kilót hízott egy hónap alatt, de nem baj, legfelejbb nem lesz 16 kiló egyéves korára :lol:
danann

Jó reggelt! Én már napok óta nem alszom, nem is tudom, milyen már az.
Ki tudja, miért nem alszik ez a gyerek...
Kevesebbet is eszik a szokásosnál, sokat nyáladzik, és köpköd. :-)
Már ül 3 napja a gyerek , félig fektető, félig ülő pozicióból felhúzta magát a babakocsiban, azóta már becsatolom, alul -felül, hogy ki ne másszon.
Tegnap kihányta a babapiskótát.
Van valakinek ötlete ?
Ja, és hogy kicsit dicsekedjek, már szintén pár napja nem alszik cumival. Illetve csak ha felsír, akkor kéri, de különben zenél a ráccsal, hogy utána kidobja, és hová máshová, mint az ágy mögé. :-)

Kép
fridus

Fridus!!!

nem lehet,hogy nem rágja meg rendesen és azért????
Dehogy milyen rossz alvókája van a hapsinak, az valami elképesztő.....

Mesi!

tökjóka képek!!!Nekünk is pont van egy ilyen asti-s rugink, bár én nem voltam megelégedve vele.

Timesz!

Olivér még mindig határozottan jóképű pasi....

Cseriani!

nem semmi súlyotok van nektek is..... :lol:

Lívi!

azért Samunka is van egy súlya, hallod-e?! :wink:
mi mindjárt indulunk mázsáltatni!

ohhh és BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

gABCSA!!!

VÉGRE ÚSZHATUNK!!4
HA HOLNAP IS KÖZBEJÖN VALAMI, AKKOR MÁR NEM MEGYÜNK ÚSZNI, MERT AZ MÁR AZ ÉGIEK AKARATA....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta! Boldog 4. hófordulót Dominikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cseperedik a leányzó!!!! :)

Fridus! Szerintem sem tudja még rendesen megrágni a piskótát Balu, megakad a torkán, visszaöklendezi és kijön minden. Legalábbis nálunk már többször volt ilyen, ha esetleg valami kis keksz vagy piskóta nem ment le, mert nem olvadt el a szájában.

Kép
timesz

Timesz!

Köszike!!!
Csajok!

Domi 6400 gramm és 63 cm. 2 hét alatt 200 grammot hízott, így eljött a hozzátápi ideje. Pedig annyit eszik, mint a güzü!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz, Dominak is boldog harmadévet! :D Majd jelentsd, mekkorák vagytok! :D

Kész vagyok ettől a gyerektől, előbb-utóbb tuti a sárgaházban kötök ki. Megint egy órája nyűglődik az elalvással, szerencsére most nem üvölt hozzá. 8 után cicizés közben elaludt, de amikor le akartam tenni, felébredt, azóta folyamatos ásítozás van, de se ha felveszem, se ha leteszem nem jó neki. Gondolom, az ínye is bántja, meg valószínű nem múlt el teljesen még a tegnapi szuri hatása, de akkor is... Miért nem tudj aeldönteni végre, mit akar! Persze egy szavam sem lehet, Fridushoz képest elég jól állunk...
danann

Lívi!

Ez igen idegörlő, tudom. Ha leraknád és hagynád egy pár percet nyűglődni???
Nem aludna el magától?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz, volt, hogy megpróbáltam, de amikor már 15 perce üvöltött teli torokból, vöröslött a feje és fulladozott a nyálától meg a hisztitől, akkor nem bírtam tovább. kétszer hagytam idáig fajulni a dolgokat, de többször nem kérnék belőle, inkább próbálom elkerülni. Néha, mondjuk hetente egyszer előfordul, hogy úgy rakom le, hogy még csak elpilledt, de nem alszik, és szépen elszunnyad, de sajna nem tudom, hogy akkor miért, méskor meg miért nem. Én szerintem mindig ugyan úgy csinálom...
danann

Na, mi most itthon sem aludtunk el 9 felé, így 10.10kor elmentünk az apját elkísértük a megállóba, menjen csak dolgozni, mi pedig 10.40 perckor elszundikáltunk kis sírás közepette.
Egyébként persze megint esett az eső. Már kezdem megszokni...
A végén még jobban megnövök..
Samunak boldog hófordulót kívánok!
Balázs nem tud elaludni magától, csak ha rázza valaki,pl járkálunk babakocsival a lehetetlen utakon...

Kép
fridus

Sziasztok!
Lívi: Samunak boldog hófordulót :) !!!!!!!!!!!!
Csak azért kérdeztem a tápit, mert emlékszem Dorkának írtak, mert állítólag nem hízott rendesen, bár totál nem emlékszem már rá. Az is röhej hogy Dorkának is hasonló súlya volt mint most Pankának. Na mindegy, azért irattam fel a dokinénivel, biztos ami biztos alapon.
Ma Panka éjszaka felébredt nem tudom mi lehetett vele, mert még a cicit sem fogadta el. Ilyet még nem csinált, lehet hogy rosszat álmodhatott? De úgy sírt szegényke, ringattam egy kicsit, aztán bekapcsoltam neki a mackó haverokat hogy kergessék a lepkéket a plafonon, aztán így elaludt. Persze nem akarok panaszkodni, mert ez nem szokott előfordulni, épp ezért volt szokatlan.

Pannkát kedden mérték akkor 5710 gr. volt és 60,5 cm.

Krisz: Dominak is boldog hófordulót :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na remélem holnap tali már végre az úszáson.
Épp néztem hogy ami eldobható fürdőbugyink van az 7 kg-tól van :shock: na mindegy majd rákötözöm a másik fürdőbugyit. Na ilyenkor milyen jó hogy örökölte a nővérétől. :)

Kép
Kép
gabcsa

Fridus: Panni is a seggriszára hamarabb elalszik.
De katasztrófa hogy itt Erzsébeten milyen szarok a járdák, sokszor kénytelen vagyok lemenni az úttestre. Sokszor attól félek, hogy naaa mikor törik ki a kereke a babakocsinak? Eddig kop - kop még megvan.
Emlékszem amikor még nem voltak babáim, minidg kérdeztem magamtól, hogy az anyukák miért az úttesten tolják a babakocsit???? Na mostmár tudom.

Kép
Kép
gabcsa

Gabcsa!

Ugyan Editke még nem hívott és nem is vette fel a telefont, de holnap megyünk a barátosnémmal !!!
Köszike a köszöntést!!!

Lívi!!

Bocs, nem emlékeztem rá, de tudom, hogy mondtad, hogy már próbáltad.
Ez tényleg nagyon gáz.
Esetleg nem iszol kávét, kólát, teát vagy esetleg sok csokit eszel???
De gondolom ezeket már elhagytad. Esetleg még a Bach féle terápia illóolajok segítségével szóba jöhetne.....
neten utána tudsz olvasni!
Nincs jobb ötletem ilyen rosszalvó manóknak.

Fridus!

Neked is a Bach terápiát ajánlanám. Próba cseresznye. Veszíteni nem lehet vele semmit (ja de némi pénzmagocskát)

Nadimo megint eltűntél!!!!!!!!!
Bevagy havazva???

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Krisz!
Dominak Boldog Hófordulót! :lol:
melyik rugi? a rózsaszín,csíkos? azt az intersparban vettük,de én sem szeretem túlságosan...

Livi!
Samunak is Boldog Hófordulót! :lol:

Gabcsa!
Te is erzsébeti vagy? :D nem is tudtam...

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Krisz: Editnek is van egy babája, és lehet azért nem tudta felvenni. Mondtam neki hogy fogok veled levelezni és megírom neked a pénteket.

Mesi: igen igen, erzésbeti vagyok.

Kép Panni cumizik

Kép
Kép
gabcsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?