Pálinkás szép jó reggelt a SZ-Maffiának!
Na. Tegnap vettem egy új, vastag szélű keretformát (normál méretű, 1/4 SZ-hoz). Most kérdezhetitek, miért kellett még egy. Nekem aztán ugyan nem kellett, de Apika látott ilyen kerettel készült képeket és kijelentette, hogy azok sokkal jobban mutattak. Így fel voltam rá hatalmazva, hogy vegyek egyet
Ha valaki Dorogon jár, feltétlenül nézzen be a konyhafelszerelési bolt kirakatán. Egyszerűen remekműveket láthat! Amiket a múltkor írtam (kávészem, kiskanál, zab stb. a kereten); azt is onnan ,,loptam", de mindig szolgálnak meglepetésekkel. Olyan nyilvánvaló dolgok, de mégis nagyszerűek:
- Halloween-es keretén valódi tökmagok
- tengerpartos képen maci lépked: a SZ is, meg a keret is végig behomokozva ott, ahol a képen is homok van
- party-s kép keretére 3 színes léggömb ragasztva, abból valódi, színes fonalak lógnak
- maci ül az iskolában: kereten 3 pici, igazi színes ceruza
- maci mézzel: kereten picike bödön (talán só-liszt gyurmából?), rajta Méz felirat
- süteményes-csészés csendélet: a kereten só-lisztből pici sütemény
Most ennyi jut eszembe, de tényleg sok van. Szóval láthatjátok, mindenhol adja magát a kereten lévő bohóság; de mégis nagyon jók.
Panda,
én NEM vagyok gyűjtő, azt a párszáz darabot ugyan ki nevezné gyűjteménynek?
Egyébként szinte mindenfajta SZt fel tudok használni, én szeretem a keretre is ,,pazarolni", néha direkt veszek ilyen ,,non-figuralis" SZkat.
Zacskós visszatörlés: alsó szín teljesen száradjon meg. Aztán rá a fedőszín, aztán gyűrt papírral (tökélesetesn jó az újságpapír is) gyorsan visszaszedni, nem várni semennyit a felső száradásával!
Csi,
és NAGYON szeretnél lakkfilcet?
Mert akkor valahogy csak megoldjuk. Gyere át hozzám gipszet önteni, lééééééééééécci!
Ádi is szokott velem gipszezni (,,giszkezni"), adok neki kis edénybe nagyon felhigított festéket meg SZ alsó két rétegét egy gipszkarton-darabbal, egy ideig elvan vele
KovKata,
ha nekem elcsúszik a SZ, és picit kilóg a keretre, akkor száradás után egyszerűen átfestem a keret színével. Így csak nagyítóval látszik a hiba
Kíváncsi,
azért egy pár sort írjál előtte, jó?
Ágci,
ha a karácsonyi készülődésbe beletartozik a karácsonyi SZk kifejezett vadászata, akkor igen, én már elkezdtem a készülődést
Hú, ez egy kicsit hosszú lett! Már megyek is tovább (itt van a Mátrix2 kölcsönbe, gyorsan meg kell nézni -még egyszer
)
Jamina, akire ma valahogy jobban süt a nap