Ríd!
Arnica 30-asban. Nekem T.I. ajánlotta. Ugyanezzel küzdök, csak nkeem szinte állandóan van. ÉS el is felejtem bevenni
Szrek!
2 éves kort írja. Miért kérdezed???? Csak mert szerintem nincs baja a gyereknek attól, hogy nem szeret reggelizni.
Deni!
Bálintod nagyon ügyes
Lindi!
Dehogy utálunk! Élvezd ki, és szórakozz jól!
Ancsi!
Folyós kaki nagyon is normális, ne parázz. Miért, Lencsédnek milyen volt???????? Ebben a korban az egész hátán szétfolyós a normális
és akár napi 10x is. És a 10 deka az naggggyon szuper
légzésfigyelő....hm.....mi nem használtunk.
K vitamint megkapta a kórházban, 2 hetesen kell kapnia a második adagot, ha jól tudom. De a védőnő majd jól megmongja. És annak olyan szar íze van, majd kóstold meg. Amúgy miylenek a nappalok-éjszakák??? Jó gyerek Adrika? VAgy sírós? GYakran eszik? VAlamit mesélj már még, ha van időd
KÉRDÉS:
Ti hogy tartotok otthon rendet?????????? Tudom, ez most állati hülyén hangzik, de egyre inkább frusztrál, hogy kupi van! HA az estémet nem szánom rá a rendrakásra, akkor másnap délig úszik minden, mert PAnnustól nem tudok semmit se csinálni, vagy legalábbis amíg valamit megcsinálok, ő egy másik részen szétpakol. Délben leteszem aludni, és akkor össz másfél óra szabadidőm van, amit takarításra, háztartásvezetésre, főzésre, kikapcsolódásra, társaskapcsolatok építésére, kultúrálódásra, wellneskedésre fordíthatok.
És akkor jön a délután, porszívózni-felmosni tudok PAnnussal is, valahogy sikerül megtartani a rendet estig, na akkor jön B, vacsora, megin túszik minden, közös játék, fürdésaltatási ceremónia, zenés-táncos revü műsorszám, aztán, ha végre alszanak, akkor megint ott a választási lehetőség, hogy esetleg pihenjek/apázzak/rendet csináljak/főzzek/vasaljak. Úgyhogy ilyen csernus féle könyvekre már nme is lenne időm
SZóval alap dolgokat meg tudok csinálni gyerek mellett, de 3 éve már csak az "alap" dolgokat csinálom, és egyre jobban ellep minket a dzsuva.
Ja, és lécci ne azt írjátok, hogy takarítónő
BArbi!
W óviról azért nem írok, mert nem vagyok kompetens a dologban, és ezért nem akarok róla írni, mert félek, hogy valakiben téves gondolatokat ébresztenék. Hitelesebb, ha olyan valaki ír róluk, mint pl. Votiv, aki odaviszi Istit játszózni. Neki van rálátása. A gondozónők elmondták róla a véleményüket, ami egyáltalán nem volt negatív, csak érdekes. Hogy szeritnük csak kevés gyerek való oda, de aki odavaló, annak nagggyon jó. ÉS hogy ők is szokták javasolni. De akik nem odavalók, azoknak nagggyon nem ajánlják. Szóval, ez a lényeg.
Votiv!
Óvoda: és nem tudod valamelyik budapesti Óviba se beadni a jelentkezést? Esetleg, ha a szüleidhez (valamelyikhez), vagy dédihez bejelentenéd Istókot? ÉS ha fölveszik, még akkor sem kötelező vinni, de legalább egy lehetőség. 5 éves korig otthon az nagyon fárasztó egy anyának, mert akkor már nagyon nagy igényei vannak a gyereknek.
Ésd mondtam én, hogy király a séród, még ha szerinted Bon Jovira hajaz is
hú, micsoda szójáték
Zsini!
Az ergot lehet előre és oldalra is kötni.
Amúgy hihetetlen, amiket reggelire javasoltok. Az én gyerekeim hisztisek csak??? De ők ezt nme tudnák kivárni. MA voltam olyan hülye, hogy tetéztem a kupit egy kis zabpelyhes gyümiturmixal, ami persze a kutyának sem kellett
, na annka a nyomait is most tudtam eltakarítani