Na Ildi, ugye mondtam?
Valószínűleg ki ezt, ki azt hívja fleece-nek. Szerintem is gyapjú anyagból vannak, de valóban találkoztam polárral, ami szintén fleece név alatt futott.
A vastag lábközép. Kell!!! Én monapeles vagyok, annak a legszélesebb szerintem, és nem gáz, hozzá lehet szokni. A csípő fejlődéséhez kell ez a terpesztartás, ne tartsátok brutálisnak, a babót nem zavarja. Ha magadra kötöd, még nagyobb terpeszpen van. Ja, meg a terpeszgatyók (na az brutál), azok ilyen szélesek, amit akkor adnak, ha nem kielégítő a csípőizület fejlődése. Tehát éljen a széles lábközepű pelus!!
Ezzel a vízlepergetős anyaggal az a gondom, hogy ezeket ugye általában kabáthoz használják. Azok meg elvesztik eme tulajdonságukat, ha sokat vannak mosva. Vagy nem? Én is sokat hajkurásztam, eredménytelenül. Férjem a munkaruhák között keresgélte, ott akadt is PUL, meg a megfelelő vastagság, nem is tudom, miért nem vett még
Nehéz 1-1 métert beszerezni az ilyenből:(.
Pindi ez a 200ft-os pulcsi megőrjített korábban is, én nem találok ilyen kincseket. Mondjuk a kettővel nem sok lehetőségem van fejest ugrani az angol bálákba, főleg itt a környéken.
Ja, a Nagycsarnok mellett (Vámház krt.) nem messze van egy "outlet" anyagbolt, 290-390 ft-ért vannak anyagok, mindenféle, érdemes be-benézni, mert sok szépséget lehet találni. Ott vettem polárt 500-ért. Sajna ritkán jutok be oda.
Ha tudtok ilyen boltokat még, tessék ide írni, mert így terjednek a fontos infok:)
Szép napot!