Anyjuk - hát így totál érthető hogy hazaköltöztetek és rendes volt a párodtól is hogy ilyen megértő volt! De ha meglesz a baba és már nem lesz túl pici, akár vissza is mehettek. VAgy hogy tervezitek??
A barátnőm nem fél a repüléstől, csak most voltak itthon az esküvőmre, és most vettek új házat, ha jól tudom múlt hétvégén költöztek. Úgyhogy most totál lenullázták magukat anyagilag, így jelen pillanatban esélytelen a hazaút.
De Júni közepén jön és akkor mindenképp nődokinál kezd. Reméljük addig meg nem lesz baj! Nagyon izgulok érte!
Szerencsére nem kell vonatoznom, mert Anyukám jön a kolléganőivel egy konferenciára Pestre. Egy hotelban lesz, odamegyek mire végeznek és haza tudnak vinni autóval. Fél 2-kor kell indulnom itthonról. Most még mosok, vasalok, pakolászok, hogy az itthon maradó szerelmemnek semmire ne legyen gondja. Szegényke, úgy szeretett volna velem jönni, csak sajna dolgoznia kell.
Szly - Anyuék is panelban laknak, de azért az mégiscsak kisváros... imádok ott sétálni meg ilyenek. Jah, és ott van a világ legjobb fagyija (nekem
) amiből jól föl kell tankolnom, mert most kb 4 hónapig nem járok majd arrafelé...
Teó - köszönöm hogy Te is leírtad a tapasztalataidat, egyelőre nincs fejlemény a barinőmmel, most vissza kell mennie a körzetihez, nemtom azt mikor tudja elintézni, kap-e szabit meg ilyenek. Írtam neki este, hogy megvitattuk a baját itt a fórumon és többen is mondták ezeket a görcsöket, remélem kicsit meg tudtam nyugtatni. Én csak azért gondoltam a legrosszabbra, mert tényleg nem hallottam még ilyet, de öröm az ürömben, hogy nektek is volt!
Jah!! És eszünk ágában sincs kitörölni a tábliból!!!
Véda - Andi meg Sziszka is elég sokat szoktak írni, ők vannak még pár nappal előttem a tábli szerint, de hát úgysem lehet ezt ennyire pontosan tudni. Mindenesetre most már tényleg érzem hogy közeledik a vége! Furi érzés!!!
Nagyon örülök hogy ilyen jó híreket mondott a dokid agykamra -ügyben!!!!!
Akkor most már tutiszáz hogy nincs gond!!! Szuper!
Ami - örülök hogy jelentkeztél és hogy jól vagy. Sejtem hogy elég nehéz lehet így a fiúknak hogy meló után még otthon is csinálni kell, neked meg hogy nem tudsz igazán segíteni, de hát ez van, így is kész lesz, legfeljebb kicsit lassabban.
Most a kiskirályfi a lényeg, semmi más!!!!!!!!!
Vigyázz magadra!
Az időjárás miatt ne szomorkodjatok, ez a mai nap még tényleg elég pocsék, nem mondanak folyamatos rosszidőt, csak záporokat és egyre melegebb is lesz. Csak pozitívan!!!!
Cuppa