Új privát üzeneted érkezett!

Wera: pedig sajnos ez a teljes valosag, amit baratnod most sajnos meg kell hogy eljen. E miatt koltoztunk haza feruarban. Irorszagban kezdtem a terhessegem- no ott meg az angolnal is vacakabb- es ugy votl Angliaba koltozunk vissza mert ott megiscsak egy fokkal jobb. De mikor jottek az elso gorcsok, minden kinn elo megszolithato anyuka azt ajanlotta ne kockaztassak. Oke hogy nem kell laborba ide oda szaldgalni, de az sem derul ki ha valami baj van. ugye mert se uh, se nogyogyasz... Es akar milyen nehez itt az elet MAgyarorszagon, es akarmennyit varok egy egy vizsgalatra, es akarmilyen szocreal egy egy korhaz....stb- mert azert sok a negativ elmeny itt is- de mindent megert ez, hogy biztosnagban erzem magam, es sokkal nagyobb bekeben varhatom a babyt!

igen nagy aldozat volt ez parom reszerol, mert kinn jobb munkai lehettek , de o is igy gondolja, hogy itt a nehany aggodalmunkat leszamitva tisztessegesen van vegigkiserve a varandosagom.
Nem tudom mennyire fel baratnod a repulestol igy a 12.het elott, es van e ideje, de en a helyeben biztos hazajonnek. HA mas nem addig mig kivizsgaljak minden rendben van e.
Amugy meg drukkolok neki, valaki foglalkozzon a problemajaval es ne talaljanak nala semmi rosszat!
Vendég

Patr.! Sajnálom, hogy rosszabb lett a kedved. Mennyi az a nagyon sok hízás? Én már a 13 kg-nál tartok és senki nem szólt rá semmit. Ne aggódj. A baba meg nagyobb, na bumm. Inkább nagyobb legyen mint sokkal kisebb!

Marcsi! Látod, akkor nem is kell annyira aggódni. Oda kell figyelni a pihenésre. Én is úgy szoktam, hogy naponta minimum 2 órát feküdjek. És ennyi.

Kép
szly27

Marcsi, én már 11 kg híztam. És az a baj, hogy már amikor teherbe estem, akkor is volt rajtam plusz 20 kg. És tudom, hogy igazga van a dokinak, de nem bírom az éhezést, és mivel nagyon fáj a derekam, mozogni sem nagyon tudok.

Kép
Kép
patr

Sziasztok lányok!

Kriszti, én nemrég írtam, hogy nekem is magas lett a cukor mérés, éhomi 4. valamennyi, az tök jó, de a két órás meg 9,1, úgyhogy én már 2 hete nyomom a diétát.
Szinte profi vagyok már, úgyh kérdezz majd nyugodtan, nekem a vizsgálat után a doki rögtön meg is írta a beutalót diabetológiára, ott megint volt egy vérvétel, ami valami alapján utolsó 3 hónap átlagát mutatja ki és azt mondták, hetente kell mennem vérvételre, azóta voltam is egyszer, kaja után egy órával mérték, tök jó lett, 5,4 talán és a 3 hónap átlaga meg 5,1 lett, tehát szuper eredmények, de azt mondta a dokinő, ha valakinek egyszer is kiugrik valamitől a cukra, akkor sajnos a diétát biztos, ami biztos végig kell csinálni,de mérésre elég kéthetente járni.
Amúgy úgy látom, hogy kórházanként ez is változik, hogy melyik doki milyen szigorúan veszi a dolgot, meg a terhesek is úgy látom, ki így, ki úgy áll hozzá, én azért megijedtem, úgyh gondoltam, inkább csinálom komolyan, a jó eredmányek után picit lazítok, és ha legközelebb megint jó eredmények lesznek, akkor megint lazítok egy picikét.
A diéta tökre bír6ó, pedig én aztán nagy nasis vagyok, de nem hiányzik nagyon a csocsi, sokkal inkább a tej. Tejet ne igyál reggelre, mert nagyon meg tudja dobni a vércukrot, főleg reggel, lehet, hogy nálam is azért volt a kiugrás, mert én november óta szinte minden reggel megittam fél literrel, meg sokszor napközben is, franc gondolta, hogy ezzel ártok.
Vettem egy digitális mérleget, mert csomó mindent mérni kell, a számolás, mérés része nem egyszerű.
Ja nézd meg a Diéta terhességi cukor alatt vagy valami ilyesmi, egy kedves csaj leírja a tapasztalatait, én is tőle kérdezgetek.
Ja és fogytam két és fél kilót, igaz ebből másfelet a hétvégi gyomorrontásomnak köszönhetek, amit meg egy általam kreált diabetikus nasi okozott. De ha csinálom a diétát, akkor nemigen lesz a súlyommal gondom.

Wera, nem tudom, azóta mi ahelyzet a barátnőddel, de én is azok közé tartozom, akiknek sokat görcsölt a hasa, sokszor éjszakánként erősebben, mint egy-egy mensi idején, tök jó volt azokat az éjszakákat végigvirrasztani a fájdalommal meg az aggodalommal, voltunk is kétszer ügyeleten, dehát szerencsére mindig okés volt a helyzet. Ja és mindig azt mondták, akkor van agond, ha vérzés is van.

Mostanában sokat nézem a pocakomat, már tökre látni a ficánkolást, és olyat is szoktam látni, nem mindig és nem mindig ugyanott, hogy mintha szívverés ritmust látnék, tök ütemesen lüktet a hasam, nektek szokott ilyen lenni? Nem tudom, hogy az enyémet láthatom-e vhogy vagy a babáét?

Kép
teó

Patr!
Kapcsold be az RTL klubot!!!!!
Vendég

Most van ott a Rába Timi egy dokival, és pont a terhesség alatti hízásról beszélnek. A R T is több mint 20 kg-ot szedett magára!!!
Vendég

Jó reggelt!!

Ma utazok haza a szüleimhez!!! :D :D :D

56 napom van hátra a vonalzó szerint. Oké, indul a para!!!! :twisted: :lol:

Tegnap megrendeltük az ablakokat. 343 ezer lett a vége. Ez volt a legolcsóbb lehetőség és mivel már szorít az idő... :roll: . Mondtam is nekik, hogy ne legyen több 4 hétnél a várakozási idő, mert utána már nem kell!! Megígérték hogy nem lesz. Úgyhogy most igzulok, mert utána még csomó-csomó mindent csinálni kell.

Nekem se használ kacsát a doki, csak kézzel vizsgál és így nem fáj hála az égnek. Az kéne még hogy az is fájjon... :? Bár állítólag a végefelé már fog, mert akkor érzekenyebb odabenn minden. Mondjuk akkor már nem nagyon fog érdekelni szerintem... :P

Csajok, én az utóbbi napokban folyton izzadok. Nem hiszem hogy idegesebb lennék mint máskor, de szakad rólam a víz, még akkor is ha úgy érzem nincs is melegem. :? Tök szar! :(

Jah, és nem is mondtam hogy tegnapi mérésen jó lett a vérnyomim!!!! 127/85. Úgy örültem! Pedig nem igazán sikerült változtatni az étrendemen! :oops: De így a legjobb! :) Apukámnak van mérője, úgyhogy a köv. napokban rendszeresen mérem majd, mert kíváncsi vagyok rá.

Szly - örülök hogy nem változott a méhszájad! Csak így tovább!! :wink:

Kriszti - én is csak a napokban fedeztem fel hogy a kínaiban is egész jó babarucikat lehet kapni. Bár nem mindben, de szerencsére akadnak már igényesebbek is! :)
Kitartás a diétához! Egyébként mióta terhes vagyok én is inkább barna vagy rozskenyeret eszem és rájöttem hogy sokkal finomabb is! :D

Babuli - köszönjük a híreket Sipinéről, várjuk vissza. Nem irígylem hogy május végéig dolgozik!!! De ügyi csaj, az biztos! :wink:

Én asszem mindjárt dobok egy sms-t Mavericknek. Remélem jól vannak. Jövök majd ha válaszol.

Amimami - nem tudom olvasol-e most minket... Hogy álltok a festéssel? Sok van még hátra? Remélem nem pörögsz sokat! Vigyázz magadra! Én már nagyon kíváncsian várom a fotókat, biztosan gyönyörű lesz!!! :D :wink:
Vendég

56 nap????!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Hűha, mmindjárt izgulhatunk értetek!!!
Vendég

Wera!

mikor indulsz?
Jó utat kívánok neked! Azért vigyázz magadra, pihenj sokat!!!
Vendég

Hű Wera, az már nagyon hamar eltelik!

Kép
Kép
patr

Marcsi, köszi :)
Hátha mondanak valami okosat.
Csak megijesztett a doki, hogy ha túl sokat hízok, akkor csak császárral fogok tudni szülni. Na azt nem szeretném.
Tehát diétázom. Mondtam a páromnak, hogy lakatolja le a hűtőt. :D

Wera, jó utat!

Kép
Kép
patr

Wera! Jó utat! A hétvégén jó idő lesz, biztos jobb lesz neked ott vidéken.

Marcsi! A kis vonalzóidon ugyanaz a kislány szerepel kétszer: Laura.

Kép
szly27

Szly, tuti, hogy jó idő lesz a hétvégén? :D
Bográcsolni szeretnénk a kertben! Paprikás krumpli készülne!

Kép
Kép
patr

már vége van... :cry:

A lényege az volt, hogy mostanában az orvosok halálra paráztatják a kismamákat a súlyukkal, aminek semmi értelme...
a legszebb időszakot teszik ezzel tönkre.
R T szerint és a jelen lévő másik nőci szerint is azt kell enni, amit anyuka megkíván... Mértékkel.
R T több mint 20 kg-ot hízott, jó duci. azt mondja, nem zavarja, a szoptatás alatt úgyis lemegy a java, fogyózni pedig csak akkor fog, ha már nem szoptatja a babát.

Szerintem tökéletesen igaza van.
Anno én is a csajokkal 20kg fölött szedtem magamra, oké, akkor 52-ről indultam, 74-76-tal mentem szülni.
soha nem fogyóztam, szépen magától visszament minden. Persze nem két hét alatt, hanem kellett legalább fél év.
szerintem kár a kilókon stresszelni.
Azt nem mondom, hogy kövér malackának kell lenni, de nem is tarunk ott.

Neked is ilyen paradokid van, mint nekem?
Vendég

köszi Szly!
Mindjárt javítom!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ja és még azt akartam írni, hogy engem ne töröljetek a tábliból, lécci, lécci, én szoktam írni, csak nem olyan sűrűn az igaz, de mostanában a férjem meg még le is tiltott a gépről, merth tényleg sokat ülök előtte és már lehetne udvaron ücsörögni, hogy azért időnként jó idő van.
Ja és tegnap nekem is eldőlt, hogy nem kell császár, legalábbis a szemem miatt, mert volt egy gyémántszikés műtétem és tiszta heg a szemem, mondjuk rezgett a léc, mert reggel dokinő azt mondtza, szerinte császár kell, meg kellett várni délután a profot, ő azt mondta, nem kell.
Ó, és én is átléptem a bűvös 100 napot!

Patr, én se gondoltam, hogy így bírom a diétát és még a férjem is dícsér, hogy egyrészt milyen erős vagyok, másrészt, hogy sokkal fittebb vagyok azóta szerinte meg vhogy több az életkedvem.
Úgyh biztos menni fog!

Kép
teó

Marcsi én már a malacka kategóriába tartozom :) :cry:
Szerintem nekem tök normális dokim van, érzem, hogy igazga van, a babának sem jó, ha nem bírom megállni az evést. Meg a derekam is valószínűleg ettől fáj.
Azt mondják, aki alapból túlsúlyos, annak azért jobban kell vigyázni, én meg idáig azért nem foglalkoztam azzal, hogy mit eszem.
Na nem rágódom tovább ezen, nemsokára mennem kell dolgozni, ott legalább nem érek rá enni! :D

Kép
Kép
patr

Teó, kösz a bíztatást, muszáj, hogy menjen a diéta!!!

Szerintem senkit nem akarunk törölni a táblából, csak feltűnt, hogy sokan elvesztek.

Kép
Kép
patr

Tudom, írta Sly, hogy nem töröl senkit, csak jeleztem, hogy én nem tűntem el totálisan.

Kép
teó

Diéta: nem tudom nekem milyen lenne (valószínűleg egészséges és jót tenne) csak nagyon édesszájú vagyok, de az biztos utólag hálásak lesztek érte! A barátnőmnek elég későn vették észre mert náluk csak 28 hetesen volt a cukorterhelés és neki egyből kellett az inzulin is, viszont olyan csinos kismami volt végig és összesen 9-10kg-t hízott és most a fél éves gyerköccel nagyon csini! Úgyhogy mindenkinek kitartás és sok lelkierő!
Kriszti: majd úgyis elmondják de szénhidrátot azért kell enni csak a módja és mennyisége nem mindegy mert a lényeg az egyenletes és nem magas vércukor de a szervezetnek attól még van rá szüksége!
Vendég

Teó! Nyugi, épp azt mondtam, hogy senkit nem fogok kitörölni, még ha nem is jön.

Patr. Hát nagyon ajánlom az időnek, hogy jó legyen. Már épp itt lenne az ideje. Énmár holnapra jóra számítok!

Kép
szly27

Kata, az az egy megnyugtat, hogy a cukrom az tökéletes, 5,9 lett a terhelés után!

Kép
Kép
patr

A cukromra én is kíváncsi vagyok, a hét végén, vagy a jövő héten megyek... :roll: Remélem nem lesz vele gond.

Én pedig tegnap felbuzdulva a múlt heti jó időn, megvettem a kerbe a petúniákat. Háát, elültetni már nem mertem!
Ilyen vacak időt...!!! :shock:
Fúj a szél, csepereg vízszintesen az eső, és hideg van!!!!!!
Boááááááááááá
Vendég

Muffin :D
Már megbeszéltétek az időpontot a dokival? Tehát napra pontosan tudod mikor lesz a szülés? És mikor? Jól emlékszem, hogy programozott császár lesz?

Wera :D
A rucik édesek!!! És gratulálok a 32. héthez!!! A rendszeresen írok közül szerintem te vagy legeglől... Vagy nem jól emlékszem? :roll:

Patr :D
Sajnálom, hogy lelombozott a doki. Az én orvosom is nagyon szigorú a hízást illetően a sok szövődmény miatt. Szerintem már azzal is sokat teszel, ha nem iszol cukrosat. Én ezzel sok kalóriát elveszek a szervezetemtől, amire valóban nincs szüksége. Tehát cukros gyümölcslevek, tejesitalok helyett forrásvizet iszom, zöldteát, és a kakaómat is megszoktam cukor nélkül. Édesítőszert sem teszek bele :wink: Érdemes kipróbálni!

Teó :D
A lüktetést kezd el számolni, ha percenként 70-80 körüli a szám, akkor a te artériád pulzlását látod, ha 120-160 közötti a szám, akkor az tényleg a babáé. Szerintem, inkább a tiéd az, mert a babáké nem szokott így bőrön keresztül láthatóvá válni :wink:

Méhszáj: nekem minden vizsgálatnál megnézi kézzel, de cervixre vonatkozó számot sosem ír a kiskönyvbe, csak annyit, hogy hosszú, zárt méhszáj. Ez gondolom 3000-es lehet. Akinek már picit rövidült, és kinyílt, szorítok, hogy így maradjon!!!

Képzeljétek, hívtam reggel a dokimat agykamra-tágulat ügyben, és szó szerint megnevettetett. Azt mondta, hogy a héten a sokadik vagyok akit a szonográfus hölgy ezzel a problémával genetikushoz küld. Állítólag a genetikus már tépi a maradék haját, mert ezek a 7-8-9 mm-es értékek TELJESEN NORMÁLISAK! Persze lehet, hogy az egyik oldalon picit nagyobb, mint a másikon, de ez akkor sem olyan eltérés, amivel az anyukákat paráztatni kellene. Persze velem nagyon kedves volt a szonográfus hölgy, és nem láttam rajta, hogy ijesztgetni akarna, de azért a dokim szavai mögött azt érezte, hogy ő ezért haragszik rá. A lényeg, hogy sehová nem kell mennem, csak hozzá a 2 hét múlva megbeszélt időpontban. Azt mondta, akkor részletesen megnézi ő is, és megmutatja nekem, mit lehet félrenézni agykamra ügyben :wink:

Véda
Vendég

Sziasztok csajok!

Megpróbáltam átfutni,hogy tegnap óta mi történt,arra esélyem sincs,hogy vasárnaptól mindent visszaolvassak! :cry:
Remélem nem történt semmi extra és mindenki jól van!
Mi haladunk a festéssel,a nappali kész van,vagyis csak festésügyileg,viszont iszonyat hideg van és büdös,úgyhogy tegnap ezért nem is jöttem!
Most sem maradok sokáig mert idefagyok! :lol:
de legalább már van net!
Aztán ki kell pakolni ide Áron szobájából mindent és utánna lehet azt festeni!
Apa meg a sógorom mindennap meló után csinálják,szegényeknek elég sok!
Apa már tiszta ideg,tegnap még cigit is vett,semmi sem sikerült!
Eltünt a radiátorból a tömítés,így csöpög,elzártuk!
nemsikerült összeraknia a parkettát normálisan,és miután elakart menni a kocsija megint nem indult be,valami leszívja az aksit! :cry:
Ja és még a melóba is felbosszantották,szóval nagyon ideges volt szegény!
De majdcsak kész leszünk!
Talán vasárnap már tudok dobni 1-2 fotót csak nem akarom őket hajtani,olyan rossz,hogy csak dirigálok!
Anyu pénteken segít,szabin lesz,de mondta,hogy ha leba..m itthagy a francba! :lol:
Aztán ha kivan festve betudjuk rakni a kiságyat és majd attól függően tudjuk tervezni a többi bútort!
Amúgy megvettem hétfőn a függönyöket neki+ágynemű anyagot,Anyu majd megvarja!
Azt mondta Anyu "na ez is lesz egy királyfi"! :lol:
Naná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

hat sajna a hetvegere is hasonloan rossz idot josolnak. Esovel. Ezt ferjuram nagy bosszusan jegyezte meg tegnap este az interneten utana nezve, mert vasarnap lesza critical mass, ,es hat esoben nem lesz tul kellemes. De leagalbb nem leszek annyira szomoru hogy nem mehetek( na jo ez onzes )
Vendég

folyt. köv. csak féltem,hogy elszáll!
Tegnap voltam védőnőnél végre kiváltottam a várandós csomagok,egy babavíz volt benne+1 pelus+a RÓZSASZÍN cumi+1 aventes tejgyűjtő meg egy csomó szórólap!
Legalább van olvasnivaló!
Voltam dr-nél is,minden ok.,2 hét múlva kontroll,addig pihi és Magne B6!

Wera! Jó drága lett végül az ablak!
Jó pihit neked otthonra!
Nagyon szép ruhákat vettél!
Nekem is kéne egy vékony köntös,mert ami van az elég vastag,de már nem akarok nagyon ilyen jetiméretű ruhákra költeni!
Tied tök jó ÁRON volt!
Barinődet sajnálom,remélem minden rendben lesz vele!
Hát igen,akkor mi még összetehetjük a két kezünket!

Mindenkinek szép napot,majd még próbálok benézni és most már követni az eseményeket!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Szia Ami!

Örülök, hogy jól vagy!
A hideget sajnálom, remélem sikerül meleget varázsolnotok..!

Pihenj sokat, bármilyen nehéz, maradj csak a dirigágásnál. tudom, annál nincs rosszabb... Néha engem is majd megüt a guta, de muszály nyugton maradni!
Hamarosan minden elkészül, és gyönyörű lesz! Kitartás!!!!! :lol: :wink:
Vendég

Köszi Maria!
Végül is azért egész jól bírom,csak sajnálom őket,meghát mire hazajönnek csomó mindennel tudnék haladni! :cry:
Mind1,mostmár ki klel bírni ezt a kis időt!
Szerencsére csak itt van hideg és azért mert nyitva van az ablak meg az erkélyajtó,hogy kimenjen a bűz,de már egész jó!
Úgyis mindig melegem van! :lol:

Ja! És még azt akartam írni,hogy én 17 kilót híztam eddig,de még nem tolt le a dr.!
Ez van!
Megyek teregetni,most asszem kifújja a szél!
Úgy fúj mint az állatt!!!!!!!!:twisted:

Kép

Kép
ibm

Patr :D
Még az eszembe jutott, hogy a baba nagysága miatt pláne nem érdemes aggódni. Nálunk Csabit már 1630 grammra saccolták, pedig az tényleg pár héttel nagyobb súly, mint az átlag... De nem parázok, mert annyira el tudják számolni, hoy csoda. A lányomnál mondjuk "csak" 40 dekát tévedtek, de ott is az volt, hogy 3600 gramm körül lesz, és 3250 lett. Sok babát mondanak tuti császárosnak, mert "nagy", aztán előbújik egy formás 3 kilós kisbaba :roll:
Szóval, ha be is jön, és nagyobb babák lesznek, hát max. nem 3400 "átlagos" súlyúak, hanem mondjuk 3800... Ebből nem lesz semmi probléma :wink:

Véda
Vendég

sziasztok,
Marcsika, igen, dolgozom, de szerencsére néha be tudok kapcsolódni hozzátok.

Muffin, nekem is valamit magyarázott a doki, hogy a Nyírőbe ment át ugyan, de azon belül a szülészet magánkórház lett - és talán mondta is, hogy Róbert Károly, de arra már nem is emlékszem. Meg tudnád mondani, hogy melyik villamosmegállónal kell leszállni az 1-es viliről? És onnan hogyan tovább?

A Schöpf-Mérei fekvőrészlege vasárnap éjféltől végleg bezárt, a doki aszonta, csak a szellemek és a gazdasági osztály vannak már csak. Úgyhogy átkoordinálom magam a Nyírő-Róbert Károlyba, csak még sosem voltam ott.

Lányok, holnap megyek cukrosmérésre. Nekem kell megcsinálnom a koktélt, csak azt nem tudom, a 2 dl folyadék, amibe beleteszem a rémséget, az csak a víz része? Vagy ha akarok bele citromlét, azzal együtt kell 2 dl-nek lenni a folyadéknak, amibe beleteszem a cukrot?
Ja, és megszemlélem a szülőszoba-anyaszobát is... Irtó sokba kerül, úgyhogy minimum légkondisnak kellene lennie... bár a gyerekre úgysem kapcsolnám be. :roll:

KépKép
szkagi

sziasztok lányok!

ma megint sokat olvastam vissza. de felkészültem rá :D
gondoltam ma kivételesen kicsit lustizok és később kelek. eyből eszembe jutottatok, hogy nah akkor megint vagy 2-3 oldalt kell majd olvasnom, és ez csak a reggeli termés lesz :D
hát bevált... de nem baj!

holnap jön a védőnőm. kiváncsi vagyok rákérdez-e a sulyomra. a mulkor is elhült hogy 3 kg-t hiztam egy hónap alatt. azóta szerintem kb 1 kg jött fel, igy tarthatok olyan +7kg-nál.
diétázni nem hiszem hogy fogok, csak azért mert ő parázik :D a cukrom jó lett, mondhatni tökéletes.
persze ha a cukor bekavart volna én is paráznék. de igy nem fogok,csak ha a doki is rámszól.
diétások! egyébként szerintem ki lehet birni, csak egy két dolgot kell lecserélni, meg persze a nasikat kerülni. nekem a számolgatással lenne problémám, de szerintem az is megoldható.
főleg hogy én állandóan fogyókurázok-nem fogyókurázok.. mármint a terhességem előtt.
meg lányok! jön a jó idő és lehet sokat sétálni, levegőzni! igy legalább azokban az időkben nem jut eszünkbe a kaja! :D

ibm! nem irigyellek! tudom mit érzel a lakással kapcsolatban... én egyfolytában azon parázom hogy nem leszünk kész mire mennem kell. arra meg gondolni se merek, hogy mi van ha kicsit előbb be kell menni...

teo! nekem is lüktet a pocim ütemre. de azok mi vagyunk. csak ugyebár mostmár van annyi magzatvíz ami szépen vezeti ezeket a zörejeket.

patr! ha netán annyit hizol hogy császározni kell azért se parázz! sokan vannak akiknek császár kell, és nem csak a hizás miatt. és AZ SEM ÉR KEVESEBBET akit császároznak!!!! a lényeg hogy kijöjjön aminek vagyis akinek ki kell és boldogok legyetek!!!!

wc ügy... hálistennek elmult. tegnap napközben még 1-2 alkalommal kinlódtam, de egyáltalán nem annyira mint reggel. ugyhogy megnyugodtam. remélem nem lesz gyakran.

szly! köszi a tábli javítást :D nagyon arányban vannak a fiuk és lányok :D ez tök szupi. nincs nagy eltérés.

Kép

Kép
timi1982

cukros lötyi! kb. 2 dl viz a 75 g szőlőcukor és ahhoz jön a citromlé :D kb 3 dl lesz összesen az már jó és nem lesz édes :D

Kép

Kép
timi1982

JUUUUJJJJJJ!!!!! 100 NAP ALATT VAGYOK!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Gratulálok!!!!! holnap már betöltöd a 26. hetet is!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Nahát nemtudok innene elszakadni,csak olvasok és olvasok......

Agi! Én kb.2dl vízzel kevertem+egy kis citromlé,de a laboros aztmondta inkább 3dl-t tegyek,mert nagyon gáz íze lesz így!
Úgyhogy még 1dl-t hozzáengedtem,hát mit ne mondjak így is gáz volt!

Kitartá!

Na tényleg megyek,mert már nagyon büdös van itt!
Majd később benézek!

Pussz mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Ronix?
Mai helyzetjelentés??????? Mi van veled?
Vendég

Képzeljétek, majd felrobbantam este a méregtől. Április végén kapjuk meg a leendő házunkat, és van két hetünk felújítani (fürdőszobát-konyhát-előszobát kell "csak"), és május 14-én költözünk be, mert a mi lakásunkba jön az új lakó.
Na, és tegnap azt mondta a háztulaj nőci, hogy hát ő egy héttel később tud csak kiköltözni... és hogy mi miért gondoltuk, hogy ő majd időben ki tud költözni (építkezik ugyanis, és még nincs kész a ház).
Úgy felidegesítettem magam, hogy enni sem bírtam!!! Hát a szerződés az meg mire kellett, ha mi itten a megérzésekre bízzuk a költözés időpontját? :shock:
Egy órával később megmértem a vérnyomásom, és majd kiütötte a digitális számlálót :?
Hogy ilyen hülye picsák miatt idegeskedjek... A nőci ugyanis egyedül lakik, akkor oldja meg ő, hogy egy hétre elköltözik valahová. Hát nem?????

Csak nehogy már megszüljek itten az idegtől... 8)

KépKép
szkagi

Patr! Fel a fejjel a kilók majd lemennek! :wink: A nővekedésről meg annyit, hogy a barinőm kisfiát 4000 gramm felettinek mondta a doki és emiatt császár lett a Kisfiú ehhez képest megszületett 3500 grammal! :D

Wera! Szívesen tettem! Sipiné majd küldd még képeket és Én felrakom majd Nektek! :D

Teó! Örülök, hogy Te is megvagy! Tilos eltünni! :D

Véda! Örülök annak amit a dokid mondott! :D

Ibm! Örülök, hogy jól vagytok! Úgy látom a fiús mamiknak rózsaszín cumit adnak! Na most már Én is kiváltom majd mert kiváncsi vagyok!

Szly! Szeretnélek megkérni, hogy Sipiné sorába írd be, hogy Ferenc László lesz a baba és a kíírás dátuma Július 10.
Vendég

sziasztok.

voltam a védönönél van fehérje a vizeletemben hivtam a dokit,konferencián van de ha gond van hivjam és indul le a korházba utánam
hétfön menjek hozzá és meglátjuk holnap megyek laborba cukorterhelésre áááááááááááá :? :? :? :?

valaki irta hogy nem tudná szurni magát ,jelentem meg lehet szokni ha muszálj nekem mindenap szurni kell magam vérhigito szurival kibirható kicsit szar de tul lehet élni ha muszálj :wink: :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ugyhogy megint nyertem itthon pár napot :) :)

mire mennem kel már majdnem betöltött 27 hetes leszek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Timi, Ibm, köszi a cukros "receptet" :)
Ja, és a köztes két órában vizet sem lehet inni?

KépKép
szkagi

Szkagi! Vizet lehet de csak azt! :oops:
Vendég

Ági!

Ne idegeskedj!!!!

A nőci meg elmehet a p.cs.-ba!!! Nem értem én sem. Nem köti a szerződés? Nem írtátok bele? Én addíg tutira nem fizetnék!!!
Vendég

jó reggelt :oops: , ma valahogy túllőttem a célon alvás ügyben :? na mindegy, jó hogy napok óta egy csomó dolgom lenne, ha nem fájt volna egész héten a hasamalja :evil:
patr: nem vészes az a diéta, hetek óta azt csinálom :? , néha úgy érzerm mintha jobban is viselem az egészet amióta nem eszek meg mindent "csak azért mert megkívántam", vannak pillanatok mikor nehéz, főleg az 1-1,5 liter/nap folyadék tartás, de legalább nem vagyok annyira vizes

Kép
Kép
h. szilvi

Szia Ronix! már vártalak!
Sajnálom az eredményedet, de jól látod!
Már csak 97 napod van hátra!
És nemcsak betöltött 27 hetes leszel, hanem még optimistábban megkezded a 28-at!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok neked nagyon!!!
Vendég

diétázók!!!

gondoljatok bele, hogy nekem minden hűtőkinyitásnál ezzel kell szembesülnöm :D
ugy hogy pókfóbiám van :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

jah és ha a méretét valaki nem tudná elképzelni, nyissa ki a tenyerét!

nah akkora mint a tenyere+ az ujjai hozzá :D szóval nem kicsi!!!!

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk - hát így totál érthető hogy hazaköltöztetek és rendes volt a párodtól is hogy ilyen megértő volt! De ha meglesz a baba és már nem lesz túl pici, akár vissza is mehettek. VAgy hogy tervezitek??
A barátnőm nem fél a repüléstől, csak most voltak itthon az esküvőmre, és most vettek új házat, ha jól tudom múlt hétvégén költöztek. Úgyhogy most totál lenullázták magukat anyagilag, így jelen pillanatban esélytelen a hazaút. :( De Júni közepén jön és akkor mindenképp nődokinál kezd. Reméljük addig meg nem lesz baj! Nagyon izgulok érte! :roll:

Szerencsére nem kell vonatoznom, mert Anyukám jön a kolléganőivel egy konferenciára Pestre. Egy hotelban lesz, odamegyek mire végeznek és haza tudnak vinni autóval. Fél 2-kor kell indulnom itthonról. Most még mosok, vasalok, pakolászok, hogy az itthon maradó szerelmemnek semmire ne legyen gondja. Szegényke, úgy szeretett volna velem jönni, csak sajna dolgoznia kell.

Szly - Anyuék is panelban laknak, de azért az mégiscsak kisváros... imádok ott sétálni meg ilyenek. Jah, és ott van a világ legjobb fagyija (nekem :D ) amiből jól föl kell tankolnom, mert most kb 4 hónapig nem járok majd arrafelé... :wink: :lol:

Teó - köszönöm hogy Te is leírtad a tapasztalataidat, egyelőre nincs fejlemény a barinőmmel, most vissza kell mennie a körzetihez, nemtom azt mikor tudja elintézni, kap-e szabit meg ilyenek. Írtam neki este, hogy megvitattuk a baját itt a fórumon és többen is mondták ezeket a görcsöket, remélem kicsit meg tudtam nyugtatni. Én csak azért gondoltam a legrosszabbra, mert tényleg nem hallottam még ilyet, de öröm az ürömben, hogy nektek is volt!
Jah!! És eszünk ágában sincs kitörölni a tábliból!!! :lol: :wink:

Véda - Andi meg Sziszka is elég sokat szoktak írni, ők vannak még pár nappal előttem a tábli szerint, de hát úgysem lehet ezt ennyire pontosan tudni. Mindenesetre most már tényleg érzem hogy közeledik a vége! Furi érzés!!! 8)
Nagyon örülök hogy ilyen jó híreket mondott a dokid agykamra -ügyben!!!!! :D :D :D Akkor most már tutiszáz hogy nincs gond!!! Szuper! :wink:

Ami - örülök hogy jelentkeztél és hogy jól vagy. Sejtem hogy elég nehéz lehet így a fiúknak hogy meló után még otthon is csinálni kell, neked meg hogy nem tudsz igazán segíteni, de hát ez van, így is kész lesz, legfeljebb kicsit lassabban. :roll: Most a kiskirályfi a lényeg, semmi más!!!!!!!!! :lol: :lol: Vigyázz magadra!

Az időjárás miatt ne szomorkodjatok, ez a mai nap még tényleg elég pocsék, nem mondanak folyamatos rosszidőt, csak záporokat és egyre melegebb is lesz. Csak pozitívan!!!! :D :wink:

Cuppa
Vendég

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Akkor én biztosan éhenhalnék!

Ez mi?!

Jó, azt látom, hogy pók, de ugye nem igazi...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?