Most jutottam egy kicsit a géphez, bár időm az nem túl sok. Robó nyűgösködik, az időjárástól tiszta depis a hangulatom, de nem ezért jöttem, hogy panaszkodjak!Mostanában ha Robó alszik, apa is gépezik, így egyre kevesebb idő jut nekem, de neki is kell a kikapcsolódás, uygebár...
Megpróbálok mindnekihez írni, ha esetleg vkit kihagytam volna, vagy vmelyik kérdésre nem válaszolnék, akkor ordítsatok rám!
Még ennyit, hogy nem akarom , hogy jöjjön a tél!!!!nem tudom mi lesz velünbk bent a lakásban? Bár Robót ma is kivittem egy picit, de nem az igazi
.
DBarbi: Gratula Fanny alvásához. nagyon jó lehet, hogy átaludja már az éjszakát
.Gábornak jobbulást kívánok. Lehet a stressztől is ilyen tűnetek, nekem annó akkor volt mikor dolgoztam még és teljesen kivoltam. Pedig én sem vagyok idősebb. próbáljon ő is kevesebbet idegeskedni(könnyű mondani!)Képek nagyon jól sikerültek, nagyon aranyos Fannika.Édesen alszotok!
Edit: nem belekotyogni szeretnék, látom többen is írtak már a szoptatásról. Nálunk vannak olyan napok, hogy Robó két óránként is a cicin lóg, de az átlag három óránkénti evés, pedig ő is már elmúlt 3 hónapos. Szóval nyugodtan szoptasd sűrűbben ha azt ígényl, szerintem.....
Zsófi: jó étvágyú Benci
.A múltkori esetről lemaradtam,nem is szeretném inkább felhozni a témát, ha nem gond.Jó anya vagy és kész
!!!
Zsizsa: gép problámák nálunk is vannak, egyszerre szeretnénk mi is a gépphez ülni, néha engednem kell...Masszászt próbálom ide feltenni hátha sikerül, bár nem tudom ez e az az oldal. Volt több is, de akkor kinyomtattam, és nem tudom hová mentettem el a többit.Pár kaptunk egy könyvet a kismamacsomagban , abban is van egy künyvecske, gyengéd érintés címen, nézd meg azt is, vannak benne jók
.:
www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babamasz3.htm. Most néztem , így nem jó feltenni, mert nem az az oldal töltődik be aminek kéne, megpróbálom emalibe elküldeni!
nyuszimanó: Petra szépen fejlődik, de Donci is biztosan ari
. Képek nincsenek róluk?
Barbi: remélem a cicid már gyógyulgat. Hidd el hamarosan ismét örömöd leled a szoptatásban!
Vera: megnéztem a képeket, hát nagyon aranyos Bence, meg kell , hogy jegyezzem, hogy 4 kg az nagyon szuper
!!!Gratula hozzá neked is!Látod milyen gyorsan elérte ezt a súlyt!
Laura: régen láttunk, örülök, hogy benéztél. Nikinek végülis hogyan derült ki ez a betegsége? remélem mielőbb kinövi majd!Szépen fejlődi, és hidd el, lehet azért is eszeget kevesebbet, mert nem otthon volt és érezte, hogy te sem vagy nyugodt . Biztosan otthon sokkal másabb lesz majd. Kitartást!Mellesleg volt egy ismerősünk , akinél szintén szívpanaszok voltak a kicsinél, de nem tudom megmondani mi is pontosan, de náluk is azt mondták, hogy kinövi majd a baba, sűrűn vitték kontrollra, arra emlékszem. Tényleg kinötte ő is
. Tudom nem könnyű most, mert amúgy is akadnak nehézségek, de hamarosan rendbe jön Niki is!!
Zit: kérdeztél a pocakfájásról.Nem igazán elkeseríteni szeretnélek, de ha nálatok is olyan intenzitással volt/van, mint Robónál, akkor nem tudom, hogy mikorra múlik majd el. Bár annak örülök, hogy már olyan nagy görcsök nincsenek, és azt figyeltem meg, hogy inkább akkor ha olyan ételt eszek (egy picit szoktam kostolóul, aztán ha nem jön be, akkor nem eszek többet belőle...)ami puffasztóbb, attól tuti előjön.Mi az espumisannal kezdtük, attól sok puki volt, de hatást nem igazán fejtett ki, majd 1 hó után a Gripe Watert , de erre sem merném kijelenteni, hogy jobb volt. Bár nem tudom, milyen lett volna, ha nem adok semmit....A babamasszázst is próbáltuk, de azt akkor kell elkezdeni, amikor nem nyűgös a pici és fokozatosan alkalmazni , majd akkor is, amikor a poci fáj. nálunk akkor sem lett jobb, ha a poci fájt akkor az sem használt. Igaz a masszázst élvezte nyugodt állapotban.Szóval nem sokat tudtam segíteni, de ne add fel, előbb utóbb majdcsak megszokja a pocijuk a sokféle ételeket. Habár nálunk Robóval a mohón evés is közrejátszik, szóval öszetett eset...Képeket megnéztem, remélem azokat sikerült kiválasztani
. :Zit családja, ugye? Nagyon jók , aranyos Beni nagyon. Tényleg, te előtte hol dolgoztál?meddig voltatok kint?
Cicivel vigyorgás pedig édi lehet
.
Docka: esti evés miatt ne aggódj. Nálunk is Robó még mindig eszik éjfél majd 3-4 körül.nem igazán tudom, hogy van e értelme a leszoktatásnak, habár szerintem amelyik baba akkor is éhes, annak adni kell enni. Egyik lány aki velem szült neki a babája végigalussza az éjszakát már a legelejétől. Biztosan sok mindentől függ ez is.Nálunk inkább az okoz gondot, hogy a hajnali etetés után nem akar a kiságyában elaludni, így helyes vagy nem, velünk alszik onnantól.Nem tudom később mi lesz?
Gabi75: depi hess hess!!! Nekem is mostanában ilyen a hangulatom. Sokat vagyok egyedül bent és nem könnyű egy olyan örökmozgónak, mint én is vagyok.
Gabi: ugye a cickód már javulgat? Zsoltika bizti szép játékot kapott!Örömteli szopikat kívánok Nektek!
Cory: nem irígyellek a két gyermekkel. A buszos esetről jutott eszembe, hogy minap én is sétáltam Robóval és a gyalogátkelőhelynél kétrészre volt szakítva az út, egyik lépcsős, másik sima(babkocsiknak, rikkantaknak...)mit ne mondjak, mindenki a sima részen jött le, nekem a lépcsőne kellett emelgetni a babakocit, meg is jegyeztem(volt közöttük, fiatal, idős, minden féle), hogy de illedelmes emberek. De már többszőr tapasztaltam, hogy egyáltalán nem előzékenyek az emberek sajnos!!Balun vettél észre változást a pici megszületése óta? sokan mondják, hogy megváltoznak ilyenkor a agyermekek.
Batkamanó: sírásmentes éjaszkákat kívánok nektekl is!Párod kint is élt, vagy innen mentek ki lakni? Nem furcsa a kinti élet?
Szisz: remélem jól telik a kirándulásotok, bár mára már nincs túl jó idő.Mi még több napra nem mentünk el, de többször voltunk már itt ott
.Remélem nektek is jól sikerül!
Váu, mire végigírtam, apának sikerült alaltatni Robót
.Jah és ő is horkol már
.
Nem tudom nálatok hogyan van, de nálunk robó csak a kezünkben, vagy a ringó babakocsiban hajlandó elaludni.nem tudom hogyan lehetne rászoktatni, ha egyáltalán rá lehet, hogy a kiságyba aludjon el?
Amúgy este már többször aludt 5 órát is egyfolytában, amienk örülök nagyon
.
Ti minden este a nagykádba fürdetitek már a piciket, Nálunk Robó nagyon élvezte a dolgot, de nem mindig fürdik még ott.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de néha annyira unalmas bent a lakásban lenni, hiába van velem Robó, nem igazán tudom mivel lekötni a figyelmét. pár percig eljátszogatunk , mozgunk egy kicsit, de utánna csak téb-láb...Ti mivel töltitek el az időt a babával?Robó is egyre többet van fent, sőt napközben alig alszik, kivétel, amikot kimegyünk sétálni, de most szakadó hóban az sem lehet
.
Igaz nincs túl jó idő kint, de mindenkinek szép , apákkat teli hétvégét kívánok!
Anita