Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam: én kiváltottam a 24-25. héten a csomagot és nem érdekelte hány hetes vagyok. (de ha nagyon szigórúan vesszük, a szülészeti könyvek szerint a 24. hét után kezdődik a 3. trimeszter)
Vendég

Kata - megmondom őszintén nem emlékszem már pontosan mindennek az árára. Az bizti hogy a zöldeket egy helyen vettük (az egyik egy 3db-os szett, a másik a kis ujjatlan rugi), ez került 4300-ba, de lealkudtam 4000-re :lol: . A másik helyen vettünk 2 csomi textilpelenkát, a zsiráfos szettet + a törcsit, az volt 5000 Ft. Hát, nem filléres dolgok sajna ezek a piacon sem, de azért még így is olcsóbb mint a boltban. Ja! És a hálóing + köntös volt 1400 Ft.
Vendég

jah meg vlaki kérdezte, hogy milyen a babakocsi márkánt, mert hogy az én mózesos kocsim 8,5 kg, és könnyű kocsinak számít.

TOP RIDER és van nagyon sok fajta ujszülöttes belőle. meg kell nézni.

Kép

Kép
timi1982

magdolnam: en tegnap vettem at a csomagot, pedig ma kezdtem a 27. hetet. Cumi van benne, egy cumisuveg, egy pelus es nehany brossura.
Vendég

Még nem olvastam vissza csak a képeket néztem meg :oops: Wera, hol vetted a zsiráfosat???? Annyira bejön nekem!!!!!! Tökre beelvagyok zúgva! Az egyik ismerősöm eladta a lánykája cuccát, vettünk egy valag ruhát és kemény 4000et kért érte, de gyönyörűek, bársonyszoknya, olyan kantáros 3db, gyönyörű bodyk, stb, sőt van olyan amit nem használt!!!! A szomszéd nő is adott egy csomót, és rengetegg van közte, ami nem volt használva. Majd én is teszek fel képet
magdolnam

Timi, annyi idős vagy mint én, akkor holnap bepróbálkozok! Ennyit csak megér, max vissza megyek 2hét múlva :roll:
Én is még a hazahozósrucit keresem. Bár a varrónőnk azt mondta, majd az utolsó uh alapján kérdezzem meg hány cm és akkor kb rá varrja :)
magdolnam

Magdi - a Józsefvárosi piacon, de sok kínaiban is megtalálod!
Vendég

jaaaaaj de bamba vagyok!!!!!!!!!!!! Odaírtad, hogy a józsefvárosin vetted :oops:
magdolnam

Nagyon tetszik! Meg az a fodroska, ami mondhatni alatta van :lol:
magdolnam

a zsiráfosat lehet sok kínaiban találni. már én is láttam sok helyen.

bezzeg a nyuszisat!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

jo hogy teljesen ki vagyok bukva a hizasomon 3 napja, erre a varandos naptarba mit kuld a 27.hetrol, hogy milyen utemben hizhatunk es hogy meg ez igy lesz 10 hetig, es etkezzunk egeszsegesen.....

de joooo, asszem ez hianyzott , hogy meg kulon fel is hivjak a figyelmem:)
Vendég

o szegény, ne is törődj vele!
magdolnam

Sziasztok!

Én végre aludtam egy jót!
Már csak azt kellene kitalálnom, mit csinálok éjszaka... :shock:

Wera!
Nagyon aranyos ruhákat vettél!
A zsiráfos színe olyan, mint az én nyuszisomé, a törölközőnk pedig pont egyforma!

Attól a zöld szett-től pedig végem van! Olyat én is szeretnék!!!!!!!!! :oops:

A hálóing is nagyon tetszik!
A barátnődnek sajnos én is azt tudnám tanácsolni, mint a többiek... Ha valóban ennyire erős görcsei vannak, akkor kórház. (tudom, sajna a rendszer ott nem olyan, nem is tudom, mit lehet ilyenkor tenni. Várni???? :roll: )
Vendég

Anyjuk!
A 3100-as méhszáj még nem baj.
Van ugyan olyan doki, aki pihenést javasol ilyenkor, de ez inkább óvatosság. Neked pedig figyelmeztetés, hogy ha úgy érzed nehéz bármi is, akkor inkább pihenj!
Nálam is az a gond inkább, mint Szly-nál, hogy 2100-as, sajnos a 16. héttől kezdve. :shock:
Ne aggódj, csak figyelj magadra!
Vendég

csajok, ma már nem jutok a végére az olvasásnak...
Anyjuk, nekem lett 3100 a méhszájam, de a dokim meg sem említette, csak azt mondta, teljesen rendben van. Ezen nem is aggódom, csak vicces, hogy egy szóval sem említette, csak maikor rákérdeztem.

Könnyű babakocsi... az hány kilótól számít könnyűnek? Nekünk 8kilós a kocsink, állítólag az nagyon könnyű. Hát én gyerekestül nem tudtam feltenni a buszra, a magaslépcsősre :oops: ott szerencsétlenkedtem, ahogy kell

na húzok haza,
azannyát, egyfolytában csöng a telef

KépKép
szkagi

Hű, akkor nekem marha gyorsan el kell kezdenem gyúrni, mert a miénk legalább 14 kg... :roll: Mondjuk lépcsőznöm nem kell vele, viszont a buszra, hév-re föl kell raknom néha! Jah, és ez is könnyített vázas! Hány kg lehet a sima???!!!?? :shock:
Vendég

Akkor én már ne szóljak semmit a 32. heti 3100-as méhszájammal! :oops: Azért a pihire kicsit több időt fordítok majd. Most már muszáj lesz :roll:
Vendég

Marcsi - igen, rémlett, hogy valaki már mutatott ilyen törcsit! :D Hát, nagyon vissza kellett fognom magam a vásárlással, az biztos, mert rengeteg szín és minta volt mindegyik fazonból!

Timi - azt nem ígérem hogy megyek megint piacra a közeljövőben, de van nálunk egy nagy kínai, ha arra járok majd megnézem neked hogy van-e nyuszis szett! De ha tutira mondtad volna hogy kell, nézhettem volna ma is!!!! :wink:
Vendég

Igen Wera!

Neked is pihenned kellene egy kicsivel többet, mint eddíg... :roll:

Ági!
Te dolgozol?
Vendég

Wera!
Nagyon cuccokat vettél, legjobbana zsiráfos rugi tetszik!

Sajna a barátnőd nem a legjobb kezekeben van, kint összesen 2 UH van.

Itt próbáljatok meg érdeklődni:

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=40643
20150601134430

Anyjuk!
Csak megsúgok valamit.... nem ma kezdted a 27. hetet :) hanem ma töltötted be... betöltött hétnek számít.... szóval holnap a 27+1 az a megkezdett 28. hét :lol: és a védőnő is igy számolja... szóval holnaptól beléptél a 28.-ba!

d.dodó

timi!
Hát a wc-zéssel nekem is nagyon sok problémám volt..... olyan szorulásaim voltak...hogy 3 naponta tudtam csak wc-re menni (pedig ettem rendesen) mondtam is páromnak, hogy nem tudom hova tűnik el bennem ez a sok kaja.... és mikor végre sikerlt, akkor szinte a falat kapartam....nem egyszer volt hogy kijött az aranyerem! :( Elég szar érzés. De most anya tudott kiküldeni tesómmal Aloe Berry nectart.... azt iszom, és attól rendbejött ez a probléma....nem mondom hogy egy olcsó dolog, de én azóta fellélegeztem!!!

Hú, én mára ugy elfáradtam......még a sok takartíás, főzés mellé még most délután lesétáltunk a városba, mert olyan gyönyörű idő volt/van, hogy ezt nem lehetett kihagyni. De a végére már nagyon fájt a derekam... ugyhogy asszem holnap pihenő napot tartok!!! Ugysincs suli sem!
Remélem éjjel tudok majd aludni, mert mostanában ha egyszer megébredek (hajnali 2 vagy 5 között) hogy pisilnem kell, utána már nem tudok visszaaludni!!
Ja, és mostanában éjjelente olyan szinten vérzik az orrom (észre sem veszem) hogy most is reggelre tiszta vér lett a párnám!!!
Nektek is szokott vérezni az orrotok?? nekem tegnap azt mondta a védőnő, hogy ez normális!

d.dodó

dodo: nekem mindegy a hivatalos megfogalmazas mi, en majd akkor beszelek 28 rol, ha azt irja ki a cucc. Amugy meg mindegy is, mivel a baba sokkal kisebb, szoval inkabb kevesebbet mondok, hogy tobbet huzzon meg ki odabenn!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert megint nagyon fáradt vagyok.

Wera!

Az elején nekem is nagyon görcsölt a hasam. De én "hozzászoktam", mert minden menzeszem hatalmas görcsökkel járt, inj-ra sem múlt. (Ezért nem sikerült teherbe esnem meg a műtétek, de biztos emlékeztek...) Én akkor sem hittem el, mikor a petezsákot kimutatták a 6. héten, mert folyamatosan olyan érzésem volt, mintha tényleg a miku készülődne. De szerencsére nem. Na majd a 8. héten azt hiszem, ismét nagyon begörcsöltem, bementünk a kórházba és minden rendben volt. Akkor nekem is azt mondták, hogy nő a méhem. De ha elvetélnék, akkor sem tudnak velem mit kezdeni, mert olyan pici a terhesség. Nem tudják megtartani.

Na ez nem azt jelenti, hogy esetleg tényleg nem egy méhen kívüli terhességről van szó.
Én nem tudom hogy működik kint az eü. , de ha bemenne egy uh-ra, akkor kiderülne. Reméljük tényleg semmi komoly!

Nagyon édi cuccokat vettetek!

Bocsika, de tényleg megyek pihizni. Nem bírok magammal, mindig kell valamit csinálni. Ilyenkor meg teljesen kész vagyok!

Jóccakát mindenkinek!!

sz.andi

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Minden rendben van. cx2100, aminek nagyon örülök. Bpd 77mm, jó FHR, I KPF (koponyavégű és jobb oldalon van a háta), lepény hátsó falon. Egy héttel még mindig kisebb a kisfeje, de már ezt megszoktam. Mostantól 3 hetente kell járnom. 32 hetes UH-ra nem kell mennem, mert csak azt küldi el, akinek valami gond van. A folyást most is említettem és azt mondta, hogy mivel még mindig van és semmi sem mulasztotta el, terhességi folyás lesz, ami normális. Végre már ezt is kimondta, miután egy csomó hüvelykúpon túlvagyok.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nm tudtalak Titeket végigolvasni, mert párocska már a feleségét akarja, de ami késik....
Szóval ma voltam ultrahangon, minden legnagyobb rendben :D , leányzó ( még a nagyajkakat is láttuk) 1480 gramm, ami kb 2 héttel többnek felel meg. A többi mérete is kicsit nagyobb, de minden épnek tűnik, a magzatvíz, a lepény, még a vesemedencéket is megmérte. Kicsi tappancsát is lehetett látni, van róla fénykép!
:D

Különben meg veszettül szédültem ma, ilyen nálam még nem is volt....vérnyomás, vizelet rendben. Aztán ahogy lezúdult az eső elmúlt....Biztos attól volt.

Mindenki nagyon cuki ruhákat vásárolt!

Wera, én ismerek egy lányt, aki már 12 hetes, de az első 8 hétben folyamatosan görcsölt. És most minden ok ( Szerinte leány, mert egy fiú ennyi görcsöt nem bír ki... :D)
Szóval nem biztos, hogy baj van a barátnőddel...

Na, holnap még előkerülök, végezetül egy pocifotó! Kép

Kép
andkata

egy nagyon tanulságos történet:

Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett , egyszer csak hirtelen
megkérdezte:

- Nagyapa, hány éves is vagy?
A nagyapa így válaszolt:

- Hadd gondolkozzam egy kicsit!

A televízió, a gyermekbénulás elleni védőoltás, a fénymásoló gép,
a kontaktlencse és a fogamzásgátló tabletta előtt születtem.
Nem volt még radar, hitelkártya, lézersugár és pengekorcsolya.

Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet, a szárítógépet (a
ruhát egyszerűen kitették száradni a friss levegőre).

Az ember még nem lépett a Holdra, és nem léteztek sugárhajtású utasszállító
repülőgépek.

Nagyanyád és én összeházasodtunk és azután együtt éltünk, és minden
családban volt apuka és anyuka.
Én a számítógép, a kétszakos egyetemi képzés és a csoportterápia előtt
születtem.

Az emberek nem analizáltatták magukat, legfeljebb amikor az orvos vér- vagy
vizeletvizsgálatra küldte őket.

25 éves koromig minden rendőrt és férfit "uram"-nak szólítottam, minden nőt
pedig "asszonyom"-nak vagy "kisasszony"-nak.

Párjuk a galamboknak és a nyulaknak volt, de nem az embereknek.

Az én időmben ha egy hölgy felszállt az autóbuszra vagy a villamosra, a
gyerekek és a fiatalok mindenki másnál hamarabb álltak fel, hogy átadják
neki a helyüket, de ha állapotos volt, a helyére kísérték és - ha kellett -
megváltották a jegyét és odavitték neki.

A nő elsőként lépett liftből ki; alátolták a széket, hogy leülhessen; egy
férfi sosem üdvözölt úgy egy nőt, hogy ne állt volna fel, ha éppen ült,
kinyitotta előtte az autó vagy bármi más ajtaját, és a férfi segített neki
levenni a kabátját.

Az én időmben a szüzesség nem okozott rákot, és a családi erény bizonyítéka
volt a lány és a tisztaságé a férj számára. A mi életünket
a tízparancsolat, a józan ész, az idősebbek és az érvényes törvények
tisztelete szabályozta.

Bennünket megtanítottak arra, hogy különbséget tegyünk jó és rossz között,
és hogy felelősek vagyunk tetteinkért és következményeikért.

A komoly kapcsolat azt jelentette, hogy jóban voltunk unokatestvérekkel és
barátokkal.

Ismeretlen volt a vezeték nélküli telefon, a mobiltelefonról nem is
beszélve.

Sosem hallottunk sztereó zenéről, URH rádióról, kazettákról, CD-ről,
DVD-ről, elektromos írógépekről, számológépekről (még mechanikusakról sem,
hát még hordozhatókról).

A "notebook" jegyzetfüzet volt.

Az órákat naponta felhúzták.

Semmi digitális nem létezett, sem órák, sem világító számos kijelzők
a háztartási gépeken.

Gépeknél tartva: nem voltak pénzkiadó automaták, se mikrohullámú sütők, se
ébresztőórás rádiók. Hogy videomagnókról és videokamerákról ne is
beszéljünk.

Nem léteztek azonnal előhívott színes fényképek. Csak fekete-fehér képek
voltak, előhívásuk és másolásuk több mint 3 napig tartott. Színes képek nem
léteztek.

Nem hallottunk Pizza Hutról vagy McDonald'sról, se az instant kávéról, se a
mesterséges édesítőkről.

Az én időmben a fű olyasmit jelentett, amit nyírtak, nem szívtak.

Mi voltunk az utolsó nemzedék, amely azt hitte, hogy egy asszonynak férjre
van szüksége ahhoz, hogy gyereke legyen.

És most mondd, szerinted hány éves vagyok!
- Hát, nagyapó, biztosan több, mint 200! - felelt az unoka.

- Nem, kedvesem, csak 60! ...

KépKép
muffin

szkagi, hogyhogy a nyírőben fogsz szülni? Ott van terhesambulancia, de szülészet már nincs. Én is oda járok, és a terhesgondozós papírjaimon nyírő gyula van, de szülni a róbert károly magánklinikán fogok, ami ugye fizetős... Amúgy ha oda mész vércukorra, akkor nem kell majd várnod, max csak pár percet, irtó gyors náluk a labor. :)

potyka, nekem sem volt még sose méhszáj vizsgálat, de nekem pont azt mondta a dokim amit te is írtál, hogy az uh-n látszik azért az is, úgyhogy mondta, hogy amíg nincs panaszom, addig nem bolygatjuk a dolgot...

na most azt hiszem ennyi... fáj a hátam és amilyen pózban vagyok, nem igazán tudok gépelni... :)

KépKép
muffin

Kata: tök cuki a pocakod!

Szorulás: hátha nektek is beválik, bár nekem szerencsére sok gondom nem volt de ha igen megeszem egy kanál lenmagot (nem kell szétrágni sem, vízzel lenyelem és kész) és nagyon bevált. Reggel kell megenni egy nagy pohár vízzel! Próbáljátok ki!
Vendég

Már írtam a délután a barinőmnek hogy tünés be a kórházba, és képzeljétek, mit válaszolt pár óra múlva: "voltunk bent, de nem csináltak semmit, mert uh-juk nincs, így most vissza kell majd mennem a háziorvoshoz, hogy adjon beutalót 'koraterhes' vizsgálatra. Tiszta ideg vagyok..."
Nah, most mondjátok meg :!: És én még azt hittem hogy Magyarországon szar az egészségügy. Akkor erre már nem is tudok szalonképes kifejezést kitalálni... :evil: :evil: :evil:
Nagyon sajnálom szegényt, nem lennék a helyében, bár már voltam... nah, mindegy is!! Azért megírom neki a 2 pozitív példát is amit írtatok, kell egy kis bíztatás neki amíg ki nem derül az igazság.

Mindenkinek köszi a hozzászólást!

Jóéjt!
Vendég

Szly!

Miattad kukkantottam még be!
Örülök, hogy nem változott a méhszáj!!! :lol:

Mindenkinek jó éjszakát!!!
Vendég

Na, egy gyors helyzetjelentés:

Védőnő szerint nem vészes a cukor, adott egy diétás mintaétrendet, meg nagy vonalakban vázolta, hogy mit ne és mit szabad ennem. Vérnyomi. 130/70/88
És lemázsáltak. Most tartok +5kg-nál!

A dokim mikor meglátta a leletemet, összeráncolta a homlokát, nagyon csúnya volt, ilyet még nem csinált, mindig mosolygott.
Megbeszéltük, hogy csütörtökön megyek a beutaóért, és el kell mennem a diabetológiára. :shock: Ezt akartam megúszni. Hát nem volt szerencsém, hiába vettem fel fordítva a pólómat. :lol:
Azt hiszem megyünk 4D-re. Láttunk valamit, de ezen a vacak 2D-sen alig lehet kivenni bármit is. Számomra csak a nyilvánvaló látható. Nekem gombócnak tűnt. A doki azt mondta, hogy lehet herezacskó meg szeméremajak is, de ha tippelni kéne, akkor inkább fiú. :lol:
Hát ez az inkább fiú tippelés szinte egyenlő a semmivel. :(

Wera, mikor olvastam a barátnőd történetét, nekem is egyből a méhen kívüli terhesség jutott az eszembe. Adja az ég, hogy nem az, de ha mégis, azt minnél előbb ki kell vizsgálni.

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Kriszti!

A dokidnak volt igaza! Már bocsi, de a terhelt cukrod elég magas volt, mi az, hogy a védőnő szerint nem vészes? :shock:

Inkább vizságljanak ki alaposan, minthogy vmi gáz legyen!

Gratula az 5 kg-hoz! Ügyi vagy! Az étrend betartható, de azért lásson hozzáértó doki is ;)
20150601134430

Jó reggelt!

Kriszti: ne félj a diabetológiától, mert attól még, hogy oda kell menned nem jelenti azt, hogy egyenlőre a diétán kívűl mást kéne kezdened de biztos, hogy a cukrodat ellenőrizni kell! (csak ha nem eléga diéta jön az inzulin) de attól se félj nagyon, ha azt mondják kell hát csináld mert, így lehet teljesen egészséges babád!!!!! :D :D :D :D
Azért szorítunk érted!
Vendég

Jó Reggelt Kismamik!

Muffin!Nem szerettem volna a helyedben lenni amikor a nőt elütötték! Ez a történet tényleg tanulságos!

Szkagi! Én úgy tudom, hogy nem szünt meg a Schöpf- Mérei csak új helyre költöztek és továbbra is magán kórházként üzemel!

Wera!Csodaszép dolgokat vetettek! Édi a Te zsiráfos szetted is! :D Jó a hálóing és a köntös is! Sajnos a barinőd problémájához nem tudok hozzá szólni, de az biztos hogy nagyon durva az angol egészségügy! :evil:

Timi! A kajálásra most már szorosabban oda kell figyelnünk mert a helkyzet csak egyre roszabb lesz! Néha Nekem is rohanni kell van amikor meg órákig csak szenvedek!

Szly! Örülök, hogy nem rosszabodott a méhszájad és hogy a pici is jól van!

Andkata!Örülök, hogy Nálatok is minden rendben van! Szép a pocid!

Kriszti! Egyetértek Vikivel mert ez a cukor érték nagyon magas és ez nem jó! A diabetológiát ki lehet bírni és szerintem a babáért még a diéta is simán fog menni! Azt sajnálom, hogy a neme nem derült ki de majd legközelebb már biztosan megmutatja rendesen! Az 5kg-hoz gratulálok! :D
Vendég

Méhszáj! Nekem minden vizsgálatkor meg nézi a dokim a méhszájat! Nem kellemes de inkább nézze meg minthogy baj legyen!
Vendég

Hűha Babu!
60 nap!!!! Nem semmi!!!! ;)
20150601134430

Viki! Az biztos, hogy nem semmi főleg ha arra gondolok, hogy még sehol nem tartunk a lakással! :oops: :evil:

Ma délután megyek át Anyuékhoz ruhát válogatni mert hat doboznyi ruhát örököltünk az Unokaöcsémtől! :D

Képzeljétek már annyira Nézegettem a régen eltünt Topiktársakat, hogy közben eszembe jutott, hogy Sipinének tudok írni mert meg van az email címe ezért írtam is Neki! Szerencsére Nagyon jól vannak csak még dolgozik és este már fáradt ezért tünt el! Még május végéig dolgozik utána remélhetőleg vissza tér közénk!
Mindenkit üdvözöl és Üzeni, hogy Vigyázzatok Magatokra! :D
Vendég

Akkor ma szép napod lesz!!!! :wink:
20150601134430

Jó reggelt!

Babuli! Nekem még soha nem fájt egyetlen vizsgálat sem, még csak kellemetlen sem volt. Csak egyetlen egyszer volt egy kicsit rossz, amikor úgy 10 hetesen kézzel kiemelte a méhemet, mert hátrahajló volt.

Timi! Átérzem, amit éreztél a Wc-n. Én is így jártam a hétvégén. Azt hittem ott szülök meg annyira fájt.

Kriszti! Nekem Rolival 8.1 volt a 120 perces cukrom. Az orvos kért még egy terheléses cukorvizsgálatot. Az ismétlés után is pont annyi volt. Úgyhogy diétáznom kellett. Adtak egy táblázatot, hogy mit hogy ehetek. De igazából a cukros dolgokra figyeltem oda, hogy ne egyek, vagy ha igen, csak minimálisat. Rolinak semmi baja az ég világon nem volt.

Kép
szly27

Jó reggelt mindenkinek!

Akiket este kifelejtettem: :oops:

Wera! Nagyon édi ruhácskákat vettél! :D Mikor megláttam, meg is lepődtem, hogy a kínaiban ilyen kis csiniket lehet venni.

Andkata! Nagyon szép pocid van! :D

Én is dühöngtem, hogy az egyiknél még elmegy a cukrom, a másik meg majdnem szívinfarktust kap tőle. Ezek után kivácsi vagyok, hogy a diabeten mit mondanak holnap. Remélem inzulin azért nem lesz, mert nem vagyok képes magam injekciózni. :shock:
Ma már próbálok diétázni a mintaétrend szerint. A reggelim: két szelet barna kenyér(ami nem is olyan drága, úgyhogy szerintem átszoktatom életem párját is rá), egy darab sajt és egy hónaposretek, majd a végén leküldök egy bögre tejet. A papír nem írta, hogy ne vajazzak, hát egész vékonyan megkentem a kenyereket. :oops: Majd holnap erre is rákérdezek.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Vajazhatsz nyugodtan! A tejben több cukker van, mint a vajban ;)
20150601134430

Viki! Az biztos, hogy elleszek ezekkel a tündéri kis ruckokkal! :D

Szly! Nekem sem fáj csak a kacsát utálom! :oops:

Kriszti! A barnakenyér egészséges és finom! Jó étvágyat hozzá! :D
Vendég

Nekem nem használ kacsát. Az mondjuk tényleg kicsit kellemetlenebb.

Kép
szly27

Szly!
Amott is kérdeztem. Rolival mikor nyíltál ki?

A kacsát én is utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Marcsi! Mindjár megnézem!

Kép
szly27

Rolival 25 hetesen voltam 20,500, 29 hetesen 1,50,500, 32 hetesen is ennyi volt, utána már nem vizsgálta, nem piszkálta. Akkor jobban rövidült, és kevésbé nyílt, de már akkor is nyitva volt 25 hetesen.

Most meg 22 hetes korom óta 2100. 18 hetesen még 2000 volt, de nekem soha nem volt 3000.

Kép
szly27

Sziasztok!

Én is voltam tegnap dokinál, most először nagyon lelombozódtam.
Igazából nincs semmi baj, csak nagyon letolt, hogy sokat híztam. :oops: A baba is nagyobb legalább egy héttel a koránál, most nagyon elkezdett nőni. Mostanból szigorúan diétáznom kell.
Nem tudom, hogy fogom kibírni, már most éhen halok. :cry:

Kép
Kép
patr

Patr!
Az én babám is nagyobb méretekkel rendelkezik, egy héttel. Még soha nem mondta, hogy ez baj lenne!
Eddíg 7 kg-ot szedtem magamra, de nem is voltam kevés a kezdetnél sem. Ezért sem szólt...
Dokija válogatja!

Ja, és amit megkívánok, azt megeszem. Legfeljebb a mennyiségre figyelek oda!

Szly!
Nagyon köszönöm, hogy megnézted!
Engem ez a 16. heti rövidülés aggaszt. Azon aggódom mindíg, hogy meddíg tudom így tartani. Merthogy szerintem egyáltalán nem tőlem függ.
Ha akar, akkor nyílik és rövidül. Nem tudom befolyásolni.
A csajokkal nekem a 35. hétre változott 2110-re. Na, ezzel kiegyeznék. mindegyikkel 1110-el mentem szülni.

Ja, és a kicsivel az istenért sem akartam tágulni!
Ez volt a leg viccesebb az egészben!!! Ami nem is volt olyan vicces akkor.... :roll:
Most pedig volt a terhesség előtt 1,5 évvel egy méhszájplasztikám, ami miatt elvileg még a csaszi is szóba jöhet, mert szintén nem biztos, hogy menni fog a tágulás! :shock:
[/img]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?