Sziasztok!
Megint félelmetes napunk volt. Minden előzmény nélkül, álló helyzetben szétdurrant az autóm hátsó szélvédője. Úgy, hogy éppen beszálltunk, és mentem 3 métert, mire eszembe jutott, hogy rá kellene dugni a telefont töltőre... keresem, keresem és egy hatalmas durranás. Szóval, valaki rólunk is vegye le!!!
Tali: mi biztosan kavarunk valamerre, mert szülinapom lesz, úgyhogy mi ebből a dátumból kimaradunk. Nézzünk másikat szerintem. Ha egység nyal, akkor nyalunk...
Mamacka:
Én teljesen autentikus forrásnál
érdeklődtem az Istvános mizéria felől. A helyzet kb. évi 200 gyerekkel rosszabb, mint eddig, mert kaptak egy plusz kerületet, de egyébként annyi az egész, hogy előfordult már, hogy anyuka beköltözött egy szülőszobába, amikoris a vajúdóban lévő másik anyuka hamarabb érkezett a kitolási szakaszhoz, akkor teltház idején megkérik a legkevésbé előrehaladott állapotú anyukát, hogy menjen ki a vajúdóba. Aztán vissza. Nekem Zazival anno a szülőszoba volt a gyermekágyas szobám, szóval akkor éppen az osztályon nem volt hely... De mindent zökkenőmentesen megoldottak. Szóval mi talán még innen is bemegyünk. Legalábbis nem szándékozom váltani, bár amikor olvastalak, elbizonytalanítottál. Az én dokim mostanában megy szabira, így nem valószínű, hogy neki pl. extrém mennyiségű kismamája lenne ebben az időszakban. Bízz ebben, hátha tényleg mostanság kevesebb lesz a szülés az átlagosnál!
Ajajj, nagyon gyorsan megy az idő! Azért csak vigyázz magadra!
Ja! Ugyanez a helyzet nálam is: alig tudok a picikével foglalkozni... olyan furcsa!
Jó éjt mindenkinek!