Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma én is megyek dokihoz, minden alkalommal szokott csinálni uh-t, kíváncsi vagyok, mekkora most.

Kriszti, drukkolok, hogy kiderüljön végre fiú-e vagy lány.

Ronix, meddig vagy itthon? Tuti vissza kell menned a kórházba, vagy lehet, hogy most maradhatsz egy darabig otthon?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Vagyok én is, jól esett, hogy hiányoltatok!

Sikerült végigolvasnom!! De most muszáj kicsit felállni, mert nem tudok sokáig itt ülni.

Ígérem jövök még ma, teszek fel táblit is.

Kép
szly27

Szóval!

Muffin! Remélem, hogy a kisfiadat nem kell majd műteni a szívével is! Fel a fejjel!

Ronix! Jó, hogy itthon vagy! Várom a vizelet eredményét. Egyébként ez visszafordulhat? Vagy csak súlyosbodhat?

Titi! Köszi az infót CSilláról!

Grat. mindenkinek a jó eredményekhez! Sajna nem tudok mindenkinek reagálni, mert 4 napot lemaradtam és képtelenség. De mostmár képben leszek.

Múlt hét vége felé én h.ly. ettem egy csomó körtét. Minek köszönhetően azt hittem itt a vég és menni kell szülni. Egész hétvégén feszült a hasam, keményedett és közben fájt is. Azért nem jöttem, mert még ülni sem tudtam itt, pedig ez nagyon kényelmes szék. Ettem a magneb6-ot és pihentem. Aztán végre vasárnap este a nagy WC után helyrejött. De azt hittem ott szülök meg aWC-n.

Hétfőn meg előre bejelentett áramszünet volt nálunk.

Voltam tegnap turkálóban. Még én nem szeretek vásárolgatni a picinek, de most vettem neki egy body-t egy hozzá való kisnacival. A kettő együtt került 70 Ft-ba. Nem semmi, ennyiért még egy gombóc fagyit sem kapok. Mindjárt rakok képet is róla.

Ma megyünk 17:30-ra dokihoz. Szorítsatok, hogy a méhszájam ugyanolyan legyen. Már csak most kéne 2100, aztán nyílhat ha akar!

Most akartam boltba menni, de itt úgy zuhog az eső, hogymég a garázsig is bőrig áznék.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Szly, megy a drukk! +++++
Nálunk hajnalban esett nagyon az eső, úgy látszik, most ért oda!
Most pedig erőlködik a napocska, egyelőre nem sok sikerrel, de neki is szorítok! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly!

nagyon drukkolok neked!!!!!

Hova lett a babás vonalzód?
Vagy csak én nem látom?! :shock:
Vendég

már megvan.... :oops:

Ronix

Hajrá!
már csak 5 nap! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: +pár hét..... elröpül hamar!
Vendég

Sziasztok!

Jó sok kihagyás után itt vagyok! Még nem sikerült 20(!!!) oldalt visszaolvasnom, de ígérem bepótolom!!!! :oops:
Megvan a babakocsi és megrendeltük a kiságyat is!!! Nagy a boldogság! :lol: Szombaton meg megyünk bababörzére! :D
Remélem mindenkivel minden rendben van!!!
Most jött barátnőm az 1 éves kislányával. Holnapra visszaolvasok és szerintem már csak holnap jövök!

Szép napot!!!!

Kép
sziszka82

Én még 10 hetet adtam magunknak... Utána jöhet Zsófika, addíg viszont megbeszéltük, ne siessen!

Szia Sziszka!
kíváncsi vagyok a szerzeményeidre!
Majd tegyél képet, ha tudsz!

Szly!
Az előbb kimaradt, hogy nagyon aranyos a ruci!

Nekem ma nagyon sok dolgom van, de jövök még, csak ma nagy a pangás... :roll:

Ibm!
Remélem jól haladtok a festéssel, de a sika-mikával óvatosan!!!!!!
Vendég

szép napot mindenkinek :)
nagyon csinik a ruhák :) , néha irigykedem ( de nem komolyan ám), mert a lányoknak annyi szép ruhácskát lehet kapni, mifelénk a fiúknak kevesebb a választák :( . raknék fel képet én is szivesen, de nem tudom lekicsinyíteni őket :oops:
örülök csillának hogy jobban van.
ronixnak is nagy drukk. tényleg valaki már kérdezte de ez visszafordítható? ez a fehérjés folyamat?

Kép
Kép
h. szilvi

Csajok!

ezt még el kell mondanom!!!
Megőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A szomszédban lakik egy idős néni, a marha nagy kutyájával.........

ezzel még semmi baj nem lenne, de amikor öreglány nincs itthon, és az gyyakran megesik, mert még bejár dolgozni valahova, akkor a kutya folyamatosan jajveszékel!!!!!!

Úgy, mint amikor a holdat ugatják.
De ez egyszerűen elviselhetetlen!!!!!!
Ráadásul a háznak azon helyiségei, ahol én napközben tartózkodom,és éjjel is, meglehetősen közel vannak ahhoz a helyhez, ahová szegény pára ilyenkor ki van kötve!!!!!!

Mit csináljak????

Jön a nyár, folyamatosan nyitva lesznek az ablakok!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Bele sem merek gondolni!!!!
Vendég

viki megkérdezhtetm hol olvastál erről a sulfuricum izéről? :)

Kép
Kép
h. szilvi

beszélned kellene a nénivel, mert a babának majd aludnia kellene :shock:
egy idő után lehet megszokja, de akkor is :(

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Ma pocsék idő van,esett reggel,és azóta is be van borulva,érzem is,mert tiszta kótyagos vagyok.Már éjszaka sem aludtam jól.
Bezzeg tegnap,gyönyörű idő volt,egész nap kinn voltunk,meg azelőtt is.

Nagyon tetszenek a ruhák,meg kiságyak,meg minden :D

Holnap nekiállunk gyerkőcök szobájának,Kristi holnap megy oviba,Apa meg nem fog dolgozni,így nekiesünk:régi tapétát leszedni,meg kifesteni.Persze azért ez is nagy munka lessz,főleg hogy szekrényekből kipakolni,mindent letakarni,de ez van,inkább még most,mint mikor meglessz a kicsi.

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi! Dobj át valami csontot a kutyának! :lol: Szerintem is beszélned kéne a nővel!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mindjárt visszaolvasok, de egyelőre az önző sorok:

Voltam ma a 29. heti UH-on. Csabi méretei:
becsült súly 1630 gramm (30. hétnek felel meg).
BPD: 79 mm OFD: 94 mm HC: 27,2 cm (fejkörfogat)
TAD: 77 mm AC: 24,1 cm (mellkas körfogat)
FL: 62 mm ((combcsont)

Minden érték kb. a 30. hétnek felel meg, egyedül a combcsont nagyobb 3 héttel az átlagnál. De Apa majdnem 190 cm magas :roll: :D
Van sok haja, képzeljétek!!! Mutatta a szonográfus, ahogy a feje tetején lebeg a magzatvízben a sok hosszú haja :lol: Édes :D

Viszont a bal oldali agykamráját picit tágabnak találta a kelleténél. Rá is írta a leletemre, hogy b.o. agykamra tágassága 8,2 mm. Viszont nem tudom, mennyinek kellene lennie. Genetikai UH-ot javasolt. Egyelőre nincs bennem pánik, meg félelem, de természetes, hogy elmegyek a gen. UH-ra, és adokimat is kikérdezem erről. Úgy érzem, Csabi egészséges, és csak a biztonság kedvéért kell ennek utána járnom.

Írjátok meg a véleményeteket, vagy akinek van tapasztalata!

Véda
Vendég

Marcsi! Szerintem is dogj neki valami jó nagy csontot, had rágódjon. Ha elengedik nem vonyít? Akkor szólj neki hogy ne kösse meg!
Nem is mondtam, nagyon tetszik a kihozós ruha! Olyan édi! Én majd májusban akarom megvenni. Már mindjárt itt van!

Véda! Az agykamra tágulathoz nem tudok szólni, de a Gyermekek Magzatok / 2008. nyári kismamák topicban van egy csaj, akinek a babájának szintén ez van és már elég rég észrevették. Ha gondolod kérdezz tőle! Inerkenek hívják.
Egyébként Csabika szép nagy baba. Olyan hihetetlen hogy már ekkorák!

Sziszka! Várjuk ám a képeket a babakocsiról,, meg mindenről!

H.Szilvi! Én anno Rolival már rég rájöttem, hogy kisfiú ruhákból mindig sokkal kisebb a választék sajna. Jó, fel lehet öltöztetni őket is vagányan, de nehezebb rátalálni jó áron a vagány kisruhákra!

Kép
szly27

Sziasztok!

Megint csavarogtam, voltam a a hozzánk közel levő kínaiban de nagy csalódás, mert olyan drágák a rucik......
Egy plédet vettem szerintem azt egséz jó áron, legalábbis a Brendonhoz képest biztos. (3000 ft) és adtak hozzá egy sapkát meg kis lábbelit, mert olyan összebugyolálhatós a pléd! Majd rakok fel róla képet!

Krisztinek, Patr-nak drukk az Uh-hoz!!!
Szly: jó, hogy előkerültél neked is megy a drukk! A ruci meg nagyon édes!

Véda: sajnos éréket nem tudok neked mondani, mennyi a normális. Inkább szerintem itt is csak arra figyelt fel, hogy nem szimmmetrikus! De nem hiszem, hogy gond lenne, valószínű alakti eltérés! De persze én is elmennék a genetikaira, ha javasolják!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.02 21:23-kor.
Vendég

Véda! Képet kaptál? Lássuk! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vidokata! Nagyon édes a pléd! Rolinak is van ilyen, csak kék. Én nagyon szerettem, mert olyan jó puha és tök jól bele lehet bugyolálni a babát. Sokáig ebben aludt éjszaka, mert úgy nyugodtabb volt, ha érezte a határait! Mintha le lenne korlátozva, érezte a plédet. Na ezt jól körülírtam, remélem érthető voltam.

Kép
szly27

Valami lett a vonalzómmal! Még várok egy kicsit, ha nem jön helyre, csinálok másikat.

Kép
szly27

Kata! Köszi a drukkot! Nagyon édi a pléd, és tök jó hogy adtak hozzá sapit meg zoknikát! Tetszik!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Véda!
Nem semmi méretek...! :shock: :lol:
el sem hiszem, hogy már ilyen nagyok!
Az agykamra tágulathoz sajnos én sem tudok hozzászólni.

Kata!
Nagyon aranyos a pléd!

Szly!
Sajna a kutyu akkor is vonyít, ha el van engedve, csak ilyenkor sokkal jobban...
Szerintem a néni nemigen tud mit csinálni vele, sajnos.
Ha kiteszi a lábát az ajtón, szegényke egyből ordít!
Nem tudom, mit lehetne csinálni vele. El mégsem viheti dolgozni... :shock: :lol:
Vendég

Marcsi! Akkor nincs ötletem kutya ügyben!

Kép
szly27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem sincs... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szly: én sem látom a vonalzódat!
Vendég

Sziasztok!

Marcsi, átérzem amit irtál, nálunk még otthon laktam alattunk van egy kutya és ha egyedül van egyfolytába vonyit szinte! Gondold el panelba, h hallani! :evil: Lehet h magányos a kutya!

A rucik nagyon aranyosak!

Szly- 70-ft, szinte ingyen volt! Jó vásárt csináltál! :D

Wera- kiváncsi vagyok mit vettél ám, nagyon?! 8)

Véda- ehhez nem tudok, hozzászólni. Ez 4d volt? Mert ha igen ugyis kell a saját dokidhoz menni, a 30.heti uh, én is most voltam! És ott megnéznek mindent! Remélem nem vagyok nagyon zavaros!
bencuri

Sziasztok!

Köszönöm a vigasztalást, mára már megnyugodtam. Ma volt Apa kontrollon, és minden rendben van a mandulái helyével, és úgy látom, a munkaterápia sem tesz neki rosszat.

Wera, milyen volt a piacozás? Volt fórumos találka is?
A répatorta mennyei lett, mindjárt felteszem a receptjét.

Muffin, drukkolok, h Eliotnak ne legyen szüksége a szívműtétre is! Az, hogy ennyire nagyon kell majd rá figyelnetek, biztosan még erősebbé és meghittebbé teszi majd a kapcsolatotokat! Sokat gondolkodtam Oti kapcsán is, hogy egyes babáknak miért jut ennyi nehézség az első időkre, erre egy kineziológus ismerősöm adta meg a választ: mindenkinek meg kell vívnia a maga harcait. És az is biztos, hogy a szülők emberként és szülőként is sokkal többet változnak, tanulnak az által, hogy másképp figyelnek a gyerekükre.

Timi, ügyesek vagytok az ajtókkal! Majd kérünk fotókat!

Kike, sok sikert a szobaátalakításhoz!

Viki, jól bevásároltál felsőkből! Ügyes vagy!

Kata, édes a takaró!

Titi, köszönjük a híradást Csilláékról, a legjobbakat kívánjuk nekik!

Ronix, jó, hogy otthon lehetsz, kívánom, hogy még sokáig legyen így!

Szly, 70 Ft volt? :shock: ügyes vagy!

Szly, Szilvi, valóban, fiúruhákból sokkal kisebb a választék, de épp ezért talán könnyebb a dolgunk, nem? Én legalábbis nem csábulok el annyi mindennek. A kislánynál már másképp van... tegnap is beszabadultunk nővéremmel egy közeli turiba, ahol meglepően jó dolgokat fogtunk ki. Mindjárt meg is mutatom, és azokat a rucikat is, amiket múltkor a börzén vettem.
És felteszem Ottó két remekművét is, a hétvégén csinálta őket ujjfestékkel :)

Marcsi, gyönyörűek a holmik és a szoba is!
A szomszéd kiköti a kutyát, míg nincs otthon? Ez állatkínzás! És ha szegény fölakad valahova? Nem beszélve a ti nyugalmatokról.... mindeképp beszélj vele!

Jönnek a képek.

Kép
Kép
bondi

Szly, jó, hogy előkerültél.
Majd ha lesz időd, légyszi tegyél fel egy táblát, kíváncsi vagyok, ki van először kiírva. Bár nagy valószínűséggel ugysem tartjuk majd a sorrendet :D

Kép
Kép
patr

Véda: találtam egy oldalt ott eg ynayuka írja le a vele történteket és ő azt találta a normál oldalkamra méret <10mm. (nem állítom hogy a forrás tuti de ez azért jól hangzik) Itt olvastam:

http://m.blog.hu/pa/panna/file/utolso_ket_honap.pdf
Vendég

Kép tegnapi turizás Kép börzéről Kép autó spoilerrel és 3 kerékkel Kép ennek a címe: Bangha Ottó Péter :o)

Kép
Kép
bondi

Véda, gondolok rátok, hogy a kicsiddel rendben találjanak mindent!

Kép
Kép
bondi

sziasztok

a vizeletben volt megint fehérje :(

holnap megyek megint
nem tudom ki kérdezte a fehérjés dolog visszafordithao e igen van ugy hogy eltünik de sulyosbodhat is akkor van gáz meg császár :? :? :?
csütörtökön megyek a dokimhoz és ö majd elmondja mi legyen be kell e mennem vagy se

Képimg][/url]
Kép
ronix

Oti képei cukik, meg a kis ruhák is!

Én is gondolkodtam rajta, milyen érdekesen fog alakulni majd a szülési sorrend! Márciusiaknál is valaki 36. hétre szült "beelőzve sokakat, főleg azokat akik meg a 42.-re!
Arra is kiváncsi vagyok, lesz olyan baba akinek nem találták el a nemét?? :D :D :D
Mindenkinek van fiú és lány neve is?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Roxin, szorítok nektek!

Bondi, Oti kész művész! :D
bencuri

Kata nekünk fiú nevünk nincs, én is gondolkodtam már ezen!
bencuri

Hú, Kata, én nagyon meg lennék lőve, ha lány lenne mégis!!

Kép
Kép
patr

kicsit mellbe vágna ha egy lányra kellene a barna-zöld-stb cuccokat ráadnom :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Na megvolt végre a cukros vérvételem is :?
háááááát, én úgy képzeltem hogy két órát amíg a második szurit kapom császkálok a városban, intézkedem, erre meg sem szabad moccanni :shock:
ott dekkoltam a széken, a seggem is fájt már, meg rosszul voltam mint állat :roll:
még hála Iastennek volt annyi eszem hogy bedobtam egy könyvet magammal...

Marcsi!
Tök cukik a ruhák, de én még mindig attól a narancsos ágyneműtől vagyok elcsábulva :lol:
Kutya téma: velünk szemben is volt egy nagy német juhász, az vonyított minden éjjel, de annyira hogy én a marha jó alvókámmal ébredtem fel, zárt ablakokkal :shock:
sokszor már nem tudtuk a férjemmel hogy kínunkban sírjunk-e vagy röhögjünk, annyira keservesen nyomta a magáét...
aztán valamikor eltűnt...

Kriszti!
Az egyik kedvencem a vargabéles :lol: :lol: :lol:
az este csináltam almás sütit, gyorsan megeszem aztán lehet nekiállok én is egy adagot készíteni :wink:

Kép
kimma

Lányok, a Babapatika újságot mikortól adják a patikusok a kismamiknak?
és jut mindenkinek? :roll:

Kép
kimma

Kimma, én Babapatikát kérni szoktam, nem adnak maguktól. Legalábbis nálunk.

Azt meg nem értem, hogy miért nem volt szabad mozognod két vérvétel között, én végig sétáltam a két órát.

Kép
Kép
patr

Halihó!

Most lett hálózatunk.

Szilvi!
A homeós szert az egyik fórum társának mondta a védőnő.

Bondi!

Szuper rucikat szeretél be!!! A fiadban pedig egy picasso veszett el!!!
20150601134430

Kimma! Nem mehettél sehova? :shock: Én úgy elhúztam mint a vadliba! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Azt mondta a nőci, hogy a járkálástól megváltoznak az értékek és nem lesz mérvadó :? :roll:

Kép
kimma

Már csak 100 nap van hátra!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

:shock: És azt nem mondta, hogy lefelé vagy felfelé változik-e tőle?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Gratula a 100naphoz! :D

Lassan én is elérem...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

T.Maria! Nagyon szépeket vettél Zófinak! Szerintem is beszélj a nénivel!

Kriszti! Drukk a védőnöhöz és a dokihoz is! Szorítok, hogy megmutassa a lába közét a kicsike!

Patr! Drukk az UH-hoz!

Szly! Neked is drukk az UH-hoz! Cuki a ruci és az ára sem semmi!

Sziszka! Örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Kike! Csak óvatosan a lakás felújítással és a pakolással!

Véda! Csabi igazi nagy fiús méretekkel rendelkezik!

Vidokata! Nagyon szép a pléd és a kiegészítők!

Bondi! Jók a rucik! Oti rajzai első helyett érdemelnek!

Ronix! Sajnálom ezt a fehérjés dolgot! Igazán jó lenne ha elmúlna!

Kimma! Én sem értem, hogy miért nem lehetett moccani! Nem csodálom, hogy zsibbadt már mindened!
Vendég

biztos lefele, mert nekem megse mozdult :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Ha ezen múlik, akkor a héten újra megyek!!! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: