Sziasztok!
Köszönöm a vigasztalást, mára már megnyugodtam. Ma volt Apa kontrollon, és minden rendben van a mandulái helyével, és úgy látom, a munkaterápia sem tesz neki rosszat.
Wera, milyen volt a piacozás? Volt fórumos találka is?
A répatorta mennyei lett, mindjárt felteszem a receptjét.
Muffin, drukkolok, h Eliotnak ne legyen szüksége a szívműtétre is! Az, hogy ennyire nagyon kell majd rá figyelnetek, biztosan még erősebbé és meghittebbé teszi majd a kapcsolatotokat! Sokat gondolkodtam Oti kapcsán is, hogy egyes babáknak miért jut ennyi nehézség az első időkre, erre egy kineziológus ismerősöm adta meg a választ: mindenkinek meg kell vívnia a maga harcait. És az is biztos, hogy a szülők emberként és szülőként is sokkal többet változnak, tanulnak az által, hogy másképp figyelnek a gyerekükre.
Timi, ügyesek vagytok az ajtókkal! Majd kérünk fotókat!
Kike, sok sikert a szobaátalakításhoz!
Viki, jól bevásároltál felsőkből! Ügyes vagy!
Kata, édes a takaró!
Titi, köszönjük a híradást Csilláékról, a legjobbakat kívánjuk nekik!
Ronix, jó, hogy otthon lehetsz, kívánom, hogy még sokáig legyen így!
Szly, 70 Ft volt?
ügyes vagy!
Szly, Szilvi, valóban, fiúruhákból sokkal kisebb a választék, de épp ezért talán könnyebb a dolgunk, nem? Én legalábbis nem csábulok el annyi mindennek. A kislánynál már másképp van... tegnap is beszabadultunk nővéremmel egy közeli turiba, ahol meglepően jó dolgokat fogtunk ki. Mindjárt meg is mutatom, és azokat a rucikat is, amiket múltkor a börzén vettem.
És felteszem Ottó két remekművét is, a hétvégén csinálta őket ujjfestékkel
Marcsi, gyönyörűek a holmik és a szoba is!
A szomszéd kiköti a kutyát, míg nincs otthon? Ez állatkínzás! És ha szegény fölakad valahova? Nem beszélve a ti nyugalmatokról.... mindeképp beszélj vele!
Jönnek a képek.