Új privát üzeneted érkezett!

Rik,
már annyira kezdünk hozzászokni a zajhoz, hogy majd az lesz furcsa, ha csend lesz. :lol: :lol: :lol:

Kép
wirág&

Halihó!

Katus,
nincs mit, én örülök, hogy meglátogathattalak titeket! :D

Hát, Cajok, Marci baba naggggyon szép!! És mindig enne! :D
Máté meg...! :) Egy vadóc, ámde puszit osztogatós pasi! :D

Erika,
ohhh, hát akkor tényleg nem figyelek... :oops: Mondjuk abban a garázsban közlekedni... :? Tegnap reggel óta úton voltam, ezer helyen, és akkor még hátra volt pár állomás, mehetnékem volt már hazafelé...
Hűű, tényleg, látom belehúztatok!! Hajrááá!!! :D

Eszti,
szia!!!!!!!! Nagyon nagyot nőtt Szonja!!! Hogy vagytok?

Reni!!!!!
neked is szia!!! És ti hogy vagytok? Meddig maradtok itthon? :P

Bocsi, Cajok, most rohanok, ablakok várnak rám... :?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Katus szépek a fiaid.

Eszti, gondoltam, hogy szabadba nem való a kutyus pedig nagyon édes.

Teszek fel pár képet Alexandráról és Oszkárról a nyuszijáról. Kép Kép Kép Kép

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília

hogy mekkora nagylány lett Alexandra!!! :shock: :lol:
NYuszit megtartottátok?

Viol

semmi baj!!Alibid is van!!! :lol: MArci babáztál!!! :lol:
JAh,eddig is számoltam,de babonábol nem irtam ki.Most félretettem a babonámat! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rik- :lol: :lol: :lol:

Katus- csodás pasik között élsz, irígy-irígy :oops: :oops: :oops:

Zília- tényleg, nyuszi marad? Nekünk volt gyerekkoromban, mikor felnőtt kiadtuk egy nyúltenyésztőhöz és kaptunk másikat nevelgetni. Szegény anyumnak volt dolga :roll:

Anyum jön hétfőn 3 napra :lol: :lol: :lol: Én már megírtam a puskákat a szombati zh-ra :oops:
Tegnap Kincső iszonyú hisztis volt :evil: , a nap végére nem tudtam eldönteni, hogy az ő hisztije ragadt rám, vagy az enyém fokozza az övét :x :x Lerántotta a lámpát, kiment az áram úgy, hogy a kinti villanykapcsolót kellett visszakapcsolnom :shock: Délután pedig a falról rántotta le a csigát, ami széttört, üvöltés-gondoltam megijedt a rombolóm, jön, bőgés, vígasztalhatatlan, majd a vállamra nézek, CSUPA VÉÉR!!! Pánik, üvöltő gyerek szája szétfeszítve, fogszámlálás: mind megvan, egy pici sebecske vérzett háborús sebként... Este pillanatok alatt elaludt, visszaállt a vágyott rendem: Kincső este 7től reggel fél 7ig alszik :lol: , én meg tanulok :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Holnap reggel megyünk vissza. Reggel 5-kor kelünk. :(
Hamar elment ez a 10 nap, csak sajnos eleg sz@r idő volt.

Katus!

Jaj, nagyon szepek a fiuk. Hogy viselkedik Maté a kistesóval? Féltékenykedes? Lara mindenkinek meséli, hogy a mami pocijában van a kistesó, akit Lisa-nak fognak hivni. :) Nalam egyenlöre a Lisa a nagy eselyes. A Dieter pedig Léna-t szeretne. Majd kiegyezünk Lisa-ra! :) :D :D
A hatam faj neha rettenetesen, de különben minden okes.

Zilia!

Nagyon jok a kepek, sajna nem talalkoztunk, majd legközelebb. Majd ha hazaertünk teszek fel kepeket.
Puszi Mindenkinek ma meg hazai mezőkről!!! :)

Kép
Kép
reni76

Jó utat Reni! Vigyázzatok magatokra.

Anikó

Kép[/url]
quito

Zília!!
De nagyot nőtt a lányod!! :shock: :P Nagyon helyes! :)

Anikó,
én is pánikolok, ha a vérét látom... :roll: Múltkor valahogy lehömbölgött az ágyról, vérzik a szája, jobban mondva az ínye, én is egyből a fogait vizslattam, nem-e mozog, törött... :roll: :oops: :? De nem. Olyan kis figyelmetlenek, mostanában mindennek nekimegy, feldönti, kiborul, kifolyik, kiszórja, ááááááá.... :x De imádom! :D

Reni,
jó utat nektek!! Bár már bizti otthon vagytok! Vigyázz magatokra, aztán majd jelentkezz ám gyakrabban, így 30-on felül... :wink:

KépKép
viol81

Csajok!

Drukkoljatok nekem holnap: ZH-t írok :? :? :? :? Ráadásul ma van a Született feleségk záró epizódja :roll: :roll: Tudom, a helyes az lenne, hogy felveszem videóra.... Gondoljatok rám, bűnős lélekre...

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
én izgulok, szurkolok!!!! Puskákat félre, tudsz te magadtól is!!! :wink: :P

Apropó, Született feleségek... Ez záró volt? Én néztem. Egggészen véletlenül nincs meg valakinek a 2. évadtól? Nemtom hány évad van, nekem a 2-tól kellene... Megvan valakinek?

KépKép
viol81

Szia Viol!

Végülis nem használtam a puskáimat, rossz helyre ültem és olyan égő lett volna :oops: :oops: De szerintem így is meglesz. Köszi a drukkot!

Anikó

Kép[/url]
quito

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Üdv a munkából!! :wink: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol,
te már dolgozol? Mától? Na és milyen?

Anikó,
ügyi vagy :lol: Nekem is kéne még valamit tanulnom, de mindig lebeszélem magam róla, félek, úgy már tényleg nem lenne időm a gyerekekre. Már 18 órát tanítok hetente.

Képzeljétek Ábinak kiesett az első foga :lol: Jövő héten szülinap. Lesz dolgom, keddre tortát sütök az oviba, szombaton buli Ábi barátainak, vasárnap a rokonságnak. Na nem baj, csak Ábi érezze magát jól :lol:

Üdv Kitsi!

Kép

Kép
ábibaba

Szia Zsani!

Nem, ez már a 3. alkalom volt. Ezalatt voltam összesen 16 órát, szal bírható. :P Megindultak a vendégek, sok a számla, adminisztráció, de nem is baj, kell a kicsi pörgés. :wink: :P
Hűű, az első fog! És hogy viselte? Büszke pasi, mi? :D
Milyen téma érdekelne, amit tanulnál?

KépKép
viol81

Sziasztok Csajok!!!

Ciki, de képzeljétek, valakivel találkoztam a dokinál, és nem jövök rá a mai napig sem, hogy ki volt az! Nem Zsani volt, mert először azt hittem! Kérem, jelentkezzen, akivel taliztam a dokinál, mert megőszülök, mire rájövök, ki volt az!!! És elnézést kérek az illetőtől, mert nem tudtam, hogy ki ő!!!

Milán jól van, bár most kezdődik nála az igazi hasfájás. Úgy sírt tegnap, hogy nem vett közbe levegőt, közben húzogatta fel a lábát, szóval nagyon fájhatott szegénynek. Úgy sajnáltam. De aztán sikerült kakilni, utána minden okés.
Anikó! Rik mondta (írta), hogy Te tudsz valami cseppeket, vagy valamit hasfájásra! Én a Gripe Water-t adom neki, és néha ánizs-édeskömény teát. Szerintedmivel tudok még segíteni szegény fiacskámnak, hogy ne legyen pocifájás?

Na, pussz!

jutiboszi

Juti,
hűű, nagggyon jó a szalagod, lehet, hogy koppintok és én is megnézem azt az oldalt!! :oops: :roll: :D
velem nem találkoztál a dokinál! :) És legalább jól el is beszélgettél az illetővel?? :D Bizti nem haragszik, csak magában mosolyog! :lol:
Hűű, ezek a kakis dolgok nagyon kakik... :(
Nekünk a Grip sem segített... De tényleg van valami, amivel lehet kenegetni a pocakot. Valami homeos, azt hiszem.

KépKép
viol81

Juti- homeós bogyókat próbáltunk mi sokszor, az Állomás patikában van egy gyógyszerész hölgy, aki homeopátiával foglalkozik, ő segít. Kaptunk egy L betűs (zöld flakonos) és egy C betűs (kék flakonos) bogyót, a nevükre nem emlékszem már. A legjobb a masszírozás szopi előtt (órajárásnak megfelelő körözés a pocin és fordított L betű balról jobbra , ez a vastagbél útiránya, lábacskákat felnyomni a pocihoz). Kérdezz rá a védőnődnél a kórházi babamasszázs tanfolyamra, nagyon jó!!! A Lágler Andrea védőnőt is megkeresheted (Lenkey utcai védőnő), nekem ő mutatta meg a fogásokat, mert Kincső még picike volt az igazi masszázshoz. Napi egy pohár szopiteát igyál csak, én nem is a laktoherbet ittam, hanem a Fitolacot (Naturland), az nem bántotta Kincső pociját... Sőt a legjobb tejtermelő az alkoholmentes sör :oops: , én napi egy dobozt lecsúsztattam :oops: :oops: , rengeteg tejcit csinált :lol: A gripe waterig mi nem jutottunk el, az Espumisan cseppekre esküdött egy ismerős anyuka, addigra Kincsőnek már elmúlt... Viszont, amivel mi mindig tudtuk Nyuszifül szenvedését enyhíteni: VASALÓVAL MELEGÍTETT TEXTILPELUS A POCIRA,VÁLTOGATVA. Aztán 8 hetesen hipp-hopp eltűnt a pocifájás... Hihetetlen volt :shock:
Kicsit túlbuzogtam, bocsi, de mi is nagyon szenvedtünk, néha Kincsővel sírtam..., úgy kínlódott :cry: :cry: :cry:

Anikó

Kép[/url]
quito

Juti-Ha megírod priviben a címed, ma délután, könyvtárbamenet feldobom hozzád a masszázs papírt, megkeresem.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Köszi, nagyon cuki vagy! Egyelőre pár perc sírás után megynyugszik. Persze attól még kipróbálok sokmindent, de azért annyit nem szenved szegényke. Elsősorban a term. gyógymódokat próbálgatnám, pocimasszázs, torna, meleg törcsi, és ha semmi sem segít, akkor bogyó, cseppek, stb. A Gripe Water-t se adom már neki, nem használt. Laktoherbet már régen ittam, nem attól lehet! A sör viszont bejön nekem is, tegnap este is lecsúszott egy Schlossgold!

Na, megyek, értem nyafog!

jutiboszi

Juti, mi voltunk Ágnessel a dokinál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica!

Akkor biztos láttad, milyen jól zavarba jöttem! Gondoltam már a végén, hogy valaki a babanetről lehet, de hirtelen zavaromban azt se tudtam, hol vagyok, gondolom észrevetted!!! Legközelebb már meg foglak ismerni, ígérem!!! És Milánt is beviszem majd, hogy megnézhesd, és én is megnézem Ágnest, ha vele jössz! Nagyon zavarba jöttem ám!!!

Na pussz, szép napot!!!

jutiboszi

Jó reggelt!

BOLDOG SZÜLINAPOT ÁBEL!

Kép
Kép

Ui: Jön a Volt-ra az Alma!
:wink:

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt! :wink: :lol:

Boldog Szülinapot Ábel!

Kép

katus78

Juti, semmi gond :D , tényleg nagyon zavarban voltál és siettél is. Majd legközelebb már megismerjük egymást :wink:

Ábelnek mi is boldog születésnapot kívánunk!

Zsanett, figyeld Ábi fogait, mert ilyenkor már bújnak a hátsó hatosok is és esetleg panaszkodhat is majd rájuk :P
Mártonnak elől egyik "ránőtt" a tejfogra belülről, mert nem akart kipottyanni. Fogorvos húzta ki, kicsit ferde is, de remélem még helyrejön.

Az egyik pénteket meg majd megbeszéljük, most ovis fiúk jönnek :lol:
Viol, úgy tervezzünk, hogy épp ne dolgozz!

Kép
Kép
Kép
amica

Ábel, Boldog szülinapot kívánunk mi is!!

Juti,
na, akkor megvan a nagy titok megoldása, Andiék voltak azok! :D
Jobb is, hogy először természetes(ebb) módon próbálkozol, lehet hogy az sem jó, ha hetente-két hetente váltogatod a gyógyikat, mert pl az egyik sem segít. Mi így jártunk, lehet, hogy az sem volt túl jó ötlet. :roll:

Andi,
köszi! :) De 2-nél tovább elvileg sosem dolgozom, ha meg mégis, majd megoldom, rugalmasak! :)

Cajok,
ma beirattam Dorkát oviba, ugyanis tegnap tudtam meg, hogy még a héten be kell... :shock: Azokat is, akik jövő év aug. 31-ig betöltik a 3. életévet. És Dorka belelesik. Lombos fa lett a jele, nem sok közül válogathattam, inkább már csak fiúsak maradtak, mint szék, ostor - vagy horgászbot :shock: :D - lapát... Szóval lombos fa. Azért lombos, mert van fenyőfa is. :P

KépKép
viol81

Viol! Nálunk is van Mira ovijában lombosfa. Igaz, fiúé, de szerintem tök mindegy, aranyos jel. Jobb mint mondjuk a szék. :lol:
Mira jele virág, Noelnek meg választhatok, szinte amit akarok, vagy mondhatok új jelet is ami nem túl komplikált. Még nem tudom mi legyen a jele.
Lányos jelből mondjuk tetszik az alma, napocska, tulipán, cseresznye, szív....ilyenek.
Noelnek lehet focilabdát választok. Az olyan skacos, nem? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok Ábira.
Nagyon szép napja volt Móka Mikinek. Már hajnalban csokitortát alkottam, amit elvittünk az oviba, ott minden kis ovis társa rajzolt neki valamit. Ebéd után érte mentünk, onnan a Müllerbe, ahol szabadon engedtük, választhatott magának ajándékot
Hazajöttünk, akkor meg jöttek anyósomék, akik meg a Pinokkióba vitték ajándékot venni. Később még betoppantak anyuék is meg sogornőm is egy csokitortával. Szóval nem érezte rosszul magát :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Kriszti,
hát, a focilabdánál skacosabb jel kevés van! :D Szerintem jó lesz! :) Itt nem mondták, hogy találhatnék ki én is, hirtelen nem is tudtam mit mondtam volna. :shock:

Zsani,
abban az oviban lehet tortát vinni? Úgy hallottam valahol nem engedik, vagy legalábbis nem örülnek neki. Szerintem azért jó, ha van. Úgy igazi a szülinap.
Mit választott magának az Ünnepelt? :wink:

KépKép
viol81

Viol,
nálunk is van lombosfa és fenyőfa :D
Mártoné hold, ő kapta, Jankáé csiga (csigusznak mondja :lol: ), ő választhatta, de már csak a gyertya és a csiga volt szabad.
Itthon Ágnesnek katica a jele, ezt Janka kérte, mert az egyforma dolgaikra ráíratják a jeleiket :lol:
És nálunk laszti is van!

Zsanett, ilyen szülinapnak én is örülnék :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggel! :D

Huuuuuuu, én is én is ilyen szülinapot akarok! :D
És tényleg mit választott?

Ovis jelek...nálunk ha lehetne választani akkor biztos bagger :lol: :lol: :lol: lenne.
De jók is a falusi óvodák, szó nélkül felveszik a gyerekeket...itt Sopronban nem egyszerű bekerülni...

Voltunk a korai fejlesztőben a beszéd miatt...azt mondták a két nyelvűek később szoktak elkezdeni beszélni...most majd járunk lovas, és úszó terápiákra kifejezetten megkésett beszédű gyerekek számára van ez...többit majd inkább szóban, mert ugye ezt az oldalt rengetegen olvassák....lenne még mit mesélnem....akit érdekel, majd talán Andiéknál....

Mártonnak meg vizsérve van, szóval zajlik az élet :lol: :lol: :lol:
Hasfájás is van, de szerencsére nem olyan durva mint Máténál....(kopp-kopp)
Nagy vonalakban ennyi van velünk....
Írjatok, olyan jó olvasni benneteket :lol: :lol: :lol: :wink:

katus78

Jó reggelt!

Katus, én írok :lol: Bár azt elfelejtettem írni, hogy milyen édes a tesós fotó. Tegyél fel még ilyeneket.

Ábi jó fej volt, nem a legdrágább dolgokat választotta. Toákat kért (ez a lányos anyukáknak nem sok mindent mond), ezek Bionicle játékok,Star Wars-os dolgokat, szóval mindenféle szörnyű kinézetű lényt.

Andi, kösz a fogas tanácsot, figyelni fogom.

Viol, igen nálunk lehet tortát vinni, és visz is mindenki. Ábi, kapott még az oviban egy polót, amire rárajzolták a jelét, egy repülőt, és ráírták, hogy Ábel. Tök aranyos. Egyébként tök jó ez az ovi, tudom mindenkinek ajánlani. Ja, a Hunyadi oviról van szó.

Ábi a Müllerben :lol:
Kép

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!!

ÁBelnek Boldog Szülinapot kívánunk mi is!! :lol:
Tényleg szép napja volt!!!!
JAh,nem sokat mondtál nekem ezekkel a játéknevekkel... :roll: De Ő örült biztos nekik!!!
Lénával mi ujság???Hogy van a kiscsaj??

KAtus

akkor majd Andinál,mert engem érdekel,Tesóm fia szeptemberben lesz 3,Ő is oda megy oviba ahova Mirama fia.(ott laknak ők is)és nem beszél még.JA egyet mond:autó,de nem szépen mondja... :roll:
Vizsérv? :roll: Hol??Mit lehet tenni vele??

Andi

jövő héten lesz az összejövetel??Lemaradtam... :shock: :D
KAtica,tetszik!!!Végülis igazuk van.Igy mindenki tudja mi kijé!! :wink:

A mi ovinkban nem is vették fel a gyeses anyukák gyerekét!!!Pont kettő ismerős is igy járt...
A Petrus jele szivecske!!! :lol: (Adták)(Rékáé meg napocska volt!!,bölibe meg anno lombos fa!! :lol: :lol: )

Viol

olvasom már dolgozol.Élvezed???Dorka mit szól hogy nem vagy vele????
Vendég

Rik,
nem maradtál le. A jövő péntek nekünk nem jó, utána meg hosszúhétvége, leghamarabb a május 9 péntek lenne talán alkalmas.
Mit szóltok hozzá?

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Tényleg jó lenne már egy tali! Ott jobban lehet pletyózni, ezt tényleg sokan olvassák. Ovi-suli téma engem is érdekel! :-)

Jaj, a katica is nagyon ari lányos jel, azt kifelejtettem, pedig az is tetszik! :-)

Rik! Már elfelejtettem, hogy hívják a kisfiút? Csak mert akkor Noel ovistársa lesz. :-)

Nálunk is lehet tortát vinni, én is azt szoktam, meg 1-2 doboz ücsit.

A Toát én sem ismerem, de gondolom vmi szörnyeteges játék! Én csak a "szépséges" barbiekat, királynőket, pónikat ismerem......de gondolom majd Noel megismertet a fiús szörnyűségekkel. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Ábelnek nagyon boldog szülinapot kívánok utólag :lol: !

Elvesztem, anyum itt van, Kincsőzik én pedig takarítok, pakolászok egész nap :? Holnap megy haza :cry: :cry: Nem sokat pihentem :evil:

Andi- nekünk sajnos nem jó a május 9. (Akkor megyek Kincsővel Szegedre.) Persze, nélkülünk is tuti lesz a tali, csak szerettünk volna ott lenni.

Megyek, hegyekben áll a vasalnivaló, téi cuccokat elpakoltam, a nyáriakat pedig mosom-vasalom :? :? :? Nekem tetszik a lombos fa :lol: , én papírsárkány voltam az oviban, szegény anyum, mire mindenre felhímezte :shock: :roll:

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol! Jó lett a vonalzód! Ügyi vagy! :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta

Krisztián.Pöttyös bögre lesz a jele.(Tesója után,ezt kérték)
Vendég

Szia Rik!

Na, majd figyelem Krisztiánt. Remélem jó gyerek, Noel nagyon kis jámbor. :lol:

Nekem is pöttyös bögre volt a jelem az oviban!

Izgulsz már mi lesz 1 hét múlva? Remélem nem kopogtat Piroska. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Ágival mi lehet?? Senki nem tud Róla semmit?
HAHÓ ÁGI, JELENTKEZZ! VOLTRA JÖSSZ? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Gyarapítom a pöttyös bögrék táborát. Az én jelem is ez volt. :oops: :lol:
Adélnak meg hát remélem hogy majd katica lesz. :lol: Itt nálunk már hónapok óta katica őrület van. Mindenhol katicát keres. Játékok között, ruhákon, könyvekben, újságokban...a legapróbb katicákat is felismeri, rámutat és vigyorogva kijelenti, hogy KATICA!!! :lol: :lol: :lol: Meg tudnám zabálni.
Nekünk májusi tali rendben volna.

Jó éjt!
Gyöngyi :D

Kép
wirág&

Anikó, Rik, nektek is köszönöm :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Ankó,
hűű, akkor már nagyon előre vagy, nyári hangulatban! :) Bár gondolom pakolás nélkül jobb lenne... :roll:

Erika,
ja, elkezdtem. Nekem tetszik, sok a változás, de legalább mozgalmas. :P Dorka ha nem vagyok, nem keres. Egyszer kértem Gábort, tekerjenek ki hozzám, na, ott amikor haza kellett volna indulni, én meg még maradtam, pityergett és húzott magával... Jajj, úgy sajnáltam. Mondtam Gábornak, inkább ne is jöjjenek többet... :roll:

KépKép
viol81

Anikó,
az április 25 péntek még jó lenne?
Többiek? Mikor jobb?

Kép
Kép
Kép
amica

Andi-köszi, jó lenne a 25 :lol: De, ha a május 9. alkalmas a többieknek, miattunk ne tegyétek át.

Anikó

Kép[/url]
quito

Andi

nekünk jó mindkettő! :wink:
Köszönjük előre is a szervezést!! :D

Viol

örülök,hogy tetszik a meló!!MAradjon is igy!!!
Dorka pedi ügyes lány!!! :wink:

Anikó

meddig van anyud??
Jól vagytok?

Dzsezmin?????
Hogy vagytok??????
Vendég

Aki olvasóban van csak dátumot az is írjon :wink: :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Én pont ma jelentkeztem be jövő péntekre fodrászhoz, úgyhogy nekem nem jó. :-(
A köv. péntek valószínű jó. De miattam nem kell variálni, remélhetőleg lesz nagy nyári tali is. /pl. nálunk. :-) /

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
itt vagy még?? S.O.S.!!!

KépKép
viol81

Jól emlékszem, hogy nálatok láttam nagy kék medencét? Vízforgatós, ugye? Elégedettek vagytok magával a forgatóval?
Holnap készülök - vagy nem - venni, de volt, aki leszólta - tapasztalatból - mert pl náluk forgató és tabletták, algaölők ellenére is zöldült a víz...

KépKép
viol81

Nekünk az április 25. elvileg jó. Az azt követő péntek, tehát május 2., az nem. Anyósék és sógornőék jönnek Dorkát köszönteni. Utána pedig megint bármikor jó.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?