Új privát üzeneted érkezett!

Móni: hát nem lesz rendszer a tejszeletből. :D Gondoltam, kipróbálom, mert mostanában semmi ötletem nincs, hogy mit adjak a gyereknek reggelire, amit meg is eszik. A kifli sonkával nem megy, a joghurt, kefír elutasítva. Tejbegrízt szoktam még csinálni, de ahhoz mosogatni kell korán reggel. :lol: Ma banánt evett. A kakaó nem jött be (ezt is ma kapott először).

Kép
Kép
tinu

Bocs, most csak naggyon gyorsan:
Fibi, minket esetleg érdekelne a mondeo! Írsz egy árat pü-ben?
Férjemmel most vettük számba,h milyen kocsik jöhetnek szóba (csak kombi), és a mondeo is köztük volt. De azért még nem tuti, mert ki tudja mikor fizet a máv...
Tinu, ugyanez a bajom a reggelivel. Most épp a tegnaoi ebédből megmaradt rizsfelfújtat eszi, de ez nincs mindig készen reggel...
Ha péksütit eszik vmivel, akkor mindig az az érzésem,h éhes marad, meg hamar megéhezik.
Lovas képek csúúúcsak!!! :)
Mi meg gyógyulóban, most megyünk levegőzni, az jót fog tenni.
Szép napot mindenkinek!!!
rídonli#

sziasztok,
lányok megint szépek.

ha már apróhirdetünk, akkor én is hadd!
van eladó babahordozónk, szuper biztonságos fajta (chicco), kemény mózeskosarunk (chicco), esernyőkocsink (chicco ct 0.5). Mind használt, de jó.
Ja, meg egy utazóágyunk, szuperpöpec, fullextrás fajta, na az graco.

egyébként meg bármit eladok, csak vegye meg valaki... :lol:

sziasztok.
zsancikant

Sziasztok!

Hű, de klassz képek!!!!!!!! :D PAcizni mi is valamikor megyünk, annyira tetszik, amit írtok róla! Tünci meg már mekkora :o :D , CSúcs a haja! Angi meg már kész hölgy, pusszantom, és az abszolut nem elfogult anyukáját is :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ákos a motoron nagggyon teccik :)

mi megvagyunk, csak mindkét kölök taknyolódik, de ezt már megszoktuk :twisted:

Zsanci!
Csak óvatosan az árulással, mert tudod, mire mindent szépen eladsz, újra pocakos leszel. Szerintem várj még 1-2 hónapot :wink: :lol: :lol: :lol:

Szrek!
Búlást!+++++++++++++++++++++++
Apátlanság nagyon szar, mi tegnap voltunk nélküle este 8-ig, nagyon hiányzott. Jövő hétvégén meg BAngladesh-be megy :twisted:

NA, menek, parti lesz nálunk, meghívtuk a szomszédokat ismerkedni :wink: ugye milyen jó fejek vagyunk?

ja, és reggeli: hát ennyi idős gyerekeknek tej (anya vagy boci) vagy tápszer. Kismamában pont a reggeliről írnak, hogy ennyi idősen még általában nem "reggeliznek" a gyerekek.

Kép
Kép
zuzmo1

Lovaglós csajok hiper-szuper édesek!!! :D :D :D

Ríd :) Örülök, hogy bultok! :D

Zuzi :) Gyerkőknek bulást! ++++++

Szrek :) Bokád hogy van?

Zsan :) Borisz jobban vagy köhög még?

Móni :) Szájbefogás :lol: pü megy :wink:

Mi kidőltünk, egész nap vendégeskedtünk, Bálint pörgött a rokon gyerkőkkel, Bencus meg kézről-kézre járt, jól elfáradt mind2, már alszanak is :lol:
Az esti fürdésnél meg Bencus bekakkantott a kádba, hát azt az örömöt, amikor meglátták a művet... :lol:

Kép
Kép
denizsa

Tinu,
Enyémek vajas ill mézes (Peti) kenyeret kapnak. (Ha jó a kenyér szerintem nem gáz. Péptől már M. is kivan, szerinte az csak kisfiúknak való, ő meg már nagyfiú.
És én néha sütök sütit, az is jó reggelire. (Több napra is.) És nagyszerű lekvárokat is kapni (gyümölcs és nagyon kevés cukor), de ezt rajtam kívül senki nem eszi meg.
Persze nálunk nem csak a reggeli a gáz, hanem minden. Olyan nehéz kitalálni vmit, vagy ha kitalálom akkor megcsinálni. Vagy ha megcsinálom, akkor lehet hogy nem eszik meg...

Zuzmó,
Én is mindig kiakadok, hogy M. mi a francért akar reggelizni, amikor éjjel 2-3x eszik??? De neki kell a reggeli. Meg az ebéd. ...
Jobbulást Bazsinak és Pannusnak!!

És a segítségeteket kérném.
Mi most vennénk P-nek autós ülést. A 3-as kategóriát néztem és isofix-esre gondoltam (mert az jó nem isofix-es autóba is és engem frusztrál, hogy csak oda van dobva az az ülés rögzítés nélkül).
Van vmi jó ötletetek? Ami bevált vknek? Az se baj, ha nem isofixes, csak biztonságos és könnyen kezelhető legyen. (P. ugye 3 éves múlt és 14-15 kg. Elvileg még jó neki az előző ülése, ami Maxi Cosi priory, de azt Marci kapná meg. És döntenem kell 1-2 héten belül,mert utazunk és nem akarom a 12 kg-os Marcit a hordozóban vinni. Úgy nézne ki, mint Bud Spencer a Megint dühbe jövünk-ben, mikor belebújt a csecsemő helyett a bölcsőbe.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Ne haragudjatok, egyrészt rá vagyok kattanva az új gépemre, másrészt, meg egyszerűen imádom, hogy LÁNYOM van! :D
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Moni:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=279202
Ha jól látom, ezek tökújak!

Tinu, Tünci tündér!!! (Nekem is lányom van, de csatt nem nagyon meg y még a hajába.. Pedig mostanában már határozottan nőtt neki! :) )

Visszaolv...
rídonli#

bocs, csat :oops:
rídonli#

Sziasztok!

Monisa!
Az 1776-os oldalon, március 3-án elég részletesen írtam neked a mi autós üléseinkről.

Szrekuc!
A MaMMa Klinika a II. kerületben van, Horvát u. 19-23. Fsz. 51.
Előjegyzés: (06-1) 489 0695. Pár éve még a Kapás utcában voltak.
Jobbulást kívánok!

Tinu!
Nagyon szép a kislányod. Fiús anyukaként megállapítom: veszélyesek azok a szemek!

Üdv!
zsini
zsini

Zsini, azt akartam tőled kérdezni még,h te jártál ilyen szűrésre szoptatás alatt is?
rídonli#

Deni, kádbakaki :mrgreen:
Kidőlő gyerekek meg :)
Enyémek is kidőltek, egész nap kint voltunk a nyaralónkban, nagyon élvezték, jól elfáradtak. A Duna-parton láttunk mókusokat is!

Zsan ,miért adod el a ct o,5-öt? Nemrég még dícsérted!
Én most kezdtem újra használni Bvel a miénket. És megnézem a múltkor eg ybababoltban: az újabbaknak már más a lábtartója, ill. azon a huzat, és az nem jön le oylan könnyen, mint a miénken.)

Moni, ha autósülés, akkor első sorban RÖMER, ebben itt a múltkor elég nagy egyetértés volt.

Juppiii, befejeztem a fordításomat! Hála a korán kidőlt kőcöknek, eléggé hamar. :) Most beülök a kádba :)
rídonli#

Zsan,
hú, a ct 0,5 szerintem király kocsi, az utódja már tényleg sokkal bénább :D csak most merészség lenne babakocsit vennem - maximum én utaznék benne :mrgreen: miért adod el? másikat vesztek Memzinek?

Ríd,
grat a ford-hoz :D
ésmár múltkor mondani akartam, hogy ha csak két kos van a családban, akkor is már részvétem :mrgreen: :lol:

Zsini,
köszi a címet :D

Tinu,
csajod nagyon szép :D

Zuz,
mennyi idős korig érvényes ez a nem reggelizős teória? :)
party jó volt? Ancsiékról hírek? :D

Mi ma Ferihegyen voltunk (elég közel van) és a teraszról a gépeket lestük - tiszta lego city feelingem volt :D 3kedves ismerős is a reptéren dolgozik, úgyhogy teljesen frí volt, Ábel még olyan csomagtologató kocsin is utazott és minden staff only felirítú helyiségbe bementünk :mrgreen: no jó nem mindenhova ;)
és bakker azért jó lehet ott dolgozni, persze csak gyerekteleneknek, ismerősök is Kbába, Mexikóba, Peruba járnak nyaralni, mert ingyen van a jegy :o 8) wow jó lehet :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lábamra köszi a pluszokat, lassan, de javul szerintem (bár így estére mindig rosszabb), viszont továbbra sem szeretnék vele orvoshoz menni ;)

Viszont anyu megint beteg, mindig benyalja a tesóm gyerekeitől az aktuális ovis betegségeket, bár néha tőlünk is (nagy az ovis, ő hazahozza, utána elkapja a kicsi, néha a szülők is, aztán anyu és utána néha mi is Ábellel). Úgyhogy most F&H van szegényen - csak ugye 69 éves nem a legfittebb kategóriából, szóval nem örülök neki, hogy mindig elkapja ezeket a szarokat :(

Kép

Kép

szrekuc

Rídonly!
Igen, szoptatás ideje alatt is voltam. Írtam az előző hozzászólásomban is, csak abban a gyakoriságon volt a hangsúly, talán ezért nem emlékszel. Fájt a bal mellem (nem az igénybevételtől, nem volt sebes, nem is a tejleadó reflexet éreztem), így elmentem újra, fél éven belül. Azzal azért számolni kell, hogy a szoptatás ideje alatt nem lehet olyan alaposan vizsgálni a mellet. Ha nincs különösebb panaszod, akkor érdemes megvárni a szoptatás végét. Nekem azt javasolták, hogy a szoptatás befejezése után egy hónappal menjek vissza.

Üdv!
zsini
zsini

További elismerések is bezsebelve :lol: köszönöm a gyönyörűm nevében

Monisa! :D

Tinu! Tünci nagyon édes, csini, felfedező :lol: :lol: :lol: !!! Nekem nagyon tetszenek a képek :lol: ! nálunk reggeli általában vajaskenyér vagy banán.

lovasképek is szuperek :lol: ! s nagyon ügyi Kamilla és Réka is! :lol: :lol: :lol:
jaj de elrohannék én is lovagolni egyet :lol:

jó pörgős hétvégénk volt :lol: .
többek között benéztünk a helyi W nyílt napra. Angi még sosem érezte magát ott ilyen jól :lol: ! pörgött, festett, s simán "elhagyott" :lol: (ami nálunk naaaaaaagyon nagy szó!)
ma pedig Rómain is voltunk. s naaaaagyon élvezte a tájat, s olyan édesen mondogatta, hogy "ott a DDDDunnna" , "Angi barátkoz galambbal " :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jó reggelt :)

Tündi, Réka nagyon nagyon aranyosak! És nőnek mint a gomba :D
Tinu,
milyen masinát kaptál? Mi is kb 1 hónapja újítottunk végre egy jó fényképezőt és azóta kb 700 képet csináltam :mrgreen: még a hangyáról is, amit mellesleg utálok :wink:

Ákos sem reggelizik, valamikor hajnalban megissza a tejet, aztán ha van kedve kap még kakaót amíg mi kávézunk. Valamivel később joghurtot is eszik és gyümölcsöt.
Az egyetlen dolog ami bejön és nem tejtermék az a tubusos halizé.
És van teljeskiőrlésű elősütött bagett - imádom :D - azt is szoktam délelőtt sütni, kb 10p, néhanéhanéha abból is eszik felet. Klasszikus reggelizés nálunk nincs, mert én is, Apa is reggeli nélkül éljük az életünket évtizedek óta. Nem bírok reggel enni, 12 körül vagyok először éhes, akkor meg már ebéd. Szóval azt hittük "örökletes" :) de már látom, hogy simán csak normális :D :D

Szrek,
lábad jobban?
Az én családom is MALÉV-es, beleértve férjurat is :) És a repjegy valóban ingyenből van 1x egy évben aztán meg akárhányszor 10% (vagy mostmár 20 azt hiszem) Utaztunk is mindenhová ahová kitaláltuk, így ért a szerencse, hogy 2x is voltunk Thaiföldön és mindkét alkalommal olcsóbb volt mintha 2 hét Balcsira mentük volna :wink: őőőőő és kicsit izgalmasabb :D DE soha nem foglaltunk szállodát előre meg semmit de semmit csak ott helyben.
Viszont az ingyenjegy csak akkor él ha épp van hely a repülőn, így már volt 3 éjszakás kényszerpihenőnk Athénban, és 2 Kairóban. Az nagyon nem ok, sosem tudod mikor jöhetsz haza és a pénz is elég kell legyen +1 hétre akár :) És nekünk nagy szerencsénk volt, mert egy ismerős család 10 napig :shock: :shock: lakott a Bangkoki reptéren Karácsonyt és Szilvesztert is beleértve 2 gyerkőccel, mert nem volt hely a gépen és nem tudtak hazajönni :)
Mindent beleértve szuper, de azért ez is poláris :wink: :wink:

És köszönöm mindenkinek a bilizős hsz-t! :) :) nagyon jó hogy elmondtátok. Bilit megvettük, indulhat a játék :D

Kép
akata

Zuz, mit csinál a férjed, hogy ennyit utazik? Nem lehet könnyű :?

Deni, kádbakaki :D :D :D :D :D :D

Ríd, remélem jobban! :) ++

Kép
akata

Kata: Canon EOS 450D. :) MÉg nem jutottam odáig, hogy elolvassam a könyvecskéjét, úgyhogy mégcsak kattingatok. Először be kéne fejeznem a szakdolimat és utána kitanulmányozom a dolgot. De egyelőre anélkül is kafa képeket csinál.
És ÁKossal is utaztatok már? Mármint olyan messzi és repcsivel.

Kép
Kép
tinu

Szrek,
akkor tegnap közel voltunk 1máshoz :) mi az Airport bev.kp-ban, természetesen a Müllerben szórtam a pénzt :lol:

Reggeli: Ábel még szopi után félórával kb. benyom egy félszelet kenyeret :oops: (jobb minöségü) rágja a héját, amig mi reggelizünk, különben ordit, hogy velünk akar az asztalnál (L)enni... ez gáz akkor? :roll:

KépKép
fibi

Betegeknek jobbulást meg +++++

Ábelnek megvolt éjjel az elsö (meg a második) porszivós orrszivás :( szegény, most rajta a sor, és még én sem másztam ki teljesen a takonykórból.... :? sokat alszunk mostanában....
fibi

Fibi,
müllerért IS irigy! :lol:
nálunk is az asztalra csap Memzi, ha nem kap "nóóórmális" kaját, azaz kenyeret vajjal, meg húst hússal...
egyébként utána gyorsan megunja, és cafatokra tépi, és ledobálja, de én pl a minőséget sem nagyon figyelem, ami van itthon, azt kap. Ált ez a szeletelt kenyér, tartósitószar nélkül...
csak tudnám, abban mi a trükk... :roll:

Szrek, Rid,
azért adom el, mert a nagy kocsit könnyebb tolni (hihetetlen, de igaz), ha pedig BKV-ra kényszerülnék, akkor majd az ergoval megyek.
Egyékbént apróbetűben/vel jegyzem meg, h kijöttek az új chicco verdák, és csorog a nyálam ezerrel, kinéztem persze az egyik kisebbet, ha mindent sikerül eladnom, lecsapok egyre... :oops: :oops: :oops:

Zuzi,
ne is mondd.... :lol: :lol: :lol: :lol:
de csajoknak is irtam, szeretnék egy új verdára izzitani, ha nem jön össze sebaj, majd összehozok hozzá egy gyereket, utána apja kénytelen megadni magát.... :twisted: :twisted: :twisted:
egyébként meg úgy tervezem, h mindenhova ergoval fogok járni, és kész.

Deni,
köszi, B jobban, erre ma éjjel Igi kelt 2x üvöltve, h fáj a füle...
aztán most reggel nem fájt, igy elinditottam az ovi fele, gondoltam inkább ne zavarjuk a dokinénit feleslegesen... :lol:
remélem csak a tegnapi hajmosásból maradt neki egy kis viz a fülében, és az okozott ekkora gubancot... :roll:
viszont én megfáztam/allergia.

Tinu,
szépséges, és egyre szebb a lánykád!!!
tegnap mi is vettünk egy új gépet, ez samsung, de a végére egész drága lett, mert L kért rá még +2 év garanciát, remélem ez nem az a fajta garancia, amikor a garanciális szervizt Kamcsatkán végzik 3 hónapig...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tinu,
Nem repültünk együtt még, az az álláspontunk, hogy 4-5 éves koráig nem tesszük ki ilyen megpróbáltatásoknak :wink:
Amikor a pocakba került, az első - és egyetlen :) - negatív gondolatom az volt, hogy na most 6-7 évre ugrottak az utazások és a síelés :( :D :D :D de asszem megérte :lol: :lol: :lol:
ja és már eltelt majdnem 3 év azóta! :wink: :wink: :wink:

Kép
akata

Zsan,
miért, még mire? :lol: a takonykórra? vagy hogy 2 hete nem voltam jógán, és ehéten sem tudok menni?
meg most hivtam a Montessorit, és körzeten kivüliseknek semmi esélye :(
fibi

sziasztok!

azt hol lehet kideríteni, hogy melyik a körzetes ovi? azt hiszem elvetem a szeptembertől bölcsi dolgot;szept-től valahogy kihúzzuk decemberig és utána szeretném az ovit

Kata,
köszi, lelohadt a duzzanat de fáj meg lila és véraláfutásos (guszta) nagyon halogatom a dokit de tartok is kicsit; még hezitálok doki ügyben
ma voltunk zeenbölcsin, nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogja erőltetni a lábam a felállás-leülés-lovacskáztatás stb
igen. tényleg a 10%-os is van, én ezen tök elámulok, olyan jóóóóó lehet utazgatni így :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Decembertől ovi? Lehet hogy félreértek vmit, szóval dec-ben szeretnéd Ábelt beíratni??

Ríd, Zsini
Köszi!!
Este megnézem

Móni
Kép
Kép
monisa

Mon,
nagyon utópisztikus? :oops: semmit nem tudok még az ovikról, de gondolom az működik, hogy töredék évet kezd - betölti dec 4-én a hármat és már mehet is; unokahúgnál ez így volt.
Persze most kellene nézni ovit, az egyetlen gond az, hogy apával még nem állnak sehogy a dologk, tehát ha beíratom 18. ker. oviba és utána elköltözünk, az macerás lesz (vagy nem)
ugyan bölcsiben voltunk jelentkezni, de nem szimpatikus sem a hely, sem maga a bölcsőde, mint intézmény, úgyhogy inkább az ovit szeretném neki

Kép

Kép

szrekuc

Szrek: ha ovit szeretnél Ábelnek akkor kapkod magad! Mert pl nálunk most május első hete a beiratkozás ;) És igaz, hogy majd csak januártól mehet Kamilla, merthogy akkor lesz 3. ( a nyári peluelhagyásban meg igen bízom)
Lábadnak továbbra is ++++++++++++

Fibi: M ovi :cry: ez diszkriminatív, nem?
És akkor most, hogy döntesz? Takony ellen meg +++++++++++

Tinu: dejóó neked, hogy Tünci hagyja a csatit!! Kamilla kb 2 percig hajlandó a hajgumit és/vagy csatit megtűrni a fejében és kiszedi :x pedig olyan édi vele :)

Reggeli: hál'istennek nálunk a kajával nincs gond! Igaz a reggeli az úgy van, hogy csinálok neki katonákat (párizsi+sajt) és valahogy nem merőlegesen hanem döntve veszi a szájába, magyarul a kenyérből igen picit harap csak 8) aztán ha megette legalább a fele kenyeret akkor jöhet a kakaó.
Gyors reggeli pl: zöldborsós omlett! Kamilla nagyon szereti pikk-pakk kész van: zöldborsó párol olivaolajon, ráver 3 tojás (attól függ mekkora adag), só és tulképp rántotta ez csak borsóval. Aztán a tetejére nyom majonéz esetleg sajt reszel rá vagy kecsöp is mehet és ennyi. 15 perc és kész!
Tejbepapira érdekes mód csak most kapott rá, és azt is csak az én eperlekimmel szereti :) A palacsinta úgyszintén lekvárral megy.
És enyém gyerek nem eszi meg a vajasmézes kenyeret, pedig az olyan finooom.

Kata: én még mindig tartom azt az állításom, hogy akkor volt a legjobb menni nyaralni Kamillával amikor még 9-10 hós volt!
Szóval én a helyetekbe simán mennék még Ákossal erre-arra, aztán már jövőre meggondolnám az ügyet ;)

Deni: kádbakaki szerintem nem vicces, mi nagyon úúútáljuk! Főleg aptyúk, mert ő takarít utána és fertőtlenítheti az összes játékot meg miegymást 8)

Ríd: autósülés: nem az a jó aminek van saját öve is??? Amúgy passz, mi még a MAxi Cosinál tartunk.

Rylie
rylie

Rylie,
miért lenne diszkriminativ? a M ovi a 10. kerületben van, mi meg a 17-ben lakunk, azt mondta, fullon van a létszám, és csak körzetesek férnek be :( sajna mindenhol ez a helyzet, naaaaaagyooooon gáááááz :( :( :(

Szrek,
nekünk a védönö mondta el, hogy melyik 3 ovihoz tartozik a lakopark, persze elfelejtettem 2 nevét, most hivogatom a csajt... amelyik meg a legközelebb van hozzánk, többen mondták h nagyivben kerüljük el..... :roll:
amugy barátnöm fia is decemberben volt 3, és felvették a körzeti oviba. kicsit nyomulni kellett, ami nem az én stilusom, de bejutott....

Nekem most annyira elegem van, hogy asszem sehova nem megyünk nyilt napra a héten, ugyis betegek vagyunk még...... eladjuk a kocsit, és ha marad belöle pénz, megy majd a Csanába ösztöl (fél napra, heti 3x talán nem olyan sulyos összeg....) Ha meg oda sem jut be, még örülhetek, hogy itthon vagyok neki......

:?
fibi

Móni :) Tegnap mél ment, remélem minden átment!

Tinu :) Wow de szupi képek Tündiről!!! (csak zárójelben merem írni, hogy a fiam is szeret a hajába aggatni mindenféléket :mrgreen: )

Ríd :) Gratula a gyorsan befejezett fordításhoz! Milyen nyelvről fordítasz?

Zuzi :) Hogy sikerült a buli?

Szrek :) Anyukádnak és bokádnak is bulást ++++ Nálunk csak az ovi tudta megmondani a cím alapján, hogy körzetes-e... :roll: (tök hülyeség, hogy nincs egy lista vagy mi...)

Barbi :) Szupi, hogy ilyen jó volt a nyílt nap! Akkor Nektek nagyon bejött a W! :wink:

Fibi :) BUlást Nektek!! Reggeli kenyér sztem nem gáz, Bencus is reggelizik szopi után, csak tejpépet, a kifli a tízórai általában :lol: Montessori :(

Zsan :) Remélem csak "vak-fül-lárma" volt!! Bulást Neked is++++ Már allergia? (kéne Neked alkati szer :wink: )

Rylie :) Nálunk is apa takarított, én meg öltöztettem a dedeket (bár felajánlottam neki a választás lehetőségét és ő döntött így, vajh miért?? :lol: )

Kép
Kép
denizsa

Fibi :) Nyugi, lesz hely Bálintnak!! Meg kell próbálni! Sajna sehol se 100%, hogy beveszik, pláne ha anyuka otthon "pihen" (Neet szavaival :lol: ).

Tényleg, régen írt már Neet... Remélem nem ették meg a kölykök!!

Ma nagyon jó dolgunk volt, igen kedves vendégeink voltak :D :D :D Mindjárt teszek is képeket!

Lili és Bencus:
Kép

Lili a csodaszép anyukájával :wink: :
Kép

Isti, a zenész :D :
Kép

Az autó nagy siker volt :lol: :
Kép

A fiúk átépítették a házat :mrgreen: :
Kép

Lilinek igen jó étvágya volt, ízlett neki a süti :D :
Kép

...és az ebéd is :D :
Kép

Votiv :) Nagyon örültünk Nektek, Bálint mondogatta is elalvás előtt, hogy milyen jóóóó volt :D és nem kellett sokáig dajkálni őket :wink: :lol:
denizsa

És még egy kép: a fiúk nagyon nyomultak és udvaroltak Lilinek (volt simi, buksikoccintás, ölelgetés és iszepiszézés), aki itt a hódolói körében:
Kép
denizsa

Sziasztok!

Húúú lovazós képek nagyon jók, de mi sajnos nem tudtunk menni, mert szombaton suliba mentem. És jövő szombaton is mennem kell suliba. És ilyenkor együtt megyünk és Bendi meg a férjem lemennek apámékhoz, szóval egybe szoktuk kötni a nagymamázás, nagypapázással. (szerintem ők pl. bánni fogják, ha befejezem az egyetemet, mert biztos ritkábban megyünk majd oda)

Gekko-ról egyelőre annyit tudok, (akit nem érdekel a dolog ugorjon)

hogy voltunk állapotfelmérésen és semmi extrát nem állapítottak meg, ez kicsit megnyugtat, hogy már két ember is azt mondta, hogy a beszéden kívül más elmaradása nincs. :D És a csaj azt mondta, hogy bármikor benn lehetünk a foglalkozásokon, sőt az elején kifejezetten jó lenne ha ott lennénk, meg nézzük meg milyen stb. Később is ott lehetünk, de általában később már az anyukák nem szoktak ott lenni, mert nekik már unalmas, meg a bölcsiseket nem akarják arra szoktatni, hogy anyuka is ott van, mert ugye a bölcsiben meg nincs ott. Mondjuk Bendinél ez nem szempont, mert ő már nem köti össze az ilyen dolgokat, hogy ha egyszer ott van anya akkor máskor meg mért nincs ott.

Ha gondoljátok leírom majd a tapasztalataimat akkor is ha túl leszünk már pár foglalkozáson.

Bár most, hogy Bendi elkezdett szavakat mondani!!! így azt gondolom, hogy inkább az idő ami megoldja az ő problémáját, de azért el fogunk most járni, egy kis mondóka, meg egy kis tréningezés nem fog megártani. Remélem szeptemberben mire oviba megy már beindul a beszéde annyira, hogy ne lógjon ki nagyon a sorból.

Votiv

Hát kicsit elvetted a kedvem a Gekko-tól, csak hát ezek rögtön fogadtak, délutánra adtak időpontot amikor járhatunk, közel van, és ugye már így is nagyon feszített tempóban élünk és nyáron is vannak, úgyhogy most kipróbálom, mert gyors megoldás, de ha találok közben más lehetőséget, akkor váltunk.

Lilinek 13-as láb??? Húha, Bendinek kb. 22-es volt, amikor elkezdett járni. De a második cipője már 24-es volt. Most meg 29-es van neki.

Amúgy ma a bölcsiben az egyik apuka azt mondta, hogy szerinte Bendi csillaggyerek (kb. olyan, mint az indigógyerek). Háát én nem tudom, hogy higgyek-e az ilyesmiben, igazából az tény, hogy néha kezelhetetlen Bendi, de azért annyira nem az és én sem vagyok egy tipikus szabálykövető személyiség, és az autoritásról is megvan a magam véleménye stb. Szóval lehet, hogy ha néha nem oly szófogadó az azért is van, ahogyan neveltük stb. de a lényeg úgyis az, hogy én imádom és nekem ő a világ legszebb, legokosabb, legaranyosabb kisfiúja. :D És persze, hogy nagy dolgokra hivatott az életben, naná, az én fiam! :D

Rylie

Hú tényleg nagyon megy az idő, neked sem sok van már hátra a szülésig. Kádbakaki, ajjaj, szerencsére nálunk ez még nem fordult elő.

Tényleg mondtam már, hogy Bendi mostanában felmászik a wc-re? Mit neki szűkítő, mit neki bili, felmászik a nagy wc-re és mint a nagyok úgy csinálja. Mondjuk a lemászással vannak gondok, felmászni könnyebb. :D

Tinu

Képek szuperek! :) Nekem is Canon van, 350 D, nem tom mi a különbség, de mindegy is, nagyon szép a kiscsaj, és a képek is jók, aannyira csajos, lányos, meg az a nézés, ennivaló nagyon. Kár, hogy Bendiről mostanában nehéz bármilyen képet is csinálni, mert elszedi a gépem és ő akar fotózni, kár, hogy csak a falat meg a bútorokat szokta ilyenkor, pedig csinálhatna rólam pár jó képet. :lol:

Szrek

Lábadnak++++++++++++++++++++

Akata

Motoros kép rulez! :) A mai forgalomban lehet, hogy már tényleg csak ilyennel lehet közlekedni.

Na megyek, mert munka van.

Üdv mindenkinek, további szép napot!

ruz
ruzicsky

Votiv

Tényleg nagyon jó lett a hajad!!! Most már értem, miért zengtél ódákat a fodrászról! :)

Gyerkőcök meg, hihetetlenül aranyosak! :D

Den

Ez a házátépítős fotó, elég komoly! :mrgreen:

ruz
ruzicsky

Deni,
nagyon jó képek!!!!
a legtutibb, amelyiken Lili ebédelget! :lol:

alkati szer: ugye tudod, h nem mindenki olyan "csókos" TI-nél, mint te???? :mrgreen: Ha jól emlékszem Indi próbált nála alkati szert kérni, de mondta, h felnőttekkel nem foglalkozik...
:wink: (tisztelet a kivételnek)

van most gekkoról egy nagy vita a neten, majd linkelem. Sződy Juditnak, meg Vekerdynek ugrottak neki a gekkósok, ami nekem még jobban elvette a kedvem, de sebaj, mert nekem szerencsére nem is kell, h kedvem legyen hozzá... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv, de jó a hajad! :D

Kép
Kép
tinu

Rylie,
igen jól emlékszem, kérdeztelek is még akkor, és nagyon pozitívan meséltél. azóta is sokszor eszembe jut. De én nem vagyok ilyen bátooooor. :? :? És miért nehezebb később? Azt gondolnám, akkor már könnyebb mert megmondja hogy mi baja, megérti, hogy mások a körülmények, a kaja stb. és nem hisztiziiiiik :roll: :roll:
:?:

Kép
akata

De jó képek! Minden gyerkőc gyönyörű. A fúró Isti nagggyon tetszik :D :D Deni, nektek erre hol van lehetőség? Épp átépül valami ahol lehet "segíteni"?
Votív, tök jó a hajad, én valamiért sokkal rövidebbre emlékeztem persze az csak egy alkalom volt és már jó rég :)

Ruz,
még a múltkori témához szerettem volna mondani, hogy szerintem a gyerekek csodát tesznek egymással. Bízzál abban, ha közösségbe kerül ugrásszerűen fog fejlődni Bendi. Az indigó gyerekekről lehet kapni könyvet, valami 'Hogyan neveljük az indigógyereket' vagy hasonló. Hátha mégis igaza van annak az apukának. :)

Kép
akata

Dejóó képek :D Votiv, marha jo a séród :D gyerekeid meg csodaszépek :D :D

Deni,
Neked miért kell alkati szer? és tényleg TI tud adni? biztos mert eljársz mindegyik ea-ra, szorgalmas "tanulo" vagy :lol:

amugy köszi a biztatást, de tényleg nem baj, ha nem veszik fel sehova B-t, nem akarom eröltetni. csak kicsit elegem lett a mo-i ovi-helyzetböl....

Gekko-s vitát én is olvastam, nagyon gááááááz .... :?

Apjuk megmentett az agyhaláltol, hazajött korábban és elvitte B-t vásárolni.

Bnöm még mindig rá akar beszélni W-ra, ugyhogy péntek de. még elmegyünk játszani kicsit a gyerekekkel, és gyüjtünk még benyomást, meg B is legalább körülnézhet.
fibi

ez, az ún. hűbazdmeg napok egyike!
ne tudjátok meg mit rendezett a 3 him kiskorú.... :shock:
nagyjából 2 óra alatt...
zsancikant

Denizsa:
Gratulálok a 90.000 hsz-hez!!!!

nukada

Sziasztok!

Monisa,
autósülésben E-nek nemrég vettünk Concord izét (a érdekel megekeresem a linket) a babyotletben olcsóért
és nagggggyon meg vagyok vele elégedve.Ő a korház képest jóóó nagy: kb 14kg és 90cm. És még bőven belefér, csak most tettük a középső részbe a vállpántot és még van 1-el följebb is lehetőség és télen a sok ruhában is kényelmesen belefért és nem isofixes, de bombabiztosan "ül" az autóban és menetközben is hátradönthető,ha elalszik. És ami a legfontosabb: saját belső öve van! Nekünk tehát nagyon bejött.

Deni,
még jómúltkor kérdezted: Atim kúszva jut el a céljához!
Igaz,Eszter után ez annyira nem meglepő, sőt Eszterhez képest nagyon le van maradva e téren, mert a nagysasszony ilyenkor már simán ült és állt is!
Képek nagyon jók, a fiaidnak olyan jóságos a tekintetük :-) Vigyáznod kell majd, hogy nehogy nagyon kihasználják őket a csajok majd!! :-)

Votiv,
Lilike nem is tűnik picinek a képek alapján :-D, Istók meg télleg olyan zenészforma :-D

Tinu,
tényleg nagyon csajod van :-)
Reggeli nálunk mindig "rendesen" van, s viszonylag sokféle: müzli joghurttal, keksz joghurttal, babapiskóta tejjel v kakaóval(Eszter is csak ilyenformában issza a kakaót), rántotta, sütemény by anya, kalács lekvárokkal, felvágott kenyérrel& zöldséggel,kenyér sajttal&zöldséggel

Zsan,
Ti mégis hány gyereket tervezte/te/k? :-D :lol:

Kép
Kép
szelloke

Fíbsz,
ahogy elnézem, a 17. kerületben kevés az ovi, a 18-ban több van, pedig a 17. is tök nagy kerület, ki érti ezt.

Deni,
megvan, melyik a körzetes, de az nekem nem szimpi :? szóval jöhet a nyílt napos vadászós móka ;) már ahol még van

Kép

Kép

szrekuc

Gekkós vitát lécci linkeljetek :)

Nagyon helyesek a gyerekek és Vot, csúcs a hajad :D :D tök vagány meg a színe is tök jó

Kép

Kép

szrekuc

zsancikant

Köszi, Zsan,
csak elkezdtem olvasni, de ez felháborító és undorító :twisted: :twisted:

Kép

Kép

szrekuc

rídonli#

Barbi,
Annyira jó ez a kép, amit feltettél Angiról :D Tök sokat változott, nagyon csajos lett :D :wink:

Tinu,
Akkor tényleg jobb volt így, h abbahagytátok a szopizást. Nálam is hasonló okok miatt lett vége.
Tünci képek csúcsak!!! :D Olyan jó, h nálatok már lehet csattozni :D
Reggeli: nálunk kb. a következők szoktak lenni, kukoricapelyhet (dm-ben lehet venni bipontos) vmi gyümivel összekeverek, aztán még párizsi, sajt és kenyér esetleg kefír is hozzá. De pl. ha Tünci is ennyire szereti a banánt, akkor törd össze és keverd hozzá egy natur joghurthoz :wink:

Mindenesetre most megnyugtattatok, h nem mindehol megy a reggel és nem csináltok belőle nagy ügyet :) Állandóan azt hallom, h a reggeli a legfontosabb étkezés, de hát mi sem visszük túlzásba :oops: ráadásul nálunk már szopi sincsen.

Nuk,
Örök hála a dm-es infoért :) Megspóroltunk 5e ft-ot és még kaptunk egy lufit is és egy rózsát is :wink:

Rylie,
Így már érthető az ágyhoz való ragaszkodás :D És igen van vmi ebben az A.B.-ben, úgy mint pasi annyira nem jön be, de mégis van vmi, ami megfog 8)

Deni,
Neked is köszi a vérvételes infot :) sajna elég későn sikerült odaérni (olyan fél10 körül) útközben volt egy koccanásunk :( de levették a vért, nem vágták a pofákat. Sőt mondhatni, h rengetegen voltak, a nyugdíjasok el kezdtek menedzselni :lol: h menjek csak előre, mert h gyerekkel lehet. Szóval nagyon hamar végeztünk.
Fahéjas fürdő szép lehetett :lol: Úgy látszik Bencus nagyon vonzódik az ilyen dolgokhoz. Tudod, amikor nálatok voltunk, akkor meg a kókuszreszelék volt a menő 8)

Kata,
Motorhoz gratula párodnak :D Ákos a motoron meg :D
Hastáncos nagyi nem semmi!! :o
Bilizés nálunk is úgy lészen, h odateszük és ha akarja rácsüccsent, ha nem, akkor nem. Nyáron azt biztos, h bugyizni fogunk. Mondjuk azt hiszem a témával nem vagyunk elkésve :wink:

Fibi,
Bálintod dumája :lol: Bulást Nektek!!! Azért az ovis dologhoz drukkolok, hátha rátaláltok még a megfelelőre!!!

Nuk,
Neurológiai hírek remek :D Dévényezés meg egészen ijesztő :shock:

Zsini,
Hogy Neked milyen jó dolgod van :)

Szrek,
Bokád :( jaj te szegény :( Mielőbbi bulást, főleg egy örökmozgó gyerkőc mellett.

Ríd,
Szuper, h jobban vagytok és grat a fordítás befejezéséhez :D Mit fordítottál?

Deni,
Köszi a hófordulós köszöntést :) Egyébként pedig jól vagyunk, csak múlt héten megérkezett 40m3 föld, amit próbálunk a kertben szétlapátolni :roll: Az biztos, h nem kell egy ideig fitneszterembe járnom :lol: 8)
Vízbekakkantás meg :lol: Mondjuk én általában nagyon morcos tudok érte lenni, de hát ez van. Azért olyan szempontból érthető, h Adél napi rendszerességgel csinálta :roll: szerencsére mostanság már csak egy héten kb. egyszer.

Pacis képek is nagyon sirály :D Rylie pocakjáról esetleg nem készült kép? :wink:

Zuzi,
Bulást Nektek!! És tényleg nagyon jófej vagy!!! :wink:

Deni talis képek nagyon jók :D Mennyit változtak a kőcök :o és Votivnak eszméletlenül jó az új sérója!!!! :D

Holnap halmozni fogom az élvezeteket. Délelőtt fogorvos egy kis gyökérkezelés, aztán délután meg neurológia és karotisz uh 8) Remélem nem fognak semmit sem találni.

és bocsi a duplamegszólításokért :oops: jóccakát!

Kép Kép
curse

Curse,
akkor holnapra egy nagy adag +++++++++++++++++++++ :D

Kép

Kép

szrekuc

Vot! én még nem is láttam "ezt" a hajad :lol: . ez a Hajas-féle?

Den! látom megint jó buli volt nálatok. fiúk és csaj mind édes! :lol: :lol: :lol: :lol: mostanság falbontásos bulikban nyomulsz 8) :lol: :mrgreen: :lol: ?
W: 3x voltunk játszónapokon, s akkor elvoltunk. összességében vegyes érzelmek voltak idáig. most a nyílt nap után sem tisztult minden, de egyenlőre még úgysem kell gondolkoznunk rajta :D hála 8)

CsillagBendi :lol:

Rylie! Kamilla hogy viszonyul a kisebbekhez? hogy álltok a tesótéma "felvezetésben"? ketteske fog ajándékot hozni?
borsósrántotta nyamin hangzik :D . múltkor nem is írtam, hogy a gombócrecepteddel kísérleteztem. nem tudtuk hogy hívjuk amit gyártottam, de naaaaaaagyon fini volt :lol: 8) köszke :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?