AZ ergo-ról jut eszembe: megpróbáltam Bt a hátamra kötni a kendővel, de kimászott belőle, úh vmit nem jól csináltam... Viszont láttam egy nőn egy mei-tai-t (vagyis, ha jól sejtem, ez uaz,mint az ún.kötős kenguru), B korú gyereket vitt benne a hátán, és naggyon tetszett. Van vkinek ilyennel tapasztalata? Beruházni nem nagyon akarok m á r ilyesmire, de lehet,h tudnék egyet kölcsön kérni.
Gabi, Botond naaaaagggyyon édes!!!!!
Olyan jó lenne, ha írnál arról, hoyg a lányok hogy fogadták! De gondolom, le vagy foglalva rendesen...
Ancsi, szia! :9 Örülök,h jól vagytok!!!!
Ruz, örülök a jó híreknek, és további drukkok azovikereséshez!
Manoka, ezek szerint láttam Emmát!
Még meg is néztem egy édi rózsaszín kabátos kislányt az udvaron, világosan emlkészem! Mi futóbicajjal mentünk haza,és még vártunk egy pár percet P haverjára a kapuban.
Bárányhímlő: most olvastam a Kismamában, hoyg a szülés körüli napokban is gáz, ha az anya nem esett át rajta, mert pocakból nem kap védettséget, tejből sem. Komoly gyógyszereket kap mama és baba is. Később viszont az anyatej megvédi a legkisebbeket.
Liliróza 13mas lába
Bnek most kezd jó lenni a 19es cipő, P meg azzal kezdte, neki feltűnően nagy lába volt, már amikor született, akkor is.
Barbi, Angi nagyon édes és szép! Ez a kép babás magazinba illő!
Deni, fahéj
Fibi, vidámsággal feltöltés
Akata, Ákos a motoron
kis macsó
Tinu, szopis irányelved nekem tetszik, akkor is, ha az 1.gyerekemet 2,5 évig szoptattam. Kb én is így gondolkodtam előre, aztán 1 éves is elmúlt a nagy szopimán, és felülbíráltam az addigi hozzáállásomat, és magamévá tettem a who-ét (na, meg a gyerekét), miszerint 2 éves korig ajánlják a szoptatást. Aztán még kihúzta egy fél évig a kisasszony, mert engem nem zavart a dolog. Amikor zavarni kezdett (B már a pocakban), akko relég hamar sikerült leépíteni, és nem is volt drasztikus. (Bár sztem a tejjel is történhetett vmi, kevés lett, meg nem olyan, mint volt.)
Viszont a mániákusság így utólag még egyértelműbb, főleg Bt látva, aki szintén szereti, de egész nap eszébe sem jut, vagy csak pár naponta egyszer. Simán elalszik cici nélkül is. Kora reggel, meg este/késő este szopizik fixen, sokszor ennyi az egész.
Szrek, ne is emlegesd ezt a máv-dolgot...
Nálunk az van, hogy ma voltunk dokinál, mert már P is "spasztikus"-azaz hörög... Megint Spiropent, ami még mindig it táll kibontatlanul, és nem is bontottam még ki (nem is fogom,de nélküle is javulást mutat).
Szal ,mind2 hörög, de már nem taknyosak...