Új privát üzeneted érkezett!

Rylie, Indi,
"sajnos" Marci hipergyorsan túl lett rajta, már több, mint 24 órája nincsenek pöttyök, amik vannak, azok pörkösödtek, szóval már nem fertőz :( de azért :) :) :) is ám...

Rylie,
nektek amúgy sem adnék belőle, lehet, hogy már voltál, de mégsem kockáztatnék. Egyébként, ha a nagyobb hozza haza mondjuk az oviból, akkor eleve eltolva kapják meg, mivel a fertőzéstől számított lappangási idő 10-21 nap. Tehát az egyik gyerkőc már kigyógyul, mire a másik beteg lesz :)

Kata,
koraterhességben (12. hétig) gyakorlatilag abortuszt szoktak javasolni bárányhimlős megbetegedés esetén, mert nagyon súlyos fejlődési rendellenességeket okoz, de ez csak akkor van, ha az anya nem védett. 2. harmadban sem problémamentes, de kisebb a szövődmények lehetősége, 3. harmadban meg szinte semmilyen baja nem lehet a babának... de én sem kockáztatnék...

Zsan,
örülök, hogy jobban :)

Rylie,
én három napja próbálom folyamatosan elérni a MÁKot :evil: :evil: De nekem csak az egyik szám volt meg (ami folyamatosan foglalt), most jól leírom a másikat, hátha nekem is felveszik... én tulképp csak azt akarom tudni, hogy mi a fészkes fene van az igénylésemmel, amit már két hónapja leadtam nekik postán... és hgoy mikor jön végre a pénzem??? :evil:

Gabi,
szépek vagyok :D

Ruz,
remélem, Bendi beszéde beindul rendesen!! :)

v
kisün

Csibe,
alapvetően tényleg orvost kell találnod, onnantól szentimrés leszel :)
kisün

lovagláson ott a helyünk! :D biai itinert majd még írok, vagy Nuk, ha neki van rá pár perce :)

Lilirózának 13-as a lába. Hogy találjak erre "cipőt"?? :lol: most vettem neki egy bőrtalpú mokaszint (legkisebb méret, 16-os), mert folyton szétcsúszik a lába állva. Még tapadós talpú zoknit se kaptam a méretében :P

Szia Csibe! 2 út van, ha körzetes vagy, akkor a helyi "sztk" rendelőbe (pl. Fehérvári úti, vagy a XXII. kerületi) mehetsz orvoshoz, avagy egy SztImrés doki magánrendelésére.
Utóbbival mostanában kicsit több a probléma, a hülye beutalási rendszer miatt, és persze többe is kerül. Ha körzetes lennél, akkor én ajánlanám neked, hogy válassz sztk-s dokit (olyat, aki aztán szülésre is vállal, mert páran már csak magánbeteget vállalnak szülésre :twisted:), mert köztük is vannak jó dokik, előjegyzéses rendszer van, így nem kell sokat várakozni sem, házon belül megvannaka vizsgálatok, és mindez semmi extrába nem kerül neked (ill. a szép szülésért még lehetsz hálás a dokinak :wink:)
Guttman Orsi drnő nagyon szimpatikus, ügyes, lelkes fiatal orvos, jó választás! (csajok, én most nem tudom, vajon megvan már a szakvizsgája? mert akkortól vezethet önállóan szülést)
gratula a második pocakhoz! :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Tegnap du. óta itthon vagyunk, ugyanazt a kálváriát jártam végig, mint korábban (fejés, belövellés, stb....), csak Adrika hajlandó szopizni, ám hiába, mert nem volt tejem, s csak véresre "rágta" a mellemet. Most, hogy belövellt, már nem tud ráharapni, de megoldom a fejőmmel.
Se vissza, se előre olvasni nem tudok egyelőre :), úgyhogy majd jelentkezem, ha kommunikáció képesebb leszek ;-).
A lényeg: velünk minden oké, baba nagyon édi, a második császárt jobban viseltem, s most is jobban vagyok, mint akkor, MÉG depis se vagyok :).

ancsipancsi

Szia Ancsi!!!!!!!!!
Welkám bek!!!!!
Hátha pár óra/nap múlva cicizhettek! :wink: :wink:

nukada

Ancsi: hajrá szopi! :)

(Én asszem ma szoptattam utoljára. :( :) Legalábbis Tüncit.)

Kép
Kép
tinu

Tinu, történt valami?

Szia Ancsi!! egész hamar hazaengedtek :)
klassz, hogy nem vagy depis és hogy szépen belövellt a tejecske - legalább "eredményesen" rágta szét a cicid Adrika :) azért remélem, nem fáj és nem sebes.
Légy csak nyugodt, minden sokkal könnyebb lesz, mint elsőre! :)
Lencse mit szól a hugihoz?

votiv 8)
votiv

Kisün,
Gratula Marci pöttyeihez és ahhoz is, h ilyen gyorsan letudja :) :wink:

Nuk,
Szerintem egyáltalán nem nagyképűség a részedről :wink: Tök jó, h már ilyen dolgokat tud a csajod :D és úgy látszik a csajoknál tényleg népbetegség a pasizás :lol: Mondjuk meg kell, h hagyjam, Adélnak még az ízlése is jó :lol: Ha több pasi van egyszerre, akkor tutira a legjóképűbbre hajt rá 8)

Indi,
De jó, h írtál egy párt sort :) Ezek szerint még jobban elharapództak a családi dolgok, ez annyira borzalmas :( Nagyon sajnálom :(

Votiv,
Ez az óvónéni nagyon frankó lehet :D Olyan jó, h rátaláltatok erre a helyre :D Dizőz LiliRóza :lol:
És cipő témában teljesen átérzem a problémádat :roll: Adélnak még mindig csak 17-es a lába és ilyen méretben alig van rendes cipő, túlnyomó többségben kocsicipők vannak.

Ríd,
Jaj, szegény Borid :( Remélem, nem komoly és gyorsan elmúlik. ++++++++++!!!

Barbi,
Negyedórás kollekciófelvonultatás :lol:

Johi,
Veletek mi újság? írjál néha magatokról is!!! :wink:

Ez a biai lovasprogi olyan jól hangzik, de sajnos mi nem tudunk csatlakozni, mert a barinőm lelkét kell ápolni, 10 év után szétmentek a párjával és még van egy gyerkőcük is :( Annyira rossz látni :(

Ruz,
Azért az jó hír, h nem találtak semmit szervileg :wink: Akkor biztos vmi lelki eredetű az oka a rosszulléteknek :?
És látod, menni fog a beszéd Bendinek! :D Hajrá! Csak így tovább! :D

Gabi,
Nagyon édes kispasid van :D

Rylie,
Köszi a felajánlást :) remélem tudunk majd vele élni, már mint h tényleg eljutunk-e vhova az idén nyáron :)
Ágymatracot nem tudjátok lecserélni vagy próbáltátok már? :?
És tényleg igazad van Dunakanyarral kapcsolatban, nagyon elnéztem :oops: Március 28-at olvastam május 28 helyett :oops: :lol:

Manóka,
Emelem kalapom a torna teljesítményed előtt :wink:

Egyébként nekem meglepő módon teljesen időben érkezett a csp :) Előbb kaptam meg a Máktól, mint eddig a munkahelyemtől :shock: Tök fura volt.

Zsanci,
Szuper, h megoldodott a mellgyuszi :D

Bárányhimlőről én is azt hallottam, h nagyon veszélyes a pocakosokra nézve :? Állítólag még az sem garancia, ha vki már volt himlős, csak max.kisebb az esély arra, h újra az legyen. Szóval én semmiféleképpen nem kockáztatnám.
És Nuk, a dokim mondta, h attól, h még nem volt az ember pöttyös nem jelenti azt, h nem volt himlős. Vki úgy esik át rajta, h észre sem veszi. Vérvétellel bármikor kimutatják, h az illető volt-e valaha himlős. Én holnap megyek vérvételre többek között emiatt is. Esetleg ti is csináltassátok meg, a házidoki beutalhat rá nyugodtan :wink:

Tudja vki, h a gyógyír kht-ban meddig veszik le a vért?

Csibe,
Üdv itt :) a többiek már szerintem tök jól megírták a lényeget :wink:

Ancsi,
Szia :D Annyira örülök, h jól vagytok és h nem viselt meg a második császár :D Cicidnek gyors gyógyulást, h mihamarabb rácuppanhasson Adrika!!! :D

Tinu,
Te döntöttél úgy szopi ügyben, vagy már Tüncit sem érdekelte a dolog?

Kép Kép
curse

Fibi, ma hallottam a rádióban, hogy kiskorú veszélyeztetéséért két év felfüggesztett börtönre ítélték a szülőket, akik elvi okból nem adatták be a kötelező védőoltásokat (a 15 hós MMR-t és a 3 éves DPT-t) a gyereküknek. Ez nem véletlen a sógorodék ügye volt? Vagy az övéké már lezárult?

egyébként úgy olvastam nemrég, hogy változni fog a kötelező oltások törvényi háttere. A gyermekorvos (akár véglegesen is) mentesítheti az oltás alól azt a gyereket, akinél ez indokolt, mert az egészségét veszélyeztetheti az oltás. A vallási, világnézeti ellenérzések viszont továbbra sem lesznek elég jó indokok az oltásmegtagadásra... viszont a család akarata ellenére nem lehet majd "kényszerbeoltani" a gyereket, hanem időt/lehetőséget kell hagyni a jogorvoslatra. Mondjuk ez már egy fokkal szimpatikusabb attitüd :wink:
itt a cikk, ha vki elolvasná:
http://www.origo.hu/itthon/20080404-nin ... ozast.html

votiv 8)
votiv

Curse, éhgyomri 9-ig, (de lehetőleg minél korábban), nem éhgyomri meg egész nap, a honlapjuk szerint reggel 7-től este 7-ig van labor.

ezek a kicsi lábú nők :mrgreen: a Távol-Keleten baromira szexisnek találnák őket :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv,
:mrgreen: és köszi a laboros infot :) Mondjuk nekem a doki nem mondta, h éhgyomival kéne menni :? Na mindegy, megpróbálunk odaérni olyan korán, amennyire csak tudunk. Legfeljebb Adél pipa lesz amiért felverem 7 körül :mrgreen:

Kép Kép
curse

és wow, most kezdődött a desperado az axn-en :D :D imádom ezt a filmet 8)

na megyek is, jóccakát!!!

Kép Kép
curse

Hajrá ügyi Bendi! :lol:

Zsugyu! hogy vagytok? apukád?

Johi! öltözködés :lol: . s hogy haladtok az esküvőszervezéssel?

Tinu! Tünci kaksija már helyreállt? s azért egy kis +++++++ az utolsó cicizéshez (s ezek szerint sikerül véghezvinni a tervet :D ). s remélem nem fogsz becsomósodni.

Vot! amit múltkor írtál állkapocsösszeszorításról olyan szívbemarkoló :?

Ancsi! szijaaaaaaaaaa :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kép
gödibarbi

Votiv, Curse: én döntöttem úgy már néhány hónapja (asszem kettő), hogy elválasztom Tüncit. Nagyon kényszeres módon kattant rá a cicire, és nekem ez kellemetlen volt. (Értsd: percenként rángatta a pólóm és a mellbimbómmal sem volt kíméletes. Esténként már feleslegesnek is éreztem visszahúzni a pólóm, mert TÜnci úgyis jött és lerángatta.) Meg nem jött meg és szeretném, ha nyárig helyreállna a peteérésem kistesó-terv miatt. Na és szépen lassan álltunk le, fokozatosan. Vasárnap este szoptattam utoljára. Aztán tegnap délután még egyszer, mert picit csomósodtam. Szerintem többször nem lesz rá szükség. Tünci már nem nagyon keresi a cicit, rájött, hogy úgyis az a válasz, hogy nincs. :roll: Helyette sokkal bújósabb, sokat simiz, meg mostanában hajnaltól együtt alszunk hárman. Szóval megy a testi kontaktus ezerrel. Eszem a szívét. :) Mellesleg vasárnap után két napig nem szoptattam, és tegnap megjött - hmmm, két év után (szinte napra pontosan).

Barbi: csúcsz ez a kép Angiról! :D A kakival most nincs gond, de figyelek ezerrel. Lehet, hogy tényleg az is a baj, hogy most már nincs szopi. Vagy nem tudom. Mostanában egyre kevesebb tejterméket eszik és a banán meg nagyon megy.

Kép
Kép
tinu

Szopihoz még annyit, hogy még mikor TÜnci pocakban volt, az volt a fejemben irányelvként, hogy addig szeretném majd szoptatni, míg el nem kezd járni. A logikám szerint azért a szopi mégis egy csecsemős cucc, az anya felé való kötés, viszont a járás már kis elszakadás az anyától. Ebben az elszakadásban támogatnám meg a szopi elhagyásával. Na de a lényeg, hogy ugye a fejemben az is volt, hogy egy gyerek átlag 1 évesen kezd el járni. Ez is volt később, hogy úgy terveztem, 1 évesen majd azért átgondolom a szopi-dolgot. Persze állandóan ingadoztam, de azt tudtam, hogy nem akarom 2-3 éves koráig szoptatni, reménykedtem, hátha magától leszokik. Na persze Tünci nem akart leszokni, annak ellenére, hogy amúgy előtte nem volt olyan szopimán. Elkezdtem az elválasztást amiatt, amit az előző hsz-emben írtam. Erre mit ad Isten, valahogy azt vettem észre, hogy mire az elválasztás végére értem, Tünci elkezdett járni. :D Érdekes.

Kép
Kép
tinu

Míg az előzőt írtam, Tünci bevágott egy virslit. Most főznöm kellett még egyet. :shock:

Votiv, Curse: bezzeg az én lányom nem egy ázsiai típus, 3 hete vettem neki az első cipőjét, ami 21-es. :shock: :shock: :shock:
Amúgy meg vicces, mert annak ellenére, hogy végül nem Kínába nevelem a gyerekem, tegnap Tünci a homokozóban na kivel játszott? Persze, hogy egy kínai kisfiúval. Csak lesett, hogy milyen nyelven nyomják a szülei a kisfiúval. :lol:

Valamit még akartam, de kiment a fejemből. :roll:

Kép
Kép
tinu

:idea: Megvan! SZóval Votiv, hiányoltam az egyévesről a fotót!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
tinu

Barbi,
ez a kép :D :D :D :D

Ancsi,
drukkolok a szopizáshoz :D

Votiv,
nem tudom, mert tök rég nem beszéltünk velük :oops: majd hivom öket.

most rohanok, csak egy gyerekszáj:
Ábel szopi után vigyorog, erre a bátyja:
"Feltöltödtél vidámsággal?" :D

KépKép
fibi

Hihi irtam sokat, elszállt... összefoglava.

Barbi: édes pofa a csajod. Esküvővel rosszul állunk, szinte még semmit nem szerveztünk. :lol:

Tinu: én is pont ennyit szopiztattam, szerintem ez tök jó. Ennyit tevezek majdan ketteskénél is. Babaprojekt tök jó, hajrá hajrá.

Fibi: gyerekszáj aranyos.

Ancsi: majd irok majdan tejserkentő 5lteket.

Kép
Kép
johanna1975

Szolgálati:

Az outletben, ami Bia felé van (illetve nem is az putletben, hanem egy vadiúj üzletközpont :shock: :shock: :shock: ) nyílt DM és minden 20%kal ócccsóbb 10-12.éig. Én most jöttem haza 200 pelussal, 8csomi popsitörlővel stbstb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

De jó hogy írtad Nuk !

Nekünk is bedobtak szóróanyagot, de nem tudtam hol van ez az új kp. Ahol a Posta nagyépülete és a leendő Aldi ? :roll:

üdv.
melody :wink:
melody11

Oké Lányok vettem az adást nem kő barihimlő! :lol:
Hozzáteszem Anyu is leüvöltötte a fejem, hogy nem vagyok normális és ha nem vettem volna eddig észre terhes is vagyok!! :mrgreen: Jéé tényleg :lol:
Szóval kivárjuk a mi prájvit barinkat az oviból ;)

Kisün: nézd én ezeket hívtam folyamatosan:
349-9384-ez örökké foglalt ez az általános infó
350-2519 -ez néha kicsörgött de senki nem vette fel, ez a kifizető helyeket ellenőrző osztály
488-9339 - ez az ügyfélszolg. osztályvezetője, na ez néha kicsöng néha foglalt, de végülis itt sikerült elcsípni vkit, de úgy, hogy folyamatos újrahíváson hagytam a telót!

Érdekes nekünk a csp teljesen rendben jön! És lőn mára 5. pittyegett a telefonom és jött a hatalmas lóvé a Máktól 8)

Tinu: ha igy tervezted és ez mindkettőtöknek jó most, akkor ügyes vagy :)

Barbi: apám mekkora már Angi!! és milyen fürtjei vannak!!!

Ancsi: Hajrá szopiiiiii!!!!! Szuper, hogy most nincs depi!

Fibi: vidámságos tej :lol:

Johi: időpontotok van már az esküvőre?

Curse: óóó A.B. ebben a filmben különösen szívdöglesztőőőő olvadósszmájli+nyálcsorgatás
Ágymatrac: az a baj, hogy persze, hogy nem szabvány méretű és ha szeretnénk bele egy normális matracot akkor az kisebbfajta vagyonba kerülne :? :x úgyhogy most azon filózunk, hogy talán veszünk az ikejába olyan félvastag, puha fekvőbetétet, ami ugyan lelógna az ágyról, de hátha az segítene :roll: nemtom...
az ágyhoz meg azért ragaszkodom, mert Api csinálta és bár ő már rég lecserélte volna én meg nem akarom kidobni, mert az ő keze munkája és az jó érzés, meg olyan romantikus izé :P

Rylie
rylie

Ancsi :) Sziaaa!!! :D :D Cicidnek sok ++++++, fogsz Te még szopiztatni! :wink: lényeg, hogy van tejecske és hogy jól vagy! :D

Barbi :) Csúcsszupi ez a kép!!! :D :lol:

Fibi :) Bálintod gyerekszája :lol: jól eltalálta a lényeget :wink: Hogy vagytok? jobban?

Tinu :) Hű, már vége a szopinak! drukk, hogy cicid is jól viselje!
Már Bencus is egyre kevesebbet szopizik :roll: ő nem olyan szopimán, mint a bátyó és bőven elég neki az alvások előtt-után meg az éjszakai tejcsi..

Zsan :) Szuper, hogy már rendbe is jöttél!! :D :D

Curse :) Igaz, hogy elvileg egész nap van nem éhgyomri vérvétel, de a kedves nővérek csak 9-ig hajlandóak vérszívni (legalábbis engem így "tájékoztattak"...) De ha Adéllal mész, akkor elsőbbséged van!! úh. menj előre az ablakhoz!!

Vera :) Marcid szupergyors pasi! :D

Bencusom ma megfürdött fahéjban :evil: mindene olyan lett, alig győztem lemosni... először azt hittem csak koszos a gyerek :lol: de aztán megtaláltam a szakadt zacsit és fény derült az igazságra...

Kép
Kép
denizsa

Rylie :) A kidolgozott államvizsga tételeim sajna kölcsönadtam és azóta sem kaptam vissza :evil: meg minden ilyen fősulis cuccom (már ami megmaradt) vhol a padláson vagy a garázsban(?) pihen bedobozolva... úhogy bocsi :(
denizsa

Barbi,
hú de édi ez a kép! :D és belebújik Angi?? Ákos - amúgy császáros baba módjára :lol: - szépen kikerüli a lukat és elmászik mellette :lol: :lol: :lol:

Apa most vett egy motort. Azon tűnődöm kb hányszor fogom még látni 7végén az idén :lol: :roll: :roll:
Ő meg azon tűnődik, hová szerelje a gyerekülést :shock: :lol:

Kép
akata

Deni,
fahéjban fürdés, juuuj :lol:

köszi, Ábel jobban, most Bálint és én taknyolodtunk be, kis torokfájással füszerezve :( (nálam még hasmenés is játszik, brr)
fibi

Tinu,
hajrá babaprojekt! :) és tehéntejet adsz neki?

Deni,
a fahéjban fürdés jól hangzik, olyan étvágygerjesztően zabálnivaló :D

Rylie,
átmeneti megoldásnak szerintem jó a 10 cm vastag szivacs is nem? anno nekünk is olyan volt, a Soroksári úton van egy bolt ahol méretre vágják, varrják.

Kép
akata

Kata,
motor, wow :D
és igen Ábel ugyan nem császáros, de nehezen született, a bújkacsöveket vagy mi ez messzire kerüli :? és totál kiborul, ha próbálkozom, hogy általmenjen. ez van.

Barbi,
annyira szép ez a kép! :D meg persze a csaj ;) :D

Fíbsz,
gyógyuljatok :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kép

Kép

szrekuc

Áááá, bocs, le fogok kattanni a MÁVról, megígérem... :oops:
szrekuc

Szrek,
B is sokáig kerülte az ilyen bujos csöveket játszoházban. Aztán mult héten a játszotéren átmászott egy ilyenen :D szal lehet h ezt is az idö (meg a sok szeretet+türelem) oldja meg :)

Mi még mindig ovi-ügyben vivodunk... most épp a Montessori felé hajlok (Zs melohelyéhez közel lenne egy, azt is megnézzük asszem...) W szerintem nem játékos nálunk.
fibi

Fibi :) Akkor sok ++++++++ Nektek és buljatok!!!! Ovihoz drukkok, hogy megtaláljátok az ideálist! W miért esett ki a jelöltek közül?

Akata :) Apának nagy gratula a motorhoz! gyerekülés :lol: sztem Ákos tuti élvezné 8) anya meg csak aggódjon otthon :mrgreen: :lol:

A fehéjnak biztos pezsdítő hatása van, mert a Fiatalúr csak fél órát volt hajlandó aludni (egész nap összesen) :evil:
denizsa

Deni,
a miértre inkább priviben válaszolok majd, kicsit összetett az ügy. :)

hu, félora alvás :? (nálunk meg szokatlanul sokat alszik ma Ábel, csodálkozom is... de. 2ora, du. másfél)
fibi

Kata: adok tehéntejet Tüncinek, ha beleiszik a poharamba. Külön nem annyira egyelőre. De tervezem.

Kép
Kép
tinu

Fíbsz,
hú a W engem is érdekel :D pls privit nekem is :D

Kép

Kép

szrekuc

Votiv,
Az állkapcsom még nem fájt sose, mert nekem vhogy a nyakamon jön ki az (általános) idegállapotom. (Bár ma egy olyan, de olyan jó napunk volt. Mint a biztosításos prospektusokban!!! (Csak nekem 2 fiam van, ott meg mindig 1 fiú+1 lány és rét meg kutya. Hál istennek kutya sincs.)
és Barbi,
Azta, azért nem is biztos, hogy baj, hogy kb. 100 matchboxunk van (mindenhol, télikabát zsebében, hátizsákomban, óvodai ládában...). De bármit felveszenk. Bár talán Zsanci írta, hogy náluk nem ilyen egyszerű.?

Votiv,
Nem mondod, hogy 13-as!!!! Eddig azt hittem M. azért nem megy, mert túl kicsi a lába a testéhez és feldől. De még neki is 18-as!

Ríd,
++++

Ruz,
Gratulálok Bendinek és Gekko-ra én is kiváncsi vagyok. Én M-t vittem el állapotfelmérésre és gondolkoztam a foglalkozásokon is...
És anyu szerint én érthetetlenül beszéltem sokáig (vagyis ő értett, más nem).

Gabi,
SZÉP nagyfiú!!

Rylie,
Igen, én tudok. Mármint a bárányhimlőről.
Akkor a sztóriii: kb. 5 hónapos terhesen M-val, mikor P. 22 hós volt bárányhimlős lett. Azt nem írom le, hogy mikkel riogattak engem (mert én is beteg lettem, vmi hasmenéses dolog és hívtam az ügyeletet), de azt szűrtem le a sok szaktekintély (nőgyógyász, gyerekorvosok és internetes oldal ) után, hogy a terhesség eleje és legvége necces, ha az anya nem volt bárányhimlős. (Az elejében nem vagyok biztos, hogy necces de ugye neked mindegy is.) Ha voltál bárányhimlős akkor a legtöbb vélemény szerint se rád, se a babára nem veszélyes. Nem tudom az igaz-e, hogy ha egy családban több gyerek kapja el egyre nehezebben viselik. (A szülő tuti nehezebben viseli, nem tudom a gyerek is.)

Kisün,
Akkor M. rácáfol a bárányhimlő oltásos szövegekre, hogy második gyereknek súlyosabb!!! (Ezt tényleg nem értettem, mert mindenki vkitől elkapja, a vírus felismeri a genetikai azonosságokat és feldühödik, hogy egy hasonló gént talált?) Persze sok mindent nem értek, ennél egyszerűbbeket is.

Ancsi,
Jó hírek!!!

Tinu,
Klassz!! P. is 14 hónapos koráig kért tejet.

Fibi,
Bálint nagyon JÓ FEJ!!!
Gyógyuljatok meg jövő hétre, hogy tudjunk találkozni!
W engem is érdekel!

Deni,
Mi szegfűszegben fürödtünk. Olyan forralt bor szagott éreztem, de rájöttem, hogy no bor, no fahéj és mivel du volt még tartott a munkaidőm...

Móni
Kép
Kép
monisa

Ruzi:
Hajrá dumáló Bendinek!!!

Barbi:
Angi annyira édes!!!!!

Votiv:
Én is néha tökre fosok, hogy kitöröm a fogaimat, úgy szorítom... :roll: :roll:

Ma voltunk neurológián és nagyon meg lettünk dícsérve!!!!!! Réka előadott minden tudományát: tapsolt, puszizott, megmutatta a fejét, a lámpát, pápázott és dumált egy csomót. Most először mondta ki a drnéni, hogy Réka meg fog gyógyulni! (azért nem bízom el magam, de jó volt hallani a nyomorék, meg a paralimpikon verzió után)

Viszont Dévényezni valszeg nem megyünk többet... "megkezelték" Réka száját és nyelvét, azóta nem hajlandó enni-inni,csak annyit, hogy ne haljon éhen. Tegnap sikerült "beleerőszakolni" fél krémtúrót és fél pohár joghurtot. Semmi mást :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Kislábú lányok anyukái,
szerintem aki a supi+ cipőket gyártja cipész, biztos csinálna méretre cipőt :D vagy egyéb cipész

Nuk,
éljen a pozitív vélemény és csajod tényleg annyira kinyílt és nagy lett és olyan ki szép :D

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
hogy kezeli a nyelvet a dévényes? :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
és akkora küzdők vagytok :D és olyan sokat megadtok a kicsi lánynak (főleg te), nagyszerűek vagytok, tényleg

szombatra itinert, paramétereket ilyesmit plíz :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Nálunk vendégeskedik az édesanyám, és annyira, de annyira „elkanászodtam”. Ma délelőtt a National Geographic áprilisi számát teljes egészében végigolvastam, miközben a gyerekek az emeleten viháncoltak a nagymamával. Magamra csukhatom a WC ajtót, úgy zuhanyozhatok, hogy nem lóg bele még négy kéz a fürdőkádba, és még sorolhatnám az üdítő újdonságokat! Az udvarunk is kezd alakulni, mert akár két-három órát is kapálgathatok egyfolytában (érzi is a derekam, de nem bánom). Esténként pedig olyan jókat beszélgetünk!

Isten hozott Adrienn! Sok boldogságot kívánok!

Ancsipancsi!
Szeretettel gratulálok, és mielőbbi teljes felépülést, örömteli szoptatást kívánok! Remélem, hogy hamarosan többet olvashatunk rólatok!

Votiv!
Leánykádnak nagyon boldog születésnapot kívánok! Alaposan lemaradtam, pedig pár hete szóba került a nyolcadika, és én meg is jegyeztem, csak mostanában a napokkal nem nagyon vagyok tisztában.

Nukada!
Egy ízben az én kisebbik fiamat is sikerült úgy „megkezelni”, hogy a gyerek nyelve attól kezdve kilógott a szájából. Sajnos előfordul, hogy erősebben megdolgozzák az izmokat, és még rosszabb lesz, mint volt. Mi visszavittük a gyereket, és egy kicsit „javítottak” a helyzeten, majd két nap elteltével teljesen helyrejött, de nálunk az evéssel nem volt probléma. Azért ezt ne hagyd annyiban!

Rídonly!
Valamikor nagyon régen kérdezted: a MaMMa Klinikára évente járok, de amikor legutóbb a szoptatással járó fájdalomtól eltérőt tapasztaltam, akkor fél éven belül mentem vissza. Egyszer a Biovital Melissa Egészségközpontban is voltam emlő uh-on.

Nálunk hamarosan aktuális lesz a bárányhimlő elleni oltás a nagyobb gyereknél. Már megvettük a vakcinát. Korábban nagyon ellene voltam a nem kötelező védőoltásoknak, dühített az a sok reklám az újságokban a védőoltással elkerülhető betegségekről. Engem egyetlen gyógyszergyártó cég se akarjon befolyásolni az agresszív kampányával! Aztán láttam egy testvérpárt, akiknél ijesztő volt a bárányhimlő lefolyása. Ujjbegynyi hólyagok voltak a kicsiken, rettenetesen néztek ki. Megijedtem. Ezt a védőoltást beadatom.

Üdv!
zsini
zsini

Votiv!
Még csak most olvastam el a pü-t. Köszönöm!
zsini

Nuk, csatlakozom Szrekhez, hogy lehet nyelvet kezelni? :o ijesztő :?
Réka nagyon ügyes! örülök, h a neurológus is látja :D
hol ez a DM? nekem nem világos :oops:

Szrek, Itiner szombatra: 1-es főútról bejössz Biatorbágyra, át a Viadukt alatt és mész egészen végig a főúton (Szabadság út) a kastély körforgalomig (nagy pöcök - obelix - van középen), itt balra Etyek/Sóskút felé. Kb 2 km és az út elágazik balra Sóskút felé (jobbra Etyek), itt balra tartasz, és mindjárt a jobb oldaladon, a Nyakaskő nevű heggyel szemben megláthatod a lovakat. A vízművek telepe mellett lehet betonon parkolni és innen kell besétálni (a vetést lehetőleg kikerülve mert morognak a tulajok)

Barb, nagyon meghitt és tündéri kép, a legszebb modellről :D

Fibi, Bálint dumája :D :D w engem is érdekel, de úgy látom, itt szinte mindenkit, aki hasonló cipőkben van/volt :wink:

Tinu, képpel még jövök, csak technikai probl. vannak, még nem zártam le a DVD-t, amire fotóztam, mert a fényképezőgépünk még mindig krepás, most az aksija ment gallyra. (Ez a nagyszerű és komoly gép, amiért nemrég még én is oda voltam, finoman szólva sem egyszerű suppottal/szervízzel rendelkezik, ami persze ennek tetejébe még szemvakítóan drága is. Konica idő közben eladta a fotó üzletágat a Sonynak, már nem is gyártanak több készüléket, MO-ról is külföldre vitetik javítani a dolgokat, emiatt (is) komplikált/drága...)

Gekkóval kapcs. fenntartom, ez egy frencsájz "fejlesztő módszer", olyan, mint az okosbaba tanfolyam meg a bébiúszás, gátlástalan pénzlehúzás egy manapság divatos dologért (fejlesszük a gyereket, ha kell ha nem), a frencsájz szellemében gyorstalpalt pedagógusok (?) által vezetve.
Nekem már ott nem stimmel, hogy az anya nem lehet bent az órán a gyerekkel :shock: :shock: :shock: nem ismerek hasonló "pedagógiai módszert" és nem gondolom, hogy egy két-háromévesnek erre lenne feltétlen szüksége, épp ellenkezőleg :?

Fahéjas Bencus, mmmmmm :P én imádom, de én is szívtam már vele, mert nagyon irritáló. Remélem Bencus megúszta! :)

hulla vagyok, alszom

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Vot,
köszi :D
viszont nem tudom, tudunk-e menni, mert tegnap elestem és kifordult a bokám, nem akarok vele dokihoz menni, mert félek, hogy csak gipsz lenne belőle (egyszer már ez a bokám zúzódott, akkor is 6hét gipsz volt utána) ráállni rá tudok csak dagadt mint a fene meg merev :( traumeellal nyomulok rá, remélem, javulni fog :D (szegény Ábus jobban meg volt ijedve, mint én, mert vér is folyt és aggódott nagyon :D)

Zsini,
melyik, merrefele van ez a MaMMa Klinika?

Kép

Kép

szrekuc

Szrek: és ha nem mész dokihoz, akkor nincs baja a bokádnak? :wink:

Kép
Kép
tinu

Fibi,
Engem is nagyon érdekelne miért nem a W.

Szrek,
ha gipsszel 6 hét, akkor mennyi gipsz nélkül? :wink:

itt meg a motoooojjjjjj :D
és jaj nekem, mert nem akar leszállni róla :?
Kép

Kép
akata

:P nem szívatni, küldeni a plusszokat és kész ;) :D
ha hétfőig nem javul, majd elmegyek, csak most apjuk is elutazott és én nem vállalok be egy sebészetet röntgent stb egyedül Ábellel és különben sem hiszek a hagyományos orvoslásban :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

eszpesöli for Szrek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
akata

Kata,
a motor csúúúúúúúcs és fiad is :D

és egy kérdés:
nem élő nagyszülőkről mikor kezd az ember gyereke a gyerekének beszélni és hogy? Nekem nem él apu, de ma előjött egy csomó minden miatt (mert ugye itt lakunk és egy halom dolog apué meg fényképek meg minden) persze a helyzetet bonyolítja, hogy Janinak meg mindkét szülője él és ott van a papa (illetve a mamák sincsenek nagyon megkülönböztetve pedig valahogy meg kéne)

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?