Sziasztok!
Megint elökerültem, lassan olyan ritkán jövök, hogy el is felejtetek
De nekem nagyon betett a férjem éjszakás müszakja, teljesen kiborultam a végére, szószerint rámjött a depi...nem elég,hogy ilyenkor csak aludni meg enni jár haza, aztán megint uzsgyi vissza dolgozni, ezzel az éjszakai hazajövetellel, tusolással, evéssel, orr-trombiltáls zajával Ádámot is felébresztette, nem csak engem...És ha már felébredt, rögtön enni kér, azután 2-3 óránként folyamatosan ezt tette. Na, ebböl 2 hét után piszkosul elegem lett, mert éjjel-nappal egyedül voltam a prücsökre, és én aludni sem tudtam,akármikor én sem tudok elalduni napközben, és ha végre annyira fáradt voltam,hogy megpróbáltam nappal aludni, ahogy párnát ért a fejem, Ádádm felsirt... Jól kibögtem magam a férjemnek,hogy ez igy emberkinzás,nem családos embernek való az éjszakázás. Ma megpróbál beszélni a fönökével, nagyon remélem belátóak lesznek, és nem kell mennie többet éjszakára.
Na, ezen a nagy kiboruláson felbuzdulva, egész hétvégén olyan jól együtt volt a kiscsalád, mint a mesében. Óriásiakat aludtunk végre valahára, volt,hogy esti elalvás után csak reggel 5-kor kért Ádámom enni. Elmentünk bevásárolni ruhácskákat,mert mostanra szinte majdnem mindent kinött már, csupa szép holmikat kapott ez a vacak...Vagyis megint minden olyan volt, mint az éjszakázás elött. Nagyon sokat foglalkozik a férjem is ÁDámmal, az a jó érzés nekem,hogy erre nem is kérem meg, magától teszi. Szóval ha itthon van tényleg nagy segitség nekem, de amikor éjszakás nincs ilyen nekem...
Zit, remélem nem fogsz elmenni, ne hari ha nem névszerint válaszoltam neked. Visszaolvastam a legutóbbi oldalakon miröl is kérdeztél, hát én pont irtam a szexröl, csak nem neked cimeztem. nem szándékosan felejt az ember irni, nekem speciel alig van idöm itt a gép elött
Oltás utáni hasfájáshoz meg nem tudok hozzászólni, nekünk ilyen nem volt, és idáig nem is olvastam ilyenröl
Cory, már többször irtad, hogy Zsoma cumizavarral jött ki a kórházból, ez egészen pontosan mit jelent? Van valami jele, tünete, vagy csak abból gondolod, hogy kapott a kórházban cumit-cumisüveget??? Nagyon kiváncsi vagyok rá,mert nálunk is adtak neki, és nem érzem cumizavarosnak, illetve nem is tudom mi az...
Nem tudom ki kérdezett már egyszer a büfiztetésröl. Nekem a kórházban mutattak egy elég jó poziciót, azóta sokszor elsö pillanatra kijön igy a büfike. Az ölembe kell ültetni a babát, a combomra, és az egyik kezemmel úgy fogom az állacskáját, hogy a tenyeremmel tartom a mellkasát. (a hüvelyk-és mutató ujjam között van az álla), a másik kezemmel meg ütögetem a hátát, kicsit elöredöntött szögben ül.(huh,jó bonyolult lett),na, ilyenkor olyan embereseket szokott büfizni,hogycsakna.
Barbi, gratula az éjszakai különalváshoz,nekem nagyon jót tett,hogy átkerült Ádám a szobájába, sokkal jobban alszom azalatt a pici idö alatt is.Amig velünk volt, sokszor riadtam fel éjjel, hogy hol a baba,néztem az ágyban a takaró alatt,még a földön is megnéztem
Persze édesen aldut a bölcsöjében, csak én elfelejtettem,hogy visszatettem szopi után...
Nálunk sem jött be a nagykádas fürdés, az én pancsi-imádó babám végig bögte a fürdést...Talán nem volt olyan meleg a viz,mint a kiskádban szokott, vagy csak az egész helyzet volt neki szokatlan, de nem kisérletezem többet,majd ha már ülni tud. Szóval mi is maradunk a kiskádas verziónál.
Olvastam valaki a szomszéd-barátnö óriásbébijéröl irt (nehari,hogy mindig azt irom "valaki" irt róla, de elolvastam már mindent, viszont nem azonnal tudok válaszolni,igy elfelejtem ki is irt róla)Na, nekem is itt volt a héten egy ismerösöm a pontosan 6 hónapos kisfiával. 61 cm a kicsi és 10 kg!! Alig tudtam megemelni, komolyan olyan kis zsurmók baba...2 foga van,és nagyon nagyon zabás a baba, állandóan az anyja cicjén lóg, csak anyatejet kap. Nem nagyon mocorog, csak átfordul egyik irányba, szerintem ekkor a súllyal nehéz is lenne kúszni-mászni. És belegondoltam,hogy 4 hónap van a babáink közt, de csak 3 cm a különbség, viszont 5 kg...
Fejéssel én is hadilábon állok, nem nagyon megy, meg ahogy itt is irta valaki elég fárasztó éjjel még ezzel is bajlódni... Azért amit tudok kipréselek magamból, átlag 2 naponta összejön 50 ml...nem nagy mennyiség, de lefagyasztom ,mert talán jól jön majd, amikor fözeléket kellene higitani vele.
Gabi, nekem is volt sajna mellgyuszim, elég brutális lázzal... Elöször még adtak rá antibigyót,de másodjára már elküldtek szoptatási tanácsadóba. Ott kaptam egy kis listát,mit kell és ajánlott csinálni mellgyuszi megelözésre. Sürün, 2-3 óránként kell cicire rakni a babát, vagy kipumpálni, ÁGYBAN MARADNI!, ez állitólag segit elinditani a tejet az eldugult csatornában, és szopi elött forró vizes ruhával borogatni és óvatosan masszirozni! Vigyázz a masszirozással is,mert ha nagyon erösen nyomkorászod, az is bajt okozhat! És a legutolsó tanács amit kaptam: tegyek nyers káposztalevelet a cicimre, kb 2-3-szor egy nap, olyan 20 percig. Én ezt kipróbáltam, nem tudom ettöl-e vagy se, de tényleg kigyógyultam gyorsan belöle...Egyébként a saját családi orvosom is ezt tanácsolta, meg még egy másik növérke is, valami lehet ebben...
Na, elég sokat irtam???Már kezd fájni a kezem.
Elöre is bocsánat, ha valakinek nem válaszoltam, biztosan nem tudtam mit irni...
Remélem a héten már jobban lesz idöm irni és olvasni jönni, ezt vegyétek fenyegetésnek
Sziasztok
Barbi