Sziasztok!
Estelle,
[size=7]Hajny napja máj. 16. - bocsi Hajny, hogy válaszoltam helyetted
Köszi az infót. Vas. este kimentünk az Auchanba és vett a férjem egy Solac?? típusút, eddig működik és tegnap este már nem is volt köhögési roham, egész éjjel max-on ment.
Nektek nem a rotarixet írta ki a dokitok? Mert abból csak 2db kell, nem 3. Roznak írtam, hogy a Rotarix az emberi vírust tartalmaz, a másik, aminek most nem emlékszem a nevére az szarvasmarha-emberi, abból kell 3 db. Dorka holnap kapja a másodikat. Azt mondták, hogy az oltástól számított 7. nap környékén óvatosnak kell lenni nagyon, mert rota vírust üríthet a széklettel? Dorka 2 hónaposan még mindent összetrottyantott pelenkázáskor. Nem győztem Domestosszal fertőtleníteni.
Tudnál nekem abban segíteni, hogy ilyen kicsiket, hogyan lehet a szemüveghez szoktatni? Gergő kapott 1et, egyelőre 3 hónapra, eddig max. 15 percig volt rajta, állandóan leveszi.
Beiratkoztunk ma a Bocskai utcára, holnap meg megyünk a Nyitrára, és ha jól tudom a jel. lapon kell megjelölni egy másik ovit is, az lesz a sétányi ovi. Szeretném, ha valahova menne, most akar már mindig mindenhol játszani mindenkivel. Remélem vhova fel is veszik. A Bocskait csak megpróbáltam, 24 helyre 44. helyen voltunk felírva.
Pedig az angol csoport tetszene.
Cukker,
Én is úgy tudom, mint Lina, hogy ha visszemész dolgozni hamarabb, mintha a gyerkőc betölti a 2 évet, csak gyes-t kapsz, mert gyed mellett egyáltalán nem lehet dolgozni.
Thymi,
jobbulást Nektek. Nem egyszerű az, amikor 2 gyerek is beteg egyszerre. Vmelyik éjjel 2-ig felváltva voltak a karjaimban a gyerekek. Hol 5,5kg-ot, hol 13at cipeltem.
Kazi? Dóri? Pille? Ser? Balim? Virág? és még sorolhatnám, nagyon eltűntetek, bár gondolom, 2 gyerek, munkahely, sok időt elvesznek.
Timci,
Elfelejtettem írni, hogy Atticy nagyon édi. És mekkora? Gergő meglátta a cumiját, nekünk is olyan van, és azt mondta, hogy az ő a képen, amikor pici volt.
Gadevi,
Nekem is mondogatták annak idején, hogy Gergő még az esküvője előtt is cicizni fog
(persze, csak már nem az enyémen ) mert még 18 hósan én is szoptattam, utána egy gyógyszer miatt kellett abbahagynunk. most meg, mikor látta Dorkát szopizni, először mondta, hogy ő is akar enni belőbe, amikor mondtam, hoyg tessék, gyere, azt mondta, ő már nagy. Vmelyik nap benne volt 1 csomó, kértem szívja ki a tejet, erre kitátotta a száját és mutatta, hogy kell csinálni, csináljam én, aztán meg odajött megszagolta a cicimet és közölte, hogy jön még belőle.
. Azt hittem megszakadok a röhögéstől.
Hajny,
Ruci? Lánybúcsú? Jól vagytok?[/size]