Sziasztok!
Nos, végigolvastalak benneteket, de nekem már kialakult véleményem van...
Íme:
* idézet a norbi.hu-ról:
Norbinak nem lenne ideje megvetni, mert én már sokkal előbb megvetném magam, ha elhíznék néz fel Réka a tányérból.
Ne mondja senki, hogy boldoggá tesz egy férjet, ha rá kell másznia egy vízilóra, főleg, ha valamikor egy gazellát vett el állítja Norbi. Ez a szexuális oldala a dolognak. Valljuk be, senkit nem tesz boldoggá, ha hájas a karja, összeér a lába, megereszkedik a feneke, ha megfájdul a térde, becsúszik a sérve a gerincébe, egész nap vonszolja magát, liheg, izzad, és nincs boldog kisugárzása. Ez senkit sem tesz boldoggá! Ne mondja senki, hogy ez az élet! Ha valaki elhízik, egyre jobban bezárja magát a hájba, és az élete csak az evésben teljesedik ki a közeli halálig.
* a zsírszegény diéta nem most látszik meg szegény lányon, hanem majd akkor, amikor az agyán lesz a sor... Ha nem kap elég zsiradékot, tanulási nehézségei lesznek... Majd meglátjuk, de nem kívánom szegénynek...
* Nekem is elmnet anno a magzatvizem, és nem a méhemnek kellett tágulnia... közel 15 órát vett igénybe, sok oxitocinnal, de megszületett a lányom... Szó sem esett császárról...
* ahogy hallottam bennfentesektől, modellek körében a császár álatános, és az utána következő plasztika is...
És szoptatni sem szoktak... Megveszik a babának az anyatejet...
*emlékezzetek Egérkére... Ő nagy gyerekeket szült anno, gerincérzéstelenítéssel, de neki is nehezen ment... A komoly, edzett. túl kötött izomzat nehezíti a szülést...
*nem irigylem Rékát a hassebéért, mert nem lehetett kellemes a dolog...
És végül: én azt tartom helytelennek, hogy az ő életük ennyire a kamerák előtt zajlik... Még jó, hogy gyertyát nem kellett tartani nekik...
Remélem, hogy minden anyukának van annyi "esze", hogy tudja, mit kell ebből átvenni.
A kis Lara meg 1-2 év múlva már a család aktív tagja lesz! Jön a Bölcsifitness!
)
Zsuzsa