Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!
Tegnap este nem engedett írni a babanet.

Katus, nálunk is szoptatott mindegyik, Janka néha most is :D
Márton anno azt mondta, hogy neki ikermajmok vannak a pocakjában mikor terhes voltam :lol: :lol: :lol:

Viol, Dorka is éjjelezik? Miért nehéz dió a Gábor?

Találtam egy szörnyű hirt egy másik topikban: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála maradt a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?"

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
nem lehet, hogy ez csak vmi kamu hír? Csak mert e-mailben keringenek hasonló dolgok, miszerint ebben és ebben az áruházban az anyuka pillanatokig nem figyelt a gyerekére, mire az eltűnt, de szerencsére megtalálták az áruház wc-jében, elkábítva, átöltöztetve, levágott hajjal, stb. Szóval még épp időben, megúszták, de bárkivel megtörténhet, stb. Nekem nagyon olyannak tűnik a dolog. És ráadásul az áruházas sztorit - de tök ugyanúgy - már több áruház nevével is hallottam. Nemtom. De legyen igazam és legyen csak kamu!!

Dorka majdnem minden éjjel fent van, valamikor csak felébred és visszaalszik, de sokszor át kell menni, és olyankor nem enged ki, oda kell mellé feküdni - már a földre sem szabad, csakis mellé - és ott maradni.

Gábor meg azért nehéz dió, mert én már nem lennék ellenére 2-3-4 :D év múlva egy kistesónak, de ő hajthatatlan. :? Igaz időm van még, illetve ilyenkor mindig rád gondolok, emlékszem te úgy fogalmaztál anno, hogy Ágnesért sokat "lobbiztál"... Hogy sikerült győznöd? :wink:

KépKép
viol81

Viol,
jahhh, hát legyen kamu, de azért döbbenetes. Én áruházast nem láttam.
Végül Ágnes győzött :lol: , majd elmesélem.

Amikor a fiúk kicsik voltak Zsanett sem akart kistesót :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Andi, Viol,

A múltkor én is elhittem azt az áruházas sztorit :evil: , aztán szerencsére kiderült hogy az egész csak kitaláció.
Remélem ez is az lesz.
Végülis valószínűleg sokkal nagyobb hírverése lenne a médiában az ilyen eseteknek, ha tényleg megtörténnének, nem?
Sajnos manapság tudjuk, nem árt az óvatosság így is-úgy is. :roll:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Viol

régebben Te sem akartál gyereket többet nem???VAgy én emlékszem rá rosszul... :roll:
HAjrá Viol!!! :wink:

Gabó

akkor nyáron sokszor összefutunk,igaz?? :wink:

KAtus,Jutóka,Juti friss kismamik hogy vagytok??
Vendég

Köszi Rik, jól vagyok! Illetve jól vagyunk! Élvezzük a jó időt, végre! Milán nő mint a gomba, 4 hét alatt 7 cm-t nőtt, és 880 g-ot hízott. Ügyes gyerkőc! És már van egy csomó ruci,amit nem tudok ráadni, mert kinőtte!

Én is hallottam egy áruházas sztorit, hogy ott volt a kocsiban a babahordó, és amíg a szülő válogatott, kilopták babahordóval együtt a babát! Én ezt a verziót hallottam, azt hittem, igaz, de reménykedem, hogy csak kamu! Bár én sosem hagyom szem elől a picurkát, mert amúgy is parás vagyok, nehogy elvigye valaki!
Van olyan bolt, ahova azért nem megyek be, mert nem tudom bevinni a babakocsit, a bolt előtt meg nem hagyom ám őrizetlenül!!!

Na, most megyek, alszunk!

Pussz

És vigyázzatok, nehogy jöjjön az áruházi gyerektolvaj, vagy a hamis rendszámos csokis bácsi!!!

jutiboszi

Juti,
szia!!!!!!! De jó az a kép a vonalzó előtt!! :P Jó anyukának lenni, igaz? :wink: :P Meglátod, nagyon hamar megnő Milán és hipp-hopp, nagylegény lesz belőle! Szóval élvezd a babázást! :)
Hogy telnek a napjaitok? Alszik eleget? Éjjel is eszik?

Erika,
de, jól emlékszel! :D Úgy vagyok vele, hogy néha nagyon elkap, néha meg azt mondom, ááá, majd meglátjuk. De azért még semmi hajrá, ha lesz is, akkor is csak 2-3 év múlva. :roll: :P

Meggyógyult már mindenki?

KépKép
viol81

Mírának és Szonjának
nagyon boldog 5. szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Boldog szülinapot a nagylányoknak!!! :P :P :P

KépKép
viol81

És hogy vannak a rég nem olvasott anyukáik?? :wink: :roll:

KépKép
viol81

Nem lopkodja a gyerekeket a román autó

* Független Hírügynökség - ugyelet@mail.index..hu

| 2008. április 1., kedd 07:34

Vizsgálat után városi legendának minősítette a rendőrség az internetes közösségi portálokon terjedő, gyermekrablásokról szóló történeteket. A közösségi oldalakon az elmúlt hetekben körlevelekben terjedt el, hogy egy újbudai iskola előtt román rendszámú autóval egy gyereket akartak elrabolni. A levél szerzője szerint az elmúlt két hónapban 17 kisgyereket raboltak el így.
h i r d e t é s

A történet szerint egy XI. kerületi iskola előtt a gyermekét váró anyukától kért útbaigazítást egy román rendszámú autó sofőrje. A közben odaérő kisfiút édességgel a kocsijához csalta és be akarta rántani az autóba. Az anyuka megakadályozta és az autós elmenekült. A levél szerzője szerint az elmúlt két hónapban 17 gyereket raboltak el így.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az internetes levél miatt az iskolában és annak környékén is vizsgálódtak a rendőrök. A XI. kerületi nyomozók megkeresték a többi fővárosi kerületi kapitányságot is. A vizsgálat eredményeként megállapították, hogy még csak hasonló eset sem történt a városban. A rendőrség közleményében kijelentette, hogy mindent megtesznek a gyermekek elleni bűncselekmények megelőzésére és hogy hasonló esetek ne fordulhassanak elő. Az interneten keringő történetet a vizsgálat után városi legendának minősítették.

Kép
kitsi

Sziasztok!

Képzeljétek, kb. 2 hónapja Léna elkezdte mondani, hogy Áááábe. Gondoltam ez is csak olyan, mint a többi, hamma, hümmá, mamma, csak véletlen, hogy hasonlít az Ábelra. Ne röhögjetek ki, de most már viszont biztos, hogy Ábelt akar mondani, mert mindig akkor mondja, ha látja Ábit, akár csak fényképen is. Persze nem lehet nehéz megtanulni, mert ezt hallja a legtöbbször :lol: "Ábel ne csináld ezt, ne csináld azt stb."

BOLDOG SZÜLINAPOT SZONJÁNAK ÉS MIRÁNAK!
Egy napon van nekik?

Viol, Dorka nem lett csúnyább az utobbi időben :lol:
Rik, te nem dobsz képet a csajokról?

Én dobok egyet a kis beszélöről.

Kép

Kép

Kép
ábibaba

rosszcsontról is egyet :lol:

Kép

Kép

Kép
ábibaba

ZSani

nem véletlen,bizti!!! :wink:
Tiszta egyformák a gyerkőcök!!!!Hogy csináltátok vajon???? :lol:
Nincs képem friss róluk...,de igyekszem!!! :wink:

Mirának,Szonjának Boldog szülinapot kívánunk mi is szeretettel!!!!!!!

Viol

a Nők LApjában(mai) "az öröm a tiéd" pályázatban ott van Hegykő is!Gyereknapra szeretnének eszközöket,ill. pénzt gyüjteni.
szavazni lehet: www.nlcafe.hu/unicefszavazas oldalon
Vendég

Szasztok!

Na, kezdünk rendeződni, úgy tűnik egyre jobban beáll a napirendje! Most épp a délelőtti alvásban van. Én meg fogom a fejem, hogy mihez kapjak, vasalás, főzés, mosás???? Rengeteg a dolog, mindig úgy érzem, hogy kapkodnom kell, aztán ott kötök ki, hogy egyet megcsinálok lazán kényelmesen, és punktum! Hát nem tudok én ezer felé szakadni, a házimunka megvár! Milán az első!

Éjjel szépen alszik, általában 2x ébred fel, vagy mi számít éjjelnek? Mert 9-10 körül elalszik, utána 1-3 között felébred, és utána 5-6 körül megint, de akkor már nem alszik vissza, csak max. fél órára. Akkor tul.képpen 1x ébred éjjel. Ja, ezt jól megállapítottam! :wink:
Ha éjjel felébred, néha nehezen alszik vissza, de általában az első büfi után kidől éjjel is. Csak az nehezen jön sajna! Ja, most nézem Viol, mit kérdeztél, igen éjjel is eszik, amikor felébred. Nappal 3 óránként eszik, éjjel van hogy 4-5 óránként, attól függ milyenje van!

Na,. megyek, jók legyetek!

Katus, Jutó? Mizujs kismamik????

jutiboszi

[quote]H írta:ogy csináltátok vajon????

Erika,
Zsanett biztosan nem fogja nekünk elmesélni... :lol: :lol: :lol: Jóóó, tudom, hogy nem így értetted! :wink:

Juti,
na de jó, hogy kezd beállni a napirendetek!! Igaz még nagyon az elején vagytok, de meglátod nagyon sokat fog segíteni, hogy tudod kb, mikor mi következik, és Milánnak is sokkal könnyebb, ha érzi a rendszerességet.

Erika,
én is pont ma hallottam a hegykői hírt, majd megnézem! :P

Zsanett,
tényleg tesók a tesók! :wink: Azon meg ne is csodálkozz, ha Léna első szava Ábel lesz! :wink: Gondolom sokat is sündörög a kishugi körül, nem?

Cajok,
ma kaptunk az Államkincstártól 12.000,- Ft-ot, de nem tudom miért... GYED-et nem ez a szerv utalja és különben sem ennyi szokott lenni és nem ilyenkor. Akkor mi lehet?? :shock: Mondjuk jól jön mindig, az tuti! :D Van vmi sejtésetek? GYES-re még csak be sem adtam az igénylésemet, de az sem ennyi lesz. Szóval teljes sötétéségben vagyok... :shock:

KépKép
viol81

Jah, szavazzatok, Cajok a hegykői Picurokra! :P
Csak egy klikk! :P

Köszííííííííííí!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol-nem a családi pótlékot kaptad? Nekem is ma reggel jött meg. Úgy tudom, hogy a munkahely már nem utalhatja, hanem a MÁK küldi közvetlenül.

Juti-ügyes Milánod van! Kincső is így csinálta a szopikat éjjel, csak ő nappal 2-2,5 óránként evett és nem aludt 2 szopi között, talán fél órát 1 órás ringatást követően :? . A házimunkát tojd le!!!! Milán az első. Én akkoriban olvastam egy jó kis mondást: "A gyerekeim szeme legyen fényes, ne az ajtókilincsem!" A mai napig ehhez tartom magam :oops: És Kincső 8 hós koráig rendeltem a kaját, nem is főztem, a kis hölggyel foglalkoztam...

Igyekszem tartani veletek a lépést, de inkább csak olvasni tudok... De majd május 31. után!!! Reszkess topik a kisregényeimtől!!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!Ma kaptam én is a MÁK-tól pénzt(családipótlék+gyes).
Ettől a hónaptól ők fogják utalni!

Kép
dzsezmin

rik!Igen nagyon sokat fogunk találkozni.Épp ma beszéltem az Andival megint ez ügyben és mondta,hogy május 25.-el elindulok 3-hónap szabira.
Tök jó lesz!!Buliznk ezerrel! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Viol!Anyunak volt egy agyérgörcse 3-hete ami hagyott néma nyomot maga után nincs jól csináltak nála MR-t az sem lett jó szal szar az egész ezért is jó a sok szabi,mert sokat otthon tudok lenni vele! :( :( :lol:

Kép
dzsezmin

Lányoknak nagyon boldog szülinapot!

Épp ma jutott eszembe Ági és,hogy nemsokára megint jönnek!Hogy elrepült egy év!!Legalább én is eltudok menni majd az idei talira!!

Kép
dzsezmin

Ábizsani!Olyan édes Léna meg persze Ábi is!
:lol: :lol:

Aniko!Ez elég merész dolog.Kicsit bele gondoltam ha ez mondjuk megtörténne velem(mert a mai világba semmi sem lehetetlen ugyebár)és mondjuk elkapnám az illetőt még a szar sem maradna meg belőle!Mentek haza mostanába?Tesódnak milyen az itthonlét?

Kép
dzsezmin

Gabó-mi merész??? :shock: Májusban hazalógok Kincsővel egy hétre, viszem a nagy autót, EGYEDÜL!!!! :twisted: Öcsém jól van, dolgozik, lakást rendez, jó neki itthon :wink: Leviről tegyél fel képet, légyszi, olyan nagy lehet már.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó, Gabó
köszi, tényleg a CSP, közben már Gábor mondta, hogy az lesz, mert eddig fizuval együtt kapta, most meg külön.

Gabó,
most kapod meg azt a sok szabit? És az 3 hónap?? Te jó ég! De jó!! :) :)
Hűű, sajnálom anyudat!! Pihenjen sokat. Ő dolgozik még aktívan?

Anikó,
jobb egyedül menni, mint férjjel? :wink: :D

KépKép
viol81

Viol- :lol: :lol: :lol: :wink: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Kitsi!

Lehet rólad tudni valamit? :wink: :)

Viol!
Szavaztunk!!! :wink: :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok :)
Wirág amit csak akarsz :)
Egy másik forumra járok rendszeresen de titeket sokat olvaslak elvégre is oktoberig soproni voltam.
32 éves leszek 3 manom van. Vagyis 2 nagy gyerköc (13-9 éves) fiu lány és Vikimano.
Röviden.. De ha még valamire kiváncsiak vagytok válaszolok :)

Kép
kitsi

Sziasztok!!

Dzsezmin

jó hír!!!Mármint hogy sokat tthon leszel!!ÉS most közel leszünk,egy ltp-en!!! :wink:
Anyud betegsége viszont nem jó hír!! :cry: Most otthon van,és lábadozik?VAgy kórházban??

Anikó

hűű,de jó lesz,Kipihened magadat!! :wink:

Viol
Mikor kezded a melót??

Wirág

hogy vagytok??
Mit ügyeskedik épp Adél??

Kitsi

NAaa,és nem velünk irogatsz????? :shock:
Miért csak olvastál???Irj bátran,mi nyitottak vagyunk!!! :wink:

Mi is elkezdtünk festeni,ezt azt tenni venni.NAp végére hulla vagyok.Apa szabin van,én meg meló után segitek,súrolok(ami koszt csinál maga után :evil: )
De olyan jó szépülni!! :lol:
Vendég

Gyors leszek, bocsi... :oops:

Gyöngyi,
köszi, remélem lesz manika a Kicsiknek! :wink:

Erika,
szombaton bemegyek picit, elmondják mi változott, és lesz egy ilyen nap jövő vasárnap is, aztán majd 15-től... :P :roll: :? :D De csak fél napokat és csak kettőt egymás után. Aztán három szabad... :D

Nálunk apuék meszelnek lent, rám meg majd az ablakaik várnak! :? :P

KépKép
viol81

Anikó!

Köszi, igazad van, az én drágám szeme csillog is szépen, pont azon gondolkodtam, hogy olyan szépen csillog, mint egy gyémánt! De még a gyémántnál is szebb!!! Jobban örülök az én kis Milánomnak, mint akárhány kiló gyémántnak!!!

jutiboszi

sziasztok!
kicsit már bánom, hogy a hét elején nem dobtam fel mára a tali ötletét ide hozzánk, de már jól elkéstem :oops:
az igazság az, hogy a taknyosságból nem bírtunk kivergődni, valamelyik gyerek folyton belekeveredett. nem csak a szemek csillogtak hanem az orrok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

gabó,
nagyon sajnálom anyukád betegségét, remélem mihamarabb újra a régi lehet!!!!!!!!!

viol, gabó anyukája még fiatal, van egy öccse is a gabónak itthon.

rik,
jó festést! biztosan szép lesz, most lesz majd igazán a tiétek :wink:
bár nálunk is aktuális a garanciális festés, de bele se merek gondolni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

időpontra valakinek ötlete?

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

mikor jöttem ma haza a melóbol(buszon ülve) azon gondolkoztam,hogy vajon miért is nem talizunk?Fel kéne dobni ujbol.Erre Te is pont ma gondoltál rá!! :lol:
Nekem jó jövő péntek is. :wink: VAgy amikor akartok,de inkább hétvége(vagyis péntek,mert ilyenkor nem kell főznöm másnapra!!)
Vendég

Sziasztok!

Nekünk is egy péntek lenne jó igazán a talihoz! Jó, hogy újra gondoltatok rá!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Katus!

Most olvastam a jo hirt, hogy megszületett a babokatok. Nagyon- nagyon sok boldogsagot kivanunk es sok egeszseget.

Ja csajok!
Es most itteni vizekröl irogatok, meg 10-ig itthon vagyunk. :)
Mi jol vagyunk mar nekem is eljött az utolso 10 het, szinte hihetetlen.
Bocsi, hogy nem jövök mostanában, de nincs idöm napközben es este meg mar faradt vagyok irogatni.
Mindenkinek szep hetveget!

Kép
Kép
reni76

Reni
örülök,hogy jól vagytok!!!!
NAgyon gyorsan repül az idő!!!Dolgozol még?

CSilla,Reni!!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!
Szonja nevében köszönöm a jókívánságokat és azt,hogy annak ellenére,hogy nagyon ritkán jövök ezt számon tartjátok!
Mégegyszer köszi!
Dobok fel pár képet a szülinapról és az új családtagunkról akit Szonja kapott.
Szülinap itthon:

Kép

Kép

Szülinap az oviban:
Kép

Kép

Kép

Ő pedig Casper az új családtag.
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Olyan gyorsan elszaladt ez a hétvége! :?
Szombaton Zolival kirúgtunk a hámból, elmentünk bulizni egy kicsit. :oops: 8) Eszméletlen volt. Szülinapi bulit tartott 3 srác a volt diegoban (az egyik ismerősünk). '78-ban születtek, ezért a hetvenes évek zenéire táncoltunk, korhű ruhákban. :lol: Szerintem fergetegesre sikerült. :lol:
Adélca itthon volt anyummal. :) (Aki, képzeljétek múlt héten nyugdíjba ment, aminek azért örülök annyira, mert így talán egy picikével több időt tud majd velünk is tölteni. Eddig a munka mellett, az idős nagyszüleim ápolása kitöltötte minden idejét. Ezért nem is tudott velünk lenni mikor Adél született.)

Amica,
talira nekünk is jó valamelyik péntek. :D

Rik,
én is annak örülök mostanában, ha valamit sikerül egyáltalán befejezni a felújításból. :roll: Már több hónapja szanaszét vagyunk, csak takarítok, de mindig van olyan "mi a fenének?" -érzésem. Aztán arra gondolok, milyen jó lesz ha elkészül az egész. A héten talán sikerül befejezniük a külső szinezést, eltűnik az állány az ablakból. Adél szórakozása hogy a kilépőablakhoz áll és rendületlenül integet és dumál a pasiknak. :shock: :?
Hihetetlen milyen kis dumagép lett belőle, egész nap csak jár a szája, engem ismételget. :lol:

Kitsi,
megakadt a szemem a tartózkodási helyeden. :wink: Én viszont onnét kerültem ide Sopronba. Vagyis hát jöttem ide a férjecskémhez. :lol: És mennyire tetszik neked ott? A gyerekek könnyen megszokták az új helyet?

Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok :)
Rik miéert nem ide? Hmmm jo kérdés...Rgy jol összeszokott kis társaságba néha olyan nehéz beilleszkedni :) Talán ezért
Wirág mi oktober óta lakunk itt,édesanyám viszonk kb 14 éve.Leginkább ezért jöttünk ide hogy közel legyen.De egy cseppet sem bántam meg.Nekem nagyon tetszik,bár a párommal kevesebbet vagyunk igy együtt mert ő bejár Sopronba dolgozni. Gyerekek közül igazán Kitti lányomnak kellett megszokni mert ő jár ide suliba.Nagyon szereti főleg mivel itt már tanitásnak nagyjábol 1kor vége :D (Sopronban iskolaotthonos volt)
Nagyfiam már 7. osztályos ő már maradt a Gárdonyiban :)
ááá mennem kell kiscsajom már nyüzsizik :) Késöbb talán még jövök ha nem bánjátok :wink:

Kép
kitsi

Kitsi!

Én is később csatlakoztam ide, de szeretettel fogadtak. :) Azóta meg már sok-sok hasznos tanácsot kaptam itt a csajoktól. :lol: Szóval írj csak bátran. :wink: :)

Adél reggel óta nagyon nyűgös és szinte végigalussza a délelőttöt. :shock: Szerintem megint ez az időjárás. :roll: Én is eléggé fáradt vagyok.

Gyöngyi

Kép
wirág&

GYöngyi

akkor már tudom melyik házban laksz! :wink:

Kitsi

azért a nagymamik sokat jelentenek a közelünkben! :wink:

Eszti

nagyon jók a képek,micsoda hangulat!!ÉS ezek a fincsi torták!HMMMMMM!!!!!!
JAj és a kutyus!!Egy szépség!! :wink:
Hogy vagytok??
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek utólagosan is minden ünnepeltnek sok boldogságot kívánok.

Találkoztam Reni lányával nagyon aranyos szép kislány hatalmas mosolygós kék szemekkel. Akkora mint Alexandra mármint nagyságra.Talán még Renivel is összefutok.

Eszti, micsoda tortaköltemények és az a kiskutyus nagyon édes.Kimondottan szobakutyus vagy lehet kint szabadban is tartani?Úgy vettétek , ha igen megkérdezhetem mennyiért , ha nem titok?Ugyanis apuci tavaly tett Alexandrának egy felelőtlen igéretet, hogy idén kap egy kiskutyát amit persze Alexandra nem felejtett el.Mindenképpen kis termetüt akarunk amit a szabadba lehet tartani lakásba nem engedem be bár mi nem ragaszkodunk a fajtatisztához lehetne úgymond korcs is.De amit a te lányod kapott az nagyon aranyos Alexandrának is el tudnám képzelni.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Zilia!

Köszi a dicserő szavakat, Lara tenyleg jo nagy csajszi lett. Ha holnap jobb idő lesz biztosan megyünk majd setalni a faluba.

Rik!

Köszi a köszöntést. Igy utolag en is sok boldogsagot kivanok minden szüli -es nevnaposnak.
Igen meg dolgozom, de mar csk ebben a honapban es januar elött nem is tervezem, hogy visszamenjek melozni.

Mindenkinek jo ejszakat!

Kép
Kép
reni76

Minden Szülinaposnak Sok Boldogságot kívánunk!

Hello Eszti! :D

Szuperek a képek, torták, kutyuuuuuuuuuus, és persze a legszebb a kis"nagy"lányod!
Írjál még.....

Reni!

Nagyon örültem, hogy jelentkeztél, köszi a gratulációt!
Hajrá neked már nincs sok hátra....Lara mit szól a kistesóhoz? Meddig lesztek itthon? Név?
Jól vagy???

Mindenkinek, puszi, semmi időm, bocsi

Ja ma itt volt nagy nyűgösség, hasfájás....

Viol, köszi a látogatást! :D

katus78

Kép

katus78

Katus!! :lol: :lol: :lol:

Ha lesz időd részletesebben mesélj!! :wink:

Viol

MAjdnem elütöttél ma a zöld tütüddel az Interspárnál!Héj!!! :lol:
Hova ilyen sietősen??

Gyöngyi

ma tudtatok pihenni??Eszméletlen hangzavar volt ott ma! :evil:
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindent!

Zília!
Nagy öröm egy kutyus úgy a lakásban mint kint az udvaron.Alexandrád és ti is biztosan sok örömötöket lelitek majd a kis kutyiban.Mindegy,hogy fajtiszta vagy nem.Casper Bolognese kutyuska aki csak a lakásban érzi jól magát.Őt udvarra nem ajánlanám.Túl"tápos"hozzá. :D
1 hete és 2 napja van nálunk de már alomba végzi a dolgát.Állítólag nagyon okos fajta.Szerintem is. :D

Rik!
Számolod a peteérésedet?Akkor MINDENT BELE!!!
:D :D :D :D

Katus!
Gyönyörűek a fiaid!
IRIGYELLEK!

KépKép
eszti76

Katus!
Nagyon szép autótok van.Új?Ma láttam vele Jocót!

KépKép
eszti76

Eszti
:lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?