Itt vagyok, csak amióta a párom kölcsönadta a gépemet /mondván, hogy nekem most úgyse lesz időm gépezni
/, ketten osztozunk az Ő gépén. Mivel informatikus, állandóan dolgozik itthon is, mindig futtat valamit, vagy letölt, vagy feltölt stb, és nem tudok írni.
Kriszti! Szánom-bánom, hogy nem néztem utána, hogy már történtek fejlemények baba ügyben. Sajnálom, hogy mindez még nem hozta meg az eredményt! Majd bemásolok Neked valamit, ha lesz időm megkeresni. Még régen találtam egy másik babás fórumon, elég tanulságos.
Panny! Gratulálok a 3 fiúhoz! Azért nem lehet semmi 3 gyerek mellett megszervezni a napotokat, minden elismerésem! Én is így vagyok vele, hogy szívem szerint szeretnék még gyereket, de az eszem szerint, talán jobb lenne, ha maradna a kettő, és nekik minnél többet meg tudnánk adni. Kíváncsi vagyok, hogy 2 év múlva hogyan fogunk dönteni, hiszen addig még annyi minden történhet, és változhat. Talán nyerünk a lottón, és akkor lesz még vagy 5 gyerekekünk.
Kacika! Garutálok Petrához! Gondolom nagy volt az öröm, hogy egy kisfiú után, most kislányotok lett!
Én nem is tudom, hogy ha választanom kellene, akkor ha lenne következő gyerekem, akkor azt hogyan szülném meg. Persze így gyorsabb volt a felépülés, de többet is szenvedtem, amíg megszületett, és sajnos nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm. Viszont azt a képet, amikor kibújt soha nem fogom elfelejteni. Szerencsére a szülés utáni "pucolásból" és varrásból semmit nem éreztem, mert 10 percre elaltattak, mivel meg kellett nézni az előző császár hegét, hogy nem e sérült meg! Bár így is azt mondtam, hogy soha többet nem szülök, pedig viszonylag gyorsan megszültem.