Hú mennyit irtatok! Mióta fürdeni járunk, nagyon ritkán van időm a géphez jönni...
Erika!
Elhalt terhességnek nézték a lányodat
Még jó hogy nem hitted el. Uristen, hogy lehet ekkorát tévedni??? És mi lett volna, ha elmész a mütétre?
Icus!
Most nézem, hogy repül az idő feletted!
Nem tudom, miért olyan nagy kérés ez a WC ügy, mondom, mi férfiakat is beengedünk, hát mi van akkor, pisiljen az utcára?Na nem fordul elő mindennap, az igaz, de gyerekkel rendszeresen, és érthető is, mert mi is történik: bejönnek pl. ágyat venni, mire végigpróbálják a matracokat, eltelhet 1 óra is. A gyereknek vesznek előtte üditőt hogy legalább kis ideig béke legyen, az meg elkezd hatni... Mig lent dolgoztam, én szoktam elvinni pisilni a gyereket, addig a mama gondolkozott legalább. Megnéztük, hogy kell lenyomni, aztán kezet mostunk, sőt meg is szoktam kérdezni, hogy megtörölted a nunit? Nekem is van gyerekem...
Fanny!
Hannácska mekkora lett!
Látom dolgozgatsz...
Duphastont kaptál? Én is azt szoktam szedni a terhességek 12. hetéig... Az sárgatesthormon...
Viszike!
Több olyan csaj van a Kaális topicon (már a babásban is) akinek az ötödikre sikerült! Ugyhogy arra tessék gondolni, hogy ez az utolsó sikeres lesz!
Melinda!
Boldog névnapot Benjinek! Mekkora a bicikli? Csak mert mi is készülünk venni (rózsaszin hóóóódósat
), és a 12-es szerintem már nem lesz nagy.
Mandulácska!
Ugy látszik a forgatókönyv elég egyforma, Mátééknál is ilyenek voltak mint amit Alexnél emlitettél...
Ermoni!
Gyönyörü helyen voltatok, kár azért a tarvágásért. A szálloda nagyon exkluziv, számomra kicsit nagyon is az, főéeg ha odaképzelem a kicsinyeimet
Nálunk ha ügyesen indulunk, alvás van mindkét részről a kocsiban, vagy énekelünk mi is, jelenleg a Süsü összes a kedvenc repertoár.e különben elnézelődnek békésen, régebben Emese ugyan nagyon izgága volt, de mostanra lehiggadt.
Mandulácska!
Máténk van, Ő nagyon tudja hogyan kell bánni a vevőkkel, szó szerint kinyalja a seggüket is, és a kiszállitás során is rendkivül udvarias mindenkivel. Van még 1 fiunk, ő kicsit szálkás, januárban vettük fel aztán még elválik mi lesz belőle. Volt 4 évig egy nagyon jó srác, sajnos nősülés miatt elköltözött őt nagyon sajnálom, igazi kereskedő volt.
Egyébként, bár meg lehet tanulni ezt a szakmát, de szerintem annak nem is érdemes, aki nem szeret emberekkel dolgozni. Ugyan meg lehet tanulni előre köszönni, de vannak itt dolgok, amihez a tanulás kevés... Hogy csak annyira legyél rámenős pl, hogy ezzel el ne riaszd a vevőt, és szerintem az is ide tartozik, hogy ne tukmálj rá valakire valamit csak azért mert van pénze. Én mindig szoktam hangsulyozni, főleg a drága cuccoknál, hogy jól gondolja meg, hiszen sok évig fogja használni, vagy próbálok az ár-érték arányra világitani ha valaki bizonytalan.
Végül mégis beiratkoztunk az óvodába, talán a jövő tavaszi kezdést megcélozva (ehhez azonban most be kellett iratkozni). Találkoztunk a Máté egykori jelével (perec) és annak jelenlegi tulajdonosával
, megnéztük és megszámoltuk a gyerekvécét és a kézmosókat, és rácsodálkoztunk a sok fogkefére és fésüre amik ott sorakoznak.
Tegnap Emese eljött velünk áztatni, végignézte az iszapkezelsét, mondom Neki, ez fekete sár. Izlelgette a szót, majd azt mondta : sárkány vagy!
Kimentünk pisilni, guggol a wc felett, azt mondja: "mondd a pisinek, gyere ki, nem tud kijönni, fázik" Megengedtem a vizcsapot...
Egyébként folyamatosan kérdezgette: "miért hagytuk otthon a Lukut?"
Lukunk egyre merészebb, kezdi elengedni állás közben a kapaszkodó kezét, végre gyönyörü tartással ül, és mászni is tud már, igaz, ha sietni kell, kuszik. Tudja már, hogy mama, és baba, és ha engem meglát, olyan boldog rohanásban tör ki, nagyon kimutatja a ragaszkodását. Mi meg itt szinte észre sem veszszük szegényt, Emese teljesen lefoglal bennünket. Olyan édesen tudnak játszani, bujkálnak az asztal meg a székek között, be a sátorba, felboritják, vig az élet. Emese tanitja Őt, hogy mit "nem" szabad, "Te még kicsi vagy" felkiáltással, meg lehet zabálni ahogy előadja az értekezéseit.
Na most teleirtam a topicot...