Sziasztok!
Köszi csajok a bókokat!
Hát, Marci már 88cm és 10kg!!! Úgyhogy tényleg magas, nyúlánk gyerkőc, nem is könnyű rá ruhát venni, mert ami jó hosszúságra, az mind lötyög rajta.
A pocakom meg... Hát, mit tegyek, ez van. Nem tehetem csak úgy le magam mellé, ha már meguntam. Felkészültem én már mindenre, de azért persze aggódom, hogy mekkora lesz a végeredmény, de vannak sejtéseim. Láttam már néhány óriás pocakos kismamit, meregettem is a szemeimet, hogy hogy lehet valakinek ekkora. Hát, így.
És higgyétek el, eddig összesen 5kiló ment fel, és már félidőben vagyok, úgyhogy nem a legszuperebb, de nem is extrém!
Pumperka,
Jaj, milyen meghitt ez a kép!!! Nagyon tetszik!!! Gyere sűrűbben!!!
Andi,
hű, nagyon drukkolok, hogy a számotokra is legmegfelelőbb megoldást találjátok meg!!!!!!!!
Tiop,
nagyon tetszenek a képek!!!! Valahogy Anettról mindig azt hiszem, hogy sokkal nagyobb, aztán látom, milyen kis bohóc, és meglepődök. Az arca már sokkal nagylányosabb. Zsani meg.... Ajjaj, olyan cuki!!!! Látszik tényleg, hogy nagyon utánoz mindekit! Imádom!
Na, ma elmentünk megrendeltük a játszóteret, persze nem annyi volt, mint gondoltuk, hanem épp 1,5x több, Anyut hívtam, nyelt egyet, időt kért, majd visszahívott, hogy ha már megígérte, akkor megveszi! A nagyobbat vettük. 30-án hozzák, a szülinapom után, de nem baj, a lényeg, hogy itt legyen. Már nagyon várom!
A hullámcsúszdával meg az van, hogy ehhez ilyet adnak, ha mást kértem volna, az még drágább lett volna. Egyébként a Brendonban olyat is kipróbált Marci, és őt pont, hogy lassította a hullám, mert befékezett a lábával. Egyébként mi nem is engedjük egyedül csúszni még, csak úgy, hogy fogjuk, és majd vigyázunk, hogy ne gyorsuljon be.