Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi csajok a bókokat!
Hát, Marci már 88cm és 10kg!!! Úgyhogy tényleg magas, nyúlánk gyerkőc, nem is könnyű rá ruhát venni, mert ami jó hosszúságra, az mind lötyög rajta.

A pocakom meg... Hát, mit tegyek, ez van. Nem tehetem csak úgy le magam mellé, ha már meguntam. Felkészültem én már mindenre, de azért persze aggódom, hogy mekkora lesz a végeredmény, de vannak sejtéseim. Láttam már néhány óriás pocakos kismamit, meregettem is a szemeimet, hogy hogy lehet valakinek ekkora. Hát, így. :oops: És higgyétek el, eddig összesen 5kiló ment fel, és már félidőben vagyok, úgyhogy nem a legszuperebb, de nem is extrém!

Pumperka,
Jaj, milyen meghitt ez a kép!!! Nagyon tetszik!!! Gyere sűrűbben!!!

Andi,
hű, nagyon drukkolok, hogy a számotokra is legmegfelelőbb megoldást találjátok meg!!!!!!!!

Tiop,
nagyon tetszenek a képek!!!! Valahogy Anettról mindig azt hiszem, hogy sokkal nagyobb, aztán látom, milyen kis bohóc, és meglepődök. Az arca már sokkal nagylányosabb. Zsani meg.... Ajjaj, olyan cuki!!!! Látszik tényleg, hogy nagyon utánoz mindekit! Imádom!

Na, ma elmentünk megrendeltük a játszóteret, persze nem annyi volt, mint gondoltuk, hanem épp 1,5x több, Anyut hívtam, nyelt egyet, időt kért, majd visszahívott, hogy ha már megígérte, akkor megveszi! A nagyobbat vettük. 30-án hozzák, a szülinapom után, de nem baj, a lényeg, hogy itt legyen. Már nagyon várom!
A hullámcsúszdával meg az van, hogy ehhez ilyet adnak, ha mást kértem volna, az még drágább lett volna. Egyébként a Brendonban olyat is kipróbált Marci, és őt pont, hogy lassította a hullám, mert befékezett a lábával. Egyébként mi nem is engedjük egyedül csúszni még, csak úgy, hogy fogjuk, és majd vigyázunk, hogy ne gyorsuljon be.

Kép
Kép
nircee

Na még gyorsan két kép, mert be vagyok ám fogva nagyon. :wink:

Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Holnap 10-től van babamuzsika? Olyan rég volt már, hogy nem vagyok képben...
Vendég

Pilla
szerintem van, mi megyünk!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Köszi a dicsiket! :wink: :D
Nircee!
Anett nagyon kis vékonyka és most kezdett el nyúlni úgy igazából.Pedig eszik ő mindent,csak az apjára ütött.Roliról azért nemtudok képet tenni,mert egyszerűen nem engedi magát fényképezni :? :evil: Néha elkapom,de az nagyon ritka!
A játszóteretekről szeretném majd a képet látni!Végül is jó az a hullámos csúzda is,és igazad is van,Marci még úgysem csúszik egyedűl(Zsani sem),és késöbb meg jobb lessz majd neki(kik). :wink: :D
Henus!
Tényleg úgy van ahogy írtad(meg Nircee is írta),hogy Zsani most abban a korban van,hogy mindent utánoz,mindég azt szeretné amit mi csinálunk!Néha jó,de néha pedig nem,mert pl apa csípős paprikájából is szeretett volna enni,de nem kapott,így olyan hisztibe kezdett,hogy még a poharat is lelökte az asztalról! :shock: Olyan kis bosszúálló lett Zsankókám,ha nem kap meg valamit,vagy nem úgyvan ahogy ő azt eltervezte akkor vége a világnak és felveszi a durca arcot,csíp,nekem jön(na csak úgy viccesen és még ő is nevet közben amikor én is bedurcázok)Hiába megjött nálunk is a dackorszak,de megtanúljuk megint kezelni! :? :roll: :lol: :wink:
Andibab!
Sajnálom,hogy rosszúl alakúlnak a dolgaitok,de egyszer minden rendbe jön meglátod! :wink: :roll: :)
Pumperka!
Édesek a gyerekek a képeken,és látszik mennyire szeretik a tesót! :wink: :D
Szantre!
Sajnálom az éjszakátokat,én nem akartam mondani amikor írtad,hogy átaludta az éjszakát Márk,mert tudtam,hogy a dolog úgysem lessz végleges!Ijen korban még 1x 2x néha felkelnek a gyerekek(nagyon ritka a kivétel)Egyszerűen nem érnek rá aludni,minden érdekli őket és újra élik amit nappal átéltek! :wink: Kitartás!!!!!!

Sziasztok
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Teszek fel egy videót ahol Anett és Zsani táncol a Lilli babára.Lehet,hogy már feltettem,de akkor csak görgessétek át! :oops: :? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=e7HbkKmi_VU

Kép
Kép
Kép
tiop

Lajura beájult, mivel hajnal 1/2 7-kor már kukorékolt, így mi valószínűleg megint lemaradunk a babamuzsiról... :(
Vendég

Tiop!
Édesek a gyereke!
Látszik mennyire felszabadultak....

naccempilla
Ez a babamuzsika hol van, és milyen, mikortól járnak babákkal????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pilla,
10-kor kezdődik, hátha....

Kép
Kép
nircee

Pumperka,
itt van Csömörön, pénteken 10-11-ig. Elvileg bármilyen kisbaba jöhet, de azért én azt mondanám, hogy 6-8 hónapos kortól érdemes járni, kb. óvodás korig. Mi szinte egyszerre kezdtünk el járni Pilláékkal és Vernáékkal, akkor ha jól emlékszem, 7-8-9 hósak voltak a gyerekek. De nem biztos már. :oops:

Kép
Kép
nircee

Most 10-ig tuti aludni fog. :( Azért még reménykedek.

Lányok! Vett már igénybe valaki sofőrszolgálatot? Ha, igen, melyiket? Tudtok esetleg ajánlani egy céget?
Nézegettem az interneten, de az árak annyira hasonlóak, hogy nem tudok dönteni.

Pumperka, Nircee már mindent leírt a babamuzsiról. :)
Vendég

Tiop, jó fejek a csajok. :) Látom nálatok is nagy kedvenc Lilli baba. :wink:
Vendég

Lajura még mindig alszik... :roll:
Majd jövőhéten...
Vendég

Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Titeket:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Hellósztok!

Olyan jó idő volt ma, hogy egész délelőtt kint voltunk. :wink: Takarítgattam a teraszt, Szonja meg kolbászolt. Homokozott, motorozott, hintáztunk, jól ki is fáradt. Most durmol éppen. :)
Már megint főzök, ami kezd újfent az agyamra menni, úgyhogy szerintem hamarosan megint rendeljük egy kicsit a kaját, mert tele a csukám. :evil:
Ja, és egy muffint is gyorsan össze akarok dobni, este barátok jönnek, és legyen valami nasi. :wink:

Pimpoka úgy eltűnt! :shock: Elutaztak? :roll:

Nircee, végülis meg szabad kérdezni mennyi volt a játszótér? Mert említetted, hogy nem annyi amennyire számítottatok.

NA most futok, mert szétfőtt a tészta, majd folytatom.....:oops:

thenus

Hello mindenkinek!

Tiop,
haláli ez a videó! Nagyon komolyan nyomják! :wink:

Pilla,
sajnálom, hogy nem jöttetek, hiányoztok! Jövő héten remélem, összejön végre!

Henus,
küldtem privit!

Kép
Kép
nircee

Mivel a hölgyemény 1/2 11-kor ébredt fel, így lemaradtunk. :(
Vendég

Sziasztok!

Megvettük Márk első cipőjét! (Mármint első rendes, járkálós cipőjét.) Egy cuki kis kék Siesta elsőlépés cipő (hát az ára már nem volt olyan cuki, de nem volt időnk- kedvünk tovább szaladgálni cipők után, Márk is unta már, úgyhogy ezt választottuk.)
Végül a 20-as volt jó neki, bazi nagy lábon él a srác (pont, mint az anyja.. :oops: )

Akartam már kérdezni, hogy ismertek-e olyan helyet, ahol babakocsihoz lehet biztonságiöv-csatot venni, mert a sportbabakocsink csatja mindig eltörik. Az eredetit 2x megragasztottuk, végül kicseréltem sima csatra, ami olyan mint a munkásruhák kantárjánál, de ezt is sikerült 2x eltörnöm. Sajna nem túl márkás a kocsi (Top Rider), nincs szervíz üzletük, vagy márkaboltjuk.
Szerencsére Márk nem olyan izgága, nem próbálkozik a kimászással, de azért mégsem furikázhatunk úgy, hogy nincs becsatolva :?
Nagyon várom az ötleteket....

A másik kérdésem evéssel kapcsolatos. Márk jól eszik, csak kicsit tanácstalan vagyok, hogy miket adjak neki. A főétel általában bébikaja (húsos, zöldséges), próbálom minél változatosabban variálni, de ezen túl gondban vagyok, mert nekem főleg a nasikhoz van ihletem (kukoricadarás gyümi, gyümölcsrizs, kukoricapehely gyümölccsel, műzlis gyümölcs, meg ilyenek). Este és éjjel is szopizik még. Milyen tartalmasabb kajával kínálhatom (tejeset még nem adok neki) és sajna egy foga sincs, tehát mindenképp pépesíteni kell egy kicsit.
Ebben is nagyon várom a tanácsaitokat..

Bocs, hogy most senkire nem tudtam reagálni.. :( :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre: Rossmannban kb. 500 Ft babahám ami biztonsági övnek is jó babakocsiba... (ha még van). Mi sima canpol-t vettünk talán egy ezresért.
Vendég

Szantre, a kajánál arra gondolsz, hogy Te mit főzhetnél Márknak ebédre? Bocsi, csak nem értem a kérdést. :oops: A tejen kívül mindent eszik már?
Vendég

Pilla,
Te mit csinálsz hajlani 5-kor???????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Szantre,
sajna nem tudok a csattal kapcsolatban segíteni, mi már nagyon régóta nem kötjük be Marcit, mert egyszerűen nem tűri, csak a lábai közötti kicsúszásgátlót kapcsoljuk be, az meg patentos.
A kajával kapcsolatban én sem értem, hogy bébikajára vagy főzésre gondolsz? Marci 1 évesen már evett tejes dolgokat, csak magában nem itta - és még mindig nem issza meg. Nekünk a tojással voltak gondjaink, teljesen kiütötte az arcát, így csak olyan kaját kapott, amiben nincs tojás, de azon kívül mindenből azt ette ebédre, amit mi. Ha tojásos kaja volt nálunk, akkor kapott bébiételt, de nem igazán szerette már. Most már tényleg mindent eszik, nagyon ritkán eszik bébikaját.

Kép
Kép
nircee

Nincs még átállítva a Babanet órája, úgyhogy akkor már hajnali 1/4 7 volt. :) Amúgy felébredtem, hogy pisilnem kell és már nem tudtam visszaaludni. Bezzeg apa még most is húzza a lóbőrt. Ő bírni is fogja a mai éjszakázást, én meg majd alszom egy széken. :D
Vendég

Csakegy, köszi, megnézzük a Rossmannban.

Kajánál arra gondoltam, én mit főzhetnék neki. Eddig semmi olyat nem adtam Márknak, ami tejet tartalmaz (tejes, tejfölös, tejszínes..), és tojást se kapott direktbe, csak pl, ha van a kifli tésztájában. Most fogjuk kipróbálni a tésztát is.
A főétkezés bébikaja, mert én annál változatosabban úgyse tudnék neki főzni, de a többi evés általában gyümölcsös dolog, de így sokallom a gyümölcsöt és kevesellem a kalóriát, egyéb tápanyagokat.
Például lehetne neki adni rántottát vagy virslit vagy felvágottat, ilyesmit? De ezekben annyi adalékanyag van.. És hogy eszi meg fog nélkül? És nem kicsi még ezekhez?

Lehet, hogy még mindig nem voltam elég érthető.. :?: :roll: :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Helló!

Pilla, mit csináltok éjszaka, hogy birni kell, Mentek valahová?

Szantre, Szonja 1 évesen evett mindenfélét, talán csak tojást nem. :roll: Viszont neki volt 16 foga. :D Szerintem nem muszáj teljesen pépesre csinálnod a kaját, ha jól át van főzve mondjuk a zöldség, azt a kis ínyével is szét tudja nyomni.
A babkocsi csat engem is érdekel, nekün a bicikliülésen van vele egy kis bibi. Az egyik fele van letörve.. :? de még használható.

Most megyek előkészítem a hortobágyi palacsintát :P
Szép napot!

thenus

Szantre

Én Dórinak főzök, ő a bébikaját nem eszi. Szóval nálunk az alap 1 nagyobb krumpli, bele répa vagy brokkoli, vagy karalábé, de lehet karfiol is, vagy éppen ami eszedbe jut zöldség. Teszek még bele egy darabka csirkehúst is és egybe megfőzöm az egészet. Aztán turmixolom és kész a kaja. Szoktam fűszerezni is, kis só, brokkolihoz őrölt kömény, petrezselyem, ami eszedbe jut.
Persze már mi is eszünk mindent, de Dóri még nem tud jóllakni a felnőtt kajával, így ebédre mindig turmixolok neki.

Tejeset mikortól szeretnél adni neki??

Képzeljétek nálunk a dokinő az egyik másfél évesnek javasolta, hogy fognövés ügyben, az anyuka adjon neki napi 4-6 csepp vigantolt pár napig. És lám, a gyerkőcnek kinőtt 2-3 foga. Állítólag a D-vitamin serkenti a fogzást. :roll: Kicsit szkeptikusan hallgattam, de végülis a vitamintól semmi baja nem lehet a gyereknek... És ennek a gyerkőcnek se lett. :wink:

KépKép
tüccs

Ja, Tiop megnéztem a videót, hát haláli a két csaj!!! :lol:

Most rohanok, főzök én is.

KépKép
tüccs

Tüccs, a D vitamin az amit nem szabad túladagolni, de a doki biztosan jobban tudja. Akkor nem gáz, ha 4-5 napig kapott többet, aztán napokig nulla. Akkor kiegyenlítődik. Én így tudom :roll:

thenus

Szantre: Lilla sok "gyorskaját" kap mert elég hektikusan főzök... Talán korábban már írtam is ide tippeket.

Mostanában a kedvence a hajdinadara vízben mazsolával és almával összefőzve... ezt imádja. Egyébként ha mi is eszünk akkor ugyanazt kapja (kivéve ha van benne joghurt stb. bert arról min. 1.5 éves koráig letiltotta az orvos). Glutént is csak néha kap, de imádja már a kenyeret és a zsömlét.

Kb. így néz ki a napja (ha egész nap külön főzök neki):
Reggeli: HA táp, utána gluténmentes gabonatallérok vagy puffasztott rizstallér (DM-ben nagyon finomat árulnak és van sótlan is)
Tízórai: gyümölcs gabonatallérral kölesgolyóval vagy rizstallérral - esetleg babakeksz (max. 1-2 darab)
Ebéd: valami gabonafélés kaja. Pl. hajdinakása, kukoricakása vagy hasonló gyümölccsel. Esetleg rizottó vagy mirelitt bébirépa kukoricával borsóval összepárolva és hozzá valami pipihusi stb.
Uzsonna: gyümölcs valami gabonatallérral vagy rizzsel vagy a legújabb kedvence a fruttapurába kevert corn flakes... na azt imádja (van cukor és adalékanyagmentes bio cornflakes, abból kap).
Vacsora: kb. mint az ebéd.

Mondjuk van, hogy ezen kívül még egy csomó almát is megeszik, imádja az almát.

Én (mint ugye mindig) soha semmit nem pempőzök, turmixolok, vagdosok neki, a csirkét is úgy kapja marha nagy darabban, szépen szétcincálja. Ezt mondjuk akkor is így kapta amikor nem volt még foga, úgy kicsit nehezebb dolga volt, most így 4 foggal már sokkal jobb helyzetben van, használja is őket ha tudja:)) (olyan aranyos amikor úgy rágja a kekszet mint valami kisegér mert élvezi, hogy ropog a foga alatt:)

Ja... ha megyünk valahová vagy kulturáltan kéne kajálnia akkor Lilla is babakaját eszik mert azt elég könnyen és tisztán bele lehet lapátolni:) (ez mondjuk havonta 2-3 alkalom)
Vendég

Henus, esküvőre megyünk. :wink: Már kész a körmöm és a hajam. Szemöldököm kiszedve és hála a jó égnek mára nőtt két rettenet pattanás a búrámra. Miért ne épp most? :evil:

Szantre, lehet, hogy én nem leszek Neked túl nagy segítség, mert Lajura etetésében mindig is elég laza voltam. Ugyebár ő már azt eszi, amit mi, elég régóta.

Felvágottból általában a Scobby-Doo-t veszem Neki (van belőle virsli, sonka, párizsi). Imádja a vajkrémes kenyeret, virslit, pogácsát, stb. Tojásrántottát is evett már elég sokszor.
Mivel Márknak még nincs foga, nehéz dolog, mert a kenyeret, kiflit gondolom elég lassan eszegeti. A felvágottakat és a virslit, viszont elég apróra szét lehet vágni, vagy akár le is lehet darálni (bár így nem túl gusztusos).
Vendég

Szantre,
hát igen, sajna a virsliben meg a felvágottakban elég sok az adalék, de ha csak nem magatok csináltok otthon disznótorost, akkor ez elkerülhetetlen, előbb-utóbb úgyis találkozik vele az ember. Mi szoktunk adni virslit is, felvágottat is, meg sajtos-vajas kenyeret, lekváros kenyeret, vagy szendvicskrémes kenyeret, sőt, májkrémet is. Persze nem minden nap, mert az adalékokat én sem szeretem, de heti 2-3 ilyen szendvicset adok neki. A kenyér és a májkrém, szendvicskrém nagyon puha, így fog nélkül is elnyammoghatja Márk, ha elég kis katonákat adsz neki, csak sokáig fog tartani.
A főzött kajákban sajna nem tudok tanácsot adni, én nem főzök, anyós meg rengeteg főzeléket csinál, így azt eszi Marci.

Kép
Kép
nircee

Köszi lányok a tippeket! Ezt-azt kipróbálunk hamarosan. :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Na még annyit kérdeznék, hogy a tejtermékeket hogyan vezettétek be? Mivel kezdtétek? A régi védőnőnk a joghurtot és savanyított tejtermékeket javasolta először, de mondott ő amúgy mindenfélét :?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, én ha jól emlékszem joghurt, (natúr-gyümivel stb...) sajt túró amivel kezdtem...

Pilla, jó szórakozást! :wink:

thenus

Sziasztok!

Na, ma is megnéztünk egy romhalmazt, potom 17 milcsiért... olyan büdös ázottkutya-szagot, ami ott volt... és megint egy ingatlaniroda, amit kihúztam inkorrekt tájékoztatás miatt a listáról. :evil: Holnap reggeltől Apa 24h szolgálatban van, majd hétfő délelőtt jön haza, így a következő kukkolás majd hétfő délután lesz, már ha odaérünk, szerintem a BKV sztrájk miatt állni fog egész Pest...

Szantre,
kezdjél "nyonyó"-val - Bogi így hívta a Danonino-t! :lol: Fincsi, pici adag, és imádják a kölkök! Már Roni is kapott tegnapelőtt egyet :oops: mert annyira kiidegelt, hogy aznap semmit nem akart enni, a tápit bugyborékolta kifelé, a pürét dettó, úgyhogy az ölembe ültettem és kapott egy sárgabarackos nyonyót. Úgy nyelte, mint kacsa a nokedlit, pedig előtte 3 perccel még fújókázott a barackpéppel. Aztán meg jött a hiszti, amikor elfogyott a nyonyó. :lol: De egynél többet nam mertem adni neki, és még mindig lesem, hogy kijön-e rajta. :? Boginak virslit még a mai napig is csak a Füstlit adom, májkrémes kenyeret pedig Hamé kacsamájast vagy libamájast kap, ha vékony puha kenyérre kened és apróra felnyiszatolod, Márk is meg fogja enni! A rántottánál arra figyelj oda, hogy ne legyen benne nyersen maradt rész, nekem mániám a szalmonellácska...

Na megyek, megnézem a drágám holnapi ebédjét, most sül a rakottkrumpli...

Jó éjt, szép álmokat!
andibab

Sziasztok! Kicsit fel vagyok még pörögve, a tegnapi buli hatására! Nagyon jól sikerült, azzal csalták ki a barátok a férjemet a tóhoz, hogy lesz egy kis bográcsozás. Ki is mentünk, és csak két fiú ácsorgott ott a bográcsnál, majd amikor a férjem odaért, előbukkant a ház mögül egy sereg ember egy 40-es táblával. Nagy meglepetés volt! :) Utána érkezett a másik ünnepelt, neki is hasonló meglepetésben volt része.
Lolo is élvezte, hogy sok gyerek van, mindenhova ment utánuk - kapott ő is ajándékot, egy csattogós lepkét! :) Aztán jöttek anyukámék, ők foglalkoztak vele, hogy mi a vendégekkel lehessünk, aztán elvitték haza hozzájuk, ott aludt a kisasszony.
Jó nagyot táncoltunk, ettünk, ittunk, mulattunk kb. fél egyig, de a férjem még maradt, fél kettő körül mentem vissza érte. Tényleg nagyon meglepődött, sikerült előle eltitkolni a szervezkedést. :)
A tortával voltak kis gondok, nem pont olyan lett, amilyennek megálmodtuk: lemaradt róla a 80-as felirat, és az ízek fordítva voltak (tehát nem a megfelelő név került az adott ízre). Ettől eltekintve finom volt és elegáns, legközelebb jobban figyelünk a rendelésnél, hogy mindent pontosan írjanak le!

Még lesz egy kisebb ünneplés jövő héten családi körben (akkor van ténylegesen a férjem szülinapja), aztán kezdjük szervezni apukám 60. szülinapi meglepetés-partiját! :)
Vendég

Sziasztok!

Most jutok ma még reggelihez, és egyben a babanethez. :oops:
De ez valahol természetes az első időkben. :?

Szantre!
Igen manapság nagyon nehéz kiválasztani egy 1 éves ennivalóit. Sok a génkezelt zöltség gyümi, Húskészítményekben rengeteg a tartósítószer, de még a nyers hús se biztos, hogy mindentől mentes. Azt tudom, hogy mi egy év után mi nagyon sokat ettünk husilevest, sok zöldséggel, sok tésztával. Ill. makarónit, de a husiszószt én csináltam finomra darált marhahúsból, répából paradiscomból, bazsalikommal. A tésztát meg kissé szétfőztem...
Mini joghurtokat ettünk uzsira.

http://www.babaszoba.hu/services/recipe/list?age=4
Lehet, hogy már nézted ezeket a recepteket, ezek között is van egy két jó....

Andibab!
Nagyon áll az ingatlanpiac nehéz most eladni venni, megfelelőt találni meg végképp nehéz.

Tüccs!
A zsírban oldódó vitaminokat tényleg túl lehet adagolni, de nem valószínű, hogy egy ilxyen pár napos kúra ártana.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tényleg!!!! Danonino, az pont elég kis adag, aztán később Müller Kid joghurt is lehet (nagyobb adag), majd krémtúró.
Én már nem is emlékszem, hogyan vezettem be a tejet, asszem úgy, hogy evett a főzelékeinkből, majd sajt, tejföl (azt az Apja etette vele), túró, vaj. Én nem voltam ebben tudatos, egyszer csak azt vettük észre, hogy már olyan sok mindent eszik. Tésztafélék is csúsztak le ezerrel, palacsinta csak mostanában a tojás miatt. Meg már nagy sláger a bundáskenyér is. :D

Verna,
mi volt tegnap????????????????? Mesélj!!!!!!!!!!!!!!!! Képeket is kérünk!

Pilla,
milyen volt ez esküvő???? Tőled is kérjük a beszámolót! ÉS képeket persze!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Most jöttük be az udvarról, kezd kicsit hűlni a levegő. Akkorát játszottak ketten, remélem hamar kidőlnek majd fürcsi után :wink:

Tiop, Nircee irigykedem én is egy kicsit a játszóteretekre, nekünk az ilyen csak álom marad, apu csinál nekik egy hintaállványt amire két hintát lehet tenni, kéz alatt vettem egy kis csúszdát és a homokózót azt két éve saját kezüleg csináltam meg raklapdeszkákból, nem a legszebb, de a célnak megfelel :wink:

Nircee
szép kis pocakot növesztettél már :wink: mi lesz a végére :roll: :wink:

Pumperka
tüneményes kis csemetéid vannak

Andibab
remélem hamar sikerül megoldást találnotok, nem gondolkodtatok még abban, hogy Bp-től 30-40 km-re vegyetek családi házat, mondjuk nem tudom mennyire vagytok Pesthez kötve

Pilla milyen volt a lagzi?

Tiop csúcs a videó :D :D szeretném megkérdezni tőled, hogy nálatok nem volt olyan, hogy mikor szólsz a gyereknek olyan mintha a falnak beszélnél? mert nálunk Bence mostanában ilyen és már nem tudom mit csináljak, kezd nagyon idegesíteni a dolog, csak azért téged kérdezlek mert nálad vannak nagyobb gyerkőcök is, de ha bárkinek van tanácsa, hogy mit lehet ilyenkor csinálni akkor szívesen veszem.

Borzasztó lassan tölt a gép, pedig fel szerettem volna tenni a fürdős videót róluk, majd akkor később :?

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Jó reggelt!

Az esküvő? Lajura nagyon élvezte. Táncolt, énekelt, szaladgált a többi gyerekkel. A menüt végigette majd 10 órakor hazahoztuk. A kocsiban már elaludt is itthon sem ébredt fel. A húgom volt vele éjszaka, hogy mi még vissza tudjunk menni. Most futok, de jövök még... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.13 11:46-kor.
Vendég

Ja... Képek.
Nem sikerült a lányt fényképeznem normálisan, mert állandóan táncolt. Így a legtöbb képen háttal van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.09.13 18:08-kor.
Vendég

Pilla, kár, hogy nem érezted olyan jól magad. :( Viszont Laura édes, kis utánozós... :D

Én továbbra is hiányolom Pimpokát! :roll:

Verna, nektek legalább jól sikerült a buli. :wink: Májusban én is tervezek eget, ha a párom leállamvizsgázik. :wink:
Tényleg, van valami ötletetek valami jópofa, ajándékra? Azt szeretném ha egyedi lenne, és nem kell feltétlenül hasznosnak lennie... :roll:

Tüccs, mi a helyzet? :wink:

thenus

Sziasztok!
Ezt a vacak időt... :( Remélem a hétvégére jobb lesz!

Pilla!
Sajnálom, hogy nem volt túl jó a lagzi. Laja nagyon aranyos a képeken! Nagyon szép kis ruhája volt.

Tiop!
Elkezdtétek már a játszótér építését?

Pimpo? Tényleg hol vagy?

Teszek fel néhány képet. Lehet, hogy valamelyiket már mutattam...
Kép Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
giga1

Pilla,
én is sajnálom, hogy nem érezted jól magd, és csatlakozom a többiekhez, hogy Laja nagyon édes volt abban a ruciban!!!

Giga,
Bulcsú baba nagyon szép!!!!! Liliről már mutattad ezeket a képeket! :wink:

Lányok, teljesen el vagyok keseredve!!!!! A legjobb barátnőm tegnap küldött egy mailt, hogy a hétvégén elköltöznek Spanyolországba!!!! Ott kezdenek új életet, a férjének van kint rokona, az fogja őket eleinte segíteni. Egyrész tökre megértem, hogy így döntött (ők laknak négyen 29nm-en, az életben nem lenne esélyük egyről a kettőre jutni), ugyanakkor szíven ütött a dolog, mert Ő az első ilyen közeli ismerősöm, aki elhagyja az országot. Nagyon fog hiányozni!!!!!!

Szerdán találkozom Vele, de az a baj, hogy ma meg holnap zsúfolt programom lesz, így nem lesz időm búcsúajándék után kutatni. Nem tudtok valami jó ötletet, amit gyorsan össze tudnék dobni, de ami személyes búcsúajándék??? Én valami kép nyomtatására gondoltam, de semmi ötletem ezen felül.

Most mennem kell, majd csak este jövök. Légyszi segítsetek!!!!!

Kép
Kép
nircee

nircee,
ha van 20-30 közös fényképetek, akkor csinálj belőlük egy albumot! beszkenneled, elrendezed, kinyomtatod, befűzöd-fűzeted...
andibab

giga,
jóképű pasi! és nem is lenne túlságosan fiatalka Ronikámhoz... lehet, hogy lestoppolom a kissrácot a csajomnak! :wink: :lol:
andibab

Lányok, köszi a tippeket a kajákhoz!!!

Pilla, nagyon édi Laura! Ő, úgy tűnik, nagyon jól érezte magát :lol: :lol:

Giga, olyan gyönyörűek a gyerekeid!!
Egész nagyott nőtt Bulcsú, Lili pedig mindenhol szépséges.
Egyszobában alszanak most a kicsik?

Timi, azért próbáld meg feltölteni a videót, én nagyon kíváncsi vagyok rá!

Tiop, most sikerült csak megnéznek a videót a lányokról.. Nagyon komolyak! :lol: :lol: Máskor is kérünk ilyeneket!

Henus, sajna nincs ötletem, Verna talán tud segíteni, ő most nagyon belejött a buliszervezésbe :wink:

Nircee, sajnálom, hogy elköltöznek a barátnődék, az album szerintem is jó ötlet.

Márk már két és fél órája alszik :shock: Ilyen sem sűrűn fordul elő, de most nagyon jól jött, mert főztem is és fordítanom is kellett.
..na, ébredezik.. :D

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Nálunk minden okés, hivatalosan 1 hét múlva tesztelhetek, de addig biztosan nem bírom ki. :shock: Péntek-szombat környékére időzítettem a tesztet, majd tudósítok, ha megcsináltam.
Micsoda egy idő van! Dörög az ég. :shock: Délelőtt volt fél óra esőszünet, mentünk egy kört, így Dóri legalább kicsit elfáradt. Mostmár babakocsi nélkül is útra kelünk, egyik kezét fogom, és sétálunk. 8)

Szantre
még kaja ügyben eszembe jutott, hogy levest simán adhatnál Márknak. Dóri is szereti, villával összenyomkodom a zöldséget, tésztát benne és eszi simán. :wink:

Giga
Bulcsú tökre hasonlít Lilire!!!! Megint óriásit nőtt!!!

Pilla
Nincs kiábrándítóbb egy rossz lagzinál. Azért remélhetőleg az ifjú pár legalább jól érezte magát. Meg persze Laura.

Pimpoka tényleg eltűnt de nagyon. :shock: :shock:

Verna
Klassz lehetett a buli, biztos a szervezés is sokat segített.. :lol:

Andi
Remélem minél előbb találtok valami lakhelyet, drukkolok, hogy így legyen. Nem könnyű , az egyszer biztos. :?

Most megyek, ébredezik a csaj.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Pilla sajnálom, hogy nem éreztétek jól magatokat. de legalább a lánykád jót bulizott :wink:

Giga hatalmasat nőtetek az utólsó képek óta, alvás megoldódott, hogy együtt vannak?

Nircee az album tényleg jó ötlet, egy-két gyerekkori képet is beletehetsz ha van rólatok

F.s egy idő van, most is szakad az eső és közben süt a nap, az előbb még dörgött is az ég :x detti nem is alud ma egy szemet sem, majd este :evil:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Ajándékhoz annyit, hogy a férjem most kapott egy nagyon jópofa, személyes ajándékot az egyik barátjától: egy képregényt az élete fontos eseményeiről! A srác nagyon jól rajzol, és iwiw-ről szedett le képeket rólunk, a fejeket fotóként tette be, a többit megrajzolta. Eszméletlen jól sikerült, mindenki el volt ájulva tőle! :)

A barátoktól közösen egy nyugágyat kapott a férjem, hozzá való asztalkával, párnával - így 40 évesen pihenhet! :)

Lolo meg mostanában mondókákat "költ", az egyik így hangzik: taka-taka-taaa-csüccs. A másikat tegnap találta ki, séta közben, az meg ilyen: la-la-la-la-csikicsikicsiki (a csikicsikinél a saját pocakját csiklandozza). Ezeket a költeményeit naponta többször is elmondja, eljátssza. Nem semmi! :)

Ja, és még azt akartam írni, hogy milyen jó fej a védőnőnk: ma felhívott, hogy lassan esedékes a 15 hós oltás. Mondtam, hogy tudom, akartam is már kérni időpontot a héten. Erre mondta, hogy akkor ő szívesen be is ír minket, ha szeretném! Nagyon jól esett, hogy ő gondol ilyenekre, nem nekem kell időpontért telefonálgatnom! :) Szerdán megyünk is!

Nircee: még neked akartam (meg Pilla, neked is, ha érdekel), hogy megnéztem, holnap lesz a ruhavásár! Én rendeltem mellénykét, úgyhogy megyünk! :)
Vendég

Köszi Lányok a tippeket, marad az album!

Verna,
én megyek, szerintem 9-kor már ott leszek!

Szép napot mindenkinek, bár az idő nagyon sz.r.... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?