Sziasztok
Erzsébet
nálunk az egész SZERENCSÉRE 7-8 hónap alatt lezajlott, vagyis mi 2005 szeptember 1-jén mentünk el nőgyogyihoz hogy nemjön össze a baba, ekkor a páromat küldte el dokihoz, őt később műteni is kellett, majd nekem volt HSG-m. Majd ezek után mentünk a Kaáliba, mert kiderült hogy természetes úton egyikünknek sem lehet babája, ezért nem is volt nálunk inszem, Majd a Kaális dokim visszaküldött hozzá hogy csináljon laparoszkópiát-hiszteroszkópiát. Mert így nagyobb a valószínűsége hogy sikerülni fog a beülti (merthogy az egyik peteveztőm -HSG alapján- eredésénél zárt, a másik fogjuk rá), merthogy a fogjuk rá petevezetőm túl tág, és hogy vissza folyik rajta amit ő betesz. Persze nem volt kötelező a műtét, de ha a 2. sem sikerült volna akkor már igen
. De én úgy voltam vele, hogy nincs mire várja, ha úgyis meg kell csináltatnom előbb utóbb.
Ezek után 2006 májusában volt az első lombikunk (3-at kértünk és kaptunk is vissza) ebből lett Ákos, majd 2007 februárjában volt a 2. kistesó projekt - ekkor is 3-at kértünk és kaptunk is vissza ebből született meg Áron.
Amúgy az elsőnél 13, a másodiknál 4 petesejtem lett, mindkettő ICSI-s.
Az inszem egyébként szerintem nem bizti hogy drágább a Kaáliban mint máshol.
Mert lehet hogy máshol ingyen csinálják, de valszeg ott mindenki ad valamennyit a dokinak (hálapénzt), a Kaáliban visztont nincs hálapénzt,
az első lombikkor alá is kellett írnunk egy ilyen papírt.
Pamilla
elzáródott petevezeték kidugulása: nekem erre a doki azt mondta hogy nekem ha akarom megcsinálja de ezzel el lehet játszani sokszor mert úgyis visszadugúl. És szerinte felesleges műtögetni, Persze nekem ezt azért mondta mert lombiknál úgyis mindegy hogy petevezetők átjárhatóak-e.
Monic
és kihez jártok, vagy fogtok a Kaáliba???? ha megkérdezhetem
Sziasztok
Erika
Mindenkinek Kitartás