sziasztok,
elég régen nem voltam én sem, hébe-hóba tudok olvasgatni, de írni nem tudok, mert mindig van min. 1 gyerek a kezemben. Most mindkettő beteg, ez ám a szép. a szerencsém, h, Dorka nappal, Gergő éjjel nyűglődik.
szüli- és névnaposokat Isten éltesse!
Hajny,
köszi a segítséget, még van a cukorkából és mindig téged emleget, ha kap belőle. Várjuk a rucis képeket!
Roz,
bárányhimlővel hogy álltok? Jobban vannak már a gyerkőcök? Rotát mi is beadattuk, a rotarix nevű oltóanyag, ami emberi vírusokat tartalmaz, 17981ft, és ebből 2db kell legkésöbb 6 hós korig, meg van egy másik, ami emberi+sz.marha, abból 3db kell annak nem tudom az árát.Ja, és ezeket csak 2005 évvégén szabadalmaztatták, ha jól tudom. Sőt a párom most b.himlő ellen is oltatni akarja Gergőt. Én nem bántam volna, ha most átesnek rajta, én 18 évesen érettségi előtt lettem bárányhimlős, az akkor ovis hugicámtól.
Sajnálom, h. ott kellett hagynod Zsókát, tuti szerettek a gyerkőcök, de azért mégiscsak a saját a legfontosabb, mindjárt itt a kamaszkor, utána már nem ragaszkodnak annyira.
Lina,
gratula a 10 kg-hoz. Lilinek jobbulást! Rengeteget nőtt Lili, mióta nem láttam. Kecske
Cukker,
Szép helyen voltatok, jó a kép.
Bepa,
a törvény szerint a 2005. dec. 31-ig születetteket kell/lehet oviba íratni, a szept. 1. után születettek, akkor kezdik, ha betöltötték a 3. életévüket.
Estelle,
Édes Mózi, rengeteget nőtt. Én kicsit féltem, hogy ki ne köpje Dorka a rota elleni védőoltást, de ügyi volt, tudta, hogy nem akarom még egyszer megvenni.
MINDENKINEK!
Infót szeretnék kérni tőletek. A héten hallottam, h. a Bocskai utcai oviban van angolos csoport, ahol az egyik