Hajni, Zazzy, Zsizsik, a mensitől függetlenül gratulálok nektek, mert már ez a gyönyörű ciklus is valami!
Hajni, ez az UH eredmény fantasztikus! Következő hónap a tiétek (is)! A Z-s lányok biztos maguk közé fogadnak.
Lona, örülök, hogy nincs endo, és te is szépen működni kezdtél! 2 tüsző is! Drukkolok nagyon!
Tücsi, látom csütörtökön voltál T-nél! Mit mondott?
Cherry, és veled miújság?
Charlott, egyetértek a többiekkel! A front, az idegeskedés nagyon be tud kavarni! Most már kimondhatom, hogy ha hideg-meleg front van, akkor hipózok. Pedig ugyanúgy étkezem. Azért kíváncsi vagyok mit mond majd a dokid.
Vicky, akkor most vígasztallak picit. Nekem 1 év alatt kb ugyanennyit csökkent a 120 perces inzulinom. Április végén kiderül fél év avanda mit használt! Majd beszámolok, és remélem én is örlühetek, neked pedig reményt ad! De csak gondolj Zazzyra, hogy el volt kenődve januárban, most meg minden esély meg van rá, hogy a következő hónapban zebrája lesz!
Lyutka, nem lehet, hogy Rejoval ugyanaz a gondotok? Hormonok szuperek, bazi magas progi, de a mensivel valami nincs rendben. Esetleg más irányba is lehetne elindulni.
Mi volt ma UH-n?
Lafi, mikor lesz eredmény? Hunor tündérpofi!
Mniki! Nem tudom, hogy írtam-e már, de nagyon örülök, hogy újra aktív tag vagy! Ha jól tudom, Tücsi szed Avandiát.
Köszönöm a
-kat! Nagyon rám fér most, hogy legalább ennek örülhessek. És hát ha jól számolom kb a 32. napon fog megjönni. Az előző, 31. napra jött meg. Szóval ez hihetetlen! Kiegyeznék egy 32 napra beálló ciklussal!