Új privát üzeneted érkezett!

Hajni: sajnálom! :cry: pedig tényleg nagyon szép volt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

lona vagy terhes vagy...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Itten vagyok, kicsit fáradtan. Ma reggel nem tudtam elindulni dógozni, annyira görcsöltem. Úgy érzem ugrott a munkahelyem de majd meglátjuk. De! Nem vagyok űám mensi miatt elekseredve, mert képzeljétek mi törpént velem: Na szóval elmentem a nődokimhoz a rákszűrését, ami - lett. Közben az aszisztens rámnézett: Basszus maga mennyit fogyott???? Há, mondom valamicskét centiben és kgban is. asszongy látszik rendesen. Kijöt a doki és újságolta neki meg közben engem is kifaggatott. Mondom kéne 3. napra egy hormontükör, ha már ilyen szépen megjött magától és nem megvonással. Asszonyga jó ötlet sőt mi több megnézi a fészkeimet is most rögtön. Mondom menstruálok, nem baj attól még meg tudom nézni kívülről. Megnézett és ledöbbentünk: nyh: 6mm éssssssss a legjobb:MINDKÉT PETEFÉSZKEM TELJESEN TISZTA, SEHOL APRÓ CISZÁTCSKÁK! KIÜRÜLTEM A MENSIVEL!!!!!! Szóval tényleg kezdek műkni. És azt mondta a doki hogy mostmár jönni fog ez a baba.

Clostival várok, mert nem kavarok bele ebbe ami elkezdett elindulni.
Tehát nagyon happy vagyok, görcsölni már nem görcsölök annyira, elég sok betétet elfogyasztttam ma. :shock: :shock:

Szóval hajrá következő vagy az utáni vagy mittudomén melyik ciklus! :D

Bocsi hogy önzőztem de naggyon naggyon boldogságos vagyok annak ellneére hogy mensizek!

Zsizsik: neked még mennek a drukkok!!!!!

De hogyhogy 37,3 volt ma a hőm???? :shock: Bár lehet bujkál bennem valami mert megint köhögök... :cry:

hajni...
Budaörs

Meg vannak az eredményeim....Hát én nem vagyok valami boldog. Mondhatni rohadtul magam alatt vagyok.
Szóval az eredmények:
0 perces cukor: 4,59 mmol/l
120 perces cukor 8,10 mmol/l !
0 perces inzulin: 16,55 mIU/l
120 perces inzulin: 177,10 mIU/l!!!

Ugyanezek 2006.12.13-án:
0 perces cukor: 5,0 mmol/l
120 perces cukor 7,4 mmol/l
0 perces inzulin: 21.76 uU/ml
120 perces inzulin: 115,00 uU/ml

Szóval ennyit ér mozgás és diéta nélkül 1 évi 2*850 mg metformin.

Csütörtökön megyek a 3. cn-es hormonra, kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek.
Azt hiszem most megyek és kiszomorkodom magam. Így nincs sok értelme a stimulációnak sem :cry: .

hajni: Gratula, egyszer már nekem is volt, hogy kiürült, de nekem a dianétól.
vicky79
Budapest III. kerület

HAJNI!!!GRATULÁLOK!Örülök, hogy így örülsz! :D

Vicky!
Nem is olyan régen írtam ezt!Nekem is ugyanez volt!9 havi metszedés, de diéta és mozgás nélkül szinte 0!!!Sajna ez van. Muszáj mindhárom!A diéta a legfontosabb!próbáld meg, mert így tényleg nem sok értelme lesz a stimunak, csak tovább rontana a helyzeten!
Úgyhogy szomorkodd ki magad, kell ilyenkor(tapasztalatból mondom),aztán rázd meg magad, és vágj bele egy másfajta életbe!Menni fog!!!Drukkolok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Köszi zazzy!
Jöhet a következő hónap. Remélem a ticker meghozza a szerencsét!
Ha már úgyis hasonlóan műkszünk, mit szólnál egy közös babásodáshoz? :wink:

hajni...
Budaörs

Nézzetek hülyének, de már előre attól félek, hogy nem lesz elég 18-as karikánk :oops: :shock: :roll: :?

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: menj érzésre, ha nagyon akarod Apát az jóó. Ne kényszerből.....

hajni...
Budaörs

Basszus, nagyon rosszul vagyok. Hányingerem van és majd megfagyok. Tuti nem hipó.
Asszem elköszönök és elteszem magam, holnap úgyis durva nap lesz: félóránként-óránként betétcsere egy temetéssel egybekötve :cry: :cry:

Pussz mindenkinek

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Vicky: kisértetiesen hasonlít az eredményünk. Volt valami pénteken a levegőben. Látom a Te is rontottál. :? De mi van velünk?

Hajni: sajnálom, pedig szorítottam. :-(

KépKép
charlott

Hajni!

Ezek szuper hírek!!
Karnyújtásnyira vagy a céltól!

Vicky!

És közben nem volt kontrol?
Sajnálom...
Mikor látja az eredményt orvos?

Rejo! A próféta szóljon belôled!
lona1

charlott: Vagy csak a békásmegyeri levegő :D Együtt kéne mozgolódnunk valamit. (Ugye nem tévedek és te vagy a dunai oldalon békáson? :? )
vicky79
Budapest III. kerület

lona1: Csak hormon...azok csak egy kicsit romlottak, de nem olyan nagyon. Holnap megpróbálok az endós dokimhoz bejelentkezni valamikorra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :-) nálam a mozgással nincs gond, majd mindennap tornázom. De a diétát hanyagoltam és ez nagyon meglátszott az eredményeimen. De ember lánya hogyan tudjon ellenállni tortáknak, csoki nyusziknak?
A gyógyszerrel sem voltam megelégedve egészen. De persze hagyom a dokira a döntést.

KépKép
charlott

charlott: Én nem is mozgolódtam, mióta kiment a bokám röpizés közben (ez tavaly volt) és hát a diéta...nehéz ez egy édességfüggőnek. :D Megpróbálkozom vele.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Vicky, Charlott, sajnálom, hogyrosszak lettek az eredményeitek - tényleg fontos, hogy mozogjunk és diétázzunk is...

Most értem haza a kontrollról, egyik szemem sír a másik nevet.

Másfél évi metszedés utáni eredményeim: (vérvétel a 25. ciklusnapon)

FSH 2.8 IU/L
LH 4.0 IU/L
Ösztradiol 1604 pmol/l
Progeszteron 50.1 nmol/l
Prolactin: 394.7 mIU/L
Teszutoszteron 2.55 nmol/L

vércukor O: 4.13
120 p.: 5.66
inzulin 0 5.03
120 p: 28.07

Tűű dr. azt mondta, hogy minden rendben, sőt mi több, az az 50-es progi kiváló! A többi értékem is nagyon szépen lement, a tesztoszteron túlsúlya is megszűnt.
A szépséghibája ennek a ciklusnak annyi, hogy a vérzésem 3 napig tartott és csak barna volt...:-((( sehol semmi piri.
Abban maradtunk, hogy nőgyógyászati kivizsgálás + Krizsa dr.!
A tanácsotokat szeretném kérni, szerintem Krizsa doki valószínűleg nem fog foglalkozni ezzel a problémával (persze felvetem neki), hanem júniusban lombik. Akkor kihez lenne érdemes fordulnom? Esetleg Arnold dokihoz????
Szóval ezen őrlődök....
lyutka

Lyutka!

Tesztet csináltál?
Mert ilyen hormonok mellett furcsa ez a háromnapos barnázás...
Arnold(bár személyesen nem ismerem) jó választás! Menj minnél hamarabb.
lona1

Lyutka!

Csinálj holnap reggel egy tesztet!
Ilyen progi mellett tuti volt PÉ-d, sőt talán más is!
Hány napra mensiztél? Hőgörbéd van?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Jó reggelt! Teszt megcsinálva, ennél negatívabb nem is lehetne! :( (Monee, megnéztem fél óra múlva - akkor is negatív)
32 napra jött meg, hőt eddig nem mértem (volt egy év, amikor igen - már nagyon utáltam a procedúrát), de most, ezzel a ciklussal kezdve újra elkezdtem, 36.6-os értékeket mértem eddig. Ráadásul a peteérésemet nem lehet nem észrevenni, aznap reggel félreérthetetlen jelei vannak, ez a múlt hónapban a 16. nap reggelén volt. (Ha jól emlékszem - körbelőttük az időpontot :-))) Ebben a hónapban ezt is feljegyzem- titokban.
A menstruációm a három és fél évvel ezelőtti vetélésem óta nincs rendben... Persze eddig lehetett arra fogni, hogy nincs peteérés stb....Bár eddig azért némi friss vért láttam.... most már az sincs.... csak barna :oops: (bocs, hogy ennyire részletes vagyok..) 8) 8)
Köszi a segítséget!
lyutka

sziasztok,

szavaztok Hunorra?Előtte regisztrálni kell...

http://www.baon.hu/index.php?apps=verseny&verseny_id=37

3.oldalon van....T-L Hunor.

Köszi
Vendég

Lányok, a közönségtalálkozó programja fent van a honlapon, és ha szeretnétek jönni, akkor több szempont miatt is, regisztrálni szükséges!
Vendég

Lafi :D
Jelentem: szavazat leadva! :D
Vendég

Cherry, köszönöm!(lehet többször is, óránként, több emailcímről és jövő szerdáig... :oops: )
Vendég

ok!!!!!!!
Vendég

Lafi! Szavazat ment!
lyutka

Köszönöm!
Vendég

lyutka ezekhez mi már kevesek vagyunk! pedig úúúúgy segítenék! :cry: én is megesküdtem volna hogy terhes vagy...

sztem tehetnél egy próbát arnold dokival, nagyon jókat hallok róla...Krizsáról viszont nem, mert annyira leterhelt, hogy néha azt se tudja mit néz vagy lát...és sztem a lombikban érdekelt.

Kép

Kép
rejo

Rejóka, köszi! Ez az 50-es progi engem is megfektetett, de Tűűt is, főleg, ha azt nézem, hogy metszedés előtt csúcsidőben 17 volt a max!
Azt hiszem, hogy Arnoldhoz is elmegyek. Ebben a hónapban egyébként inszemezünk is....
Azt hiszem, egy dolgot még ki kellene próbálnom, valamiféle méregtelenítést, esetleg egy időre az állati eredetű ételek elhagyását.
Tudom, hogy sokan nem értetek ezzel egyet, de ebben én látok még reményt.
lyutka

ha nem írtad el, nem csak a progid, de az ösztrogéned is baromi magas volt. ezt nem mondta tűű? lehet kezdődő terhességed volt, és azért nem jött meg rendesen, de lehet majd meg fog még?? :shock: de passz, nem értek hozzá...

bármi hozhat sikert, ha hiszel benne. én a lelki dolgokban hiszek teherbeesés terén. szóval ha úgy érzed neked jó, akkor használni is fog.

Kép

Kép
rejo

Jó reggelt mindenkinek!
Rejóka, nem írtam el az ösztrogént sem, igen, mondta Tűű is, hogy az is nagyon rendben van. Szerintem ez már nem fog megjönni - hiszen korábban is hasonló volt a menst.-óm, csak eddig volt benne piri!
lyutka

lyutka, nem szokott nagyon vékony lenni a nyálkahártyád? és azért nem esel teherbe, mert nem tud megtapadni a pete...a kevés vér ezt is magyarázhatná...

Kép

Kép
rejo

12mm körüli, ha jól emlékszem, de 1-2 napon belül kiderül, hogy hol tart most....
lyutka

hát a 12 mm az megint baromi jó eredmény...nem tudok semmit sem, mondani neked! :cry:

Kép

Kép
rejo

Lafi :D
Lehet valahonnan tudni, hogy hogy áll a verseny?
Vagy csak szerdán lesz eredményhirdetés?
Vendég

Rejóka, köszönöm, hogy ilyen aktívan próbálsz segíteni, én is folyamatosan ezen agyalok....úgy tűnik bent a folyamat elindul, de a végeredmény nem megfelelő (a hiba az ön készülékében van :-)))
Szombaton megyek uh-ra, kíváncsi leszek, mit mond az eredményeimre Krizsa, alaposan ki fogom őt is faggatni. Aztán vsz. megkeresem Arnoldot is. Júniusig (lombik) még kiderülhet, hogy mi a probléma.

A többiek merre vannak??? Hahóóó! Én visszatértem, a többiek eltűntek :cry:
lyutka

Cherry, nem tudom, hogyan áll...szerdán lesz vége!

Lyutka. Gondolok Rád! (nekem 4 mm volt az méhnykh. amikor terhes lettem...)
Vendég

Lafika, köszi, rám fér!!!
lyutka

Változásokat, kiegészítéseket, újakat privibe, plíz :!:

Kép

Változásokat, kiegészítéseket, újakat privibe, plíz :!:
pcos_táblázat

Sziasztok !

Ha valaki szed AVANDIA-t, kérem dobjon egy pü-t, szeretnék kérdezni pár dolgot.

Köszi
Niki
mniki

Pogi: köszi!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

lányok ha jár erre valami vegyész vagy kémikus csaj:

a benzilalkohol hasonló vegyület a Na-benzoáthoz meg a benzoát-, benzolszármazékokhoz? (lehet pont ebből lesz? :roll: )

csak mert próbálom kideríteni mi ütött ki reggel, és a benzoátokra vagyok érzékeny, és használtam a canesten kenőcsöt, csak erre tudok gondolni, de ebben benzilalkohol a tartósítószer...

Kép

Kép
rejo

Jó reggelt!

Rejóka, délutánra meg tudom neked kérdezni a problémádat egy barátnőmtől, én sajna sosem voltam valami nagy kémikus...
Most indulok, Pestre, kíváncsi leszek, hogy mi a helyzet...
lyutka

Rejo!
Sajna nem tudom...
Múlik azóta?

Lyutka!
Helyzetjelentést várjuk! :D

Lona
lona1

Rejo! Most olvastam a másikban már választ kaptál.

Mniki!
Hogy vagy?
lona1

Sziasztok!

Kicsit önzőzök, de annyira örülök, úgy néz ki mégis vol pé. Hétfőn a 36,5-re már nagyon elkenődtem, de tuti, hogy az óra átálítás zavart be! Tegnap óta megjlent a tipikus pé jelző tünet is, megnyugodtam.

Kép

Megyek, és visszaolvasok!

Kép
mamint

Mamint :lol:
Vendég

Mamint!

Szépen látszik :D
Kíváncsi vagyok a további hôk hogy alakulnak. Hajrá!

Lona
lona1

Hajni, Zazzy, Zsizsik, a mensitől függetlenül gratulálok nektek, mert már ez a gyönyörű ciklus is valami!
Hajni, ez az UH eredmény fantasztikus! Következő hónap a tiétek (is)! A Z-s lányok biztos maguk közé fogadnak. :)

Lona, örülök, hogy nincs endo, és te is szépen működni kezdtél! 2 tüsző is! Drukkolok nagyon!

Tücsi, látom csütörtökön voltál T-nél! Mit mondott?

Cherry, és veled miújság?

Charlott, egyetértek a többiekkel! A front, az idegeskedés nagyon be tud kavarni! Most már kimondhatom, hogy ha hideg-meleg front van, akkor hipózok. Pedig ugyanúgy étkezem. Azért kíváncsi vagyok mit mond majd a dokid.

Vicky, akkor most vígasztallak picit. Nekem 1 év alatt kb ugyanennyit csökkent a 120 perces inzulinom. Április végén kiderül fél év avanda mit használt! Majd beszámolok, és remélem én is örlühetek, neked pedig reményt ad! De csak gondolj Zazzyra, hogy el volt kenődve januárban, most meg minden esély meg van rá, hogy a következő hónapban zebrája lesz!

Lyutka, nem lehet, hogy Rejoval ugyanaz a gondotok? Hormonok szuperek, bazi magas progi, de a mensivel valami nincs rendben. Esetleg más irányba is lehetne elindulni.
Mi volt ma UH-n?

Lafi, mikor lesz eredmény? Hunor tündérpofi!

Mniki! Nem tudom, hogy írtam-e már, de nagyon örülök, hogy újra aktív tag vagy! Ha jól tudom, Tücsi szed Avandiát.

Köszönöm a :) -kat! Nagyon rám fér most, hogy legalább ennek örülhessek. És hát ha jól számolom kb a 32. napon fog megjönni. Az előző, 31. napra jött meg. Szóval ez hihetetlen! Kiegyeznék egy 32 napra beálló ciklussal! ;)

Kép
mamint

mamint: Csak az a baj, hogy az én dokim nem szokta ezt az avandát adni. Amikor egyszer mondtam neki, hogy ezt is szeditek, akkor azt mondta, hogy tudja hogy ilyen is van. És ezzel le is zárta ezt a témát. Mindig csak ugyanazt mondja, hogy mozogjak többet, meg egyek kevesebb cukrot. Szerintem ez is kevés, ha az embernek ilyen rosszak az eredményei. Lehet be kéne jelentkeznem az MM-be egy konzultációra.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

egyszer-kétszer írtam már ide, bár biztos nem emlékeztek rám. :lol: Nem is ez a lényeg, hanem jöttem elújságolni, hogy 6 hónap metforminnak köszönhetően végre nálunk is bekopogtatott a gólya. :D :D :D
7 hetes terhes vagyok és ezúton szeretnék mindenkinek erőt és kitartást kívánni.!!!!!!! Sikerülni fog!!

Ja, és egy kérdésem is lenne :oops: : Dr Bálint Balázs neve mond nektek valamit? A régi nőgyogyimat sajnos le kell cserélnem és kell egy PCOS szakértő. A honlapon van a neve és jókat olvastam róla. Egy mobilszám, vagy egy e-mail cím nagyon jól jönne!

köszi előre is,

noann
noann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?