Sziasztok!
Gabi, Kitty,
Nagyon helyesek a nagytestvérek
Olyan megható lehet, ahogy várják a picurt és kérdezgetnek a koruk minden bölcsességével
Imádom a kiskölköket, amikor már kérdeznek, és olyan kis okosak tudnak lenni, nagyon jó Nektek, hogy már harmadszor élitek át ezeket az izgalmakat!
Kisbabával még nem volt igazán dolgom, nagyon-nagyon nagy izgalommal várjuk az elsőt (aztán meg sem állunk 3-ig!!!).
Linda
A vércsoport miatt volt annyi kémcső. Szörnyű ez az "önkéntes" véradás, nem?
Az AFP-hez már csak 1-et csapolnak le. Úgy emléxem...mert nem néztem oda
(Hiába no, HŐS vagyok
)
Pumukli
A dokid biztosan tudja mit csinál, szerintem ne idegesitsd Magad. Bár az én orvosom azt mondta, az AFP-hez a vért a BETÖLTÖTT 16. hét után kell levenni (engem a 16+4 napon küldött). Eredmény a jövő héten, 23.-án megyek Hozzá.
Kocsi téma:
Tökéletesen igazatok van, 3 gyereküléssel mindenképpen az egyterű a legjobb választás. Más autóban nem is férnének el (az ülésmagasító is sok helyet foglal...). Ilyen nagy autóban nem merünk még gondolkodni - és 1enlőre csak 1 babaülés lesz
. Minden szempontot figyelembe véve a Focus vagy a Cordoba mellett döntöttünk (sportos is, nagy is, szép is, megbizható is). Vásárlás jövőre, addig a nagyot eladjuk, s járunk a kicsivel, mig nem nincs az új. Utána az én kicsikém is megy a levesbe
Viki, azt olvastam, hogy nem minden autó lesz drágább, sőt. Az új picivel, de a "használt" nem. Szalonokban meg lehet csipni Pool-car-okat párezer km-vel és többszázezer ft kedvezménnyel.
Elnézést az off-ért, nem igazán autós topic vagyunk
Inkább babakocsis, ha már a kocsiknál tartunk. Elsőbabás társnőim, az sem lesz könnyű választás! Véleményeket tanácsokat szivesen vennék, mert van 10000000 féle, ilyen-olyan, Gabi, Kitty mit javasoltok?
Mindjárt dél....
Szilvus
ma 18