Sziasztok!
Nemrég értünk haza, ma voltunk ugyanis a 6hetes kontrollon. Elvittük Bencét is, nagyon tetszett a doktornőnek
Szerencsére végig aludt, egy picit sírt csak akkor mikor öltöztettük. De a kocsiban újra beájult. A ti babátok szeret autókázni? Mert Bence abban a pillanatban bealszik, amint elindulunk, de sokszor már akkor mikor betesszük a hordozóba vagy a babakocsiba
Tegnap nagyon sírós délutánunk volt, gyorsan összecsomagoltam a gyereket és már mentünk is sétálni, el is aludt rögtön
Megpróbálok mindenkinek írni, remélem Bence nem ébred fel idő előtt
Anita!
Nagggyon édes Robika, olyan kis huncut ahogy fordulni készül
nem semmi lehet lefotózni 2 mp alatt
És milyen nagy szeme meg haja van!
Remélem azóta már túlvagytok az oltáson és nem sírt Robó.
Én is úgy gondolom hogy ameddig tej van, addig nem adok neki mást, esetleg félévesen elkezdjük próbálgatni az új ízeket. Nekem azt mondták hogy víz vagy tea, de nem muszáj azt sem.
Batkamanó!
Mintha csak egy védőnőnk lenne... az enyém is ezt javasolta, sőt a gyerkorvos is, amit én azóta sem csinálok, de nem is fogom!
Nem hagyom egyedül aludni Bencét, mivel Ő NEM SZERET egyedül elaludni, szüksége van ránk, és törődésre vágyik. Nem lenne szívem egy percig sem sírni hagyni. Az más hogy van olyan mikor tudom hogy csak azért sírdogál hogy felvegyem és ha pl. eszem vagy mondjuk wc-re kell mennem, akkor arra a rövid időre hagyom, de utána megnyugtatom. Este viszont sosem hagynám ott sírva, inkább simogatom, beszélgetek hozzá és szépen elalszik. Főleg most van nagy szüksége ránk, mivel hasfájós amúgy is van elég baja
Fuldokolni ő is szokott, és ez engem is nagyon kikészít. Nagyon meg tudok ijedni! A büfizéssel pedig nálunk az a gond, hogy ha nem jön elég hamar, akkor türelmetlen lesz, elkezd feszengeni és majd kiugrik a kezemből. Olyankor elkezd sírni, néha már levegőt sem vesz. Ilyenkor testhelyzetet váltunk, legtöbbször bejön, ha nem akkor újra cici, csak hogy megnyugodjon. Tegnap óta pedig adom neki az Infacolt szopi előtt, hátha ez segíteni fog.
Szisz!
Kádban lehet fürdeni, ma megkérdeztem a dokimat
De jó nektek hogy Boróka a kiságyban megnyugszik
, nálunk Bencike akkor kezd el ordítani ha betesszük a kiságyba. 3 napja egy percet sem aludt ott...
DBarbi!
Fanni nagyon gyönyörű! A férjemnek is nagyon tetszett, főleg azon a képen ahol úgy beszívja a
száját
de mindegyiken gyönyörű!
Ilyen baby-gymet majd mi is szeretnénk venni, csak Bence még kicsi hozzá.
http://www.gericom.net/bambino/jatszofeszkek.htm Ezen a weboldalon is vannak jó dolgok, csak elég drágán.
De innen rendeltem fürdőnacit Bencének, bár még nem kaptuk meg. Nemsokára ugyanis menni akarunk bébiúszásra
Gabi, Barbi, Diti!
Nagyon aranyos Zsoltika is, Ádám is, és Réka is.
És Diti, a közös kép a gyerekeidről szuper
nagyon édes lehet a kisfiad hogy így gondoskodik a hugiról
Gondolom bevonjátok, nehogy féltékeny legyen. Tényleg nincs semmi probléma ilyen téren? Vagy ilyen kis korkülönbségnél ez még nem jellemző?
Susie!
A képeket valamiért nem tudom megnézni
Épp ma voltunk a 6hetes kontrollon, megvizsgált a doktornő + vett le vmi kenetet amit kitenyésztenek, megnyomogatta a hasam, nagyjából ennyi.
A sebem szépen gyógyul, de írt fel egy Contractubex nevű krémet rá, állítólag ez szépen elhalványítja majd. Megkérdeztem a fürdést, lehet kádban, semmi korlátozás nincs és eddig is lehetett, tehát nem kell aggódnunk!
Viszont fogamzásgátlót nem javasolt, mert nem tudják hogy milyen hatással van a babákra a szopi miatt. Szerinte egyébként sem eshetek teherbe rendszeres szoptatás alatt... amiben én azért nem vagyok biztos. Vagy ha igen, akkor jön a kistesó?
Ő a spirált ajánlotta, de csak 3 hónap múlva lehet feltenni, majd még meggondolom!
A súlyomat szerencsére nem tudom, mert nincs mérlegünk, de jobb is mert szerintem én híztam mióta itthon vagyunk. Nem tudok ellenállni az édességnek sajna... De jövő héttől leállok vele, és tornázni is szeretnék. Csak úgy ligthosan
De a hasam nekem is nagy, vagyis a terhesség előtti önmagamhoz képest
azért nem olyan vészes, de lötyög
A tali pedig nagyon jó ötlet, már én is akartam kérdezni. Én mindenképp benne vagyok, nem tudom a többieket érdekelné-e. Csak kérdés hogy hol és mikor? Mi pl. a XIII. kerületben lakunk, de ami jól megközelíthető és nincs túl messze innen, az nekem jó!
Most megyek, mert 4re jön a gyerekorvos!
Üdv: Vera