Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Anyukák és Apukák!
Ha Ti is úgy érzitek, hogy a család-munka feladatkör kellőképpen tunyává tett benneteket, valamint szerettek kosarazni, akkor labdára fel!
Szeretnék szervezni egy lehetőleg 30 év felettiekből összeálló 15-20 fős kosaras brancsot Budapesten, akik hetente egy, esetleg két alkalommal rendszeresen összejárnak két-két órát játszani. (Lehetőleg Budára szervezném és természetesen estére.)
Azt szeretném, ha ez nem vérre menő meccs lenne - teljes pályás előre hajigálásokkal és önző kosárra dobálásokkal - hanem testmozgás, szórakozás, élvezetes játék, ahol az ember az ellenfél szép kosarának is örül, és nem ciki, ha mellé megy. Nem az a lényeg, hogy profi legyen aki jön, elég, ha lelkes amatőr, aki a gimiben vagy az egyetemen imádott kosarazni.
Ha elérjük a 12 fős létszámot, elkezdek termet keresni, de természetesen mások segítségét sem fogom vissza utasítani. A személyes adatokat nem ide, hanem a rozsdax@freemail.hu-ra kérem.
Ki a fotelből, el a TV-től és a computertől!
 
 


Hoho, micsoda kezdeményezés. Mamák is mehetnek? Akkor is, ha tökmagok és kétbalkezesek??? Nálunk apa imád kosarazni és tud is rendesen, sajnos, én viszont nem ütöm meg a kellő szintet...Kép

Puszi:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Természetesen hölgyek is jöhetnek, csak semmi diszkrimináció!
 
 

 
 

Én maximum drukkolni mennék el, mert nem szerettem soha a kosárlabdát üzni, ellenben nagyon szerettem röplabdázni. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Nem lehetne inkább röplabda?: Akkor áprilistól szívesen csatlakoznék. Kép
 
 


De jó! Kép Szeretnék, talán apával együtt (ő régen profi volt, most csak edző), viszont én most várom a második gyerkőcöt, úgyhogy még vagy fél évig nem aktuális, de nagyon jó ötletnek tartom és feltétlenül szóljatok, ha lesz belőle vmi, mert amint lehet, csatlakozunk!KépKépKép

Zafi
 
 


Solya!

Mi meg szervezzünk röplabda csapatot. Kép

bigacsiga Kata

ui: Aztán mi megyünk szurkolni a kosarasoknak ők meg jönnek nekünk. Kép Kép Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Kép

ki jön röplabdázni?
 
 


Kedves Kata & Solya!

Szívesen megyünk majd drukkolni, de addig is meg kellene próbálnotok a kosarazást. Hátha már tetszene, ahogy múlik az idő, változik az ember izlése Kép.

Zafi, a párod hogy viszonyul a dologhoz? Mármint, hogy jöjjön közénk játszani.

Mivel az Indexen lévő azonos topicomat előbb nyitottam meg, ott gyűjtöm a névsort:

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9101471
 
 


Hát ez már régen volt.. :(

Lett valami a szervezkedésből?

Akinek van kedve, újrakezdhetnénk. :wink: Akár gyerekfelügyelettel is.. :wink:

M.
Vendég
 


Mango, én szívesen csatlakoznék, anno sajnos nem tudtam. Akkor is és most is a döntő tényező a helyszín és az időpont - sokat vagyok a gyerekkel egyedül, és még nem lehet egyedül hagyni kilenc évesen.
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: