Sziasztok!
Beus!
Csodaszép ez a kis fiú!!!És nagyon ügyes is!Alíz még mindig nyavajog ha hason kell neki feküdni
,pedig már 5 hónapos.
Zsu!
Nagyon szépen köszönöm a képeket,de megoldódott a dolog,mert a dédiéktől a kislány azt kapott húsvétra,így mára tárgytalanná vált a dolog.De még jó hogy mondták hogy vettek,mert képzelheted hogy ha esetleg én is veszek...
Szegény kicsid,remélem hamar rendbejön a picur foga és ínye,én tudom hogy milyen nehéz ilyenkor,hiszen Barni is annyira érdeklődő volt és szeleburdi,de ő még a mai napig olyan és hát nem könnyű!
Ágota!
Sikerült beszélni velük?Remélem tudtam segíteni egy kicsit:)
Képzeljétek hogy sikerül a hitelt átvinnünk és nem is akár hogy:
A K&H-hoz visszük,ahol 5 évig 30 és 40 ezer között kell fizetni,majd 70 körül és arról nem is beszélve hogy 25 évre kamatkedvezményes a dolog!Hát nem mindegy,mert most az OTP-nél 63-at fizetünk ami most már 4 év után felmenne majd 100-ra.Jelenleg 10ezer forinttal nem tudnak elszámolni,nem tudnak magyarázatot adni hogy mire vonják le.Megkérdeztük azt a személyt is aki jártas a banki dolgokban és ő sem tudta hogy mire fel szedik be azt a pénzt.Arról nem is beszélve,hogy kaptunk ma egy levelet,miszerint nekünk 7-ig be kellene fizetni +55 ezer ft,mert hogy Alíz papírjait nem 60 napon belül adtuk le,csak hogy az nincs benne a szerződésben hogy felszámolnak akkor x-kamatot meg kez.költséget,stb...és már azzal fenyegetőznek hogy behajtó jön
.Mindez most jutott eszükbe,mikor mi jan elején leadtuk a papirokat és akkor nem szolt senki.Meg hát ez ugye a megelőlegező kölcsön volt aminek az volt a feltétele hogy 4 éven belül meg kell születnie a kicsinek,mert ha nem akkor kell visszafizetni.Beszéltünk egy ügyvéddel és azt mondta hogy ez lehetetlen hogy ők ilyet küldjenek,mert akkor az Állam küldte volna a papírt,mert ilyet az otp nem küldhet,mert ehez nincs köze!
Szal megint le akartak minket nyulni!
Bocsi hogy kicsit hosszúra nyult,de nagyon dühös vagyok!
Nyudodalmas jó éjszakát nektek!
Helga