Sziasztok!
Én is uj vagyok itt és szeretnék bejelentkezni a táblázatba.
Ma sikerült visszamenőleg is elolvasnom a topikot és már sok ismerős névvel tatlálkoztam.
Szóval adataim a következők:
Lakhely: Csömör
Kórház: MÁV kórház/dr. Harsányi
szülés várható ideje: 2004.febr. 9. (ua. mint KisBuksinak
)
Már van egy 8 éves kislányom- Alexa
Pocaklakó : 1 talán fiú, de két hét mulva kiderül, mert várjuk a magzatvizvétel eredményét.
Babonából addig nem is választunk nevet.
Az elmult 3-4 hetet végig stresszeltem, mert alacsony AFP miatt további vizsgálatokra küldtek. Mire meglesz az amniocentézis eredménye már tul leszek a 25. héten, ugyhogy nagyon izgulok és számolom a napokat.
Eddig a babás-vásárolgatásokról is letiltottuk magunkat, de holnap megyek a KIKA-ba, megnézni azt a kiságyat.
Hamár igy magunk között vagyunk, jöjjön a Sex téma:
Most 2 hétig le voltunk tiltva a magzatvizvétel miatt, de a párom észre sem vette a különbséget.
Nálam az eddig emlitettekkel forditott probléma van. Terhességem előtt főleg a nálam a karrier volt előtérben igy este már nem sok kedvem/erőm maradt "produkálni". Viszont amikor abbahagytam a munkát a 4. hónapban és itthon maradtam egyszerre felszabadult egy csomo energiám és éjjel-nappal a sex-en jár az eszem.
Sajnos a páromra a terhességem pont ellentétes hatással volt(van)
. Kb. 2 hónapig felém sem bir nézni és kimerültségre hivatkozik.
Persze szeret Ő engem, mert kedves és bujos, csak nehogy szexelni kelljen. Ha nagyon rámenős vagyok, akkor sem járok sokkal jobban, mert akkor meg olyan gyorsan vége van, hogy nekem semmire sem marad időm.
Higgyétek el, ez igy nekem nagyon szar!
Fáj a lelkem és egyáltalán nem érzem nőnek magam
Lehet, hogy most Ő sem a NŐ-t látja bennem, hanem inkább az ANYÁ-t? Olyan mintha nem nagyon merne hozzám érni és ezért visszafogja magát.
Ha ösztönösen közeledik, akkor is legtöbbször a hasamat simogatja és azt mondja "szia Pocak!". Ez igy aranyosan hangzik, de ÉN NŐ IS szeretnék lenni!
Szoval simogatást, puszikat meg masszirozást minden nap kapok , de valahogy nekem mégsem elég.
Ezt tetézte hogy a hét elején azt álmodtam, hogy megcsal a férjem. Egész éjjel bőgtem! Erre reggel elmeséltem és teljesen hülyének nézett. Szerinte tul sok időm van és hirtelen tul sokat foglalkozom vele. Persze azóta egy kicsit jobban figyel rám.
Az is zavar, hogy eddig mindent meg tudtunk beszélni egymással, de most ez a kommunikáció is akadozik.
Még van türelmem, de meggig...?
Ja, az előző gyereknél, persze teljesen forditva volt! Ő mindig szerette volna, én meg szinte soha. Ha véletlenül csináltunk akkor nekem sehogysem volt jó, ezért nagyon sokat kisérletezgetett velem.
A szülés után kb. 1,5 év türelmére volt szükség, mig finomat visszatérhettem a normal kerékvágásba. Ami leginkább a nőiesség tudat visszatértével vonható párhuzamba. Mikor már nem volt tele tejjel a mellem, lehetett szép ruhákat felvenni és nem csak babát neveltem, egy kicsit tanultam és később dolgoztam is.
Bocs, hogy hosszu voltam, de a visszaolvasás miatt ez most kikivánkozott belőlem.
Üdv minden topiktársnak.
Fiona
23+3