Gőzöm sincs,mennyivel született a gyerek,de a végeredmény szempontjából mindegy is lett volna...Neki lehet,másnak nem..mármint kérni a császárt.Mert hogy nem a doki javasolta,az biztos.Majdnem.
A kolléganőm lányát pl hagyták 36 órát vajúdni,közben a gyerek pörgött benne,hol fejjel lefelé volt,hogy farral...az osztályvezető meg lefújta a kiírt császárt 1 napos vajúdás után,mondván,ez nem kivánságműsor...aztán mégis az lett,csak jó fél nappal később...
Juli!
A kérdésedben a válsaz-->igen,lóvé miatt kellett a gyerek.Na meg hát így normális,nem?Ami engem bosszant,hogy sok kismama önértékelését tették tönkre,bár ma már Norbi szabódott,hogy ők nem követendő példa,csak így boldogok és kész.Jókor jut eszébe...
Akkor miért nem jutott eszébe,amikor kérkedett azzal,hogy 60 km-t bicikliztek 5 vagy 6 hónaposan és Réka hajtotta őt...
ÉN végig attól rettegtem volna,hogy elesek a bringával és baja lesz a babának...
Na de a gyermek tökéletes,szinte észre sem veszik,hogy van,semmit nem változott az életük,4 óránként szopik,éjjel ezért csak egyszer kel(?),külön szoba,légzésfigyelő és anyuci olyan halkan mászik ki az ágyból,hogy Norbiapu észre sem veszi...Szóval idill,ezt ők nyilatkozák.
Majd ha jön a hasfájós időszak,a fogzás és egyébként is...de náluk ilyen biztosan nem lesz.
Anyapoc