Új privát üzeneted érkezett!

Katus

sok boldogságot kivánunk az egész családnak!!!!
Nőjjön nagyra Mártonka!!!!! :wink: :)
Vendég

Viol

nálunk simán tart még!!!! :twisted:
Sőt egyre rosszabb!!!!
Tegnap ezt mondta a hisztiroham végén:" Ti ténylge hülyék vagytok" NA ezt vajon honnan szedte??????Áldásos ovi!!! :twisted:
De azért megmondom öszintén majdnem elnevettem magam ahogy ezt mondta...De persze megszidtam érte!
Vendég

Drága Katus!

NAGY-NAGY GRATULA, ISTEN HOZOTT KICSI MÁRTON!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Ezt láttátok? :-)

Lehet majd megtudjuk sasolni Jotóka vagy Katus bébijét. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

KépKép
KépKép
mirama

Micsoda hírek épp tegnap este járt Katus az eszembe vajon egybe van-e még, mert régen jelentkezett.Micsoda szép húsvéti ajándék!

Juto, gratulálok a kislányodhoz,sok örömet kívánok hozzá.

Katus, neked is nagy gratuláció a Mártonhoz és sok sok örömet kívánok az egész családnak.

Csajok,telihold van bizti ezért nem ment az alvás.Én összevissza álmodom mindenféle hülyeséget ilyenkor.Alexandra meg felszokott ébredni ma is kétszer igaz egyszer a pisi miatt.

Viol,hisztikorszak nálunk is bőven tart még és szerintem, ha bekerül az oviba mégrosszabb lesz.Bár nálunk hála olyan még nem fordult elő , hogy toporzékolna, vagy földhözvágná magát,nagyon megértő szokott lenni ha pl. valamit nem kap meg vagy nem ehet meg valamit mert épp mondjuk ebéd elött vagyunk tudomásul veszi, hogy nem lehet bár azért probálkozik győzködni nem sok sikerrel.Remélem nem is fog.Ált. rá szoktam hagyni és ha látja nem foglalkozom vele akkor abbahagyja.

Rik,milyen életbiztijük van a lányaidnak?Melyik biztósítónál?Ha nem titok elárulod nekem akár privibe is .Köszi!

Zília

Kép
kertész ákosné

Mirama

én is láttam már ezt,de itt nem jön be,csak ha a Győrre kattintasz,és ott az archivumban.Vagy máshogy nézitek Ti meg??

Zília

nem titok! :wink:
Generálinál van.
A lakás még az aegonnál,de ott sokat fizetünk,még ott át kéne lépni valami kedvezőbbe...CSak ugyebár nem néztem még utána :roll:
Vendég

Rik! Amit itt belinkeltem nem jön be három soproni bébifotó? Én ezt a hármat látom, igaz már többnek kéne lennie. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!!

Gyors leszek, bocsi...

Nekem bejön az oldal, rendesen! :)

Látom a bébiket!

De gondolom ez olyan, hogy ha a aszülő hozzájárul, akkor van fent, nem?

Jah, kellemes húsvétot mindenkinek!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Voltam Katusnál a kórházban. :-)
Megindult a szülése, mivel az egész családjuk benyelte a hányás-hasmenéses vírust. Katus kapta el legutoljára, nem úszta meg. És megint rekodszülése volt, 20 perc!!! Jocó ép a kitolásra ért oda. :lol:
Viszont Marci baba nincs Katussal, el vannak különítve, megfigyelés alatt van Marci, hogy vajon Ő nem kapta-e el a vírust. Remélem ma már együtt lehetnek, borzasztól lehet, hogy a szülés óta nincs Vele!

Katus amúgy jól van, gátvédelemmel szült, pici repedés lett csak.

Szóval lehet, hogy nem túl kellemes volt a terhessége de ez a gyors szülés megint kárpótólhatta, akár csak Máténál. :-)

Remélem Katus nem szid meg, hogy ezeket leírtam, ügyeltem, hogy semmi olyat ne írjak.... :lol:

KépKép
KépKép
mirama

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Katus
szegénykém....azért nem semmi ez a gyors szülés! :wink:

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk!!

Kép
Vendég

Nem semmi Katus ez a gyors szülés , de azért apa a legfontosabbra azért odaért.Szorítok, hogy minél elöbb Márton vele lehessen rossz lehet nélküle.Otthon indult meg a szülés?

Nálunk Alexandra tegnapra náthás lett éjjel belázasodott , ma már jobb a nátha helyzet, de ebéd utáni alvásából lázasan ébredt.A hangulata jó és az étvágya is remélem nem lesz semmi komoly nem szeretnék húsvétkor az ügyeletre menni.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Zília

Kép
kertész ákosné

KEDVES KATUS!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK MÁRTON BABÁHOZ :lol:
Remélem nem kapta el a vírust, és minél hamarabb együtt lehettek.

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Ábel már úgy várja. 2 éves korától jár locsolni :lol: Nagyon élvezi.

Kép

Kép
ábibaba

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

A lányoknak pedig sok locsolót! :wink: :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

Nálunk sajnos betegen telik a húsvét Alexandra ma is belázodott és köhög az orra is folyik még egy kicsit,de azért a nyuszi ajándékainak nagyon örült.

Szép napot mindenkinek !

Zília

Kép
kertész ákosné

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Katus!Nagy-nagy gratula a bébihez legyetek nagyon-nagyon boldogok! :D :D :D

Kép
dzsezmin

Jutoka!Neked is gratula a babához! :lol: :lol:

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepet kívánunk!

Anikó, Kincső

Kép[/url]
quito

Boldog Húsvétot Mindenkinek!

Kép ............................. Kép
Kép .................................. Kép
Kép ................. Kép ................ Kép ................................. Kép

jutiboszi

Sziasztok!!

Jobbulást mindenkinek!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++

Nálunk Dorka "csak" köhög, de már kezdettől felszakadt neki, vmi köptetőt adtam neki. Sztem el sem viszem dokihoz. :roll:

Katus hírei!!!!!!! Áááá, már olyan kíváncsi voltam, olyan jó híreket hallani róluk!!! Én is remélem, hogy nem kapta el Mártonka a vírust és hamar együtt lehetnek!!! És ilyenkor viheti neki a tejet? Vagy Katus még beteg? Vagy hogy van ez?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ma voltunk a doktor néninél ,mert nem javult Alexandra sőt tegnap este már 39,2 volt a láza reggelre meg 38,7.Nem a mi doktor nénink volt hanem helyettesítő egy idősebb , de ő is nagyon aranyos volt.Mandulagyulladása van.Kapott antibiotikumot , köptető, orrcsepp.Remélem most már gyorsan meggyógyul.Kinek hogy telt a húsvét hol mit kaptak a gyerekek és persze a szülők?Jutóról, Katusról tudtok valamit, mikor mehetnek haza? Nálunk Alexandra az unokaöcsémtől kapott egy igazi nyuszit olyan aranyos úgy örült neki a lányzó és ma reggel sikerült nevet is találnunk neki méghozzá Oszkár lett.Na mennem kell türelmetlen a lányzó.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Kicsit köpök / :lol: /, Katusék ma hazajöhettek. Biztos jön majd ha van egy szusszanásnyi ideje. :-)

Zília! Gyógyuljon meg Alexandra! Nálunk is mindkét gyerek taknyos+köhög, Mira már csak picit, Noelen a sor. De szerencsére nem kell gyógyszer, jó lenne ha így kihúznánk.

Dorkának is sok gyógypuszi! Sok beteg van most, nem csodálom, hogy Dorka is elkapta. Szerintem elég Neki a köptető.

KépKép
KépKép
mirama

Hello! :D

Köszönjük a jókívánságokat! :D

Majd mesélek, átfutottam az utolsó oldalt!

Jutóka Nagy gratulala nektek, sajnos nem "találkozhattunk" mert el voltam különítve :( gyerekek hihetetlen bent feküdtem 5 napot de sem a csecsemőknél sem a gyerek ágyasoknál nem voltam szóval nem ismerkedtem meg az ég világon senkivel....
Na erről ennyit. De megértem tökre igazuk van, csak hát rossz volt. Főleg Marci meg hát Máté nélkül, de hát inkább kibírja az ember csak baj ne legyen.

Kriszti! :lol: :lol: :lol: a köpő :lol: :lol: :lol:

Egy kis kép:tegnap előtti, ez a legfrissebb a gépen.

Minden betegnek jobbulást!

Puszi

Kép

katus78

Hú, Katus, nagyon szépséges a kis bébid :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Zsanett, alvás! Holnap hosszú út lesz! :lol:

Itt is írom, hogy édes Marci, kis formás, kerek feje van. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Zília,
és mi lesz a nyuszival? Nálatok marad? :)

Katus,
áá, de helyes kis pasi!!!! Én azt szoktam mondani, hogy az ilyen picuri gyerekek szinte egyformák, nehéz megmondani, hogy kire hasonlít, de Márton!!! Szerintem ezen a képen nagyon Te!! :D Meg Máté! :D Jajjj, olyan jó nektek!!!!! :P :P :P
Vigyázzatok magatokra!!!
(Majd bejelentkezek valamikor zavarni kicsit... Majd...) :roll: :oops: :P

Köszi, Cajok, Dorka sztem is kihúzza gyógyi nélkül. Rotyog neki, remélem nem rosszabb lesz, csak jobb.

Továbbra is jobbulást minden Apróságnak!!!
++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

vagyis hát nem gyógyi, inkább doki nélkül...

KépKép
viol81

Jah, Márton végül hányadik hétre érkezett? Betöltötted már a 37-et? Vagy át is lépted már?

KépKép
viol81

Katus,jó hogy már otthon vagytok ha van időd gyere és mesélj.Marci meg nagyon szép baba mégegyszer sok boldogságot hozzá!Máté mit szól a kistesóhóz?

Viol,nyuszi marad nálunk egyelőre az előszobában van aztán majd lesz neki építve valami házikó és megy ki nyáron az udvarra télen meg a kamrába.Dorkának is jobbulást kívánok gyógyszermentesen.Sajna mi nem úsztuk meg, de remélem mostmár javulni fog tegnap egész nap nem ment 37 alá a hője Alexandrának.

Zília

Kép
kertész ákosné

Viol! Dorka hajszerkezete.....egyre édesebb! :lol: Jó ez a kép Róla! /ami a vonalzón van/

Remélem mi is kihúzzuk gyógyszer nélkül. Noel full takony és köhög egész nap, elég nehéz elhinni, hogy ez csak úgy meggyógyul, de reménykedünk! :-)

Katus úgy tudom betöltötte a 37-et, de lehet el lett számolva az elején és már a 38-at töltötte.

KépKép
KépKép
mirama

KATUS!!
GYÖNYÖRŰ FIA(I)TOK VAN(NAK)! :lol:
GYERE MESÉLJ MAJD!!

JUTÓKA???????IRJ!!!
Vendég

Sziasztok!

Katus-gyönyörű Márton!!! :lol: :lol: :lol:

Zília- mi is a doktor bácsinál voltunk a 18 hós oltásért. Kincső teljesen el volt tőle bűvölve :shock: , engedelmesen nyitotta a kis száját, hogy a torkát megnézhesse a doki bácsi... Végig halandzsázott neki. Tiszta pasiőrült... A múltkor egy apukával kezdett ki a játszin :oops: Gyógyulást kívánok Alexandrának.

Ezt húsvétkor csináltuk (a kiscsajos cuccot apától kapta :lol: ):
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Kriszti,
köszi! :D Igazából nem könnyű a hajával, mert nem mindig engedi, hogy kifésüljem, viszont ki kell... Főleg így, amikor így néz ki reggelente, mint a képen. Hsz végére beteszem nagyban is, a vonalzó mellett elég gyérül látni. Levágatni rövidre viszont nem akarom most még, mert akkor meg sehogy sem állna, mert hullámos. Szóval úgy tervezem, hogy ősz környékén vágatok le belőle egyenesre, bár az is összeugrik. De az legalább egyforma lesz. Most azért nem akarom, mert most meg lehet neki csinálni egy egész copfot is, nyáron jó lesz összekötni a melegben, nem lóg a tarkójába.
Na, most jó sokat pofáztam... :oops:
Noelnek jobbulást!!!!! Nálunk takony azért nincs, jajj, de gyűlölöm, még magamon is, nem még szegény gyerekek...

Kép

Anikó,
ohhh, apuka hogy kényezteti már most a kislányát szép ruhákkal! :) Mi lesz később! :wink: Nagyon csini! és ezt ilyenkor egyedül veszi meg, vagy te is látod?

KépKép
viol81

egy copf :D

Kép

kettő :D

Kép

na jó, aztán eldugulok... :D

KépKép
viol81

Anikó, nálunk egy idősebb doktor néni helyettesített,de Alexandrának ő is tetszett igaz barátságos is volt, de sajna a nevét nem tudom elfelejtettem a recepten megnézni.Csini a csaj ügyesen vásárolt apuci.

Viol, elhiszem , hogy nehéz a hajával, de akkor is nagyon aranyos vele nekem tetszik, hogy olyan göndör és jó soknak látszik.Alexandrának épp hogy csak a vége kunkorodik.

Alexandra kezd jobban lenni ma csak délután volt láza ami estére le is ment, az orra sem folyik már annyira ,de még csúnyán köhög.Olyan anyás lett még ilyen talán nem is volt alig enged el maga mellöl.

Reniről tudtok valamit olyan régen jelentkezett?

Jó éjszakát mindenkinek?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Merre jártatok csajok ma?Ilyen nagyon nem is volt , hogy senki ne írt volna.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Na, akkor megtöröm a csendet! :)

Végre tavaszi idő van, úúúgy vártam!

Nálunk még tart a taknyos+köhögös korszak, Mira már alig, Noel is javult azért. Talán kopp-kopp hétfőre egészségesek leszünk.

Viol! Mirának kicsit hullámos volt a haja, mikor levágattam akkor viszont eltünt a kunkor, tök sajnáltam.
Mondjuk Dorka haja elég göndör, Neki lehet maradna akkor is ha vágatsz belőle.

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
de jóóó képek!!! Igazi húsvéti, nyuszival! :) És basszus, ilyen hideget húsvétkor... :? :x

Igazából Dorka haja is csak lejjebb göndörödik, fent a tetején nem annyira "durva"! :D Ha naon rövidre levágnám, lehet hogy neki is eltűnne, de annyira én sem akarom. Majd meglátjuk. Én is tök göndör voltam, és vágás után már nekem sem maradt meg anno.

Mi is kint voltunk tegnap a jó időben! :)

Kis betegeknek jobbulást!!
+++++++++++++++

Azért elvittem Dorkát, hétvége előtt, nehogy utána meg bánjam. Kicsit piros a torka, de a tüdeje tiszta. Csak köptető kell, más gyógyit nem írt fel.

Katus, hogy vagytok? Milyenek az éjszakáitok?? :) Máté? Mit szól az öcsihez? Felébred éjjel, ha Márton is fent van?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Olvasó üzem módban vagyok, bocsi, de még nincs sok időm, kezdi felütni a fejét a has fájás :cry:
De muszáj volt Viol reagálnom, Máté kb 10szer van mostanában fent éjjel, Marci 2szer szóval ez van... :lol: :lol: :lol: Már csak röhögni tudunk kínunkban....

Dorka csodaszép...
Kriszti a te lurkóid is :wink:
Na meg persze Kincső is a csajos felsőben :D
jó éjt!

Majd megpróbálok hosszabb lenni.....

puszi

katus78

Ja és a nap poénja: Máté nagy csöndben "dolgozik" megyek oda erre a melltartó betétemet gyömöszöli a pulcsijába... :lol: :lol: :lol: aztán úgy mászkált :lol: :lol: :lol:

katus78

[quote]a írta: nap poénja

Hááát, Katus, nemtom ez nem-e az év poénja :?: :!: :lol: :lol: :lol: Csak mert elképzeltem... :lol: :lol: :lol: Édes... :):):)
Akkor van tejcid rendesen? Nem volt nagy gáz, hogy napokig nem voltatok együtt?

[quote]M írta:áté kb 10szer van mostanában fent éjjel, Marci 2szer szóval ez van... Már csak röhögni tudunk kínunkban....

te jó ég.... nálunk ez az egyik ok - szerintem - ami miatt Gábor kemény dió lesz a jövőben... :?
Remélem, hogy csak kezdeti nehézségek és nem keveredtek bele teljesen Marcival is, mint Mátéval.
És ha fent van Máté, akkor sír? Vagy csak dünnyög? Egy szobában vannak?

KépKép
viol81

Katus!Csodaszép a bébi és hihetetlenül rád hasonlít!Olyan édi!! :lol: :lol: :lol: Máté nem féltékeny?Várta már nagyon a picurt igaz?
Mi szoktuk Levus kérdezgetni,hogy akar-e tesót és mindíg határozott nem a válasza!Bár most mi sem akarunk!
Jól vagytok?

A beteg gyerkőcöknek jobbulást!

Kép
dzsezmin

Helllllooo Gabó!!!

Akkor átmenetileg szünetel a projekt? Hogy vagytok? Házzal hogy álltok?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Viol!Igen úgy 2-3 évig biztos!
Házzal lassan,de biztosan haladunk.Nyáron cseréljük Levi szobája az ablakokat,bejárati+spájzajtó meg apró-cseprő dolgokat.Most fűvesítem be hátul a kertet ott Levi játszóhelye!Homokozó,hinta,csúszda,pancsoló ahogy a pénztárca engedi!
Köszi jól vagyunk fiúk épp alszanak én meg élvezem a csendet!Jövő héten megyek ovib ügyben intézkedni.
Szabi alatt sokat leszek otthon(csak kár,hogy te már melózol),mert anyu nincs jól és akkor tali hegyek orrba-szájba! :lol: :lol:
És ti jól vagytok?

Kép
dzsezmin

Gabó,
csak délelőttönként dolgozok ám, és csak 2 napokat, aztán 3 szabad meg ilyenek. Szóval bele nem rokkanok, lesz időm midnen másra is. :)
Anyuddal mi van??
Mi köszi megvagyunk, élünk, mint hal a vízben. Szóval semmi különös. :roll: :P

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?