Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát igen,elég randa egy idő van most,esik itt is a hó.Brrrrr.

Cuki
olyan kis helyes Adri azzal a két copffal,naon jól áll neki.
Használd is ki ezt a pár napot,amíg elkezdődik a meló.

Erszényes
szoktál olvasni?Remélem,mert akkor írjál is!

Hogy van mindenki?

Én most elég fáradtan,holnap reggel 4-re mek dolgozni,mert ezer a meló,így amíg nincs vásárló,7-ig elég sok mindent meg tok csinálni.Nehéz lesz.

Jó éjt mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
Anna csupa 3-as :lol:

Kisévi
Én még Pestről írtam, fél 6-kor indultunk haza, és Lajosmizséig az utolsó 14 km-t olyan hóviharban tettük meg, hogy az sem látszott, hogy hol az út. Nagyon féltem, komolyan...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Adri
Írtam mailt a kisrucikkal kapcs, de hibát jelez vissza.
Új mail címed van?

Hajny
Ma mikor érsz haza? hátha.... :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana!
Nincs új címem, még mindig az, de ha vagy iwiwen, küljd ott!
De töröltem leveleket, lehet, hogy az volt a baj!

Kép
adrienn021

Kép
Alit végül legyűrték az álommanók......
Elég nagy a káosz itthon,egyre betegebb vagyok...remélem Ti jól vagytok!!!Nagyon sok locsolót kívánok annak,aki erre vágyik!És jó pihenést az ünnepek alatt!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Nana
bocsi,csak most kapcsoltam be a gépet,most olvastam.Sajna Annát ma vittem dokinénihez,belázasodott.De csak egy kis vírus,semmi komoly.
Gondolom szombat délután nem jó mi?Dolgozom fél egyig.

Gadevi
mennyi sok játék,és milyen édesen alszik Ali.Ilyenkor olyanok mint az angyalok,szét kellene csókolni őket!

Lina
milyen figyelmes vagy,nem is láttam. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Köszönöm szépen a dícséreteket!
Nagyon jó kisfiú, el sem hiszem, Levi után....

Majd ha már kialakul vmi rendszer az életünkben, jövök :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Jóóól el vagyunk veszve...... :oops:

Judit: szívből gratulálok a kis Nimródhoz!! Örülök, hogy "jó" kisbaba!! :wink: :lol:

hajny: nem olvastam, Jancsi egész 7-en estés volt, úgy elpörögtek a napok...... :cry:
Naggyon kíváncsi leszeka rucidra!! Melyik cipőt vetted végül, amit együtt néztünk ki??
Fodrászod van már a nagy napra???

Cuki: nagyon jó a kép amit feltettél Adriról meg Bencéről!!! :lol: :lol:
Húú élvezd ki ezt a jó időszakot, tényleg nem lesz ilyen utána már....

KépKép
erszényes

Hajni

Ma reggel (vagyis hajnalban) hallottalak, ahogy készülődtél, meg amikor indultál. Brrr, nagyon korán volt, nem irigyeltelek.

Anna hogy van? Bence most nagyon szenved és nem érzi jól magát, remélem, hogy nem lesz beteg. Hétfőn indulnánk Gallyatetőre.
Adri képzeld már napok óta annyit eszik, hogy nem győzünk csodálkozni.

Erszényes

Ti hogy vagytok? Múltkor jó volt, hogy szóltál az akció miatt az utazási irodában, még aznap be is fizete István, csak félek, hogy közbeszól vmi betegség. Pedig úgy várom, hogy menjünk pancsizni, fürdeni és jókat enni.

Lina

Jó lenne, ha máskor is eljönnétek, csak akkor a kedd jobb lenne. Most kivételesen szerdán nem volt edzés, azért voltunk itthon.

Andi
Kép
cukkker

Cukker: nagyon örülök, hogy sikerült a Galyatetős!! Pedig tök véletlenül láttam ám meg.... :wink: :lol:
Remélem nem szól közbe semmi és naggyon jó lesz nektek!! Hány napra mentek??

hajny: Isteni volt a pogika!!!! Kösziiiiiiiiiiii!! Azóta már gondolom pihizel!!!! :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Cuki
ilyen hangos voltam reggeli készülődésnél?Bocsi,nem tudtam!

Erszényes
örülök hogy ízlett,lenyomtam kilenc órát bent,elég kemény volt a mai nap.Egy kicsit szunyáltam,most meg itt csücsülök,meg fel kellene ébreszteni Annát.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Minden fotó csodaszép :)

judit
hatalmas gratula Nimihez :)

Pille
Ti milyen instrukciókat kaptatok a házi orvostól bárányhimlő esetén ? Nálatok milyen gyorsan zajlott le és Orsin kb. hány nap mulva jöttek ki a pöttyök ( Ő kapta el Flórától , ugye nem fordítva? ) ? Bocs a sok kérdésért :)

Lina
akartam már töbször kérdezni ... Irtad multkor hogy M-S es felsőt vettél sokat fogytál ? Fogyozól vagy csak a gyógyik helyre tették a hormon háztartásod?

Cuki
Remélem összejön a kirándulás nagyon drukkolok :)

hajny
Te kis boszi :lol:
éppen meg akaratm kérdezni hogy álla rucid és készülődés :lol: frizura terved van már? konty -leengedett vagy ez is-az is ?

ma egész nap sütöttem - főztem holnap lesz egy csmó vednégün kszerncsére csak felnőttek a gyerköcösöknek mondtam ne jöjjenek mert Nálunk sajna betegség a köbön Adrinak mandulagyuladása van és bárányhimlős :( Nikinek tüdögyulladása
Eddig még Ákos van "egyben" de gondolom Ő is hamarossan elkapja valamelyiket ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
9 kilót fogytam, végül is nem olyan sok, de látszik. Nem fogyózok, csak használnak a gyógyszerek, és betartom a diétát, ami nem éhezést jelent, csak arra kell figyelnem, hogy mikor mennyi szénhidrátot eszek. Fontos, hogy se többet, se kevesebbet. De ugye csomó kajában nincs, úgyhogy azt lehet. Pl. a töltött káposztát bevághatom, ami ugye nem egy fogyókúrás étel.
Olyan jó érzés amúgy...

Cukker,
a kedd nem jó, akkor sokáig dolgozom. Vagy akkor ha itthon vagyunk valamiért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!!!

Detti&Lencike&Lizi Pocibaba&Konrád

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Roz, Orsin a 10. napon jöttek elő a pöttyök (de 21 napig is lappanghat) ,de csak kb. 40-50. Nagyon könnyű lefolyású volt a himlő neki, valószínűleg az anyatej miatt, mert én voltam bárányhimlős és így kapott valamennyi védettséget. Még nyűgös sem nagyon volt.
De úgy tudom, hogy családon belül egyre durvábban jönnek elő a tünetek. Tehát aki másodiknak, harmadiknak betegszik meg, azon több a pötty. Remélem nálatok nem így lesz.
Mentholos hintőport szoktak felírni, de inkább gyakori tusolás langyos vízzel, ha nagyon viszket neki. Ne fürödjön! Törölközésnél ne dörzsöld a testét, csak itatsd le róla a vizet.
Jobbulást nektek és kitartást neked!!
Niki fejfájása?

Cukker, milyen nagy már Adri is! Jól teszed, hogy kiélvezed ezt az időszakot, utána már jön a rohanás munkahely-bölcsi-otthon között. Jó pihenést nektek!! Gratula Bencének, nagyon szép eredmény!

Nyhk, csini kis fürtös Petra! Úgy látom, egyre több csajszi növeszti a haját :D . O. nem tűri a csattot, gumit, sztem marad még rövid neki egy ideig. Bár ki tudja.

Hajny, mikor is lesz a nagy nap? Jó lenne meglesni :wink:

Kis és nagy betegeknek jobbulást. Mi is benne vagyunk a torokfájásos, tanyos kórban, csak István nem beteg.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
kisévi

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mi is nektek!

Képzeljétek, Lili 3.5 hete egészséges, úgy hogy most már oviban is volt. Ez nálunk nagy szó ám. Lehet, hogy ez a tubus tud valamit? :lol:

Mi ma keresztelőn voltunk Pesten, meg családi összejövetelen utána. Hát a nyuszi tojt egy láda ajándékot...
Tegnap meg Bécsben. A Schönbrunni kastélyban pont tojáskeresés volt a gyerekeknek, de nem nagyon izgatta Lilit. Utána a játékbolt közepén közölte, hogy "na most már aludok kicsit" és befeküdt a babakocsiba aludni.
Kapott babarollert, úgy megy vele, mintha mindig is ezt csinálta volna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szintén Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Hamarosan indulunk, de Adri sajnos csupa takony. Bence volt tegnapelőtt lázas, és nagyon fájt a feje. Egy napig tartott, azóta semmi baja. :?: :roll:

Pille

Nálunk a böliben is hímlő van, csodálkoznék, ha Adri nem kapná el. Sajnálom, hogy még a szabim kárára fog menni, inkább táppénzre mennék vele. És előre szenvedek a legalább kéthetes bezártságtól.
Szerencse, hogy Orsi ilyen könnyen megúszta. Azért emlékszem, mennyire féltél tőle annak idején, még Flóra el is költözött a mamihoz. :) Annyira bennem van, pedig már vagy két éve neki. Tényleg, hogy repül az idő.
Adri is nemrég óta engedi ám a copfot. Azt hiszem ez is a böli hatása.

Lina

Örülök, hogy Lili egészséges, biztos használni fog a tubus. Már nem fáj neki? Nem érzi, hogy a fülében van? Nem értek hozzá semmit. Hát akkor még összehozunk egyszer egy szerdát.

Gadevi

Annyira édes Ali, ahogy kidőlt a játékok között. Ilyen nekünk csak egyszer volt Adrival. Vendégségben voltunk, aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy a küszöbön elaludt. (kertes házban voltunk, és nyáron)

Hajni

Annának volt locsolója? :)

Csajok

Azoktól kérdem, akiknek lejárt éppen a GYED. Kaptátok rendesen a GYES-t? Én egy hetes késéssel, azzal még nem is lenne gond. De mellé a béremet (szabi pénz) rendesen elkutyulták. Lesz még egy kis utánajárás, de az is lehet, hogy szívok, és majd csak a következő adóbevallásnál tudom visszaigényelni, mert nem kevéssel kaptam kevesebbet. Az a baj, hogy mindent a MÁK számol, oda- vissza tologatják a dolgokat.

Andi
Kép
cukkker

sziasztok :)

Cukkker
Jó utat neketek és szurkolok hogy ne jöjjön ki semmi nyavaja a gyerköcökön :) érezzétek nagyon jól magatokat . :)

lina
Hu de szupi helyken voltatok :) Lili duma :lol: :lol: csúúcs

Pille
Én is így tudom hogy ahányadik gyerköc annál rosszabb a helyzett pöttyök terén bár nem tudom hogy ezt lehet e még fokozni 39,5 volt 2 napig a láza a fülében is van pötty meg szájában meg mindenhol talán ha azt mondom 300 darab keveset is mondok :?
fejfájás nem alakul most elvittem egy ismerősnek a papirok kicsit megnyugtatott és azt modta hoyg szerinte más lehet a fejfájás hátterében, szerinte stressz . Niki nagyon sérelmezi hogy az imádott óvónénije nyugdijba ment azót nem is szivessen jár oviba néha felhívjuk Mara nénit de nagyon hiányzik neki lehet hogy ez ... már nem tudom ...

kazi, seriff, nana, nyhk, lili .................. merre vagytok ????

Kép

Kép

Kép
roz23

helló
köszi a köszöntéseket Levi nevében:) kicsit megkésve

sajnos rossz volt a gépünk

bocsi, de alig alig olvastam át, de
judit gratula oici fiadhoz.

petrának ádámnak sok boldog szülinapot

geli...nekem is van olyan mirénám(csak kicsit más) már

üdv

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Roz
Hatalmas gratula Ákinak,és nagyon boldog szülinapot kívánok neki!
Alakul a rucim,csudi szép lesz!A hajammal nem tom mit kezdjek,szerintem majd be lesz spirálba sütve és azt kontyba elrendezzük.Az az igazság,nem tom mi lesz a fejemen,vagyis kis virágok,vagy korona,vagy fátyol,vagy nem tom,Endre azt mondta keressek szép kalapot hozzá.Eredetileg én is azt akartam,de nem fog menni a rucimhoz.Nem tom még.Ötleteket várom mindenkitől. :lol:

Cuki
látom elmentetek,jó pihit.Lehet ott kijön majd minden betegség.
Volt locsolónk,apa reggel rálöttyintett egy kis langyos vizet.Ezzel kezdtük a reggelt.Meg egy-két ismerős.

Lina
örömmel olvasom ám hogy javul Lilike.Ez tök jó.Szerencsére használ a tubus.
Jó kis beszélőkéje van Lilinek,tetszik a gondolkodása.

Pille
májusban lesz az a nap,előtte úgyis szólok.Csak drukkoljatok hogy 16-án,délután két órakkor jó idő legyen,legalább az eső ne essen.
Képes lennél megnézni engem? :lol:

AMÚGY MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÍGY UTÓLAG!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cukker,
mivel én előbb visszamentem dolgozni, nekem még a munkahelyem intézte a GYES-t, és most a váltásnál ő adott át minden adatot a MÁK-nak, így nem volt gond az átállással.
Nem fáj Lilinek semmi, műtét után sem fájt, állítólag ott nincsenek érződiegek, vagy valamiért nem fáj, nem tudom. A szája fájhatott volna, de arra meg kapott a műtét után fájdalomcsillapítót. Amúgy műtét után 5 perccel már cumizott.
A seb még csúnya (vagyis a doktornő szerint gyönyörű :lol: ) Majd jövő pénteken megyek kontrollra Lilivel.

Roz,
olyanokat mond Lili, hogy néha én is elcsodálkozom. Most, hogy 3 hét után visszament oviba mondták is, hogy mekkorát nőtt (és hízott :cry: ), meg hogy milyen sokat és mennyire választékosan beszél.
Hát legalább ez menjen, ha már a bilizés nem. Valamelyik nap este ráhúztam egy bugyit, mert bekakilt, és vinni akartam már fürödni, nem akartam új pelust használni addig. Hát meg sem mozdult, ordított, hogy pelust, de egy lépést nem tett bugyiban, komolyan, mint egy szobor állt, nem ült le benne, nem tudom mi ez a nagy ellenkezés. Azt megengedi, hogy ha bodyban van, azt összekapcsoljuk alul csak úgy pelus nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak olvasni tudlak Titeket, de azt is csak ritkán. Van dolog bőven! :) IMÁDOM!!! :D
A napok rohannak! Mózika csak nő és nő! :lol:

Cukker-Margókáék vagy jövőre indítanak nagycsopit, vagy utánna. Ez attól függ, h. most évvesztes csoprtot kapnak-e. Még ők sem tudják!
Mennem kell!

Kép
estelle26

hajny
Köszi a köszöntést aranyos vagy :) próbáltam uj vonalzókat csinálni de nem értem miért nem irja ki hány éves kórhoz közelítünk meg Áki képét miért nem rakja be ki sem ir semmit hogy nagy a kép vagy .. ki érti ezt ... na mindegy ...Haj hm hát nem tudom nekem a koszorús lány hajam olyan átlagos volt be volt rakva az egész fele fel volt tűzve kis virágokkal másik fele le volt engedve.. nekm az még most is tetszik bár nem "trendi " :lol:
A kisvirág nekem egyébként is jobban bejön mint a fátyol meg tiara.

Lina
Hmmm ... nem tudom mi lehet ez . képzeld nálunk is van egy kislány aki nem hord bugyit csak összepatentolt badyt. Én kicsit félnék hogy patennt megnyomja neki a nuniját a fene se tudja bár a kislány is igy jár és még nem volt gonduk vele... ha Ő ugy fogadja el . Áki a másik véglet volt Ő meg csak bugyiban de ugyám hogy még éjszakára is kellett bugyi Ők irányitanak minket :lol: 9 kilóhoz gartula nagggyon szupi . Én újra kezedem a diétákat mostmár mert nagyon elhanyagoltam idén még :oops:

estelle
ha lesz időd azért egy képet dobsz Móziról :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

Nagyon sok boldog szülinapot a nagy fiadnak!!!!!

Cukker,
Január óta a cég nem intézi a gyes-t. Nekem kellett elintézni. Ez valami új rendelet miatt van.
Gyönyörűek a gyerekek! És már Adrinak is hatalmas a haja, nemsoká két copf is lesz :)

Lina,
Már éppen kérdezni akartam, hogy Lili hogy van. De akkor látom, nálatok is jót tett a tubus. Étvágy terén te látsz változást?

Pille,
Petra hozza a csattot és a gumit, ja meg a hajpántot, hogy rakjam a hajába. A másik amin meglepődtem, hogy a sogornőm táskáját kipakolta és kipróbált minden női dolgot benne, rúzst, púdert... Nem tudom hol tanulta, mert tőlem biztos nem látott ilyet. (Egy szemceruzám van valahol a szekrény mélyén csak :oops: ). Úgy látszik ez a vérében van. Az öltözködésről nem is beszélve. Már most megmondja, hogy mit akar felvenni. Szóval lesz még gondom vele :)

Kép

Kép
nyhk

Nyhk!

Láttunk Titeket a városban, azthiszem pénteken, a Petőfi Sándor utca mörött száltatok ki a kocsiból, épp mi is, csak nem mellettetek, hanem szemben veletek!Épp Te is a babakocsival voltál elfoglalva!
Találkozott is a tekintetünk, de nem mertem odamenni.
( A múltkor a nagypostánál leszólítottam egy csajt azt hittem, hogy Bepagabink az, de nem :roll: :oops: , olyat égtem!)

Lina!
Örülök a fogyásnak!
Lilinek is baj van az étvágyával, Lemaradtam?
Nem semmi szövege van a lánynak! Már alig várom,hogy Levi is dumálon!
Igaz most is megérteti már magát, mert megfogja a kezünket és odateszi, ahol akar valamit, a többit találjuk ki, hogy vajon mit :D

Roz!
Gratula Ákinak!!!!

Lányok, én elhervadtam, nem jöttek locsolkodók, mondjuk őket nem is vártuk, de még apa sem locsolt meg :?

Kép
adrienn021

Nyhk,
Nem hiszem, hogy a tubus hatására, de semmi gond Lili étvágyával. Szerintem ahogy a tejmentességet feloldották, akkor kezdett hízni. Enni mindig is evett, csak nem hízott. Mondjuk olyan volt, hogy ha egész nap nem kapott volna kaját, akkor sem kérte volna, most már néha kér enni, de amúgy ha kap, megeszi.
Egy baj van: nincs tejallergia, van csoki. Az oviban ismerte meg, és persze nagyon rákapott. Szerintem ettől is hízik de rendesen.
Szerinted nekünk miért kell egy hónapot várni a füldugóra? Már rettegek, lassan újra hajat kellene mosni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nyhk
mintha Annámat írtad volna le,ő is detto ugyanígy csinál.Erszényes táskáját kipakolta,a neszeszerjét kipróbálta,mindent ami benne volt.Hajpánt,csat,hajgumi,szép frizura reggel.Öltözés?Na igen,válogat ezerrel már,nem mindegy mit adok rá.Igen,a vérükben van,igazi csajok. :lol:

Estelle
hát igen,ahogy nőnek a kis picurkák,egyre többet igénylik anya közelét,foglalkozni kell velük.Drága lehet Mózika.Van fotód,tennél fel?

Roz
na,nekem most nem kell diétázni,ahogy elkezdtem a teljes melót,csak úgy röpülnek le a dekák.Már csak 56 kiló vaok,remélem még egy kicsi lemegy a popimból meg a combomból.
Néztem a neten klassz frizurákat,nem tom van e valaki aki meg is tudná csinálni őket.Gyönyörűek.Meg lehet fél napos meló is lenne? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm a gratulációkat4

Kép

Kép

Roz!Ákosnak utólag boldog szülinapot kívánok!!!

Nem maradt a játszóházban Levinek egy kék melegítő nadrágja? Sehol sem találom...
Köszi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Bocsánat, hogy betörök!!!!
Kecskeméten keresnék magánbölcsödét!
Tudtok segíteni? Sajnos a neten nem találtam!

Vagy babyszittert, aki otthonában vigyázna csemetémre.

Előre is köszönöm!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Judit Nagyon jók a képek :) Levi nagyon édes ahogy nézi a picurt :) De ott van egy gatyótok, betettük a szekrénybe :) Hátad hogy van ? Hogy birsz a gyerköcökkel otthon, Levinek tetszik Nimi ?

Hajny
eszebe jutott most a frizuráról nekem van egy ismerősőm aki kijár házhoz és ott megcsinálja a frizurád fele annyirért mint ha elmenennél valahova meg kérdezzem válla e ilyet és mennyiért meg hogy van e ötlete ?
Hajny ez a kg olyan érdekes rólam miért nem repülnek így le eljártam tornázni egy cm sem ment le rólam . Reggel kibicajozok a 2 lánnyal az oviba bent egész nap gyerköcök után rohangálok este kimegyek csajokért visszatekerünk a bölibe onnan séta haza a 3 gyerköccel még is ugyan annyi kg vagyok DEMIÉRT !!! nem vacsizom a reggeli ebéd maradt na jó abból sem legtöbb de mégsem mozdulnak a kilók ... Már gondoltam rá hogy megint a pajzmirigyemmel van baj mert mikor terhes voltam mindig volt a pajmirigyemmel gond . Reggelente megint rám jön heves szívdobogás meg rossz a közérzet mint mikor pajzsmirigyel alu-vagy túl müködött már nem is emlékszem rá ....

nyhk hajny
adri is pont ilyen :lol: :lol: lehet hogy a szöszi lányok ilyenek :lol:
Bár Adri teljessen lekorlátozódott a rózsaszinre. Most kaptak a "nyuszitól " 1-1 oriflames kislány parfümöt már régóta meg vettem mert kinézte a katalógusból . Egyébként Én nem bánom had csajosodjon . Az óvónéninek már így is elpanaszolt, hogy képzeld el óvónéni anya nem hajlandó szoknyát felvenni :lol: azt mondta az óvónéni hogy mindezt olyen hagon mintha ez volna világ legnagyobb tragédiája :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Hajny,
Hát igen, igazi nőcik már most. De akkor mi lesz később? :) . Roz, hogy-hogy nem vagy hajlandó szoknyát felvenni??????? :) . (nekem sincs már szoknyám, valamikor "lány" koromban volt utoljár a rajtam :) )

Judit,
SZépek vagyotok nagyon! Hatalmas haja van!

Lina,
Nekünk az étvágyat is meghozta a tubus szerencsére, bár most sincs még 15 kg, de legalább eszik rendesen.
Mi is elég soká mentünk a füldugoért, ráadásul nem is lett kész időben. 2 nappal a Balcsi nyaralás előtt kaptuk meg. Szerintem azért, mert hallásvizsgálat is lesz, és gondolom a műtét után el kell telni egy kis időnek, hogy a fül is helyrejöjjön, meg a fülgyulladás is. (gondolom én, de csak mint laikus).

Adrienn,
Legközelebb nyugodtan leszólíthatsz. :) . mellettünk lévő kocsiból is egy anyuka szállt ki két kisgyerekkel, meg két motorral. Én őket néztem. Amúgy néha se nem látok se nem hallok, csak megyek mint a vak légy. Szóval nyugodtan szólj rám!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
hallásvizsgálatot mindenkinek csinálnak? És símán fürdött Ádám a Balcsiban füldugóval? Mert mi így most nem merünk vízparti nyaralást tervezni, nehogy arról szóljon az egész, hogy kislányom, nem mehetsz a vízbe.
Bár Lili nem szőke, de nem is csajszis azért annyira. Ruha mindegy, csak ne bugyi legyen, és ne valami új. Felpróbálni pl. a boltban semmit nem próbál fel. Haját azért megengedi összekötni, de nem feltétlen igényli. Na azért hétvégén a keresztelőn a kopogós cipő azért tetszett neki, na meg rosszul is volt, hogy sáros lett, de ennyi. Mondjuk próbálna nálam sminkkészletet találni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

Nekünk csináltak hallásvizsgálatot a beszédprobléma miatt is. De lehet, hogy mindenkinek, hisz te is írtad, hogy oda volt írva a záróra, hogy vezetéses halláscsökkenés. De tényleg nem tudom, hogy csinálnak-e.
Ádám nem egy pancsolós gyerek, utálja, ha a feje a víz alá megy, de bevittük a Balatonba, illetve otthon a strandra is kivittük, és vizicsúszdázott. Elméletileg 99% bitonságos. Amúgy mi főpróbát tartottunk a Balcsi előtt itthon kint a kertben. Mindig ki akarta szedni a dugót, de csak akkor mehetett be a kismedencébe, ha a füldugó bent volt. Miután ezt megértette semmi gond nem volt. Amúgy hivatalosan ha jól tudom uszodai füldugónak hívják. Gondolom azért, hogy usziban ezt kell használni. SZóval uszoda, Balaton, szerintem tök mindegy. Kérdezz rá. Szerintem én is rákérdezztem (bár már lyukas az agyam és nem emlékszem), de biztosan nem vittem volna be a Balatonba, ha nem lehet.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!Akinek van kedve,szavazzon a kisfiamra!A szavazatokat elore is koszonom!

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... om=gallery

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Adri: kár hogy nem én voltam, akit leszólítottál...ritkén vagyok Kecskeméten mostanság:(
kicsit jobb lenne az idő akkor lehet mennék, de nem merek ebben a szélben elindulni, sehová sem...benn ülülnk mér lassan 1 hónapja...megvisel minket
Levinek lesz bölcsi (lehet -rtad, csak lemaradtam)

Roz!! Juj, tegnap eéfelejtettem
Ákinak boldog 3 évet!
Majd lehet akkor felhasznállak, hamegyünk a játéknagykerbe....Ha nem gond(legalább már taliznánk, mert ez a játszóházas dolgo nem megy, Bebe hallani se akar másról, csak Rólunk)

Hajni! nem semmi, milyen vékony vagy...én nem is állok mérlegre, más nyithatna itt a fitness, mert mást nem szeretek csinálni...

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Bepa
nem is rossz ha lemegy az a pár kiló,de szerintem van benne egy kis stressz is.Tegnap például jól le lettem cseszve,mert Anna pénteken lázas lett a böliben,és mit képzelek én hogy kedden merem vinni már.De ha nem volt már három napja láza,akkor miért ne vinném,mikor azt mondta a dokinéni?Csak úgyból nem fognak kiírni táppénzre.Naon dühös lettem,szerintem mérgemben szétszedtem volna a bölcsit.Ja,és megmérte Anna lázát,biztos nem e lázas.Peche volt,nuku láz.Szóval engem az ilyen fogyaszt a legjobban.
De nem kívánom neked a stresszelést!

Nyhk
hát én sem vaok egy nagy szoknyás,naon ritkán veszek fel.Anna imádja.Ő sincs 15 kiló,13-nál megállt.Kis soványság,pedig eszik sokat!

Roz
köszi,megköszönném ha utána érdeklődnél,jól jönne tanács is,meg ha kijön ,az még klasszabb.Bár a barátnőm fodrász,azt mondta kontyoljunk,az a tutti nekem.Nem tom,több szem többet lát!
A pajzsmirigyedet meg jó lesz ha megnézeted,nem játék.Lehet ettől lenne ?Nem tom.De ahogy írod mennyi mindent csinálsz és nem fogysz,nem tom elképzelni.Jó a mérleged? :lol: Mikor diétáztam,akkor azt mondtam hogy nem jó,mikor nem ment lejebb a súly. :lol: :lol: El fog az indulni.Sokára indult be nekem is,aztán meg magától.Kitartás!

Dominika
sajnos nem tok bébysitter ügyben segíteni,hátha másvalaki.

Judit
de csodás kisfiad van!Mind a kettő!Látom,szeret pancsizni!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili nagypapája volt ma a fülészeten, savós fülgyulladása van, ha két hét múlva nem múlik el, kap tubust (64 évesen) :lol: Azért vicces, ennyire nem kellene azonosulnia az unokájával :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
kocsisandrea

Hajninak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Évi

Kép
Kép
kisévi

Nagyon sok boldog névnapot Hajny!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

ÁÁÁ,lányok,csak nekem írtatok?
köszi szépen a köszöntést,arik vagytok!

remélem klasszul telik a napotok,mint nekem!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
Nagyon boldog szülinapot kívánok Levinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
sok boldog névnapot kívánunk mi is neked!!!

Bepa,
Levinek pedig sok boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Bepa,

Nagyon sok boldog szülinapot Levinek!!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Szia Hajny!

Nagyon boldog névnapot!!! :D :D :D Remélem jól telt. :)

KépKép
KépKép
nana09

hajny
Nagyon sokboldog névnapot :)

Bepa
Levinek boldog szülinapot :)

Lina
Jót nevettem szimátiás betegség :D :D szegény apukád felnőtteket ez sokkal jobban megviseli apum is kapott 2 céve tudust és eléggé fájt neki ..

Egész jól állnak a pöttyeink érdekes módón Ákin 1 darab jött ki Nikin kb 5 darab van Adrinak legcsúnyább még mindig ....jövöhéten még itthon lesznek , és ha mindne igaz Ákos 31 . már az oviban kezd :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajni,
boldog névnapot kívánok!

Judit,
Nagyon szép a "kis" Nimi, gratulálok!

Roz,
szerencsétek van ezzel a bárányhimlővel, mi anno nagyon megszenvedtük (pont 4 éve). Utólag boldog szülinapot Ákinak! Akartam már kérdezni, Niki megy ősszel suliba?

Nana,
van fejlemény uszi ügyben?
balim

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?