Sziasztok!
Fibi, párbeszéd
Néha én is Apának szólítom a Férjem, de csak akkor, ha a gyerekek is ott vannak, ill.részt vesznek a beszélgetésben. És mindig eszembe jut, h nem kéne, mert ő nekem a Férjem.
Zsini++++++++!!!!!! És drukk a dokikereséshez!
Barbi, nálunk P addig aludt du, amíg volt cici...sőt, a végén már akkor sem mindig (2,5 éves volt). Most néztem a korabeli feljegyzéseimet, 1 évesen már csak 1x aludt nappal, B simán alszik de+du, 1-1,5 órákat (kiv.most,h P itthon van). Éjjel viszonylag jó alvó volt mindig, de nappal már újszülöttnek is keveset aludt. Viszont nem sok gond van az esti fektetéssel!
Akata, szuper az avatarod!
És jók a gondolatok a locsolásról.
Nálunk P előre közölte, a kis ovis barátjával is, hoyg ő biza úúúútálja a locsolást, és Apa majd csukja be arősen az ajtót, hoyg senki ne locsolja meg őt. Tavaly is vérig sértődött a Nagyapjára, mert az meg merészelte locsolni, APa viszont kegyelmet kapott, mert ő "letörölte".
Jut eszembe, el kell raknom a perfűmjeimet, mert a Férjem mindig a legkedvencebbet és legdrágábbat válsztja ki, hogy locslkodjon (pedig rendszerint tőle kapom).
Tojásfestés nálunk holnap lesz, tojáskeresés meg vasárnap, elvileg a nyaralóban, a kertben szokta eldugni a Nyúl a cuccost. De állítólag nagyon csúnya lesz az idő, esni is fog.
(Végül vettem Pnek egy fa szélmalmot, mert rettenetesen megtetszett neki, a Thomas mese miatt, a sínek mellé szeretné tenni, és nem is volt drága, 600ft. A Férjem kicsit csúnyán nézett,h minek... De B egy fa kacsát kap, és P joggal venné zokon,h ő nem kap játékot, csak csokit. Eljött a Mindenbőlkettőtésegyformát-időszak...)
Nagyim tegnap eltörte a lábát, 1 hét fekvőgipsz, meg járókeret, azt mondja, nem tud ennyit a fenekén maradni, de sztem örülhet, ha csak ennyi lesz a fekvőg. Nem fáj neki, hála Istennek.
Tinu, technikai kérdésem lenne a szdogával kapcs. : mikor szoktad írni? Este, amikor Tünci már alszik? Én kb minden 2.este tudok írni, mert ha este végre nyugi van , és belendülök, akkor írok sokáig, és m ásnap estére zombi vagyok, tehát nem írok...
Könyv (unisex
) Pnek Vackort szeretnék venni a szülinapjára.
Húú, már arra is nagyon készül, ma megkérdezte: "Anya, már közeledik a szülinapom?"