Szintén Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Hamarosan indulunk, de Adri sajnos csupa takony. Bence volt tegnapelőtt lázas, és nagyon fájt a feje. Egy napig tartott, azóta semmi baja.
Pille
Nálunk a böliben is hímlő van, csodálkoznék, ha Adri nem kapná el. Sajnálom, hogy még a szabim kárára fog menni, inkább táppénzre mennék vele. És előre szenvedek a legalább kéthetes bezártságtól.
Szerencse, hogy Orsi ilyen könnyen megúszta. Azért emlékszem, mennyire féltél tőle annak idején, még Flóra el is költözött a mamihoz.
Annyira bennem van, pedig már vagy két éve neki. Tényleg, hogy repül az idő.
Adri is nemrég óta engedi ám a copfot. Azt hiszem ez is a böli hatása.
Lina
Örülök, hogy Lili egészséges, biztos használni fog a tubus. Már nem fáj neki? Nem érzi, hogy a fülében van? Nem értek hozzá semmit. Hát akkor még összehozunk egyszer egy szerdát.
Gadevi
Annyira édes Ali, ahogy kidőlt a játékok között. Ilyen nekünk csak egyszer volt Adrival. Vendégségben voltunk, aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy a küszöbön elaludt. (kertes házban voltunk, és nyáron)
Hajni
Annának volt locsolója?
Csajok
Azoktól kérdem, akiknek lejárt éppen a GYED. Kaptátok rendesen a GYES-t? Én egy hetes késéssel, azzal még nem is lenne gond. De mellé a béremet (szabi pénz) rendesen elkutyulták. Lesz még egy kis utánajárás, de az is lehet, hogy szívok, és majd csak a következő adóbevallásnál tudom visszaigényelni, mert nem kevéssel kaptam kevesebbet. Az a baj, hogy mindent a MÁK számol, oda- vissza tologatják a dolgokat.