Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket, megint híztam egy kilót
Regina
Szerintem azért nem nézik sokan meg a könyvet, mert ebben a kategóriában is ( mint mindegyikben) óriási túlkínálat van. Épp most néztem meg, könyvekből több mint 40 ezer darab van fenn, abból gyerekkönyv 1900 db, hát ennyit átnézni senkinek nincs ideje, így max. véletlenszerűen talál rá valaki. Sajnos a gyerekkönyveken belül már nincs egyéb kategória, pedig lehetne ( pl. műfaj vagy életkori ajánlás szerint) mert így nehéz közte keresni is. Nekem az a tapasztalatom hogy a legtöbben vagy az 1ft-os, vagy az új, vagy a záródó aukciókat nézik meg ( pl. én is) illetve ha konkértan keresek valamit akkor azt beírom a keresőbe és úgy egyszerűbb. De aki csak úgy találomra böngészget, annak kicsi az esélye hogy ekkora kínálatban pont a Te könyvedre bukkan, amikor az épp nem új és nem is záródó aukció. Ha megnézed a záródó aukciókat, ebben a kategóriában a legtöbb licit nélkül lejár. Egyszóval csak azt akartam mondani hogy nehéz könyvet eladni, szerintem. És ehhez jön még hogy itt bele sem tud lapozni az ember mint egy boltban, ha a könyvet nem ismerem, nem tudom milyen a tartalma és sajnos nagyon sok a rossz minőségű, értéktelen szövegű gyerekkönyv. Én pl. ha veszek – leporellót szoktam Annának - olyat nézek aminek a belseje úgy van lefotózva hogy olvasható a szöveg, és abból a részletből nagyjából kikövetkeztethető hogy értelmes, értékes irodalom vagy nem. Nem tudom tettél-e fel ilyen képet is, esetleg próbáld meg. Egyébként nagyon szépek a könyveid és nem drágák, de az ritka hogy ilyesmit gyorsan el lehet adni. Ne izgasd magad, ha lejár az aukció, egy gombnyomás és újra indíthatod, akár hónapokon át, előbb utóbb ráakad valaki akinek kell. Szerintem érdemes rövid lejáratú aukcióba tenni, mert akkor gyakrabban szerepel az új illetve záródó aukciók között és ezeket a kategóriákat szerintem többen megnézik. Más ötletem nincs. 1 ft-osba rizikó betenni, én is próbáltam, nem jött be, sőt bevallom hogy megkértem valakit hogy licitáljon fölé
, ne kelljen 1-2-ftért odaadni szép ruhákat...
tudom ez nem túl etikus és többet nem is csináltam ilyet.
Aki elvárja hogy 1 ft-ért helyébe is vidd, az nem komplett... ehhez azért pofa kell ( bocs)
A tigrisfotelt Anna nagyon megszerette, bár ez engem igencsak meglepett, én biztos nem vettem volna meg... de ő szereti lebírkózni, beleugrik-legurul stb. Ha felteszem az ágy tetejére hogy ne legyen útban, hamarosan reklamál hogy vegyem le.
A tánc menni fog, minden kezdet nehéz...
fő a kitartás és a lelkesedés, szerintem is klassz páros lehettek
A férjed ennyire iránytévesztő? Akkor pl. nem is vezethet? Én egyébként azóta tudom melyik a jobb és balkezem mióta jogsim van
, azlőtt folyton kevertem mert az oviban a tornában mindig tükörképet kellett mutatni a gyerekeknek és ez teljesen összezavart.
Mandula
Mostanában elkezdtem itthon is ráadni a ruhákat, főleg azt ami nyárra már meleg lesz, őszre meg talán már kicsi, legalább hordjuk párszor mielőtt kinövi, olyan gyakran úgysincs alkalom amire felvehetné őket. Szeretem ha egy lány lányosan van öltöztetve ( vizet prédikálok, mert én magam csak nyáron hordok szoknyát). Az éneklős képet én is szeretem, azt a ruhát pl. én varrtam egy régi ruhámból.
Nika
Köszi
Nekem is a farmerruhás az egyik kedvencem, olyan kis vagány, nagylányos
Látom Gergő is szeret pakolni, és élvezi a „művét”, hogy győzöd? Pár hónapja nálunk is hasonló volt a helyzet, de már nem jellemző szerencsére, illetve az elpakolásra is rá lehet venni Annát, illetve olvasom hogy Gergőt is, ez már fél siker, még ha nem is fejezi be. Látszik is rajta hogy erős, energikus, igazi kis örökmozgó
Nagyon helyes kislegény.
Melcsi
Anna a ruhákat szívesen felveszi, csak a harisnyát utálja, de azt nagyon. Most már ha előkerül egy újabbb darab amit ráadok, s mondom: csini vagy, már megy a tükör elé, illegeti magát. Remélem később is szeret majd lánynak öltözni. Nem tőlem örökölte, az fix...
A táncházban csak az volt a gond hogy moldvait játszottak, ami nem improvizatív mint a magyar táncok ( én azt jobban szeretem, de az nincs a közelben) hanem kötött mozgása van, gyakori irányváltással. Mire mi elindultunk előre, addigra már hátra kellett volna, mire jobbra léptünk, addigra már balra kellett volna...
de Annát nem zavarta. Az asztal tetején még nem próbálkozik.
Köszi a fellépős infót, én nem tudom, a miénkre rá lehet-e tenni egy deszkát úgy hogy azon elférjen Anna, a tiéteken a váz annyira kinyúlik a kocsi alól? Igazából nem nagyon értem, esetleg egy képet dobsz róla?
Fanny
A teszveszen valóban az a gyakori amit írtál de ez nem szabály, megegyezés kérdése. Van ( néha) eladó aki átvállalja a postaköltséget, és nekem már 1x helyembe hozták amit vettem, külön kérés nélkül, mert erre volt dolga. Sőt egyszer nem lett jó a méret, és felajánlotta a csaj hogy visszaveszi, és ő is eljött az áruért mert szintén erre járt, szóval ilyen is van, nagyon rendes volt mindkettő.
De persze én is úgy adok el hogy a vevőt terheli a postaköltség, személyes átvétel pedig csak ha eljön érte, én Annával nem bumlizok be a városba pár forintért.
10 e-ért tényleg elég drága a doki, de legalább beszélne veled rendesen. Az enyém 8e-t kér, ősszel még 7-ről indult, aztán januárban nála is áremelés volt...