Bőrizémicsoda téma:
köszi mindenkinek a hsz-t. Szóval mivel én a beszari fajtához tartozom, megvárom mig megszülök, meg szoptatok és drukkolok addig, hogy elmúljon
ha mégse akkor majd keresek egy bőrgyogyót!
Ancsi: a kozmi kifejezetten a lézert mondta erre a problémára.
És én is fehérbőrű vagyok és oda is kozmáltam már egy párszor (tenx to kakaóvaj divat
) és hát pöttyös is vagyok rendesen
Hurcibálás:
ezen a tesófellépőn én egyet nem értek:
hogy a bánatba tudjátok még a babakocsi fogóját is fogni, és még lépni is??? Vagy a fellépővel együtt megnövesztitek a karotokat is???
Mert én tutti állandóan a fellépőt rugdosnám+kidugott fenékkel kéne közlekednek, hogy elérjem a tolókart
Ríd: a fénymásolt prosit megköszönném!! (Zsini: köszi neked is a prosi felajánlást, de ha Ríd tud fénymásolni akkor az jobb, mert igy mindenkinek marad egy példánya;)
Zsan: és ha az Ergo mellkiemelésre is jó akkor nekem AZONNAL kell egy olyan
bár most nem panaszkodhatom, meg valszeg a szopizásnál se, de majd utána...hajaj...
Votiv: Kamilla mint szófogadó kislány bruhahaha
sajna nem minden esetben hajlandó mellettem szépen motorozni és ha meg lesz a bicója na akkor felköthetem a gatyám!
Fabicót majd a nyúl tojja neki! Egyébként megvizslattuk és elég masszív anyagnak tűnik, apa mondta, hogy fabrikál majd a fogantyúra egy szivacsfogót is azért. Az ülésse valóban egy szivacs, de szerintem egyelőre nekünk ez megfelel. Most azon drukkolok, hogy leérjen a lába már róla!
Kimerészkedés: ha téli babám lenne akkor nem fosnék, de július-augusztusban mégse csücsülhetek majd a faszányos meleg lakásban
abban bízom, hogy szomszédék is itthon lesznek nyári szüneten és a 2 felnőtt+1 nagylány csak elkordinál már két kicsit én meg a legkissebbet
Lili
csaknem evett belőle!?!?! Reméljük nem lesz baj ++++++
Móni: triciklink már van, de még nem tudja tekerni és elég hamar elunja hogy én toligálom és akkor inkább jön gyalog és akkor nézhetem merre megy mit csinál+vihetem a triciklit is
szal tricikli csak akkor játszik ha Apa is velünk van.
És igen van nálunk is egy anyuka aki a kicsit tolja a batár babakocsiban és a 3-4 körüli kisfiúcska szépen motorzik a lábánál!!!!
MINDIG! Még a PIACON is!
na Kamilla tuttkó nem maradna ilyen szépen "lábnál"
Macs: Cicamáj
olyan kár, hogy nem tudsz többet írni
hiányzol hüp-hüp
Fibi: na ez jól hangzik! Szuper, hogy igy bevált a váltás nektek is és a srácoknak is
Képeket azért továbbra is várjuk ám a kecóról!
Zsini: jobbulást nektek! ++++++
Kerttéma: én is én is nagyon szeretnék már, mert ott van egy csomó érdekes dolog ami simán leköti a kicsit is és a nagyobb gyerkőt is! Pl állatok növények. Kert hiányában eleddig csak egy db gilisztát és egy darab lótetűt tudtunk Kamillával megvizsgálni a játszótéren
Ancsi: nehogy azt hidd, hogy a 8-9 éves már "eszes"!! Erre jó példa drága emberem aki pl a bekapcsolt fűnyírót szerelte áramilag ami miatt nincs ujjlenyomata a hüvelykujján és ez csak egy sztori a gyermekkorából
Vagy pl Öcsém talán pont 8 évesen majdnem felgyújtotta a garázst, mert ő meg kissé piromán volt kicsinek
Móni: légcsapót felírtam a beszerzendők listájára
fürdetésen még nem is paráztam eddig!!
na tessék most ezt muszáj volt szóbahoznod?
Neet: én nem szeretem a sört, szal nem adnék a gyerekemnek se. Kóstolta is már és nem jött be neki
szal maradunk az anyatejnél
Tinu, Szrek: szakdolival hogy álltok??
Na menek, mert koriznak a lányok! S. Juli kb 17.45kor fog futni, drukkoljatok, hogy lehetőleg most ne bénázza má el a rövidprogiját!!
Rylie