Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bella!

Már-már azt hittem elvesztél, de jó hogy jelentkeztél. Vállaljátok ilyen időben a tetőterezést vagy nektek nem kell a tetőt lecserélni. Mi mi csak a garázs és pince kialakítását szeretnénk idén megcsinálni mert félünk a rosszidőtől. Ha csak a belső munkálatokról van szó az megoldható a hideg ellenére is. Hogy-hogy júliusban lesz az esküvőtök? Eddig miért nem volt? S most mit szólnak a szülők? Milyen esküvőt terveztek, lesz aki megszervezze? Ötletekkel esetleg tudok segíteni! :))) Éppen egy ismerős esküvőjét szervezem most témában vagyok.
A gyerekek bizony egy szobában laknak. Csúzdás emeletes ágy, s egy kihúzható fotelágy a fekhelyük. A nappaliban apósom alszik hétfőtől péntekig. Mi pedig a kicsinkkel a legkisebb szobában alszunk. Nálunk egy gombostűt sem lehet leejteni, mert nem érkezik le, hiszen mindenütt vagyunk.
szia Klári
Klári
 


Szia Klári! Nekünk nem kell a tetot lecserélnünk,mert új házban lakunk.Alul és felül 170 négyzetméter,eddig csak béreltük épp ezért nem áldoztunk bele pénzt.Most viszont a párom megvette igy mostmár tetszés szerint alakithatjuk. Az igazság az,hogy eljegyzésünk már régen meg volt,de házasságról sokáig nem esett szó.A szüleink elváltak,a környezetünkben is sokan elváltak és mi nagyon jól megvoltunk papir nélkül is.Amikor a második gyermekünkkel voltam terhes a párom váratlanul megkérte a kezem,nagyon meglepodtem és természetesen igent mondtam.Mint már emlitettem a szüleim megbékéltek ugyhogy az esküvon sem csodálkoznak. Milyen ötleteid vannak?Különben örülök,hogy felajánlottad.Nem megy a kapcsolatotok rovására hogy nincs magánéletetek?Azért nem lehet könnyu neked! Olvastam az adatoknál,hogy a huszonkettoben laktok.Nem lakunk messze egymástól,a páromnak ott van egy sörözoje és az irodánk is,meg a rokonok nagy része is ott lakik. Benne vagy más témában is itt a babaneten?Irj,Bella.
Bella
 


Szia Bella!

A babenet több témájában hozzászoltam már. Igaz mostmár magán levelezgetésekbe is belekezdtem. Ez azért is jó mert nem mindenki olvassa üzeneteimet, s így bizalmasabb kapcsolatot lehet létesíteni. Ha gondolod szivesen veled is!:)))
A magán életről csak annyit, hogy igazán akkor vagyunk együtt testileg-lelkileg amikor az após hazamegy, a nagyobb gyerepedig apás hétvégén vannak. Ilyenkor tudunk mindent megbeszélni, s végre egy "kis családi életet" élni. Azért megjegyzem pár nap után azon kapjuk magunkat, hogy hiányzik a "nagycsalád". Fura nem?
Az esküvővel kapcsolatban tényleg tudnék segíteni és szívesen, de az ötleteimet nem szeretném itt leírni. Túl hosszú lenne, s bizony mindenkinek más és más az elképzelése a nagy nappal kapcsolatban, ezért azt inkább személyesen lehet jól megbeszélni. Tudni kell sok mindent, helyszín, vendégek száma, programok stb.

A párodnak hol van sörözője a kerületben?
Képzeld a férjem is bérelte a lakást, újabb egybeesés. Ki tudja hogy még mi mindenben hasonlítunk. ::))))))))
Képzeld ma markolják ki a pince és a mélygarázs helyét. Négy Kamaz rohangál le,fel, s hordja a földet. A markoló pedig megállás nélkül dolgozik. Noéminek úgy tetszik. Egész délelőtt kézben kellett tartani, s nézni kellett vele a nagy nyűzsgést. Most elfáradt, s így van egy kis időm.
A Fodor József suli után az egészségügyben dolgoztál vagy tanultál tovább? Ha már nagyobbak lesznek a gyerekek mit fogsz csinálni, mi a terved?
Kiváncsian várom leveled, amit küldhetsz akár a szucs.klara@pmi.hu internet címre is.

Szia Klári
Klári
 

 
 

Szia Klári!Egyáltalán nem tartom furának,hogy pár nap után hiányzik a nagycsalád.Én majdnem mindennap átmegyek a szüleimhez,néha unom az összeszólalkozásukat egymás között,stb.,de mégis ha nem megyek egy napot akkor már úgy hiányoznak. Én benne vagyok,hogy küldjünk egymásnak saját internet cimre levelet.Ide irhatsz,kacso@elender.hu Az az igazság,hogy elfelejtettem a cimedre irni,már megszoktam hogy itt levelezünk,de a következot hozzád küldöm.A Mercurius sörözot béreli a párom,ez a volt Iposz helyén van. Szülészno szerettem volna lenni,de pont érettségi után átrakták foiskolai szintre és én nem akartam még három évet tanulni.Az akkori fejemmel másképp gondolkodtam a tanulásról,mint ahogy sok más fiatal is.Szerettem a szakmát,mert ember központú vagyok,de ez kevés a megélhetéshez.Nagyon keveset dolgoztam benne.Egyébként vendéglátóban dolgoztam és életem legnagyobb álmát probáltam akkor megvalósitani,ami a tánc volt.Sajnos a szüleim nem tudták biztositani az anyagiakat,nagyon keveset is járhattam szórakozni,de akkor megfogadtam,ha elköltözöm,táncolni fogok,ha rövid ideig is de megprobálom.Úgy lett.Errol sokat tudnék mesélni,de ha érdekel a késobbiekben,akkor majd bizalmasabban.Most a gyerekek mellett az angolt szeretném jobban tanulni,utána az ingatlanban gondolkodom,bár nagyon érdekel a reklám,csak nagyon nagy a konkurencia és nincs is itthon még olyan jellegu tanfolyam ami nekem kellene,legalább is mostani tudásom szerint. Neked mi a terved? Irj,Bella.
Bella
 


Kedves anyukák!
Írjatok,ha egyedül vagytok,ha nincs játszótársa babátoknak,ha új barátságot szeretnétek kötni.Én Budakeszin lakom a férjemmel és a két és fél éves kisfiunkkal. Szeretnénk egy második babát is.
Írjatok!!!
T.Klári
 


Kedves Mindenki!
Két nappal ezelőtt teljes depresszióba süllyedve ültem le a gép elé, ez volt az első netes próbálkozásom. Eddig egyszerűen nem volt időm, pedig már egy hónapja van előfizetésünk. Két kisfiam van, egyik 2 és fél éves, a másik 2 hónapos. Egyszerűen imádom őket, gyönyörűek, okosak, szóval nagyon jó, hogy vannak.
A férjem egész nap dolgozik, a szüleim 300 km-re, a férjem szüleit pedig annak ellenére, hogy már nyugdíjasok és 10 km-re vannak tőlünk, egyszerűen nem érdeklik az unokák (nem vagyunk haragban, néha, 2-3 hetente eljönnek vendégségbe -nem segíteni).
A látszat ellenére nem panaszkodni akarok (bár lehet, hogy azért azt is egy kicsit). A házimunkával már elég jól boldogulok egyedül is, de ugye nem kell részleteznem, hogy mit jelent a két kis ördögfióka között egyensúlyozni, úgy, hogy este ne úgy nézzen ki a ház, mint egy háborús vidék. Szóval néha nagyon leeresztek és egy ilyen pillanatomban (na jó, volt az egy nap is), találtam meg a babanetet. Visszahoztátok az életkedvemet. Lehet, hogy nem hiszitek el, de én eddig csak MINTA ANYÁKKAL, találkoztam. Olyanokkal, akik nem értették, hogy mi bajom lehet. Az ő gyerekeik végig aludták az éjszakákat, sőt a nappalokat is, 3 hónaposan jött a foguk, másfél évesen szobatiszták lettek stb.
És egyébként is mi az, hogy én unatkozom, a sok házimunkától nekik nincs idejük. Az az igazság, hogy én nehezen tudom elképzelni, hogy kikapcsolódásként elmosogassak. Azért én úgy érzem, hogy nem alakultam át háztartási robottá, azért, mert szültem két gyereket (igaz, hogy néha úgy nézek ki, de azért próbálkozom).
Jó, hogy megtaláltalak Titeket, ha van kedvetek írjatok!
Andrea
Andrea
 


Szia Andrea!
A legképtelenebb dolog, amit eddig hallottam, az egy anyuka "ömlengése" volt két kisfiáról, akik már hat (!!!!!!) hónapos korukban szobatiszták voltak! Bizony vannak köztünk tökéletesek! :o))
Az én fiam 8 hónaposan tudott felülni, néha elképzelem, hogy a falnak támasztva biliztethettem volna hat hónaposan, és ilyenkor jókat röhögök! :o))
Nálunk tökéletesen elég volt a két és fél éves korban elért szobatisztaság, ami azóta is zökkenőmentesen működik!
Üdvözöllek a Babaneten, nézz be minél gyakrabban! Rengeteg érdekes táma van!
Üdv: Judó
Judó
 


Kedves Andrea!
Én is hasonló cipõben járok, a szüleim, bátyám 200 km-re laknak, (egyébként ahhoz képest rengeteget segítenek), a nõvérem külföldön, a férjem sokat dolgozik, nem úgy mondanám, hogy egész nap, hanem néha hetekig van külföldön, néha itthon dolgozik, egyszóval teljesen összevissza és kiszámíthatatlanul, az anyósom ugyan itt lakik Budapesten, de segíteni nem szokott, amúgy imádja az unokáját, de õ is csak "vendégségbe" jön. (Az apósom már nem él.) A kisfiam 9 hónapos, gyönyörû, okos, ügyes, rengeteget röhögünk együtt. És mintagyerek, persze csak szerintem, nem a "nagykönyv" szerint. Még nem tud egyedül ülni, 8 hónaposan kezdett a foga kibújni, stb. Szeretnénk neki testvérkét, minél elõbb, persze tudom, hogy ember tervez...
Néha elszigetelve érzem magam, sok a bizonytalanság körülöttem (költözés elõtt, építkezés közben vagyunk, jajjaj!) hiányzik, hogy nem mehetek úszni hetente 2-3×, mint régen, borzasztó szervezést igényel, hogy elmehessek fodrászhoz, egyéb luxusról (mozi, színház) nem is beszélve! De szerencsére nem esek depresszióba, a pici fiam nem is hagyná!
1-2 hete vagyok még csak babanet-függõ, elõtte is jártam a rendelõbe, de a társalgót csak most fedeztem fel! Most még összevissza csapongok a témák között, néha hozzászólok, néha megbánom, egyszóval nagyon "kezdõ" vagyok. És nagy dolognak tartom, hogy ez megadatott nekünk, mert nemcsak segítségre, de talán barátokra is lelhetünk általa.
Ági
 


Kedves Ági és Andrea!
Nagyon örülök, hogy találtam még két abszolút kezdö babanetest. Én is 1-2 hete találtam rá, azóta várom a telefonszámlát, mi lesz...
Én sem hiszek a tökéletes anya képében, bár nálunk a környéken is van néhány ilyen. Szerencsére ellenpélda is van böven.
Nekem három pici gyerekem van (5,3,1 évesek) és bizony nekem is napokkal előre szerveznem kell, ha valahová nagy ritkán menni szeretnék. Azt én sem tudom, hogy kell depresszióba esni, mert nem nagyon volt rá idöm eddig. Szerencsére Anyu elég közel lakik hozzánk, ö szokott segíteni, de még ö is dolgozik, úgyhogy nem mindig tud. A gyerekek szerencsére imádják, bele is halnék, ha ott sem tudnám öket letenni néha egy kis idöre. Az a baj, hogy azalatt a kis idö alatt is inább igyekszünk elintézni a "hivatalos" dolgokat (pl. bevásárlás), szórakozásra tényleg nem sok idö jut.
Én is reménykedem az új barátságokban, klassz dolog rájönni, hogy így, ismeretlenül is mennyi közös témát talál az ember.
Amit eddig kaptam a babanettöl, azt minden itt lévönek nagyon köszönöm. Jó, hogy vagytok!
Emese
emese (emese)
 


Sziasztok!
Felraktam Bálint baba képeit az "Ismerjük meg egymást" rovatba.
Én is félek a telefonszámlától!
Ági
 


Kedves Mindenki, T.Klári!

Hát akkor írok, hisz nincs játszótársa a babámnak, új barátságot is szeretek kötni, bár egyedül azért nem vagyok.

Azt vettem észre, hogy sokkal nehezebb itt vidéken barátságot kötni, mint Pesten volt. Felénk (Szigethalom), sok a városból kiköltözö fiatal. Azt tapasztalom, hogy nem elég, ha egykorúak a gyerekek, itt számítanak az anyagi körülmények is. A tehetösebbek nem állnak szóba velünk, a szerényebb anyagi körülmények közöttiek meg rosszallják, irigylik, ha valami elöbbrejutást tapasztalnak nálunk. Ezek után már sokkal bizalmatlanabb vagyok az emberekhez, és többször is meggondolom, hogy behívjam-e a lakásba. Ez Budakeszin is így van? Pesten azért nem foglalkoztak azzal ez emberek, hogy ki mit csinál a pénzével. A következö probléma, megtalálni azt, akivel hasonló a gondolkodásunk, az érdeklödési körünk. Ez nagyon fontos, mert különben miröl lehetne beszélgetni. Ja és még az se baj, ha a barátom nem akar mindenáron átformálni, elfogad olyannak, amilyen vagyok.

Túl sok elvárás ez egy baráttal szemben? Lehet, ezért aztán nincs játszótársa a fiamnak, nekem meg barátnöm, viszont azért itt vagytok ti, és ez sokat segít.

Trixy
Trixy
 


Kedves Mindenki!

Örülök, hogy többen is reagáltatok. Szeretném mindenekelőtt elmondani, hogy szerencsére a "depresszióim" nem tartanak sokáig, hála a két fantasztikus kisfiamnak, de azt hiszem, hogy a rossz kedv nem idő kérdése. Sajnos néhány hajszás nap után, amit szinte egyedül töltök a gyerekekkel és még az is reménytelen, hogy
éjjel aludjak legalább 5 órát, azt is több részletben, akkor csak úgy jön és nem kérdezi, hogy van-e időm elkenődni. Egyébként éppen a fiúk miatt nem tart sokáig, mert nem akarom, hogy rossz legyen nekik. Egyébként mi is "kiköltözők" vagyunk, Maglódon építettünk házat.
Majd írok még, mert nagyon jó, hogy van ez a fórum, de most mennem kell, mert felébredtek a gyerkőcök a délutáni alvásból. Kivételesen egyszerre aludtak, ami egyáltalán nem jellemző.
Sziasztok!

Andrea
Andrea
 


Szia Andrea!

Megkérhetnélek, hogy tegyél a neved után valami ismertetőt? Már három Andrea van, akik régóta folyamatosan itt vagyunk.
Még egy betű vagy kedvenc szám....

Köszi

Andi2
andrea (andrea)
 


Szia Andrea!

És itt is laktok Maglódon? Mert ha igen akkor amikor ilyen "depis" hangulatba kerülsz, akár találkozhatnánk is, lehet hogy egy beszélgetés, kis kimozdulás feldobna. Még a gyerekeink is hasonló koruak, az én kislányom a jövő hónapban lesz 2,5 éves, a kisfiam 4 hónapos. Az én férjem is reggeltől-estig dolgozik, úgyhogy mi is sokat vagyunk egyedül.

Ha van kedved megismerkedni velünk, akkor írjál ide, vagy e-mailemre: pacahus@mail.datanet.hu

Üdv
Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)
 


Szia Ancsa!

Te is Maglódon laksz? Mi igen, a Bezerédi utcában.
Tényleg találkozhatnánk, mert barátaink itt egyáltalán nincsenek a szomszédok kivételével.

Kedves Mindenki!

Egyébként átkeresztelem magam, de nem szeretnék sem Andrea4, sem Andrea112 lenni, ezért inkább leszek Rea.

Üdv
Rea
 


Szia Andrea!

Igen, mi is maglódiak vagyunk, igaz kicsit távolabb tőletek az Arany János utcában lakunk, de ez nem ok arra, hogy ne találkozhatnánk. A Bezerédinek melyik részén laktok? A 31-es felé vagy a Jókai(?) utcához közelebb?
Ha gondolod folytathatjuk magánban, az e-mailem föntebb megtalálható, vagy a 326-942-es telefonszámon is megtalálhatsz!

Üdv

Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)
 


Andrea!

Gyere át, az Első napok, hetek... topicba is ha van kedved. Ott is nagyon jó kis társaság van.

Ancsa
anyanyanya (anyanyanya)
 


Szia Mindenkinek!

Most fedeztelek fel benneteket és nagyon Örülök, hogy nem én cagyok egyedül akinek még 4 honaposan nem alussza àt az éjszakàt a babàja.Elég nehéz lefektetnem néha még éjjel 1-kor is probàlom altatni.Az a probléma, hogy napközben kialussza magàt szerintem.Bàr de délben és du is csak 1-2 oràt alszik.Probàltam, hogy kifàrasztom nem engedem aludni de nem jÖtt be.Egész este sirt a fàradsàgtol.Amikor Ö aludni akar akkor mese nincs aludni kell.Sajna egyedül nem megy segiteni kell neki.(kézben esteleg magamra fektetem stb.)
Az én szüleim 1800 km-re laknak ugyhogy amikor megszületett az én kis Manom csak 3 hétig tudott itt lenni anyukàm.A depi nàlam is elöjött remélem màr kikeveredtem belÖle.Igaz, ha rànézek a fiamra minden erÖ visszajön belém.Feltettek a képeit az Ismerjük meg egymàst topicba Marc albuma cimmel.Làthattok rolam is képeket.
üdv mindenkinek
Judit
juju (juju)
 


Szia Edoszka!

Egészen sokan kezdenek ide írni. Igazad van váltsunk. De hová? Bármi jó lesz? Egy másik helyre is beírom ezt az üzit, ha neked is jó akkor folytathatjuk ott, ha nem akkor keresünk másikat.

Hétfőn még nem mertem levinni Dávidot, mert itt hideg volt igaz szépen sütött a nap. De ma bepótoltuk és voltunk de. és du. is. Nagyon évezte homokozott is. Másrészt már nekem is hiányzott egy kis levegőzés. Nagyon várom már a jó időt. Újra összeverődik a kis társaság a játszón és lehet eszmét cserélni. Tudom nem nagy szellemi elfoglaltság, de legalább valaki vissza is válaszol gügyögés helyett.Kép

Igazad van más is odaférjen a munkához, ne foszd meg ettől a kollégákat.Kép
Ha felköltöztök munkahelyet is váltassz, vagy visszajársz ide?

Már nagyon jól állsz az előkészületekkel ha csak a cipő hiányzik. Gratula.Kép Egy bő hónap és itt is van a nagy nap. Ez az idő gyorsan elrepül. Főleg ha tornázni is szeretnél a kilók miatt. Még mindig áll a fogyózási terv? A ruhát mikor alakítják rád? Hehogy bő legyen.

Most nézem mennyi az idő. Megyek mert a konyha még szalad a vacsi óta.
Jó éjszakát!
Szép napot holnap!
Pusssz:Zsu

Puszi!

Kép

Kép
 
 


Szia Zsu!

Végül is megtaláltalak itt is!
Maradjunk???
Írtam azért a másikba is!
Pussz: Edoszka
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: