athiz,
doki meg szülésznő megy priviben
fogadott volt mindkettő és mindkétszer,hamradjára valszeg szülésznő másik lesz
te kiknél szültél?
ez a beszólás dolog nem volt nagy ügy,legalábbis szerintem
akkoriban volt mikor kezdődött az eü reform.és ugye mentek a kósza hírek meg mindkenki mindent tudott.és egy csaj a topicból különösen aktívan bírta mindenféle rémhírekkel paráztatni kiváltképpen a szülés elött álló kismamikat
nem egyszer sikerült neki engem is beoltani,pedig én aztán mindig köbgyököt vonak abból amit hallok és elosztom százzal
aztán egyszer csak nagyon besokkalltam és beszóltam neki hogy ebben mi az élvezet neki
és hát akkor kaptam hideget meleg,hideget a topikba nyilvánosan,meleget meg priviben meg mailben
anda,
te aztán mázlista vagy
closty jó cucc,ha szeded uhval elég pontosan be lehet lőni hogy mikor kell akciózni
én mindháromszor így maradtam babás,mert hormonháztartásom nekem se műkszik,jó,monjuk nekem sosem működött.
átjárhatóságira meg menj csak szépen el szvsz,én is arra készültem,csak még a dokimat kellett vona meggyőzni
de aztán marcunak hála nem "kellett" már
kövezzetek meg,de én úgy gondolom hogy ez a hőmérőzés csak arra jó hogy borzolja az ember kedélyeit
legalábbis velem ezt tette
és bár lehet hogy testileg tényleg normális az egy év,de lelkileg azért elég embertpróbáló lehet
szóval én bizti nem húznám az időt
no most el mert néha sajnos dolgoznom is kell
de jövök ám még