Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
priviben megírnád a telcsiszámod? Reggel elsők vagyunk a dokinál, ha végzünk, utána mennénk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát Roz,nem semmi....... :( nagyon sajnálom.

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

HOL VAN MINDENKI?

Roz!
Remélem nincs baj!

képzeljétek, múlthét csütörtök óta hívom Szegedet, az allergiavizsgálat miatt.
Nem vették fel a telefont, majd nagy nehezen szerdán tudtam beszélni valakivel, erre közölte, hogy a dokinő asszisztense beteg, ezért nem ad senki időpontot! Majd hétfőn hívjam őket, kitört belőlem minden.Mondtam, hogy végülis egy hetet már tudunk várni, ha már lassan 1 éve húzódik a dolog. Annyira felhúztam magam rajta :?

Nana!
Hahó, merre jársz? hogy tudjuk megbeszélni???
az iwiwen megtalálsz!

Kép
adrienn021

Kép
Vendég

Hát az írásom hova tűnt? :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Megírtam egy hosszú hszt.-t erre csak a nyuszit adta be :twisted:

Geli!

A nyuszi Gergőnek szól,utólag Nagyon Boldog Névnapot neki!!!

Estelle!

Akkor jó helyre küldtem,köszönöm,lehet,hogy hívlak majd,én telefonszámom is megvan Neked ugye?Mózi baba jól van?

Kazi!

Iwiwen van ismerőseid közt egy lány,Fábián Krisztina a neve.Ő nem fodrász,vagy kozmetikus véletlen?S nem a Hunyadi végefelé dolgozik?Olyan ismerős valahonnan,csak nem jut eszembe.Van egy Iringó nevű kis keresztlánya is neki.

Roz!

Drukkolok nektek!Nekem is évente kell kontrasztos MR-re járnom,eddig Szegedre jártam,de van már itt is Mr-gép.
Vendég

Kép
Nyhk!

Petrának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
Vendég

NYHK-Kati!
PETRUSNAK NAGYON-NAGYON-NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT! :D :D :D

..a többeiektől bocsánat :oops: de nem olvastam és írni sincs több időm :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk:
Petrának boldog születésnapot kívánunk!!!

Don:
Igen fodrász,de hogy hol...passz!

Roz:
Sajnálom :( ,remélem mielőbb rendeződnek a dolgok!
kazi

Sziasztok!

Nyhk
Nagyon boldog szülinapot Petrának!

Geli
Boldog névnapot Gergőnek!

Adri
sajnálom ezt a Szegedi mizériát,hamarosan sikerül megoldani,kitartás!

Nincs több időm,megyünk Annával Dunavecsére,majd jövök még.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Petrusnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Adri,
ha ekkora mizéria van Szegeden, miért nem próbálod meg Pestet?
Mi a Madarászba egy héten belül kaptunk időpontot, nem kellett egyszer sem befeküdni. Ott rögtön első alkalommal vettek vért, pedig már nem volt labor, de elintézték, hogy a csecsemőintenzíven levegyék, hogy ne kelljen újra felutazni. Mikor volt eredmény visszamentünk, kaptunk 90%-os tápszeres papírt, és 3-4 havonta mentünk ellenőrzésre. 23 hónaposan megvolt a tejterhelés, az is ambulánsan, két ivás között kint játszottunk a közeli játszótéren...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina!
Hát ez is jó megoldás lenne!
Magán úton intéztétek?
Lécci írj, mert hétfőn kell kérnem időpontot!

Kép
adrienn021

Adri,
írtam privit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Ment a válasz!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

hol van mindenki?Biztosan a jó idő mindenkit kicsalt.Minket is.Levágtam a borostyánt ma,csaviztunk egy jót délután.

Adri
remélem megoldódik hamarosan az allergia vizsgálatotok,most már jó lenne.

Erszényes
jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Petrusnak boldog szülinapot kívánok!

Lina
Jók lettek a ruhák? Jól érezted magad a Bányaiban? Volt osztálytalálkozótok is? A Noémi osztálytársad volt? Hú, egy kicsit sok kérdés. :oops: Nekünk volt osztálytalink, tulajdonképpen igazi még nem is volt, pedig már 14 éve érettségiztünk. Kb 15-en voltunk. Jó volt nagyon. Éjfél felé indultunk haza. Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni, kicsit ki voltam akadva, amikor találkoztunk. Előtte mesélte egy volt osztálytársam, hogy az osztályfőnökünket, ha jól emlékszem két éve, de ebben nem vagyok biztos, agydaganattal kezelték. Nagyon meg voltam zavarodva. Mostmár tanít, remélem jól van. Sokat nem tudott velünk lenni, több helyre kellett mennie. De egyébként én jól éreztem magam.

Adri
Remélem rendeződnek a dolgok, s tudtok Pestre menni. Petikének itt csinálták, de lehet, hogy télen inkább én is felvinném Pestre. A ruhák jók lettek?

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok,

Sajna egy ideje én is átkapcsoltam olvasó üzemmódba, írni már nem jut időm, mert amikor olvasok egy darab gyerek van a kezembe. Nekem még mindig bele kell rázódnoma kétgyerekességbe. Da ha jól látom Dóri is jól letünt.

Hajny, Don,

köszi szépen drágák vagytok, hogy eszetekbe jutottunk. Gergő hivatalosan is Gergő és már csináltak külön gergő napot is, ami nov. 17-én van. Mi ezt néztük ki neki névnapnak.

Jól vagyunk, csak nagyon gyorsan eltelik egy nap, lassan Dorka is közelít a 3 hónap felé. Ma este 5,37kg volt. Dumál, és próbál nyúlni a dolgokért. Gergő meg egy kis hurrikán. Pénteken aCBA közepén elkezdett velem parancsoló hangnemben kiabálni, majd a végén közölte hülye vagyok :( mindezt azért, mert nem kapott túrórudit, amit nem is ismer. Néha nagyin tehetetlennek érzem magam. Nem tudom, hogy tanítsam önuralomra, vagy korai lenne még. most ez a legújabb, hogy kiabál, ha mérges. De abban a pillanatban, nincs türelme. Jaj, az egyik legnagyobb hír, hogy az allergia tesztje egyelőre neg. lett, de hogy terhelés után mi derül ki még nem tudom, majd áprilisban kezdjük. Szorítsatok, hogy bírja a tejet, végre. Már beleőszülök, hogy kitaláljam mit együnk. A férjem mindenevő, Gergő tejmentesen és szójamentesen van, és pedig tej- és tojásmentesen. :(

Adri,

Az a baj, hogy neked nem az a lényeg, hogy a tápszert 90%-ra kapd, hanem hogy megmondják, MIRE allergiás Levi. Sajna, az egyik kolleganőm, aki szintén sokáig járt magándokihoz, végül elment Szegedre a fiával,m ert már semmi tartósítószert és egyéb dolgokat nem ettek, amikre egyébként poz. volt a fia, mégis a tej és a tojás volt a baj náluk. Sem a vérvétel, sem a bőrpróba nem mutatta ki. Igaz, bent voltak Szegeden pár napot, de azalatt a néhány nap alatt javult a helyzet, amíg bent voltak. Érdemes fontolóra venni, hogy nektek személy szerint mi is a legjobb. Tudom, hacsak lehet megpróbáljuk elkerülni a kórházi hercehurcát, de ha már mi sem bírjuk ezt tovább é sDorka nagyobb lesz, valszínűleg mi is Szegedre megyünk.
A Gergő ruháit Dorka születésekor válogattam át és odaadtam egy ismerősnek. Innentől kezdve figyelek, ha lesz vmink szólok, szívesen odaadom. most 92-es aGergő mérete.

Bepa,

Régebben te írtál a hormonális spirálról. Nos, Mirena a neve és 40ezer forint, ami tök jó ár, mert 5 évig lehet fent és annyi idő alatt kb. a 3szorosát költöd gyógyszerre. De érdemes utána nézni más fórumokon mit írnak róla. Néhány embernél elég durva mellékhatások voltak, pattanás, folyamatos pecsételés, no szexvágy, migrén, és még sorolhatnám. No, mivel az őssejt nem sikerült, így a pénzt, amit visszakaptunk befektettem egy ilyenbe. Lelkileg nem zavar, hogy van vmi odabent, de ha a leggyakoribb tünetek bármelyikét is észreveszem magamon az első 6 hónapban, akkor levetetem, mert a gyár 6 hónap garanciát vállal, ha nem jön be visszaadják az árát. "Sokan" az elejétől szenvedtek, és "csak" 1 év után vetették le. Én örülnék neki, ha nekem is beválna, mert 5 évre meg lenne oldva, a gyógyszert soha nem tudtam mindig uakkor bevenni.

Roz,

Nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobb híreket mondják neked a pesti dokik. Még mindig azt mondom, hogy minden elismerésem a tiéd, amiken már eddig is átmentél, elég lenne 3-4 anyukának is.

Hajny,

Buli - tök jó, ez már előkészület a lánybúcsúra??? én mikor fogok eljutni legközelebb? Szerintem az már nyugdíjas bál lesz :D
Ruhád alakul?
Délelőtt is szoktál szabad lenni? Tudod miért kérdezem???

SZÜLI- és NÉVNAPOSOKNAK utólag is sok boldogságot!!!

Képek mind nagyon jók!

Még akartam egy csomó mindent, de elfáradt a szemem.
Jó éjt Nektek!

Anita

geli08

Sziasztok :)

NYHK
NAGYON NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT PETRUSNAK :)

Remélem Judit nam haragszik meg érte megszületett Nimi pénteken császározták 57 cm és 4550 gramm a baba :) A férje mesélte. Levi Zsóka nénihez jár és ott találkoztunk :)

Anita
köszi aranyos vagy. Gergő, hát nem is tudom mit irja nagyon nehéz időszak ez mindenkinek anyának babának és a már "tronfosztott" gyerköcnek is, kitartás. Nálunk egyébként az jött be hogy mindenki 1 valamit válszthat ha boltban vagyunk még menet közben egyszer meggondolhatja magát és válszhta mást is de az előzőtt vissza kell tenni ha pedig telhetetlenkedik és variál akkor vissza tesszük és ő nem kap semmit pár hisztis bevásárlás után megszokták . Mára már nagyon betartják .

Adri
Igazán nekünk is több tapasztalatunk volt Kecskemét magán és Szeged de Szegd tényleg profi hely . Nagyon megvizsgálják és több helyről azt hallotam hogy a Magyarországon ma ez a dokinő A Várkonyi a legprofibb Ő ott tanít is. 4-5 nap nem olyan vészes főleg uy hogy du mehetsz a vársba is csavizni akár :wink:

Lili
olyan jó volt titeket látni :) kaptatok végül pasis rucit ? Nagyon szépek voltatok :) Zsófi ki tündér lány :)

pille
jól vagytok ? úgy el vagy tünve?

Seriff
Te is nagyon ritkán jössz Hannamanna jól van ? Ovi hogy tetszik ?

donoé
mi is itt voltunk előszőr innen küldtek tovább kontasztanyagosra.. lehet hogy gyerköcöknek nem csinálják meg itt ?! nem tuom ..

Kazi
TI jól vagytok tegnap voltukn arra felétek :) nézegettem is melyik lehet a Ti házatok :)

Lina
Milyen Lili torka szép már?

Telefonáltak pestről nem kell a kontaszt anyagos mr... Kicsit csalódott vagyok mert sajnos a fejfájás nem múlik :( jobban örültem volna ha megcsinálják nyugodtabb lettem volna tudom ez a sok mr sem jó de akkor is.. tegnao du csak feküdt és sirt hogy fáj a feje mi lehet ez ????????? Már van szemüveg is mindenkint végig jártunk, vagy csak mert náthás ettől fájna feje ... kicsit az is megfordult a fejmben hogy játszik ... de aztán gyorsan elhessegettem mert sirt is pedig Ő nem szokott ....
hétfőm beszélek még egy ismerősőmmel aki szintén ideggyógyász

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Lilinek nem nyúltak a torkához, csak a szájához. Az a doktornő szerint gyönyörű, hát erről a kontrollon megoszlott a véleményünk :lol: Mikor lehúzta a száját, és én megláttam, akkor jó be is csuktam a szemem, ő meg mondta, hogy pedig ez nagyon szép, jót poénkodtunk rajta, de mondtam, hogy én nagyon nem bírom az ilyeneket.

Andi
Mi csak egy órát voltunk, Noémi még szoptat, muszáj volt mennie (na jó te is, tényleg :lol: ). Viszont az osztályból csak ketten voltunk, az évfolyamról is csak 5-en. Ismerőssel is csak olyannal találkoztunk, akit máshonnan ismerek, és rácsodálkoztunk egymásra, hogy jé, te is bányais voltál...
Amúgy ki volt az osztályfőnökötök? Ja és ki volt az a lány, akivel jöttél, mert csak ötletünk volt.
Ruhákat tegnap vitték el anyuék, nem nézték még meg szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Geli
jövőhéten ismét délelőttös vaok,így a délelőtt kilőve.Esteleg meló után elugorhatok.Vagy holnap délután?Igaz Anna velem lenne,ha nem baj,nem megy bölibe.

Roz
előbb utóbb meglesz a baj forrása,ne add fel.Kitartás!Segítenék szívesen,csak nem tom hogy!

Na mek málnát ültetni,ez még a mai programom,majd délután irány Kecskemét.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nyhk
Megvolt az első tubusos hajmosásunk. Úgy, ahogy mondtad, törcsivel. A törcsi nem lett vizes, remélem akkor a füle sem. Na de hogy a haja mennyire lett megmosva?! :roll:

És ma nagyon boldog vagyok: A NewYorker-ben kaptam két felsőt. Egy S és egy M-es méretűt!!!!!!!!!!! Ilyen szerintem ált. suliban volt utoljára :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm mindenkinek Petra nevében a szülinapi köszöntést!!!!

Kép

Kép
nyhk

Roz,

Sajnálom, hogy nem jutottatok előrébb, bár az azért jó jel, hogy nem kell megcsinálni. Kiváncsi leszek erre mit lép. Az pedig egyszerűen felháborító (nem is tudok mit írni rá, csak döbbenten nézni), hogy még azt sem tudja, hogy hova kell küldeni.
És még a szomorú, hogy mennyien vagyunk az ő szakértelmére bízva!!!

Lina,
Ne félj nem olyan könnyen megy bele víz. Persze ezt én is csak azután hittem el, amikor láttam, hogy milyen pici lyuk van a tubuson :)
Mikor lesz füldugótok?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
3 hét múlva kell visszamenni kontrollra, és ha akkor rendesen ül a tubus a dobhártyában (már egész jól alakul állítólag), akkor mehetünk a füldugóért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

írtam egy hosszút, elszállt
majd holnap megírom újra! :evil:

Kép
adrienn021

Adri,
mondta a tesód, hogy kaptatok időpontot Szegedre. Sokat kell várni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!!

Merre van már megint mindenki? Kezd kihalni itt az élet :roll: !

Na van időpontunk, május 26-ra!

Andi!
Igen jók lettek, nem is írtam még, bocsi!
KÖSZÖNJÜK!

Geli!
Én is így gondoltam, ezért maradtam a Szegednél, Kmét helyett, mert teljes kivizsgálást szerettem volna, így ott megoldják, nem kell külön mennünk!

Lina!
Köszi!
Igen, majd május végére van időpont, de legalább túlleszünk rajta!

jóéjt Mindenkinek!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Gyors visszaolvasás után írok nektek!

Judit, gratula a babádhoz, ő sem egy aprócska fiú lett, de nálatok az egész család nagy. Jó egészséget, sok tejet és nyugodt éjszakákat.

Linácska, örülök, hogy szerencsésen túl vagytok a műtéten.

geli08, tényleg elképesztő, hogy két gyerek mellett milyen gyorsan elszalad egy nap.

Adri, elhiszem, hogy tele van a hócipőd az egész herce-hurcával. Te jót akarsz a gyereknek, mások meg jóformán nagyívben sz....-nak a fejedre. (Bocsi, a csúnya szóért!)

Nana09, milyen a csiri-biri torna? (Remélem jól írtam!)

Mellesleg a hétvégén az én pici lányom is betöltötte az 1 évet. Jó buli volt, majd rakok fel képet, persze ha valaki érdekelt. Rengeteget megyünk, iszonyatosan jókedvű, csak az éjszakáink nagyon nyűgősek. Eszter lányom pedig, mint a duracell nyuszi egész nap nyüzsög a bölcsiben és itthon is. Állandóan van mondanivalója és 2 percig nem tud a fenekén maradni. Kivétel, ha a tévében van valamilyen általa érdekesnek tartott mese.
Ennyit magunkról!

Jó éjt!

Kép
Kép
kisévi

Kisévi,

Utólag is sok boldog szülinapot a nagylánynak!!!!!!!
Persze, hogy kérünk képeket :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Kisévi
Nagyon boldog szülinapot Rékának,utólag!Remélem teszel képet hamarosan!
Amúgy én Annám is iszonyú sokat beszél,be nem áll a szája,amíg el nem alszik este.Tudsz tévézni ilyesmi néha tőle?

Adri
na végre,szép lassan halad ez a dolog.Lassan már csak arra eszmélsz hogy semmi baja sincs Levinek.

Roz
ti hogy vagytok?

Ser meg a többiek merre vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm a köszöntéseket!

Hajny, lányom mellett TV-t nézni, vagy apával beszélgetni!? ÁÁÁÁÁÁ, nem. Majd ha alszanak! Sokszor mi hamarabb elaludnánk, mit a gyerekek!

Adri, örülök, hogy van időpont!

Évi

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!Csak olvasok......2napja vagy három,nagyon vacakul vagyok.Megfáztam,meg teleettem magam ropival és olyan vizes lettem,hogy eszméletlen. :( Majd jövök!!!Üdv Mindenkinek!!

gadevi

Sziasztok!

Kisévi

Sok boldog szülinapot kívánok Rékának, így utólag. Várjuk a képeket! Tévét már mi sem nagyon nézünk, bár ez talán nem is olyan nagy baj. Az éjszakáink nekünk is zűrösek, remélem azért rendeződik majd hamarosan, mert már naon fáradtak vagyunk.

Judit
Gratulálok a kisfiadhoz! Minden jót kívánok nektek!

Adri
Örülök, hogy van időpontotok! Hamarosan túl lesztek rajta.

Lina
Dr Kiss Árpádné volt az osztályfőnököm, biológiát és kémiát tanított.

Megyek kurálom magam, összeszedtem valami nyavalyát. Ma alig tudtam kikelni az ágyból, még szerencse, hogy Apa itthon tudott maradni. Holnapra rendbe kellene jönnöm.

Szép estét mindenkinek

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Kocsisandi
vigyázz magadra,olyan könnyű összeszedni egy kis bacit.
Beszélek én,nekem is fáj az alhasam,tuti felfázás.

Gadevi
én is szeretem a ropit,bár egy maroknyi mindig elég belőle.Amúgy hogy vagy?

Kisévi
hát az elalvással én is így vaok,aludnék már 8-kor.Anna nem hagy.Hogy bírod hogy fent tudsz lenni amíg el nem alszanak?Lefekszem az ágyba és elalszom.Apa meg Annázik soxor. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,már azért sokkal jobban!!Örültem,h Alit elláttam,szórakoztattam.Elég sírós most,remélem nem lesz beteg Ő is.A víz is lement szerencsére,a Pocaklakónk is mocorog újra.Kezd már fárasztóvá válni a várandóság,már nem mennek a dolgok úgy,mint rég... :(

gadevi

Sziasztok!
Hazajöttünk a kórházból, egyenlőre sajnos nincs időm írni, visszaolvasni de azért a babám képeit meg szeretném osztani veletek, nagyon büszke vagyok rá! :D Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Judit, sok boldogságot kívánok nektek! Gyönyörű kisfiú!

Kisévi, utólag is boldog szülinapot Rékának!

Nyhk, teszel szülinapos képet?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,

Az az igazság, hogy nálunk a fényképezés minig elmarad, vagy csak kapkodva egy-két kép. Szóval igazán nincs is "vitrinbe" való képünk :oops: :oops: , De egy pár azért készült amit megosztok veletek:

Ádám szülinapja (csak egy torta):

Kép

Közös szülinapi buli:
Kép

Petra szülinapja (ez is csak egy torta),
Kép

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
Petrának is már ekkora haja van??????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

Alakulgat :) , épp tegnap nézegettem a régi fényképeket. kis kopasz volt :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Judit
gyönyörű a kisfiad,nagyon sok szépet és boldogságot nektek,gratulálok!

Nyhk
hát ez igen!Két gyönyörű gyerek,na de Petra,álomszép kislány!
Küldtem pü-t.

Gadevi
kitartás,már nincs sok!Utána hiányozni fog a várandósság. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Judit, valami gyönyörű a kisfiad. Teljesen elérzékenyültem tőle! Gondolom most te se tudsz vele betelni! Imádd, puszild, mert nagyon gyorsan szalad az idő!

Nyhk, neked is gyönyörűek a gyerekeid. A lányodnak biztos sok udvarlója lesz!
A fényképezés nálunk is hasonlóképpen megy, mint nálatok!

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Van újra netünk, köszönet Endrének -Hajni párjának- (majdnem azt írtam, hogy férjének :) ). De félek nem tart majd sokáig ez az állapot, vmi nincs rendben a géppel.

Lina

Örülök, hogy itt voltatok, csak villámgyorsan eltelt az idő.

Roz

Nem lennék a helyetekben, nagyon sajnálom ezt a hercehurcát.

Estelle

Kedves vagy, hogy hiányolsz. Elképzeltem Mózit, édes lehet nagyon, mikor kibontod és boldog. Adri újabban vetkőzik, gyakorolja. Múltkor ránéztünk, mert csendben volt, és már éppen meztelenül készült az esti fürdésre.

Azt szeretném megkérdezni, hogy Margókáék mikor kezdenek kiscsoportosokat? Most szeptemberben vagy jövőre? Nagyon szeretném őket Adrinak.

Nyhk

A Hunyadivárosi bölinek jó híre van.
Gyerekeid nagyon szépek, de Orsi!!!..hogy mekkora haja van. Azért már Adrikámnak is tudok fönt egy kis copfot csinálni, és hagyja is. A dadusok is mindig megcsinálják neki.

Gyermekek fotói mind-mind nagyon szépek!

Andi
Kép
cukkker

Judit

Gratulálok kisbabád érkezéséhez!!!

Kocsis Andi

Kis Árpádné engem is tanított. Sajnálom a műtétje miatt. Szoktam látni a színházban.

Dobok egy friss képet
Kép

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Cuki
betyár jó ez a fotó Adrikáról meg Bencéről.Még a fotón is kid huncut Adri!meg kell zabálni!

Kisévi
nekem is naon hiányzik a baba korszak,bár visszamehetnénk az időben.Sokmindent másképp csinálnék most Annával.Csak vele lennék,minden percben dajkálnám,az tutti. :lol: Te nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem is írtam még,naon klasszul készül a rucim,ügyes a néni.Már csak egy klassz frizura kellene.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Köszi. :)
A frizurád azt a bnőd csinálja, nem? Ha jól emlékszem már próbán is voltál. Vagy csak szóban beszéltétek, hogy milyen lesz?
Látom ma is korán indultál melózni. Ma is ott voltam az Auchanban a bnőmmel, de nem láttalak. Vettem szép szobanövényeket, most jó nagy a választék.
Isteni ez az időszak. A család melóban , suliban, böliben. Én meg szabin, már fizetéssel, jó pénzzel. Egész nap azt csinálok, amit csak akarok, és oda megyek, ahova akarok. Sokat vásárolok is bavallom. Azt hiszem, hogy az életben többet nem lesz ilyen jó dolgom. Adri is most már szerencsére szereti a bölit, és olyan jó étvágya van, hogy csak na! Esténként egyedül vetkőzik a fürdéshez, nagyon önálló lett. Igaz, még önfejűbb is, mint valaha.

Bence egyre ügyesebb a fociban, a suliban is nagyon eredményeket ér el. Azt hiszem, hogy ez annak is köszönhető, hogy az allergiája most valamelyest csökkent és este kis tudja magát pihenni. Volt tegnap mezei futóversenyen is, és 200 gyerekből 12. lett + a csapata bronzérmes lett.

Bocs, ha egy kicsit sok volt belőlünk.

Andi
Kép
cukkker

Képzeljétek itt Pesten szabályos hóvihar van...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska, ez biztos telepátia, mert tőled akartam kérdezni, hogy milyen idő van nálatok, mert Lajosmizse felől igazán randácska felhők közelednek a Széchenyi városhoz. De tőled már megkaptam a választ. Ma nem megyünk játszótérre, majd tojást festünk!

Kép
Kép
kisévi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?