Sziasztok!
Kir: Nagyon sajnálom... Tényleg szívósabbak vagyunk mi nők, mint a pasik szóval nem lesz semmi baj!!!! Jobbulást Anyudnak!
Rég voltam és annyi miindenre szerettem volna reagálni, hogy tuti nem fog menni...
Norka: Nektek gratula a szívós kispöttyhöz! Pihenj sokat, most ez a legfontosabb, a költözést pedig hagyd a fiúkra
Éljen, hogy végre jobban vagy te is
Monácska: Még 5 nap? Nahát, repül az idő
Örülök, hogy nem viszketsz most, remélem tartós lesz ez az állapot...
Hajni: Én egyetértek Monee-val... Ha ez most pé volt, akkor nyert ügyetek van
Drukkolok nagyon!
Dimet: Gratula az első fogacskátokhoz. Most hétvégén voltunk babázni, a 8 hónapos kislánynak már van 2 és fél foga. Mikor a párom ezt meglátta, megkérdezte az anyukától, hogy nem vágott-e még menetet a mellbimbójára
Zsizsik: Nem írtál magadról
Párod jobban van már? Nagyon jó végre ismét izgulni értetek
Lara: Nálatok is zajlik akkor az élet.
Aranyos lehet a kiscsaj, ahogy próbálkozik
Lafi: Azóta hogy áll a kislegény az anyatejhez? Lehet benne valami, hogy az anyuka aki leadta, valami olyasmit evett, ami Hunornak nem tetszett...
Monee: Neked is gratulálok a pici mozgásához
Emlékszem még, milyen bizonytalan voltam, hogy biztosan ő-e az... Most meg már azzal játszik, hogy megpróbálja a bordáimat elérni
Bizotan akartam volna még valamit írni, de olyan vagyok most, mint egy kiselefánt... 2 napja 8kor már beájulunk a párommal
Nem értem... Persze én éjjel minimum 2x fel is ébredek, majd forgolódom egy órán keresztül... A gyomorégés is magától érthetődő ilyenkor... És most a páromat is felébresztettem éjjel, szörnyű vagyok.
Ja és ha már panaszkodom: éjjel úgy begörcsölt a vádlim, hogy potyogtak a könnyeim, pedig rengeteg magnéziumot nyomok be mostanában (2x1 Magnerot).
Holnap megyünk uh-ra és a dokihoz is. Jól megnézetem magunkat, meg kifaggatom ezerkről a dolgokról a dokit...
Munka rengeteg van, az új kolléga nem igazán jött be, fogalmam sincs, hogy mi lesz itt 1 hónap múlva
Pedig most nem akarok ezen aggódni, és tessék... A picivel legyen minden rendben, ez a lényeg...
Asszem kicsit depis vagyok ma... Megyek kifújom a sárkányos füstjeimet