Új privát üzeneted érkezett!

Mona!

Én viszkettem rengeteget a 20.héttől nekem főleg a talpam, bokám. dokim nekem is kalciumot ajánlott, az tényleg jó rá. mindenkivel kalciumot írattam, aki potenciális jelölt volt, és találkoztam vele, Domi gyerekorvosával, nőgyógyimmal, kavicskával, Rambókával...Kavicska dobozszám hordta nekem a kalcimusc injekciót...

remélem te jobban jársz mint én, de nekem szülés után elmúlott 1-2 hónapra, aztán megint előjött, és amai napig szenvedek tőle, és egyre rosszabb. most átment olyan allergia-szerűbe talán. már voltam csomó bőrgyógyinál, nem tudnak mit kezdeni vele. és már piros is sokszor. sokszor véresre vakarom magam. Johanna azt hiszi a körömkefe vakarózásra való, ha meglátja már húzgálja is a lábamon... :lol: most kaptam egy tuti doki címét remélem el tudja múlasztani, mert már tényleg nagyon zavaróóóó!!!!!

ja és ne fenisztillel kend, mert az nem ér semmit, hanem fenistil cseppeket kell meginni. az nagyon jó rá. kérdezd meg terhesen ihatod-e.

ja meleg nagyon rossz rá tényleg, úgyhogy éjszakára rövid ujjú cuccok, és vékony takaró. nuku melegvíz!

kitartás!!

Kép

Kép
rejo

Lafi!
UUUUUUUUUuuuu!
Hunor jól belehúzott!!
Hunor édes pofikám, ügyes vagy!! :D

Lara csajszi ma délután elkezdett hasizmozni! :lol: :lol: DE úgy,hogy én "öreg" fejjel elbújhatok mellette!!! Papám! Fejét és lábát egyszerre akarja közelíteni egymáshoz! :lol: :lol: :lol:

Rejo!
Ez a bőrprobléma nekem is van mostanság. A Fenistil tényleg nem ér semmit. :?

Kép
lara26

Vettem articsóka kapszulát és Parádi vizet. Ezek fellendítik az epeürítést, most mintha kicsit jobb lenne..... Mintha! A viszketés attól alakul ki, hogy pang az epe. Még nem okoz konkrét tüneteket, görcsöt, gyulladást, a vérképben látható jeleket, csak hasmenést okoz és a bőrön ideges tüneteket. Most szedtem össze az okosságot a netről....... Pffffffffffff

Norka! Igen, ezen törtem egész nap a fejemet, hogy borzasztó, milyen hisztinek tűnhet, pedig bármit megadtam volna érte nem is olyan régen. És mennyire hálátlan is az emberlánya....... No, de mindegy! Ez van, remélem jobb lesz, majd hozom a híreket! És elnézést kérek, próbálok kis fegyelmezettséget is előszedni megint! :oops:

Rejoka! A Fenistil cseppeket nem ajánlja a gyógyszerész terhességben........... :roll: Ha csak annyira nem, amennyire a metformint, akkor szedhetném bátran. Marad a calcium, és az egyéb gyógyhatású szerek! Ha megmarad, én nem is tudom mi lesz velem! Sosem voltam allerigás, illetve nyáron csak a napallergiám kijött, aztán elmúlt.

Egyébként van egy gyanúm, hogy talán a Rennie miatt eldurrant a szervezetem, ma nem is szedtem be belőle, lehet, hogy emiatt van a pangás. Napi 5-6 biztosan meg volt, iszonyatosan sokat ég a gyomrom. Bár túl adagolni nem lehetne, azért talán egy idő után besokallt a szervezetem.

Most megyek, megpróbálok lepihenni!!!!
Vendég

Dimet, Rejo: akkor végül mi legyen a holnappal?

Rejoval anno abban maradtunk, hogy 10 és 11 között találkozunk... Dimet, veled meg ma abban, hogy 11 és dél között...

Na most melyik legyen?:)))))

(én mindenképpen megpróbálok max. 11-re odaérni!!!!!)
Vendég

Monácska!

A terhességi cholestasisra (epepangás) a frissebb szakirodalom az ursodezoxicholsavat ajánlja.
Ursofalk néven kapható, vényköteles, dokiddal beszélj!
Naná, h. ellenjavalt terhességben! :twisted:
De, mondom, ez esetben adják.

A Fenystil csak relative ellenjavalt terhességben, lásd:kockázatok és előnyök mérlegelése. Szerintem az esetedben már csak előnyökről beszélhetünk! :wink:

Rejo!

Allergiavizsgálatot csináltattál már?
Én április elején megyek vért vetetni, mert nem bír elmúlni az arcürgegyulladásom. :evil:
Ja! Véletlenül nem Silan Sensitive öblítőt használsz? Tudod, nálam az okozta a gondot. :evil:

Lara!

Lara csak fel akar ülni. Fogd meg a kezét, szépen fel fogja húzni magát és nagyon boldog lesz! :D

Lafi!

Gergőnek is voltak/vannak ilyen hidegfrontos nemevései.
Most két napja nem evett, de ma már végre igen.

Nálunk havas eső esett délelőtt, ha kicsit hidegebb van, havazott volna, az tuti! :shock:
Nem tudtunk sehova se menni. (Az én taknyolásom miatt nem mehetünk játszóházba. :( ) Gyerek szétkapta a lakást!
Azt hiszem veszek neki egy szobabiciklit v. futópadot, hátha azzal lefárad. :twisted: Így a quaddal borzolta az alsó szomszéd idegeit, ha az itthon volt (sajnálom szegényeket, mert ők nagyon normálisak).
Tavaszt akarok végre, virágzó fákat, döngicsélő méhecskéket, meleget, fényt!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

11re mi is megpróbálunk odaérni!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Jó lenne ha igyekeznétek csajok! :lol: 11 jó lesz, 12 sztem késő...ehetünk együtt, de ne délben kezdjünk dumcsizni, mert nekem vissza is kell majd érnem, meg Johanna délutáni alvását sem szeretném ha nagyon elscúszna...de 3 gyerek alvását lehetetlen összegyeztetni...

fogggalmam sincs holnap hogy jutok le a mozgólépcsőn a metróba...fölfelé már tudok mozgólépcsőzni, de lefelé....kiráz a hideg...tériszonyom van és félek hogy leesünk...

Kép

Kép
rejo

Rambóka!
Itt nálunk havazott, a párom mesélte. Kérdeztem tőle, hogy dara volt?
-Nem!
-Akkor hogy nézett ki?
-Csík formájú volt!

Besz@rtam a röhögéstől ahogyan mesélte!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szeretem!!! :D

Lara már a szopit is félülve végzi. :lol: Igen, szegényke ülne, csak nehéz a feje.

Kép
lara26

Rejo: Összecsukod a babakocsit, valakinek a kezébe adod amíg fogod Johannát... bár szerintem sokkal egyszerűbb ha Johannát babakocsival együtt felpakolod a mozgólépcsőre (te alá állsz így nem tud lefelé zuhanni)... esetleg megkérsz valakit, hogy segítsen tartani. Megjegyzem ott vannak a lusta biztonsági őrök is akiknek ha szólsz akkor szerintem kötelesek segíteni. Az Örsön meg nyerő helyzetben vagy, nem kell kínlódni...

Az Ikeához meg szerintem az Árkádon át tudsz a legkönnyebben eljutni. Átsétálsz az Árkádba, ott vagy mozgólépcsőzöl egyet (egy emeletet fel) vagy liftezel egy emeletet (a zöldségesnél van lift középen), fent a Gelatonl áttolod a babakocsit a Sugárba... ott meg szerintem kell, hogy legyen lift (tudtommal van!) amivel lejutsz a földszintre és áttolod a babakocsit az Ikeába :)))

(én mondjuk simán szoktam Lillával babakocsival mozgólépcsőzni... mondjuk csak az Ikea parkolóból a földszintre, de az nagyon megy:)))

Max. majd gyakorolunk együtt egy kicsit :)))) Kaptok egy kis mozgólépcsős kiképzést:)))))

J... és megpróbálok mindenképp 11 előtt odaérni (ha ráveszem a férjem, hogy vigyen ki akkor lehet, hogy 10-10:30 körül ott leszek)
Vendég

Rejo!

Háttal!
Úgy sokkal egyszerűbb megtartani a kocsit is!

Jut eszembe ezzel kapcsolatban:
Ha majd a gyerkőcök járni fognak másoknál is: Csajok! A mozgólépcsőn v. mozgójárdán nagyon figyeljetek oda, h. a cipőfűzőjük ne legyen kicsit sem kibomolva, mert a múltkor a mozgójárda bekapta a ded cipőfűzője végét és csak annak köszönhető, h. nem lett nagyobb baj, h. hirtelen felrántottuk a gyereket, így csak a kis műanyag vég lett némileg megviselt.

A sors iróniája, h. éppen előző nap volt a tv-ben egy műsor, amiben elhangzott, h. a mozgólépcsőtől nem kell félni, mert az a fésű-szerű dolog megakadályozza, h. bármit bekapjon. Na ja! :evil:

rambóka

rejo, nyugi. menni fog!!! te állsz alul. nem lehet baj.
sietünk mi is.

Kép

dimet

kissé fáj a torkom...rem. nem leszek beteg. másfél éve nem votlam! nem leszek!!punktum.

Kép

dimet

dimet: ne legyél :)))) (C vitamin:) (küldöm priviben a telószámom!!!)
Vendég

nem lettem. c-vitamin. kamilla tea. gőzölés. kutya bajom. még benyomom a csipkebogyiteámat.

mizujs a fronton?? monácska???

Kép

dimet

Sziasztok!

Csajok!

Irígykedek az Ikeás talitok miatt. :lol:
Rambóka, terjesszük elő hogy nálunk is épüljön Ikea! :D

Szült valaki közületek a Szt. István vagy a Szt. Imre kórházban?!
Ez a mai tíz pontos kérdés... :lol:

Luca írt a szeptemberi topikra!

Tegnap, történetünk óta másodszor, kétszer is éreztem hogy mocorog a baba a pocimban. Megnyomkodott valami alkatrészével a jobb oldalon. Tök jó érzés volt! :lol:

Norka!

Köszi az infot Kavicsról!
Azt esetleg nem tudod hogy mikor engedik haza őket? Ha jól számolom, most kéne a napokban...
Költözés rulez! Tök jó dolgokra bír bukkanni az ember! :lol:
Lett végül segítségetek?

Rejo!

Körömkefe! :lol: :lol: :lol:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!!!!

Múlik............ De pszt, el ne kiabáljuk! Éjfél körül elaludtam, reggel arra ébredtem, hogy semmi bajom. :shock: :shock: :shock: Ilyen volt a fejem!
Szedem tovább rendületlenül az articsóka kapszulát és a calciumot, és megkérdem Mészit az Ursofalkról!

No, de hátha addigra Nóri is kidugja a nóziját, és nem is lesz rá szükség!

Erre a nagy kipihentségre megyek és sütök a családnak palacsintát! :)

Estére felnézek majd!
Vendég

szerintetek lehet, hogy a gyerek megutálta az anyatejet????????állandóan üvölt....most is...aztán szájába dugtam a tápot, megette... :shock: mert ha ezt folytatja, le kell mondanom, így felesleges igényelni... :cry: csak kiöntöm és hát eszmei értéke van a tejnek....másnak akkor jobban kell, nekünk nem jön már be... :cry:

Dimet, nincs még szajré.Ikea messze van :cry:
Vendég

köszönöm csajok a dícséreteket Eszter nevében is!

Lafi: A barátnőm kisfiának pl. nem ízlett az a tej, amit előtte 1 hónappal tett el a fagyasztóba. Lehet benne valami hogy nem ízlik neki, lehet a kismama aki leadta valami olyan fűszert, vagy kaját evett, ami kiérzik a tejen. Nekem pl. Eszter nem úgy szopizott ha fokhagymát ettem... Nem ízlett neki.
Vendég

Sziasztok,

csak gyors jelentkezés: babóka ott van jól elbújva a pocimban, jó helyen és ezerrel dübög a kis szíve, nagyon jó érzés volt hallani. Köszöni nem kér a világból meg a stresszből, egyértelműen jelezte is nekem, jól elvan ő ott, csak adjak neki eleget enni. :lol:
Majdnem 3 cm. Elolvadtam, kis gumimaci.

Még a végén elhiszem hogy valami jó is történik velem, velünk!

Lányok, köszönöm nagyon a felajánlást a segítséghez, de higgyétek el, nem azért írtam...
:oops: végül beszerveztem az öcséméket, jó kis húsvétjuk lesz... de megígértem, hogy csinálok finom kaját.

Tegnap este megtaláltam a 3 évvel ezelőtti esküvői CD-imet is... mintha Bogi felismerte volna Ákost. A Végre volt a bevonuló számom és az Ilyenek voltunk-ra koccintottunk a pezsgővel. Igaz, ő akkor még sehol se volt, de rá fél évre terhesen is nagyon sokat hallgattam Ákost. Teljesen megváltozott a kiscsaj arca, annyira figyelt.

Jaj csajok, dilinyós vagyok terhesen, szerintem mégis tombolnak bennem a hormonok. Majd még ha megtalálom a régi fotókat is, akkor aztán bőgök ezerrel... :roll:
Vendég

Ja, még egy. Az utolsó mensim szerint tudjátok mikorra vagyok kiírva? Október 12.
Aznap leszek 30 éves! :shock:
Vendég

Dimet, szajré helyben, Réka egy gyilkos :shock: nem ment végig a 40 perc.... :oops: dvd2-t csináltam meg...túlzás, csináltam belőle valamit...
Vendég

Norka!

Naaaa... azért történnek néha jó dolgok is! :D
Örülök hogy a babus rendben van! :wink: Nekem sem volt semmi bajom az elején, csak az hogy baromira ááálmos voltam állandóan. Még a cici fájás is elmúlt a 8. hét körül, pedig egy csomó kismaminak még ilyenkor is, a 16. hét körül is fáj. És itt van Ő és miután kapott az előbb ebédet, megint tornázik. :D

Ákos fannak tetszik szintén lenni?! :lol: Nálunk az autóverseny mellett az Ákos dalszöveg ismeret is alapvető követelmény lesz a gyermeknél, akár fiú, akár lány. :lol:

Nekünk a Vigyázz a madárra volt az aláírós dalunk. :wink:
Meg is hallgatom minnyá, hogy én is bőghessek! :D

Lafi!

Nekem is ez jutott az eszembe, amit Ági írt. Gondolom Hunor az anyatejgyűjtőből nem mindig egy anyuka tejét kapja meg és lehet hogy ebben épp van olyan valami ami miatt fújj. Mennyi időnként (naponta, két naponta) kell hoznotok onnan a tejcsit?

Többiek???!

Monee

Monee

monee85

Norka, szuper hírek ! :lol: Puszi
Úristen, már 30 éves leszel az idén ? Nemrég voltál 26 ! :wink:
mniki

lafi, nyugi!!!!! bele fogsz jönni!!! durva elsőre. remélem láttad mit írtam a dvdre :lol: :lol: 8)
és hova tudnál elmenni, ahol tudunk majd randizni? mi már egyre mobilisabbak leszünk.

jó volt a találka!!! majd ismétlünk. teszek majd fel képeket. johanna és lilla tünemények!!!!!!!

norka, de jóóóó!remélem a stressz kicsit enyhült. és tessék pihenni! te is mérleg? :)

monácska?:)

niki, cuppancs. jól vagy???

mindenkinek szép napottttttt!!!

Kép

dimet

Kavics!

Ha visszajössz, átveheted ismét a helyed a monologizálásban! Kicsit furi tényleg, magunkkal beszélgetni. :D

Valaki írta valamelyik nap, talán Hajni, hogy nem lehet rendes higanyos lázmérőt kapni a patikában. Tegnap pont ketten vettek előttem... :roll:
245 FT + ptk-ért bárkinek szívesen küldök higanyos lázmérőt! :lol:

Monee

Monee

monee85

Óóó, Norka-mama! Mennyire örvendek, h jobban vagy! (Én is kéne nosztalgiázzak egy cseppet, hátha jó tesz!) Segítséget kérni pedig senem bűn, senem szégyen!!!
(Aztán válaszoltam a tegnap... éerztem, h valamit elszúrtam. Bocs.)

Ákos: ez a név is jelölt volt nálunk, akkor Kovács Ákos lenne a fiam :))

Most pedig elnézést kérek az önzőzés miatt:
1. itt járt egy masszőr csaj, aki egy fenomén!!! hihetetlen, mennyire jólesett s mennyire megkönnyített. Na nem lett tökéletes a derekam, de rengeteget javult!!!

2. iszonyú irigy vagyok a randi miatt. És várom ezerrel május 24-et. Aznap lesz az ötödik házassági évfordulónk!
(Mona, Nektek mikor lesz ötödik??? :twisted: Úgy élvezem, h azt a napot választottátok :lol: ) Ja, de nem 1oo%, h a férjem el tud jönni, tehát előfordulht, h külön ünnepelünk. :shock:

Kép
k.ir

Norka gratulálok a kis dobogó szivecskéhez!!!

persze hogytörténik veletek is jó, mindenkivel, csak hagyni kell!

nagyon jó most neked! :lol:

Új házról fotókat kérünk!!!! ha máshol nem priviben! de élőben is megnézzük! :wink: :lol:

Ja Dimet elfelejtettem mondani az egyik poló banános lett, kimostam simán de nekem nem jött ki, ha nem jön ki dobd ki, vagy használd etetős polónak!

Mona örülök hogy jobban vagy.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,

Norka, nagyon örülök, hogy jól van a kis maszatjanka...! (jankó ?)Szerintem nyugodj meg, aki ennyi macerát és stresszt kibír, az erős és egészséges lesz !
Látod, onnan, ahonnan most jössz, csak felfelé visz az út, most jönnek a jó dolgok...! :lol: :wink: Jaj ,na, megkönnyebbültem, hogy megvan a babócád és jól van.
Itt idegesítetek engem, potenciális kismama jelöltet.... :roll: :lol: 8) :wink:

Monácska, a nap másik híre, hogy te meg nem viszketel végre! Ennek is nagyon örülök ám !

na, csupa jó hír mára, ilyen az élet, egyik nap csupa rossz, meg sírás, másik nap meg csupa jó és nevetés. Mennyire bölcs tudok lenni néha. Na jó, el is dugulok...hihi :lol:
zsizsik

Ja, kir, persze hogy örülök annak is, hogy a te derekad is kezds rendbe jönni ! Mindennek örülök ma !
zsizsik

KIBÚJT AZ ELSŐ FOGACSKA!!! :D
még csak egy picit szúr a hegye:)

rejo: oksa :) köszike a cuccokat. feladom postán majd a szajrét :) csak írd meg emilben a címedet.

Kép

dimet

ja, rejo...amit adtál adidas macialsót....képzeld, annak megvan a felseje :) múltkor turiztam.

Kép

dimet

Lányok!

Imádkozzatok, h elég erőt tudjak összegyűjteni. Egyelőre szétestem.
Apum telefonált. Anyum a kórházban. Még nem derült ki 100%, h mi történt vele, de infartus vagy preinfartus.

A fél családom: nagybátyák, nagytata, mindenki ilyen szívnyavalyába halt bele. Teljesen ki vagyok akadva.
Apum azt mondja, h ne menjek holnap haza. De én haza akarok. Namármost: Tibikét itt nem hagyhatom. Ha magammal viszem, akkor úgysem tudok kórházba mászkálni... ott is kire a fenére hagyom? A hátam még mindig olyan, h segítségre szorulok...
Szép húsvétnak néz ki!!!

Aki vallásos, azt nagyon kérem imádkozzon, h anyukám a lehető leghamarabb rendbejöjjön! AKi nem, az szorítson, vagy mittudomén mit csináljon. Gondoljatok ránk, nagyon kérlek!

Jóccakát midenkinek!
Kir

Kép
k.ir

k.ir!!!! remélem minden rendben lesz!!!! nagyon-nagyon szorítunk nektek! hátadnak is jobbulást!
kívánom teljes szívemből,hogy minden jól alakuljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

dimet

kir!

nagyon sok erőt küldök neked!

dimet azt az alsót meg anyósom turizta! :lol: nagyon szerettük használni, mert puha kényelmes, itthon mászni tök jó volt.

képeket majd dobjál!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Norka: hatalmas gratula a Babókához!

Kir: ami tőlem telik, megteszem ígérem!

Dimet: csak vigyázz le ne harapja az ujadat. :D

Monee: igen, én írtam hogy nálunk a nagy Budaörsön nem lehet kapni. Lehet élek az ajánlatoddal. :lol: :wink:

Rólam:
1.) Azt hittem végre vége a rossz dolgoknak... Erre tegnap jött a telefon este, hogy férjem nagypapája (tudjátok aki kh-ban volt agyinfartktussal) tegnap délután 5kor meghalt. :cry: :cry:
2.) Mensi sehol. Ma voltam Arnold doktornál. Nőgyógyászatilag minden oké nálam, nincs se gyulladás, se endometriózisra utaló jel. Nyh:10mm. Bevallom nagy kő esett le a szívemről. Szerintem Angéla csak nézett hogy mi az a nagy puffanás. Be voltam szarva hogy esetleg endom van, bár dokibá azt mondta hogy attól még lehet. Sajnos tehességet nem látott, de azt mondta kora terhesség előfordulhat. Nem tudja mitől vannak ezek a fájdogálásaim. :shock: Kaptam Duphastont 3x1et (erre mondta hogy jobb mint a norcolut mert ha esetleges terhesség van akkor jót tesz neki) és ha megjön akkor 3. naptól 5 napig 2x1 Closti majd a 12-14 nap valamelyikén uh nála. Ha meg nem jön meg akkor terhes vagyok. Meg azt is mondta hogy későbbiekben apának vizsgálat, nekem HSG.

Én nem kértem a Clostit de ő csak annyit kérdezett mióta szedem a metet és hogy akarunk e babát. Mikor mondta a clostit, rákérdeztem hogy védekezzünk e merthogy ő most egy próbát akar hogy lesz e peteérésem. Erre ő: dehogy védekezzenek, hát babát akarnak nem?????? :shock: :shock: :shock: Ja és azt is kérdezte szedtem e már clostit és mennyit, akkor igencsak kikerekedett a szeme a 3x2 hallatán főleg mikor mondtam hogy nem volt uh követés. Na és amikor megemlítettem hogy az a görény emelni akarta napi 4x2re szinte füstölt a feje. Aszongya biztos nem téved????? Mondom nem, mert? Hát mert a legtöbb napi 3x1 lehet. Asszem ezt mondta. :oops:
Kicsi lelkiismeret furim van a clostival kapcsolatban, merthát ugye Tűű azt mondta hogy májusban szeretne zöld utat adni a babának. Erre én elmentem ma Arnoldhoz, ő meg már Clostit adott, pedig nem kértem, és nem emiatt mentem el hozzá, hanem pusztán azért hogy végre hozzáértő doki kuksizzon meg belülről. Igaz azt mondta hogy ez most próba hogy lássa mi történik ott bennt a gyogyitól. Biztos jó ötlet ez?

De történt egy érdekes dolog: tegnap előtt fájtam pé szerűen és hihetetlenül rettentően kívántam Apát. Meg is jegyezte utána hogy nem szoktam én ilyen lenni, alig ismert rám és hogy ez volt aztán a tuti. :oops: :roll: :wink: Megjegyzem én sem ismertem magamra. :oops: :roll: Erre ma reggel 36,7et mértem. :shock: :shock: Habár az igazat megvallva 5kor pisilni voltam és 6:30kor mértem, szóval lehet nem mérvadó a dolog.

Csajok segítsetek! Most ötlött a kicsi fejecskémbe hogy nem tudom meddig szedjem majd a Duphastont meghozás céljából???? 1 dobozzal kaptam, amiben ugye 20db van és nekem 3x1et kell szednem.

Szerintetek én most hülye vagyok Closti ügyben? Igazság szerint félek kicsit tőle a múlt miatt....... És mi van ha most peteértem egyet???Elkezdjem a Duphit holnap vagy ne??? Ááááááááááááááááá megőrölök........

Bocsi hogy hosszú voltam, de nincs kedvem mindig írni, de olvaslak benneteket!

Uh és a legfontosabbat majdnem elfejtettem:
KAVICSKA: GRATULA BÉBIHEZ!!!!!!

hajni...
Budaörs

Köszi, lányok!

Nem tudok lefeküdni, annyira éber vagyok, h ha egy liter KVt megittam volna, akkor sem lehetnék még éberebb. Azért kéne aludnom is, tudm, csak nem merek lefeküdni!

Hajni:
az én dokim ha beghozás céljából 5 napig adott Duphastont. Amikor tüszőrepis hónap volt, akkor mindig úgy adta a Duphastont, h a PÉ után 4-5 nappal kezdjem el és:
-he megjön akkor hagyjam abba
-ha nem jön meg, akkor terhes vagyok, akkor szedjem kitartóan a 13. hétig.

Tanulság: ha nem vagy terhes és elkezded szedni, akkor meg fog jönni.
Tudom vannak elméletek, h abba kell hagyni, hogy progiesés legyen, mert attól jön meg a mensi. Nálam mindig bevált, és úűűűtáltam, h megjön, de megjött!

Most meg valahogy csak megpróbálok lefeküdni!

Kép
k.ir

Kir !
Nagyon szorítok, hogy édesanyád felépüljön. Sok erőt kívánok a következő napokhoz !!! Puszillak

Niki
mniki

Kir!

Remélem nem lesz semi baj! Ma már elég sokan rohangásznak a sokadik infarktusuk után is, mert, ha időben megfelelő kezelést kap a páciens, akkor nagyon jók a túlélési esélyei. Nem tudom elhinni, h. Románia annyira le lenne maradva mögöttünk, h. ez ne lenne elérhető! Ugye nem????
Jobbulást kívánok az anyukádnak és vigyázz az apukádra is!
Gondolok rátok, sokat!

rambóka

Sziasztok!

Hajni!

Ha kell a mérőke, akkor szólj! :)
Most őszintén?! Szerintem Te most leszel terhes. :D Én nem értek ehhez a duphason dologhoz, de nagyon úgy néz ki hogy Neked most volt PÉd. Ez az apa kívánás több mint gyanús és a hőmérő is azt mutatja hogy csinált valamit a szervezeted. Ha a duphasontól előbb megjönne a mensid mint a 14 luteális nap, akkor ne szedd még be. Ha már eddig kivártál... Szerintem.

És ha most mégsem sikerül (bár nagyon, nagyon pozitívnak tűnik a dolog! :wink:) akkor szerintem ne legyen bűntudatod a closty miatt, szedd be. Mészi gondolom nem a levegőbe beszél... Nekem bejött a closty, látod. Lehet hogy nem attól lett a baba, de lett és ez a lényeg.

Szóval még tarts egy kicsi szünetet a megőrülésben. Azt ráérsz majd később is.
És a saját tapasztaltom alapján azt mondom, hogy ne várj toporogva ebben a 14 napban, hanem határozd el előre hogy hogy lesz, ha mégsem úgy lesz ahogy szeretnéd. Nézz előre. :wink:

Kir!

Remélem tudtál aludni!
Jobbulást anyukádnak! :) Megy a ++++!

Dimet!

Gratula a fogacskához! :D

Rólunk:
Ma voltunk védőnőnél és most tökre örülök. :D
NEM HÍZTAM!!! Lassan a 16. hét és nem híztam! Jippijé! :lol:
Féltem nagyon tőle hogy miután eléggé hajlamos vagyok a hízásra, már az elején felszedek magamra jó pár kilót és a végén nem fogok tudni megállni 20 kiló alatt. Hááát, remélem hogy mostmár nem fenyeget ez a veszély. :wink:
Egyébként meg minden más is jó, bár a pluzusom magasabb volt mint kellene.

Nem tudom újságoltam-e de pár napja konkrétan éreztem hogy mozog a baba. Megmasszolt belülről! :D

Monácska!

Hogy vagytok?

Kincs, Bettica és a többiek?!

Monee

Monee

monee85

Köszi nagyon!

Rambóka: ennyire nem rettenetes a helyzet, bár a pcos-hez kevesen értenek, ez tény!

Otthon (Medgyesen, ha megnézed a térképet: Medias) elég sivár lehet a kórház, egy ksiebb, eldugottabb városról van szó!

Gondoltam, h privit írok Rambókának, de rájöttem, h ezt mindenkinek jó tudni: Vagy 6o km-re van onnak Marosvásárhely, ahol európai szintű kórház van és nagyon ismert és elismert dokik!

(Anyukám nővérének másfél éve volt ott egy igen komoly agyműtétje, és azóta már nyaralt Görögországban a nagynáni, meg ilyenek. Pedig egy tyúktojás nagyságú daganatot vettek ke az agyáról!!! - Jó, ez nem szív, de azért tudnak itt is, ha akarnak!)

Még nem döntöttem el, h ma hazamegyek-e? Eredetileg holnap akartunk menni, mert az uram sehogysem tudja kivenni a pénteket. Egyetlen napot kért, a keddet, azt is nehezen adták meg, mert nagyon fel vannak gyűlve a dolgok. Mostmár várhatnék holnapig, az uramra, s ha nem, akkor elmegyek ma, s ő jön holnap utánam vonattal?

Megálssuk.
Ha hirtelen eltűnök, akkor hazamentem.
Pááá.

Kép
k.ir

Kir!!!!!!!!!

Küldök rengeteg energiát neked, hogy tovább tudd adni anyudnak!!!! Minden rendben lesz!!! A nők iszonyú erősek! Ölellek Kir!

Én jöttem, szóval Nóri még odabent! :) Alszom, nem viszketek! Pihent vagyok megint, úgyhogy húzok takarítani!

Norka! Gumimacid nagggggyon szívós kis tündérke!! Ha lány lesz, akkor lesz még fiú próba még egy?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok Nektek! Végre végre végre végre jó is!
Vendég

Kir!

Erdély mindig is európai szintű volt a tudományok terén!

Monácska!

Takarítani??? Hmmmm..... Hogy is van azzal a fészekrakási ösztönnel? :wink:
Dokid hol tölti a húsvétot?

Hajni!

Volt PÉ-d! Minek kezdenéd el a Duphastont? 14 nap múlva úgyis megjön!
De az is lehet, h. nem! :wink:

Kaviccsal beszéltem tegnap és felhatalmazott, h. elmondjam: jól vannak, tejcsi van bőven, ma remélhetőleg hazamennek.
Kaptam képet is a Kismanóról, de az új telefonomhoz nem jó a régi adatkábele, csak a brútusz (amim viszont nincs :( ), úgyhogy sajnos nem tudom felrakni. :( De szerintem mostmár nemsokára jön Kavics személyesen és eláraszt minket képekkel! :D

Na lépünk sétálni, hétágra süt a nap, bár csak 5 fok van, de legalább nem esik!!!! :D

rambóka

Sziasztok!

Kir: Nagyon sajnálom... Tényleg szívósabbak vagyunk mi nők, mint a pasik szóval nem lesz semmi baj!!!! Jobbulást Anyudnak!

Rég voltam és annyi miindenre szerettem volna reagálni, hogy tuti nem fog menni... :(

Norka: Nektek gratula a szívós kispöttyhöz! Pihenj sokat, most ez a legfontosabb, a költözést pedig hagyd a fiúkra ;) Éljen, hogy végre jobban vagy te is ;)

Monácska: Még 5 nap? Nahát, repül az idő :roll: Örülök, hogy nem viszketsz most, remélem tartós lesz ez az állapot...

Hajni: Én egyetértek Monee-val... Ha ez most pé volt, akkor nyert ügyetek van ;) Drukkolok nagyon!

Dimet: Gratula az első fogacskátokhoz. Most hétvégén voltunk babázni, a 8 hónapos kislánynak már van 2 és fél foga. Mikor a párom ezt meglátta, megkérdezte az anyukától, hogy nem vágott-e még menetet a mellbimbójára :lol:

Zsizsik: Nem írtál magadról :( Párod jobban van már? Nagyon jó végre ismét izgulni értetek ;)

Lara: Nálatok is zajlik akkor az élet. ;) Aranyos lehet a kiscsaj, ahogy próbálkozik :lol:

Lafi: Azóta hogy áll a kislegény az anyatejhez? Lehet benne valami, hogy az anyuka aki leadta, valami olyasmit evett, ami Hunornak nem tetszett... :roll:

Monee: Neked is gratulálok a pici mozgásához :lol: Emlékszem még, milyen bizonytalan voltam, hogy biztosan ő-e az... Most meg már azzal játszik, hogy megpróbálja a bordáimat elérni :lol:

Bizotan akartam volna még valamit írni, de olyan vagyok most, mint egy kiselefánt... 2 napja 8kor már beájulunk a párommal :shock: Nem értem... Persze én éjjel minimum 2x fel is ébredek, majd forgolódom egy órán keresztül... A gyomorégés is magától érthetődő ilyenkor... És most a páromat is felébresztettem éjjel, szörnyű vagyok. :( Ja és ha már panaszkodom: éjjel úgy begörcsölt a vádlim, hogy potyogtak a könnyeim, pedig rengeteg magnéziumot nyomok be mostanában (2x1 Magnerot).
Holnap megyünk uh-ra és a dokihoz is. Jól megnézetem magunkat, meg kifaggatom ezerkről a dolgokról a dokit...
Munka rengeteg van, az új kolléga nem igazán jött be, fogalmam sincs, hogy mi lesz itt 1 hónap múlva :( Pedig most nem akarok ezen aggódni, és tessék... A picivel legyen minden rendben, ez a lényeg...
Asszem kicsit depis vagyok ma... Megyek kifújom a sárkányos füstjeimet :)

Kép

Kép
bettica

Kavics: Várjuk a beszámolót és persze a képeket :)

Rambóka: köszi az infót! Jó sétát ;)

Kép

Kép
bettica

Kir,kitartás, gondolok rátok!

Hajni, sajnálom a nagypapát és remélem pé volt :wink:

Norka gratulálok!

Monee, olyan jó ugye ha mozog???

Nem eszik a gyerek... alig valamit...anyatejet kiöntöttem, kinyitottam újat, az sem kell...tápszert eszik inkább de keveset...6500 gramm, 100 grammot hízott most csak. Nem tudom, mi ez...de ha így folytatja, hívom a dokit... :cry: Pedig odavolt az anyatejért és most kiköpi, utálta a tápot és most csak azt hajlandó...Kezdek fáradni, 24 órából 18-at üvölt, a többiben alszik...

Dimet, izomlázam van :shock: alig bírok kikelni az ágyból...
Vendég

Köszi! :D

Bettica, Lafi!

Most az alienezést abba hagyta, viszont kétszer összetéveszthetetlenül érzetem hogy a jobb oldalon kidugta valamelyik alkatrészét. :D Nem kényeztet nagyon el ez ügyben, mert pl. tegnap nem érzetem, de nem aggódok. Most még a könyvecském (Terhesség napról napra) alapján is olyan kis pille súlyú pálcika emberke, hogy nem is lenne mitől neki ereje állandóan engem boxolni.
Viszont örülök neki nagyon hogy ennyivel megajándékozott már így az elején! :lol:

Lafi!

Sajnálom hogy Hunor nem eszik. :(
Kitartást Nektek, biztos nagyon fárasztó lehet hogy állandóan sír a baba. Passz...

Monee

Monee

monee85

Lafi!

Nem is értem mi lehet ez. Fogalmam sincsen, mit kellene tenned, de ez a 18 órás sírás-rívás ki fog borítani.......... Add neki akkor a tpszert és kész, esetleg minden etetésnél csak próbáld meg a tejet. Esetleg hígítani kicsit a tejen???? Tudom, így szinte kár is akkor, de hátha csak erősebb most a tej, és ezért nem tetszik Hunornak! Aztán ha így sem, akkor passz!

Rambóka! A márciusi topikban on-line szülünk, takarítson, akinek két anyja van.................. :oops: :oops: :oops: :oops: Majd ha meg van a "kisbálna", igen nagy babácskának ígérkezik, szóval szorítunk nagyon, így délutánra marad a takarítás, gép belőve, csak pakolászás és főzés esete forog fent!

Bettica! Csak sárkánykodj ezerrel!! Jobb, mintha a rosszkedv bent marad!!!! Egy percet se idegesítsen, hogy az új kollega hogy fog beválni. Senki, de senki még cska meg sem fogja neked köszönni, hogy egyáltalán eddig maradtál, hidd el!!! Majd megoldják, ezzel most ne is törődj! Édesanya leszel!!!!!!! Nem is soká! Rohan ám az idő!!!! Ráadásul a szervezeted is jelez, szóval csak nyugi, sé pihenés, és semmi ideg!!!
Vendég

Kir!!

Hírek?????
Vendég

sziasztok

Kincs:tesóm bent van a szülőszobán 5 perces fájásokkal,már burokrepesztés meg volt,nem soká meg lesz Bogi is :D

Monácska még egyben? :D

Mi:tejcsi nem sok van,ha így haladunk tápszer barátunkhoz kell nyúlni :roll:De remélem a kecskeruta tea újra ivása kicsit serkentőleg hat majd.Lusti voltam+elég rossz íze is van :oops: :roll: :wink: Tegnap voltunk védőnéninél méreckedni,3540 gr :D(2800gr-al született) .Meg is lepődött a védőnéni,de jó étvágyú gyerkőc. :lol:
Én hála nem hízok vele együtt :lol: ,hanem ennek mértékében fogyok.Jók rám a régi farmerjaim,sőt valamelyik lötyög is.
Tegnap meg ma is hipóztam :cry: ,kell ezzel ilyenkor szoptatás alatt foglalkozni?Tűű azt mondta majd a szopi befejezése után találkozunk.

Kép

Kép
lecso

Lafi sajnálom a nem evést,KITARTÁST!!!

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?