Ríd: nekem egy M-es (talán) kendőm van, ami éppenhogy jó volt méretileg, de azért elhurcibáltam benne Kamillát jó ideig. Én is sokkal jobban szerettem, mint a babakocsit, még ha dögnehéz is volt a gyerek egy idő után
Csak akkor ő már ügyesen tartotta magát,nem csak a fejét hanem az egész hátát, szal nem kellett annyira nagyon szorosra kötni. És ezért fosok, hogy most egy egész pici nyeklő-nyakló apróságot, hogy fogok majd magamra aplikálni
na majd meglátjuk... és persze seholse találom a kendőhöz való prosit se
csúszócsomót én nem tudtam sose és háton se tudtam, pedig Indi megmutatta, de enyém gyerek mindig felült a hátamon, azt hitte, hogy lovacskázunk
és igy sose sikerált a hátamra kötni
szal amig bírtam elöl cipeltem.
Gombóc bazi egyszerű:
megfőzől kb 3 szem krumplit héjjában vagy héjában
aztán megvárod mig teljesen kihűl, lepucolod
összetöröd krumplinyomóval bele egy egész tojás, pici só és annyi liszt amennyit felvesz = nem túl ragadós a tészta de nem is betonkemény aztán a tésztából már csinálhatsz nudlit, gombit, barátfülét ami jólesik
Nuk: Réka milyen ügyes! Szuper! És szuper, hogy már igy csacsog
5-ös szakdoli az most biztos nem lesz, de teszek rá, az előző az úgyis 5 lett , igy legalább tudom, hogy olyat is tudok
Tinu: no para, Kamilla is most lett csak puszilkodós! Azelőtt semmi pénzért nem adott volna!!! Szerencsére most is csak családtagokat smacizik le (kivétel Deniék Bálintja
) és a játszótéren nem támad le senkit
Szóval fog még Tünci benneteket puszizni hidd el
Fibi: egy kicsit bővebben is írhattál volna magatokról! Hogy vagytok? Srácok? Beszoktatok már az új környezetbe? Bálint mit szól hozzá?
Kérdés:
volt/van-e valakinek a szemin ilyen fibroma vagy mi a tököm a neve
ilyen kis bőrcafat ami a kozmetikusom szerint bármikor növésnek indulhat és le kéne majd szedetnem a szülés után mielőbb, amitől persze már most fosok
és ráadásul eddig csak egy volt és mostmár mind a két szemhéjjamon van és már alatta is nőtt kettő
Szóval volt már valakinek ilyen lézeres eltávolító izéje? Az fáj az? Nem lesz utána sebes? Nem lehet, hogy szülés után elmúlnak ezek a vackok a szememről??
Erre nincs valami csepp, vagy kézrátétel vagy ráolvasás vagy akármicsoda????
Rylie