Sziasztok!
Kivetelesen idom is van, net is van, ugyhogy visszasunnyogok mar kozetek :-)))
Mi egyenlore kimasztunk a szopikrizisbol
, de ezt most nagyon halkan, es suru kopogasok kozepette mondtam! Kozben volt egy kis bombolos-sztrajkos idoszak is "csemegenek", de most bekes esemenytelen napok vannak, amire mar uuugy vagytam! :-)))
Mult heten 22 deka volt a gyarapodas :-))) es holnap fogunk merni, de csak piciket izgulok, mert szemre es fogasra ki van pofasodva most Viola :-))) hat csak nem levegovel fujta fel magat...
Amugy meg csak annyit csinaltam, hogy meg jobban leredukaltam a hazimunkat. Ugy dontottem, 3 honaposan mar kibirja a lany, ha nem vasalok ra. Meg most en is Foodexpressezek. Igy a kis szabadidomben tudok pihenni, egyebkent meg rengeteget cicizunk, amennyit csak elfogad a lanyzo. Aki pedig igy szinten nyugodtabb es szepen fejlodik, mar tud hangosan nevetni, es hanyattfekvesbol oldalt fordul, olyan kifli formaban :-)))
Mivel potolnom a lemaradast fizikai keptelenseg, csak a mostani adagot olvasom el, bocs mindenkitol, akivel fontos dolgok tortentek es kimarad...
Kiszuny,
repedtfazek Kincsonek jobbulast! :-) fogacska :-)))
Ellimami,
en meg eletemben nem tudtam egyszerre 80 ml-t lefejni! Mondjuk en regen minden szopi utan fejtem, most ugy cirka 3 orankent, de nappal ugy 20 ml jon egyszerre, ejszaka mondjuk 40!
Csak halkan kerdezem: nem lehet, hogy pont a teazas kavar be Nalatok? Mondjuk gyorsan elveri a pillanatnyi ehseget, de nem tartos? (Azert jutott eszembe, mert pont a higabb elso tejre mondjak, hogy abban tobb cukor van, a hatsoban meg tobb zsir!)
Te voltal mar a szopistopicban? Esetleg kerdezd meg ott, nekem iszonyu sokat segitettek, tenyleg profik a csajok! :-)))
Hazimunka elhalasztva: bolcs dontes! :-)))
Heppi,
kozlekedo Orsi szuper jopofa :-))) nagy gratula neki! :-)))
Urszila,
tokaji szuret, fuu de jo! :-))) de meginnek egy kis mustot, fene banna, ha meghajt is...
szeparacios szorongas... en is csak ugy tudtam rucikat pakolni multkor, hogy itt hentergett mellettem a tetoterben a csaj az oroszlanjaval :-]
Beu,
most latom, hogy mar Lorinc is maszik, neki is nagy gratula! :-)))
Ilyenkor mindig eszembe jut, amit a Szily Laszlo irt a Kitolas c. konyvben a "targyak megsemmisulesi zonajarol" :-] (a konyvet amugy melegen ajanlom mindenkinek, csak nem celszeru pl. orvosi varoban olvasni, mert muszaj visitva rohogni rajta :-))) )
Zsuzsi,
jo fejek a sracok, szerintem Mikinek kerekedett a kepe! :-)))
Lilaskek melltarto :-] ferjed nem akar megtanulni batikolni? ugy tunik, lenne hozza erzeke ;-)
Virag,
total megertem, hogy duhos vagy, hat minden pasi mas, de mindegyiknek megvan a sajat kis fejlovese :- en pl. attol kapok hulyet, amikor minden kerdesemre szeliden azt valaszolja: "nem tudom" :-] de az baromi rossz lehet, ha igy osszegyulik Benned a faradtgoz... en inkabb mindig jol kibalhezom magam, aztan kibekulunk :-)
Momo,
nem is tudtam, hogy ilyen veszelyes noveny az a yucca, egyszer csak rank veti magat :-)))
Jok a ferjkezelo technikaid! :-)))
Garfield :-)))
Toffifee,
anyos de draga :-/ en cak futolag lattam Szandit nyaron, de egy csinos kiscsajra emlexem :-) a mamaja meg kulonosen csinos, ha majdnem belefer az ominozus nadragba! :-)))
Myssnia,
extrem sport rulez :-)))
En regota mondom, hogy a gyerekeknek van egy josagallandojuk, es ha nagyon elbillen valamelyik iranyba, hat visszaallitjak :-] Violanal napi szinten tuti bejon, lehet, hogy Szilard hosszu tavon alkalmazza? :-]
Anita,
BCG-re nekem azt mondtak, hogy nem kell vele csinalni semmit. Megvartam, amig kifakadt, aztan letorolgettem a trutyit (lehet, hogy nagyon laza vagyok? de siman egy tiszta torlokendovel), es kesz. Amugy a mienk is eleg ronda, es szerintem meg egyszer-ketszer ki fog gyulni :-(
Igen, nekunk is vannak nyugosebb napok :-( de szerencsere jobbak is! :-)
Kis ertelmisegi :-))) akkor se nevet, ha bohockodsz neki? nalunk az nagyon bejon, ha eltulzom azokat az amugy is rettenetes hangokat, amiket o ad ki :-)
2 nap nemalvas? Egyaltalan? Szegeny Te...
Sofka,
hat az ilyen szamitastol elhiszem, hogy kinyilik a bicska a zsebedben :- de legalabb ugrik az ember, ha elo is kapod ;-)
Zulu,
nalunk direkt ezert vett az ember egy un. Pocket Wiewert, amibe beirja a teendoket. Azzal legalabb szeret t*koreszni, mert technokrata. De amugy meg azt se mondhatom szegenyre, hogy szelektiv a memoriaja... nincs neki! Azt is elfelejti, ami neki fontos.
Viszont a babakocsi bugyit nalunk tuti en felejtenem el... :-)
Norka,
orokmozgo jazinak gratula :-)))
Az "igazi" szeparacios szorongas ugy 8 honapos korban aktualis, ugyhogy amit mi annak hivunk, az csak akut ketoldali anyahiany :-))) ez barmely eletkorban elofordulhat :-)
Gomboc,
iszonyu strapabiro vagy, ha ennyi mindent tudsz intezni gyerek mellett! :-))) Tudom, hogy nem jokedvedben csinalod, de akkor is ugyes vagy! :-)))
Jobbulast Zsombinak! Szerintem ha Te ugy latod, hogy nincs jol, nehogy mar a dokit kimeld...
Jo ejt mindenkinek, olyan jo volt megint olvasni Benneteket! :-)))
Kaska