Sziasztok!
A hétvégénk egész jó volt, leszámítva a szombati anyósvészt, persze előtte nagytakarítással. Vasárnap meg rég elmaradt dolgokat próbáltunk pótolni, pl a yuccát kellett nagyobb cserépbe plántálni, mert múltkor szó nélkül hasravetette magát a szobában. Még jó, hogy a gyerekek nem voltak a közelében, mert baromi nagy dög már
Szóval nálunk nem történt semmi érdekes, tegnap estére elegem is lett az uncsi hétvégéből...és egy kicsit a párom háklijaiból is. No ennek örömére ma reggel 6 óta bolondokháza van, meghozták a téglát és húzzák fel a falakat, persze elég hangosan, hogy a két gyerek túl ne aludja a buci fejét
Timi köszöni a gyógyenergiákat, a banános diéta megtette hatását
Hétvégén már a nagyiéktól kapott Micimackós csokitortát is bepuszilta
Én még nem vagyok elég fitt (csak ha a rötyire kell éjjel sprintelni
), így legalább van mire hivatkoznom a szobabicikli elkerülésénél
És a legbosszantóbb fejlemény: a férjem annyira bele van zizzenve az építkezésbe, hogy az agyára ült nagy sóherságban megérdeklődte tőlem, minek veszek Timinek a szülinapjára újabb játékot??? Tán mégse ajándékozhatom meg egy zsák cementtel...brrr de morcos lettem
Virga, ne búsulj, az én férjemnek is csak az a fontos, ami neki az. Nálunk parafa üzenőtábla van a konyhaasztal fölött, amire lóbetűkkel felvések ezt-azt, hátha bántja a szemét
Nem tuti, de néha bejön. Egyébként a párom akkor lesz nagyon ideges, ha meglát engem szerszámokkal felszerelkezve bevonulni a házba. Ilyenkor sikítva veszi el tőlem a cuccot és már megy is minden, mint a karikacsapás, régi vágyaim rögvest teljesülnek
Zsuzsi, azt hiszem, az én férjem is tudna panaszkodni egy délutánnyit
Mondta is tegnap, azért nem akar soha elválni, mert ezeket a rigolyákat legalább már megszokta
Fiaid még mindíg nagyon helyesek
Remélem, Miki nem marasztalja sokáig azt a fránya náthát. Nem lehetne azért egy kis orrszívást beiktatni? Az sokat javítana a közérzetén...persze, ha egyáltalán meg tudod vígasztalni az őt ért atrocitás miatt
Beu, örülök, hogy Lőrinc már üzemképes
Gratula az új és a rádtestált autókához! Szerintem a magányos vezetésből sokat tanulsz, győzd le a félszedet és vágj neki. Nálam legalábbis ez vált be, ha egyedül megyek, sokkal nyugodtabb és határozottabb vagyok, a férjem mindíg elveszi valamivel az a kis önbizalmamat is.
Heppi, gratula a mobil Orsihoz! Tényleg jó lesz beiktatni egy pakolást, mert seperc alatt olyat fogsz a kezében találni, amitől feláll a szőr a hátadon
A múlt héthez minden elismerésem a tiéd, vagy a lányod egy angyal, vagy te tudhatsz valamit nagyon a munkaszervezésről
Én egy gyerekkel is mindíg roppant elfoglalt voltam
Urszila, de jó nektek, hogy használ a szőlőlé. Nálunk Zsebi már több decit megivott, minden hatás nélkül
Bezzeg én...
Szep. szorongás nálunk is bejátszik már, én csak akkor tudok bármit csinálni, ha egy óvatlan pillanatban a férjemre hagyom Zsebit és teljes némaságban és láthatatlanságban tevékenykedek
A párom újabban Garfieldnak csúfolja a gyereket a kocsiablakokra tapasztható vigyorgó példány után, mert ha rámcuppant, ugyanilyen elégedett - bár jóval fogatlanabb - vigyor a reakció
Na mennem kell, mert a fúrással fel is keltették a boszikat
üdv
Momo